Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

GRIGI Make-up review

GRIGI Make-up



Dear Santa, all I want for Christmas is… GRIGI Make-up..



 Γειά σας Glamorous,

Μήπως μετράτε αντίστροφα για τις γιορτές;
Οι ωραιότερες μέρες του χειμώνα έφτασαν μαζί με την καλύτερη γιορτή του χρόνου - τα Χριστούγεννα - και πιστεύω πως βρίσκεστε  ήδη σε γιορτινή διάθεση. Έχουμε μπει για τα καλά στο πνεύμα των ημερών και δίνουμε λίγο από τη μαγεία των Χριστουγέννων στους γύρω μας …χωρίς να το ξέρουν!
Το ρολόι του Αϊ Βασίλη έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα και όλοι μαζί εισερχόμαστε σε ένα Χριστουγεννιάτικο κόσμο ανάμεσα στον παλιό και τον καινούργιο χρόνο.
Οι προσκλήσεις για τραπέζια και οικογενειακές συγκεντρώσεις έχουν ήδη αρχίσει να “πέφτουν βροχή”; Μήπως το άγχος για την περιποίησή μας όμως, μας έχει κυριεύσει ολοκληρωτικά;
Τι γίνεται, όμως, όταν πρέπει να πάμε σε ένα πάρτυ κατευθείαν μετά τη δουλειά ή έχουμε ελάχιστη ώρα στη διάθεσή μας για να μεταμορφωθούμε σε βασίλισσα των γιορτών;

Η μέρα, ή μάλλον η νύχτα, απαιτεί λάμψη. Για να δείχνουμε λαμπερές θα πρέπει να είμαστε, όσο μπορούμε ξεκούραστες για να φαίνεται και το πρόσωπο μας ξεκούραστο, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι, πραγματικά ένα λαμπερό μακιγιάζ που θα μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη αίσθηση ανανέωσης αλλά και τον αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρεβεγιόν και όλη τη διάρκεια των εορτών.
Τουλάχιστον οι περισσότερες από εμάς θα συμφωνούσαν ότι οι γιορτές χρειάζονται λίγη λάμψη παραπάνω.

Για να είμαστε τις φετινές γιορτές πιο όμορφες και πιο λαμπερές από ποτέ, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας .
Σύμμαχός μας σε αυτή την γιορτινή αποστολή είναι αναμφισβήτητα τα προϊόντα GRIGI Make-up.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η GRIGI Make-up είναι ένα product line της εταιρίας GRIGI αφιερωμένο στα προϊόντα μακιγιάζ. Μια μοναδική σειρά με καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας που δημιουργούν μοναδικά beauty trends, αφιερωμένη στις γυναίκες που αγαπούν την ομορφιά και αναζητούν την ποιότητα.

Από το βερνίκι νυχιών Weekly, που διαρκεί για 7 ημέρες, έως τα βελούδινα ματ κραγιόν της, η GRIGI Make-up εστιάζει στην καινοτομία και αναπτύσσει τη γκάμα των προϊόντων της για να προσφέρει ένα ιδανικό αποτέλεσμα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.
Τα προϊόντα GRIGI Make-up διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα και online μέσω inbox.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




GRIGI-ONLY MATTE FOUNDATION-01 ALABASTER
(MAKE UP)


Όσο όμορφη και αν είναι αυτή η περίοδος, όπου τα πάντα είναι γιορτινά, η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και ζεστή και η διασκέδαση δίνει και παίρνει, το άγχος είναι αυτό που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Και φυσικά απευθύνομαι σε εμάς τις γυναίκες, που έχουμε χίλια πράγματα στο μυαλό μας. Από τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού και του εορταστικού τραπεζιού, μέχρι και το προσωπικό μας look.
Και αφού για την διακόσμηση βρήκαμε ιδέες, πάμε τώρα να δούμε και το μακιγιάζ μας.
Οι γιορτινές σας εμφανίσεις πρέπει να είναι πάντοτε εντυπωσιακές, ώστε να κλέβουν την παράσταση και να τραβούν τα βλέμματα όλων επάνω σας, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να μοιάζει υπερβολικό ή επιτηδευμένο.
Συνήθως, αυτές οι ημέρες σας βρίσκουν σε μια αναζήτηση του ιδανικού μακιγιάζ, εκείνου που θα ταιριάξει απόλυτα στην προσωπικότητα σας και θα ολοκληρώσει το outfit σας.
Μια από τις τάσεις των Χριστουγέννων είναι η λάμψη, την οποία σας χαρίζει η GRIGI Make-up με τα μοναδικά της προϊόντα, που απογειώνουν το μακιγιάζ!

Ξεκινώντας το μακιγιάζ σας, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε το μέικ απ (make up) που θα εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας. Τις ημέρες των γιορτών, η ιδανική πρόταση είναι να επιλέξετε το GRIGI-ONLY MATTE FOUNDATION-01 ALABASTER .

Το GRIGI-ONLY MATTE FOUNDATION-01 ALABASTER είναι ένα υγρό make up με απόχρωση που είναι κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας , παράλληλα φωτίζει το πρόσωπό και δίνει ένα φυσικό MATTE finish.Ενισχύει την επιδερμίδα του προσώπου, φωτίζει, απλώνεται ομοιόμορφα ,κρύβει τις ατέλειες και παρέχει πλήρης χρωματική κάλυψη
Η σύνθεσή του απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, από την ξηρή έως τη λιπαρή, από την επιδερμίδα με ακμή μέχρι την ευαίσθητη. Αυτό το make up κρέμα συνδυάζετε άψογα όλη την ημέρα, χάρις την ελαφριά φόρμουλα που έχει, παρέχει πλήρη κάλυψη που εξισώνει τον τόνο του δέρματος και κρύβει τις ατέλειες. Ακόμα και αν έχουμε λιπαρή επιδερμίδα ,αφήνει μεταξένιο σατέν-ματ φινίρισμα και μας δίνει μια φυσική εμφάνιση . Γλιστράει εύκολα για δυνατή προς άριστη κάλυψη που δεν είναι όμως ποτέ βαριά ή θαμπή. Είναι μακράς διαρκείας με εξαιρετική καλυπτικότητα FOUNDATION που διαρκεί όλη την ημέρα.

Έχει πολύ ανάλαφρο άρωμα και είναι σε κομψή, συσκευασία κατάλληλη και για τα γιορτινά μας ταξίδια!

Είναι για όλους τους τύπους δέρματος και είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα.

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι καθημερινά με το ειδικό σφουγγαράκι για καλύτερη κάλυψη.



GRIGI-MAX COMPACT POWDER- 04 PINK BEIGE
(ΠΟΥΔΡΑ)




Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων ενδείκνυται για αρκετή λάμψη και εντυπωσιασμό που αγγίζει την εικόνα των διάσημων του Χόλυγουντ. Έτσι, ακόμη κι αν στην καθημερινότητά σας επιλέγετε τις πιο μίνιμαλ εμφανίσεις, αυτή είναι η ευκαιρία σας να επιλέξετε ένα πιο επίσημο και διαφορετικό μακιγιάζ για να λάμψετε…δια της παρουσίας σας. 
Μια πούδρα GRIGI-MAX COMPACT POWDER- 04 PINK BEIGE είναι must για ένα γιορτινό look! Κάποιες γυναίκες όμως θεωρούν τη χρήση της προαιρετική. Όμως η πούδρα είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του make up, ενώ μπορεί να κάνει το μακιγιάζ να δείχνει φρέσκο, ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, απομακρύνοντας τη γυαλάδα από το μέτωπο και τη μύτη. Μπορεί να δώσει ένταση στο μακιγιάζ, να φροντίσει την επιδερμίδα σας και να σας λύσει τα χέρια ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.H GRIGI-MAX COMPACT POWDER- 04 PINK BEIGE εξασφαλίζει φωτεινό look.

Η πούδρα MAX COMPACT POWDER- 04 PINK BEIGE, είναι αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε στο καθημερινό μακιγιάζ σας φως και λάμψη. Με μια υφή που θα σας ενθουσιάσει, νομίζω πως δεν θα λείψει από καμία συλλογή. Η ανάλαφρη σύνθεση της , θα σας χαρίσει ένα “επαγγελματικό” αποτέλεσμα χωρίς ατέλειες και γυαλάδες. Για πλήρη και άμεση διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, ακόμα και των πιο έντονων (κοκκινίλα, μαύροι κύκλοι και δυσχρωμίες, σημάδια, κλπ.) ,δεν αφήνει ίχνη, χωρίς αποτέλεσμα «μάσκας». Εξαλείφει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και τους πόρους στο πρόσωπο.
Αυτή η εξαιρετικά λεπτή, ημιδιαφανή σκόνη συνδυάζεται τέλεια με τον τόνο του δέρματός σας για μια άψογη εμφάνιση. Υπόσχεται ένα φυσικό αποτέλεσμα, αφού η πούδρα αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ, να αφαιρέσει τη γυαλάδα και όχι να δημιουργήσει ένα σκληρό αποτέλεσμα που μοιάζει με μάσκα. Χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη στην επιδερμίδα. Για εκείνες που αγαπούν την πούδρα σε ελεύθερη μορφή, η ημιδιαφανής καταπληκτική MAX COMPACT POWDER- 04 PINK BEIGE απορροφάει την λιπαρότητα.

Μετά την εφαρμογή της, το πρόσωπο φαίνεται πιο ελκυστικό, πιο νεανικό και πιο ζωντανό. Είναι μία αποτελεσματική πούδρα που είναι δύσκολο να λείπει από το νεσεσέρ σας, μιας και βάζει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look.

Είναι σε κομψή , στρογγυλή συσκευασία με ειδικό κόμπακτ , διαρκεί πολύ καιρό και μεταφέρεται παντού.  .


Αναλυτικότερα:

  • Καμουφλάρει.
  • Σταθεροποιεί το μακιγιάζ .
  • Χαρίζει φωτεινό αποτέλεσμα.
  • Σμιλεύει τα χαρακτηριστικά και δημιουργεί «γωνίες».
  • Περιποιείται την επιδερμίδα.



Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις .

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι , απλώνοντας μικρή ποσότητα πούδρας ταμποναριστά στην επιδερμίδα σας, χωρίς να την τρίβετε πάνω στο δέρμα, εφαρμόζοντας ένα ανάλαφρο στρώμα στο πρόσωπό σας και έπειτα απομακρύνετε την περιττή ποσότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και φωτεινό τελείωμα.


GRIGI-METALLIC EYE SHADOW-03
(ΠΑΛΕΤΑ 4 ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΣΚΙΩΝ)


Μόλις πριν  λίγες ημέρες πόλεις και χωριά έχουν βάλει τα γιορτινά τους για τα Χριστούγεννα. Σπίτια, δρόμοι και πλατείες έχουν στολιστεί κι έχουν ανάψει ήδη τα πολύχρωμα λαμπιόνια τους. Οι χριστουγεννιάτικες αγορές είναι έτοιμες, και τα γιορτινά τραγούδια ακούγονται από παντού. Από νωρίς τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν επιστρέψει στον θρόνο τους. Οι κόκκινες και χρυσές κορδέλες  στολίζουν το κάθε σπίτι και οι όμορφες μυρωδιές τις διάφορες λιχουδιές που φτιάχνει η μαμά στην κουζίνα κάνουν τον σκηνικό να μοιάζει μαγικό, στα μάτια κάθε μικρού παιδιού.
Πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων βέβαια δεν είναι άλλος από τον Άγιο Βασίλη. Άλλοι τον αποκαλούν  Santa Claus, ή Saint Nicholas, για πολλούς είναι ο Kris Kringle ή απλά ο Father Christmas. Όπως όμως και να τον φωνάζουν το νόημα δεν αλλάζει, αφού είναι εκείνος που δίνει κάθε χρονιά με την παρουσία του, την μαγεία που χρειάζεται, για να γίνουν όλα τα υπόλοιπα ακόμα πιο παραμυθένια.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, μαζί και οι μέρες με χαμόγελα, μυρωδιές και συναντήσεις ανθρώπων που έχουν να ανταμωθούν καιρό, ιστορίες για τον Άι Βασίλη, κάτω από φως με λαμπιόνια.
Όλες οι γυναίκες θέλουν τις μέρες των γιορτών και ιδιαίτερα στο ρεβεγιόν να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Το εορταστικό makeup λοιπόν που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι τέλειο και εκθαμβωτικό.
Αυτές τις μέρες λοιπόν που όλα λάμπουν γύρω μας, επιβάλλεται το makeup μας να είναι αστραφτερό και τι καλύτερο από το να επιλέξετε μεταλλικές σκιές ματιών GRIGI-METALLIC EYE SHADOW-03, το οποίο είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδιά του ρεβεγιόν.

Μάτια γιορτινά, με μεταλλικές σκιές, για πιο glamorous εμφανίσεις.
Η METALLIC παλέτα σκιών SHINE EYE SHADOW παρέχει 4 πολύ όμορφες χρωματικές αποχρώσεις έτσι ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο trendy βλέμμα. Παίξτε με τις αποχρώσεις. Βάλτε μια τολμηρή πινελιά στο συνηθισμένο σας look ή κάντε μια έξτρα λαμπερή εμφάνιση. Εντυπωσιάζουμε με κάθε μας βλέμμα!

 Η GRIGI-METALLIC EYE SHADOW-03 είναι σε μορφή σκόνης και ​δίνει στο μακιγιάζ μας τέτοια ευχαρίστηση με τα φανταστικά χρώματα της. Βάζει στα βλέφαρα σας την λάμψη των αστεριών. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Η καινοτόμος φόρμουλα εξαιρετικής λάμψης ,εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. Τα mix-and- match πολύ λεπτά σωματίδια μετάλλων που περιέχει, απλώνονται εύκολα έτσι ώστε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε στα μάτια σας. Περιλαμβάνει ζεστούς και γήινους τόνους , για λάμψη τελειώματα. Τα προϊόντα αυτής της παλέτας έρχονται σε μια ελαφριά σύσταση και υφή. Αυτό το σύνολο σκιών είναι όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε με τα μάτια σας. Βελτιώστε τα βλέφαρά και εντατικοποιήστε με αποχρώσεις και προσθέστε μια φωτεινή αφή με επισημασμένες αποχρώσεις. Κάθε αξιοζήλευτη ματιά παραμένει για ώρες στο τέλος, της ημέρας ή νύχτας.
Δημιουργείστε το τελείωμα που θέλετε, έντονο ΄τολμηρό-sexy  με την Must Have METALLIC EYE SHADOW palette.
Ένα συμπύκνωμα φωτός το οποίο ντύνει τα βλέφαρα και εξευγενίζει το βλέμμα.

Και για να μπορείτε να βάφεστε παντού η συσκευασία είναι μικρού μεγέθους αλλά με πολύ προϊόν μέσα της!!!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!


BASIC CARE EXTRA LENGTH STYLE D EYELASHES -ΑΞ-ΒΚ-1093
(Φυσικές Μονοκόματες Ψεύτικες Βλεφαρίδες)



Ποιο είναι το μεγαλύτερο στοιχείο της γοητείας κάθε όμορφου προσώπου;
Η απάντηση κρύβεται στο βλέμμα, το χρώμα που τα μάτια δίνουν σε αυτό και φυσικά την εικόνα των βλεφαρίδων, οι οποίες με το πέρασμα των χρόνων τείνουν να αποδυναμώνονται, να χάνουν το σχήμα τους, αλλά και την πυκνότητα τους.
Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν και οι βλεφαρίδες. Μπορεί μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας να χρησιμοποιούμε απλά μια μάσκαρα για να τις τονίσουμε, τα λαμπερά events των γιορτών, όμως, αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες.
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί κάποτε να μας φόβιζαν και να τις αποφεύγαμε, αλλά πλέον τις χρησιμοποιούν όλο και περισσότερες γυναίκες, καθώς το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή τους είναι πραγματικά σαγηνευτικό και αλλάζει όλο μας το πρόσωπο.
Πιστεύουμε ότι οι "καθώς πρέπει" γυναίκες σπανίως γράφουν ιστορία -γι' αυτό η GRIGI δημιούργησε μια σειρά ψεύτικων βλεφαρίδων για τις γυναίκες που η περιπέτεια κυλάει στις φλέβες τους.
Οι  βλεφαρίδες είναι από φυσική τρίχα και θα μεταμορφώσουν το look σας, κάνοντάς το από καθημερινό απίστευτα εντυπωσιακό μέσα σε δευτερόλεπτα. Εγγυημένα εντυπωσιακές και σαρωτικές βλεφαρίδες! 
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες BASIC CARE EXTRA LENGTH STYLE D EYELASHES έχουν φυσική όψη. Αυτές οι ανθεκτικές ψεύτικες βλεφαρίδες σε λωρίδες είναι επαναχρησιμοποιήσιμες και έχουν σχεδιαστεί για να χαρίζουν όγκο και δραματικό εφέ στις φυσικές βλεφαρίδες σας. Προσθέτουν ρεαλιστικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες, δημιουργώντας μια ακατανίκητη φυσική ομορφιά.

Περιλαμβάνεται κόλλα βλεφαρίδων.


Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε τη σειρά βλεφαρίδων πάνω στο μάτι για να ελέγξετε εάν εφαρμόζουν σωστά και ψαλιδίστε τις εάν είναι απαραίτητο. Έπειτα, τυλίξτε τη σειρά βλεφαρίδων γύρω από το δάχτυλό σας για να τις γυρίσετε και να τους δώσετε σχήμα... όσο πιο γυριστές είναι, τόσο ευκολότερη γίνεται η εφαρμογή! Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό βήμα είναι να απλώσετε μια λεπτή στρώση κόλλας κατά μήκος της βάσης και να περιμένετε για 20-30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να αποκτήσουν κολλώδη υφή. Τοποθετήστε τις κατά μήκος της φυσικής γραμμής των βλεφαρίδων και πιέστε τις απαλά. Οι βλεφαρίδες πρέπει να αφαιρούνται μαλακά από την έξω άκρη του βλεφάρου προς τα μέσα. Στη συνέχεια πρέπει να αφαιρεθεί η κόλλα από τη γραμμή (ένωση) της τεχνητής βλεφαρίδας. Για να διατηρήσει το σχήμα της πρέπει να τοποθετηθεί στη πλαστική της θήκη.



GRIGI-EXTREME LOOKS RICH VOLUME LASHES MASCARA
(ΜΑΣΚΑΡΑ)



Θέλετε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω στο δικό σας... βλέμμα; Για εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ των εορτών (ή ακόμα και το πρωί), το μακιγιάζ στα μάτια είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίσετε. Η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ, που προσθέτει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας και μυστηρίου στο βλέμμα, είναι η μάσκαρα. Οι πλούσιες βλεφαρίδες φωτίζουν τα μάτια και τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα. Είναι το προϊόν που πραγματικά αλλάζει όλη την όψη των ματιών μας, ακόμα κι αν δε χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλο προϊόν. Οι έντονες βλεφαρίδες δίνουν δύναμη στο βλέμμα ό,τι χρώμα ματιών και να έχουμε. Η mascara ίσως είναι το νούμερο ένα beauty item που έχουν όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες. Ακόμα κι εκείνες που δεν έχουν στενή σχέση με το μακιγιάζ ένα mascara σίγουρα το χρησιμοποιούν, αφού με μία κίνηση το βλέμμα γίνεται πιο έντονο.

Η EXTREME LOOKS RICH VOLUME LASHES MASCARA είναι η βασίλισσα του Μακιγιάζ!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει ένα εκφραστικό βλέμμα που σαγηνεύει;!!
Είναι μια μάσκαρα που αναδεικνύει  τη σωστή ένταση και προσδίδει δύναμη στο βλέμμα .Όλα οφείλονται στο πρωτοποριακό βουρτσάκι σιλικόνης που προσαρμόζεται τέλεια στη γραμμή των βλεφαρίδων... Αγκαλιάζει και την πιο μικροσκοπική τρίχα καλύπτοντάς την με μια μαγική φόρμουλα. Η σύνθεση της είναι εμπλουτισμένη με λάδι Argan ώστε να θρέφει και να ενυδατώνει τις βλεφαρίδες ,καθώς βοηθά στην φυσική ενίσχυσή τους ,δίνοντας μεγάλη διάρκεια… αφήνει απαλές και ελαστικές τις βλεφαρίδες ..
Με το πρώτο πέρασμα οι βλεφαρίδες μας αποκτούν μήκος, όγκο και βαθύ μαύρο χρώμα! Οι βλεφαρίδες δεν κολλάνε μεταξύ τους και δεν δημιουργούνται  κόμποι .Η σύνθεση της είναι υψηλής ανοχής και δεν "σβολιάζει ,προσφέρει ultra άνεση, ultra απαλότητα και ultra ανοχή από την εφαρμογή μέχρι την αφαίρεσή της!!!
Συνδυάζει όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα : Όγκο, διαχωρισμό και γατίσιο βλέμμα.

Για εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με ένα βλέμμα ακαταμάχητο, η EXTREME LOOKS RICH VOLUME LASHES MASCARA είναι η τέλεια σύμμαχός τους.

Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Είναι σε πρακτική συσκευασία και την έχω πάντα στην τσάντα μου!!

Αφαιρείται πολύ καλά ακόμη και με μαντηλάκι για το ντεμακιγιάζ χωρίς την επόμενη μέρα να έχουν μείνει υπολείμματα στο κάτω μέρος!!!


GRIGI- APPLY & GO NAIL POLISH-307
(ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ)



Εχουμε ήδη υποδεχθεί τα Χριστούγεννα  για τα καλά στη ζωή μας, είτε στα ρούχα και αξεσουάρ μας είτε στο μακιγιάζ και στα νύχια μας. Πάντα ψάχνουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην εμφάνιση μας και ιδιαίτερα στα νύχια, που αποτελεί καθαρά γυναικεία υπόθεση. Τα περιποιημένα νύχια  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να «τολμούν» με χρώματα και σχέδια. Τα φτιαγμένα και περιποιημένα νύχια κάνουν την διαφορά στο στυλ κάθε γυναίκας! Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα.
Τα βερνίκια νυχιών  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας.
Οι νότιοι το λένε μανό. Οι βόρειοι όζα. Οι «Ελβετοί» της Ελλάδας βρίσκουν την μέση λύση στον όρο «βερνίκι νυχιών». Όπως και να το λένε πάντως, όλες οι γυναίκες το έχουν πάντα σε… αφθονία, ποικιλία χρωμάτων και σε ετοιμότητα για να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή στιλ στα νύχια τους ! Στις σύγχρονες κοινωνίες, η περιποίηση των νυχιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε γυναίκας, αλλά και διαχρονική επιταγή της μόδας. Τα κορίτσια όχι μόνο υποστηρίζουν την υγιή εμφάνιση των χεριών τους, αλλά προσπαθούν να δείξουν την προσωπικότητα τους με χρωματιστά nail-art.
Στην σημερινή εποχή διατηρώντας μια απόλυτη αίσθηση διακριτικότητας, η συλλογή GRIGI- APPLY & GO NAIL POLISH απευθύνεται στην αφοπλιστική προσωπικότητα και την ανατρεπτική ατζέντα κάθε γυναίκας.  Έντονες, πλούσιες αποχρώσεις τονίζουν την κλίση της στα γοητευτικά φώτα της δημοσιότητας. Πολυτελείς και απαλές, αποτελούν την τέλεια κάλυψη για τα μυστικά σχέδια της.
Πρόκειται για μια σαγηνευτική συλλογή από υπέροχες αποχρώσεις που συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ. Μία ασφαλής επιλογή χρώματος μανικιούρ για τις χειμερινές και όχι εμφανίσεις είναι το μωβ σε όλες του τις αποχρώσεις, από το πιο φωτεινό, το ήπιο έως το πιο βαθύ.
Το εκθαμβωτικά πλούσιο χειμερινό  GRIGI- APPLY & GO NAIL POLISH-307 που δοκίμασα είναι τολμηρό, πικάντικο και έτοιμο να ανεβάσει παλμούς.
Το μωβ είναι ένα από τα πιο κομψά χρώματα και πάντα in-fashion, αρκεί όμως να ταιριάζει η απόχρωση που σας αρέσει με το χρώμα του δέρματός σας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να το «τολμούν» έστω μια φορά τον χρόνο. Το μωβ βερνίκι ενσαρκώνει τη θηλυκότητα, είναι πολύ σικ για βραδινή έξοδο και συνδυάζεται άψογα με έντονα κραγιόν.
Το GRIGI- APPLY & GO NAIL POLISH-307 απλώνεται σχεδόν με κλειστά μάτια….. διότι 1 δευτερόλεπτο, 1 πέρασμα, APPLY & GO.. η επαναστατική του σύνθεση παρέχει την ταχύτερη λύση στην βαφή νυχιών. Έχει εύκολη εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα και στεγνώνει σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Όταν στεγνώνει το φινίρισμα είναι εξαιρετικό, γυαλιστερό και λαμπερό. Το firm είναι ισχυρό, αλλά και ελαστικό. Περιέχει UV για την πρόληψη και τον αποχρωματισμό και ξεφλούδισμα  προκειμένου να επιτευχθεί η τέλεια μακροπρόθεσμη τελειότητα στο βερνίκι.

Η συλλογή διατίθεται με  94 διαφορετικές αποχρώσεις .Η GRIGI φημίζεται για της καλή ποιότητας καλλυντικά και φυσικά για την μεγάλη ποικιλία της καθώς και για την ανθεκτικότητα και λάμψη των βερνικιών της.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με την χρήση βάσης πριν το βερνίκι.


GRIGI- WEEKLY GEL POLISH-507
(ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ)


Οσο πλησιάζουν οι γιορτές, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να αναζητάτε έμπνευση για την τελική σας εικόνα κατά τις εξόδους σας με συγγενείς και φίλους. Αυτή τη φορά εστιάζουμε στα νύχια και το μανικιούρ, που πρέπει να είναι ταυτόχρονα κομψό, λαμπερό και εντυπωσιακό, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό και outdated.
Όλες τις ημέρες του χρόνου τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας, όπως οικιακές δουλειές, μητρικά και συντροφικά χάδια (αν και αυτά τα δυο είναι χαρά μας!), επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ. Μας αξίζει λοιπόν και με το παραπάνω, το πιο όμορφο manicure! Σίγουρα πολλές από εμάς, με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που έχουμε, αφήνουμε την περιποίηση των γιορτών μέχρι την τελευταία στιγμή, δηλαδή μέχρι να μας πιάσει ο πρώτος πανικός! Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δυναμικά αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητα χέρια μας, χωρίς ένα περιποιημένο manicure!
Είτε είμαστε από τις φανατικές του μανικιούρ είτε όχι, τα Χριστούγεννα επιβάλλεται να έχουμε περιποιημένα νύχια.
Άλλη μια συλλογή άκρως γιορτινή μας περιμένει από την πάντα γιορτινή GRIGI... είναι μια νέα συλλογή βερνικιών με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και καινοτομία, που μας προσφέρει μια σπάνια ‘ματιά’ στον κόσμο της αριστοτεχνικής μαεστρίας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στα νύχια. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο glamorous βερνίκι WEEKLY GEL POLISH-507..

Το WEEKLY GEL POLISH μία σειρά βερνικιών για τα νύχια ,εύκολης εφαρμογής, σε μορφή gel: Για τέλεια ,αψεγάδιαστα ,υγιή νύχια με διάρκεια εως 14 ημέρες, με την δύναμη του ήλιου. Το WEEKLY GEL POLISH-507 χρησιμοποιεί την Pro-UV technology formula για άψογο αποτέλεσμα στα νύχια χωρίς ξεφλούδισμα. Δεν χρειάζεται βάση και εφαρμόζει τέλεια. Απλώνεται εύκολα όσο και ένα παραδοσιακό βερνίκι νυχιών  και δίνει λάμψη που ενισχύεται με το φως του ηλίου και είναι απόλυτα ασφαλές , προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε ένα μόνο βήμα.
Τα WEEKLY GEL POLISH , είναι  εκλεπτυσμένα, με κλασικά και μοντέρνα χρώματα και υπόσχεται διάρκεια..... Με ενσωματωμένη τεχνολογία που παρατείνει τη διάρκεια και αποτρέπει το ξεφλούδισμα. Στεγνώνει γρήγορα.. Με πλατύ πινέλο που δίνει καλύτερη κάλυψη και ευκολία στην εφαρμογή!! Μόλις το δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε ποτέ!

Τρόπος χρήσης:

Τους ηλιόλουστους μήνες ,στεγνώστε τα νύχια σας στον ήλιο. Τους χειμερινούς μήνες ,αφήστε να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιήστε το φουρνάκι. Το βερνίκι πολυμερίζεται και διαρκεί εως 14 ημέρες.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η Χριστουγεννιάτικη περίοδος είναι η καλύτερη στιγμή για να αφεθείτε στην υπερβολή. Είστε ελεύθερες να στολίσετε το σπίτι σας με κάθε λογής στολίδια, μπορείτε να φορέσετε το κόκκινο αστραφτερό κραγιόν σας – ναι, σαν αυτό το κόκκινο της μύτης του Ρούντολφ. Ακόμη μπορείτε να έχετε και τον χιονάνθρωπο Όλαφ στα νύχια σας (και δε θα ντραπείτε στιγμή γι’ αυτό). Μα, γιατί όχι; το  ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ακολουθούμε τα μυστικά ομορφιάς από την εταιρία GRIGI Make-up , που θα κάνουν την εμφάνισή σας,  ακόμα πιο εκλεπτυσμένη και λαμπερή....

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία GRIGI Make-up για την χορηγία των προϊόντων.

 Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.grigi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου