Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Mythos & LifoPlus Cosmetics review

Mythos & LifoPlus Cosmetics


Μύρισε Χριστούγεννα….


Γειά σας Glamorous,

’Ολες γνωρίζουμε καλά πως ποτέ δεν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάτι την… τελευταία στιγμή. Ομοίως, αν θέλουμε να λάμπουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να κλέψουμε τα βλέμματα στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, πρέπει να φροντίσουμε εγκαίρως και ουσιαστικά το δέρμα μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η εκ βάθρων περιποίησή του, ώστε να αναδεικνύεται σωστά το μακιγιάζ μας αλλά και να μην δείχνουμε κουρασμένες ακόμη και αν έχουμε ξενυχτήσει πολύ (μακάρι να χορεύετε όλες μέχρι πρωίας!). Όπως λοιπόν και στη ζωή, οι σωστές βάσεις είναι η μισή υπόθεση κάθε προσπάθειας, έτσι και η ομορφιά χρειάζεται σωστές βάσεις για να αναδειχθεί η καλύτερη εικόνα της.
Μπορείτε και προλαβαίνετε! Με τις σωστές κινήσεις, θα πετύχετε την καλύτερη ανανέωση για τη γιορτινή σας ακαταμάχητη γοητεία!
Επειδή η μαγεία των γιορτών μας περιμένει, ας προετοιμαστούμε εγκαίρως για να τη ζήσουμε χαμογελώντας με το πιο λαμπερό μας πρόσωπο!

Πιστή στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η εταιρία Flax έχει μεγάλη εμπειρία σχετικά με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, ώστε να μας προετοιμάσει για τις γιορτινές ημέρες και να αρκούν λίγες κινήσεις για να μεταμορφωνόμαστε άψογα πριν από την κάθε έξοδο.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!
Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....
Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Mythos -Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night
(Κρέμα Ημέρα κα Νύχτας Υπέρ-ενυδάτωσης & Αναδόμησης)




Χριστούγεννα… μαγικά, ονειρεμένα, παραμυθένια, με συνταγές, με μυρωδιές που σε πάνε πίσω στα παιδικά σου χρόνια, με λαμπερά φωτάκια, με χρώματα, με παιχνίδια, με γέλια, με την οικογένεια, με φίλους, με δικούς σου ανθρώπους, στο δικό σου σπίτι, στο πατρικό σου σπίτι, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, στο σπίτι φίλων, στην πόλη ή στο χωριό, με ήλιο, με χιόνι, με τον Ρούντολφ, με κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, με γάλα και μπισκότα, με παραμύθια, με αστείες ιστορίες, με ξενύχτι για να τον δεις να κατεβαίνει από το τζάκι ή απλά να ακούσεις το XO-XO-XO!!!!

Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά, είναι ονειροπόλα, είναι αγαπησιάρικα, είναι ταξιδιάρικα! Για τον καθένα Χριστούγεννα είναι κάτι διαφορετικό, κάτι προσωπικό.. Αυτός ο μήνας έχει κάτι μαγικό! Θες τα φωτάκια; Θες οι στολισμοί; Θες τα δωράκια; Θες οι προετοιμασίες και η προσμονή; Πάντως η διάθεσή μας πάντα ανεβαίνει!! Ισως οφείλεται και στο γεγονός ότι ήδη έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε τι θα φορέσουμε, πως θα βαφτούμε και τι χτένισμα θα κάνουμε. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο πόθος κάθε γυναίκας, ειδικά τώρα τις γιορτές δεν είναι άλλος από ένα τέλειο πρόσωπο! Η περιποίηση του είναι ένα ακόμη κομμάτι της εμφανίσεις μας ,που πρέπει  να προσέξουμε τώρα στις γιορτές!!

Ξεχάστε τις άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη σας και σταματήστε να ρωτάτε ποια είναι η πιο όμορφη στο ρεβεγιόν!
Τώρα τις γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου, επιθυμούμε να έχουμε λαμπερό πρόσωπο. Το όνειρό μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μονάχα εφόσον ακολουθήσουμε τις συμβουλές ενυδάτωσης για το πρόσωπο, από την αγαπημένη μας εταιρία Flax και την κρέμα υπερ - ενυδάτωσης Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night..

Η Ultra Moisturizing & Repairing CreamDay & Night αποτελεί ένα ακόμη πρωτοποριακό προϊόν της Mythos Cosmetics. Παρασκεύασε μία κρέμα από το έκκριμα των σαλιγκαριών , που εκμεταλλεύεται στο μέγιστο βαθμό τις ευεργετικές ιδιότητες του εκκρίματος των σαλιγκαριών.
Η κρέμα προσώπου ανάπλασης, βαθιάς ενυδάτωσης Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night παρέχει στο μέγιστο βαθμό τις ευεργετικές ιδιότητες του εκκρίματος των σαλιγκαριών. Είναι η κατάλληλη επιλογή για την αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί όλη μέρα, ενώ αναπλάθει την επιδερμίδα και βελτιώνει τη δομή της. Παράλληλα, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την αφυδάτωση. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της παρέχει στο δέρμα πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνες, οι οποίες υποστηρίζουν τη φυσιολογική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας και επαναφέρουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Επίσης, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, βασική αιτία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Παρασκευασμένη με τα πιο αγνά υλικά, το ελαιόλαδο και η φυτική γλυκερίνη, σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ και το αργανέλαιο δρουν ως παράγοντες κατά της γήρανσης και παρέχουν μεγαλύτερη ελαστικότητα και διατροφή του δέρματος. Διατηρεί αλλά και αναδεικνύει  την φυσική ομορφιά μας ενώ παράλληλα θα μας θωρακίσει από τα πρώτα εποχιακά σημάδια.

Η Ultra Moisturizing & Repairing Cream – Day & Night απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Αποκαθιστά άμεσα την έλλειψη υδατικών στοιχείων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα δείχνει αναζωογονημένη, περιποιημένη και απαλή. Το δέρμα γίνεται πιο ευλύγιστο και λαμπερό, οι λεπτές καθώς και οι βαθιές ρυτίδες εξαφανίζονται και η χαλάρωση μειώνεται. Η σφριγηλότητα και η ανόρθωση του προσώπου αναδομείται και αποκαθίσταται.

Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία!


Τρόπος χρήσης:


Την χρησιμοποιούμαι ,απλώνοντας μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο μας και εφαρμόζοντας με απαλές κυκλικές κινήσεις κάνοντας ταυτόχρονα απαλό μασάζ. Περιμένετε να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα πριν βάλετε make-up. Χρησιμοποιήστε την σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Εφαρμόζεται ακόμη σε λαιμό και ντεκολτέ για απαλή και σφριγηλή υφή και νεανική όψη.


Mythos -HAIR MASK olive + honey
(ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ -Ελιά + Μέλι)


Πόση σημασία δίνουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας; Συνήθως ασχολούμαστε με το σώμα μας, την επιδερμίδα μας, το μακιγιάζ και ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας και οφείλουμε να τα διατηρούμε υγιή και περιποιημένα. Τα μαλλιά μας προσδίδουν θηλυκότητα και είναι λάθος να τα αντιμετωπίζουμε σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι.
Το χρώμα, το στιλ, το κούρεμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Είναι ευρύτερα γνωστό ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με την φάση που βρίσκεται κάθε φορά στα ερωτικά, επαγγελματικά, προσωπικά της, θα «εκφράσει» όλη της ανάγκη για αλλαγή…στα μαλλιά της. Αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος, στο στυλ είναι κάποια από αυτά που όλες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς προκειμένου να προκαλέσουμε ένα boost στη διάθεσή μας, έστω και προσωρινό. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου……….
Τα όμορφα, λαμπερά μαλλιά είναι πολύτιμο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας και η σωστή αγωγή όταν εμφανίζονται προβλήματα, είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς των υγιών μαλλιών. Ας μην ξεχνάμε πως τα υγιή, λαμπερά μαλλιά, μας ομορφαίνουν! Τί κάνουμε όμως όταν είναι θαμπά και άγρια;
Για να ξαναβρούν τα μαλλιά την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, χρειάζονται καλλυντικά προϊόντα που να προσφέρουν θρέψη και λάμψη. Το πιο βασικό προϊόν περιποίησης είναι η μάσκα μαλλιών. Μια καλή μάσκα μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τα μαλλιά μας!
Η καλή ενυδάτωση μαλλιών είναι πολύ σημαντική διότι θα ξαναδώσει στα μαλλιά μας τη χαμένη ζωντάνια και θα τα κάνει πιο λαμπερά από ποτέ. Πως;
Ενισχύοντας, τα μαλλιά μας με τη μάσκα μαλλιών Mythos -HAIR MASK olive + honey θα νιώσετε πραγματική εμπειρία θρέψης, η αποτελεσματική αυτή μάσκα αναδόμησης περιέχει εντατική φροντίδα και λάμψη. Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Πλούσια σε υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της…
Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις εξωτερικές επιθέσεις, το βούρτσισμα, το styling και τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές εργασίες με βαφές. Παρέχει διπλή δράση: θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται στη σύνθεσή της με ελιά, μέλι, σόγια, πρωτεΐνες σιταριού, Πολυσακχαρίτες και καθαρό έλαιο λιναρόσπορου έναν πλούσιο φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Είναι σε υπέροχη, ειδική συσκευασία , για καλύτερη χρήση του προϊόντος!


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνουμε 2-3λεπτά για να δράσει και ξεβγάζουμε. Χρησιμοποιείστε μετά από κάθε λούσιμο.



Mythos -BODY BUTTER - ideal for dry skin areas
(Mythos - ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ-ιδανικό για τις σκληρές περιοχές της επιδερμίδας)



Ενυδάτωση... Όλο το Χρόνο….

Το δέρμα μας υπακούει, όπως και το σώμα μας κάνει το ίδιο στις εναλλαγές του περιβάλλοντος και των εποχών. Αυτό το επιτυγχάνει συνήθως με επιτυχία, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που αυτή η προσαρμογή δεν είναι εφικτή στον απόλυτο βαθμό.
Ο χειμώνας είναι η εποχή του χρόνου με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος και την ίδια στιγμή την ξηρή συνήθως ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, όπως προκύπτει από την προσπάθεια μας να το κρατήσουμε ζεστό. Οι συνθήκες αυτές καθιστούν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο και ξηρό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως το κρύο αφυδατώνει την επιδερμίδα εξίσου―κάποιες φορές  περισσότερο―από τη ζέστη. Για αυτό η βαθιά ενυδάτωση θα πρέπει να είναι η βασική μέριμνά μας για τους χειμερινούς μήνες.

Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.
Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Το χειμώνα η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και το τράβηγμα που μπορεί να προκαλέσει το κρύο. Το καλοκαίρι επιτρέπει την προστασία από τις φθορές που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος, η θάλασσα, το χλώριο της πισίνας.

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και η Mythos -BODY BUTTER - ideal for dry skin areas είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..

H Mythos -BODY BUTTER - ideal for dry skin areas με ελιά + σύκο έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες και ιδανική για τις σκληρές περιοχές της επιδερμίδας, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.
Περιέχει βούτυρο ελιάς, σύκο, βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο, λεκιθίνη + βιταμίνη Ε και προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Είναι σε μεγάλη στρογγυλή συσκευασία και είναι πρακτική και για τα Χριστουγεννιάτικα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά μετά το ντους, απλώνοντας μια γενναία ποσότητα σε όλο το σώμα και κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω.



MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON
(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙ)



Τα πρώτα κρύα του χειμώνα έφτασαν και μπορούν κυριολεκτικά να εξαντλήσουν την επιδερμίδα μας. Μήπως αισθάνεστε τελευταία το δέρμα σας να είναι πιο ξηρό και να σας τραβάει; Τα χείλη να σκάνε και τα μαλλιά να έχουν χάσει τη λάμψη τους και να φαίνονται θαμπά και άτονα; Όσο ωραία κι αν περνάτε το χειμώνα με τις εκδρομές στο βουνό, ανεβοκατεβαίνοντας τις πίστες των χιονοδρομικών κέντρων ή απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του σπιτιού σας, οι κρύες εξωτερικές καιρικές συνθήκες και η ζέστη ενός κλειστού χώρου, που εναλλάσσονται απότομα, ταλαιπωρούν κάθε σημείο του σώματός σας.
Τι είναι αυτό που το ταλαιπωρεί;

Η ανικανότητα του δέρματος να διατηρεί τη φυσική του υγρασία. Ή, πιο απλά, η έλλειψη ενυδάτωσης. Και αφού γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να βγείτε έξω μια χειμωνιάτικη μέρα φορώντας καλοκαιρινά ρούχα γιατί θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας, το ίδιο θα πρέπει να σκεφτείτε και για την ομορφιά σας, προσαρμόζοντας λίγο τις καθημερινές σας συνήθειες στη νέα εποχή.

Και ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτίσουμε μετά από μια κοπιαστική μέρα είναι ένα ζεστό ντους . Σκόνη, ρύποι, στρες και συσσωρευμένη ένταση εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Το νερό που πέφτει με δύναμη στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη προσφέρει ένα μίνι χαλαρωτικό και ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ντους συστήνεται ως ένα φυσικό αναλγητικό για τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους από έντονο στρες. Ένα ντους με φυσικό σαπούνι MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του σώματός μας ,να μας τονώσει και να έχουμε καλή διάθεση!!

Το MYTHOS-TRADITIONAL SOAP WITH LEMON έχει αναζωογονητικές ιδιότητες καθώς καθαρίζει και ανακουφίζει τους ανοικτούς πόρους. Δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας . Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό με πολυάριθμα καταπραϋντικά και απολυμαντικά συστατικά καθώς καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία, που -κατά γενική ομολογία- καταφέρνουν άλλα σαπούνια καταλήγοντας έτσι σε ξηρό και στεγνό δέρμα.
Η σύστασή του βασίζεται στο Λάδι Ελιάς που είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα μας.. Η ποικιλία των χρήσεων του ελαιόλαδου και οι μαλακτικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες,  το καθιστούν κάτι πολύ παραπάνω από συστατικό καλής διατροφής, καθώς η χρήση του στη μορφή του σαπουνιού, αν και μοιάζει παλιομοδίτικη, σε πολλούς, παραμένει υπολογίσιμη δύναμη. Το Λάδι Ελιάς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη δράση των ελεύθερων ριζών, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά και διαρκώς ο ανθρώπινος οργανισμός.
Κάνει ήπιο αφρό και έχει ένα απίστευτα χαλαρωτικό ,ελαφρύ άρωμα που νιώθεις ευφορία!!. Το σαπούνι λεμονιού είναι ιδανικό και για λιπαρές επιδερμίδες που τείνουν να παρουσιάζουν "λεκέδες" και στίγματα, καθώς η αντιοξειδωτική του δράση επαναφέρει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα. Ενώ το άρωμα Λεμονιού που περιέχει ,είναι γνωστό για τη δράση του στη καταπολέμηση των τοξινών της επιδερμίδας. Η πλάκα του σαπουνιού είναι πρασινωπού χρώματος.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι απευθείας στο σώμα μας ή τρίψτε το πρώτα στο σφουγγάρι σας για να κάνει αφρό.



LIFOPLUS SCRUB SPONGE
(Σφουγγάρι Απολέπισης)


It’s care time…

Όλοι μιλούν για τον κρύο καιρό και η πρώτη μας σκέψη είναι ότι το σώμα μας έρχεται σε επαφή με διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως την βροχή, το κρύο και το χιόνι.
Τους χειμερινούς μήνες το σώμα μας είναι λιγότερο εκτεθειμένο στα βλέμματα και, ενδεχομένως γι’ αυτό ασχολούμαστε λιγότερο με την ομορφιά και την προστασία της επιδερμίδας μας. Τους κρύους και ανεμοδαρμένους μήνες του χειμώνα, η φροντίδα του δέρματος δεν είναι απλή υπόθεση. Εκτός αυτού, το πιθανότερο είναι ότι ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας για μια έστω και μικρή καθημερινή περιποίηση δεν επαρκεί. Ο χειμώνας  προσφέρεται για περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.  Αλλά λίγο η δουλειά που δεν μας αφήνει χρόνο για «μικρές πολυτέλειες», λίγο το τρέξιμο της ημέρας που μας αφήνει κατάκοπες...το μόνο που θέλουμε είναι είτε να κάνουμε γρήγορα ντους το πρωί για να φύγουμε τρέχοντας ή να κάνουμε γρήγορα το βράδυ μπάνιο για να πέσουμε για ύπνο. Έτσι, η αντιμετώπιση της ξηρότητας σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσεται σε έναν άνισο αγώνα ενάντια στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στο παραφορτωμένο πρόγραμμά σας. Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές αυτά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν πέφτουν, αλλά συσσωρεύονται και φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας, στην οποία δίνουν και μια τραχιά υφή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση σε όλο το σώμα σας και όχι μόνο το πρόσωπό σας!  Το καθημερινό μπάνιο είναι απαραίτητο όχι μόνον για την σωστή φροντίδα του δέρματος, αλλά και για καλή υγιεινή.

Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα χειμερινό ταξίδι ομορφιάς αξίζει μια παραπάνω θέση στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας – άλλωστε είναι ένα ταξίδι που έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστήσει  τις αισθήσεις πέρα από την τακτική φροντίδα της ομορφιάς μας.

Για να αναπνεύσει και ανανεωθεί το δέρμα σας η χρήση του LIFOPLUS SCRUB SPONGE είναι απαραίτητη!

Τα LIFOPLUS SCRUB SPONGE είναι απαλά σφουγγάρια απολέπισης. Δίνουν στην επιδερμίδα σας την αίσθηση απαλότητας και καλή όψη. Τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και προετοιμάζουν την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα το προϊόν φροντίδας. Σας ανεβάζει τη διάθεση ενώ ομορφαίνει και απαλύνει την επιδερμίδα σας. Το δέρμα είναι πιο υγιές, καθαρό, απίστευτα απαλό και φωτεινό. 
Κάνοντας μασάζ στο σώμα, το σφουγγάρι LIFOPLUS SCRUB SPONGE ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και το καλύτερο από όλα είναι ότι κατά την εφαρμογή του δεν χρειάζεται η χρήση ειδικού προϊόντος (scrub),καθώς η απολέπιση επιτυγχάνεται με την χρήση του σφουγγαριού! Προσφέρει ένα τονωτικό μασάζ στην επιδερμίδα ενώ παραμένει απαλή για τα ευαίσθητα δέρματα. Με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό, δημιουργεί πλούσιο αφρό, αγγίζει βελούδινα το δέρμα και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς, ενώ αποτρέπει τη συγκέντρωση βακτηρίων ή μούχλας. Είναι πολύ ανθεκτικό, δεν ξεφτίζει , δεν λεκιάζει, είναι υποαλλεργικό, δεν συγκρατεί μυρωδιές και κάνει το μπάνιο, πολυτελή απόλαυση! Χάρη στο βελούδινο άγγιγμά του, το LIFOPLUS SCRUB SPONGE είναι ιδανικό για μασάζ και χαρίζει στο σώμα μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.


Τρόπος χρήσης:

Πριν από την εφαρμογή του LIFOPLUS SCRUB SPONGE, πρέπει το δέρμα σας να είναι βρεγμένο. Αυτό θα βοηθήσει ώστε, το σώμα σας να γίνει πολύ μαλακό. Πριν από την πρώτη χρήση, μουσκέψτε το για λίγα δευτερόλεπτα. Κατόπιν, χρησιμοποιήστε το στο μπάνιο ή στο ντους με σαπούνι ή αφρόλουτρο, είτε απλά με νερό, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να διασφαλιστεί ό,τι δεν θα χάσετε κανένα σημείο ,ξεκινώντας από τα πόδια προς την καρδιά. Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και τοξινών από την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα τονώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας..
Στη συνέχεια το ξεπλένετε και στεγνώνετε καλά πριν το αποθηκεύσετε.

Είναι σε πρακτική συσκευασία και διαθέτουν ειδικό κορδονάκι για να τα κρεμάμε!

Βγαίνουν σε 3 υπέροχα χρώματα και τα σφουγγάρια είναι διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.




Lifoplus – ΓΑΝΤΙ ΜΠΑΝΙΟΥ


Αρκετά πιο νωρίς και με άγριες, όπως δείχνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα της τελευταίας εβδομάδας, διαθέσεις, ο χειμώνας έρχεται απειλώντας την καλή εικόνα της επιδερμίδας του σώματος μας. Η πιο κρύα εποχή του χρόνου είναι εδώ και οι προκλήσεις των κλιματικών αλλαγών για την επιδερμίδα μας αυξάνονται. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά η επιδερμίδα υποφέρει περισσότερο το χειμώνα. Κρύο, παγωμένος αέρας, απότομες και συχνές εναλλαγές θερμοκρασίας από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους είναι οι βασικοί λόγοι για την αφυδάτωση , το θαμπό χρώμα και την αίσθηση τραβήγματος που νιώθουμε πολύ συχνά, αλλά και οι κακές συνήθειες του καλοκαιριού  άφησαν  τα γνωστά μας «ψωμάκια» καθώς και κυτταρίτιδα που είναι ο μόνιμος πονοκέφαλος για εμάς τις μεσογειακές γυναίκες. Όλα αυτά είναι ένδειξη ότι κάτι λείπει από την καθημερινή περιποίηση.
Τον  χειμώνα η επιδερμίδα μας  έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, ειδικότερα όταν η θερμοκρασία πέφτει, το σώμα μας έχει ανάγκη από μεγαλύτερη προστασία. Τώρα που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο από κάθε άλλη εποχή, στο χέρι μας είναι να εντοπίσουμε τα σημάδια έγκαιρα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα τη σωστή φροντίδα για να παραμένει λεία, απαλή και υγιής όλο το χρόνο. Προστατευτείτε από το κρύο των ημερών… και παραμείνετε ανανεωμένες και όμορφες μέσα στο χειμώνα!

Για να διατηρήσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας και τον χειμώνα ακολουθούμε και απαλύνουμε αισθητά τα ενοχλητικά ίχνη της κυτταρίτιδας στην επιδερμίδα του σώματος μας ,απαντώντας στην κλήση του με μια αναζωογονητική εμπειρία απολέπισης  και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας!!!  Με το Lifoplus – ΓΑΝΤΙ ΜΠΑΝΙΟΥ .

Το Lifoplus – ΓΑΝΤΙ ΜΠΑΝΙΟΥ είναι ένα γάντι διπλής όψεως, από τη μία πλευρά έχει λούφα και από την άλλη είναι "πετσετέ" και πολύ απαλό για να δημιουργεί πολύ αφρό. Είναι ένα φυτικό σφουγγάρι από λούφα  και κάνει ήπια απολέπιση που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος με φυσικό τρόπο και καταπολεμά την "όψη φλοιού πορτοκαλιού". Με λάστιχο στον καρπό, για σταθερή εφαρμογή και πίσω όψη από 100% βαμβακερή πετσέτα. Το γάντι διεγείρει τη μικροκυκλοφορία ευνοεί τις κυτταρικές ανταλλαγές και την αποβολή νερού και τοξινών. Τονώνει και συσφίγγει . Το μασάζ με το γάντι στο ντους αποτελεί μια μέθοδο που μας βοηθά να αποκτήσουμε λεπτό σώμα με λείο, σφριγηλό και πιο τονωμένο δέρμα. Κάνει ήπια απολέπιση και βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την αποσυμφόρηση και την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Ακόμη καταπολεμά την ξηρότητα και συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος
 Αν παρακάμψουμε την καθημερινή άσκηση που βοηθά στην πρόληψη της κυτταρίτιδας, αλλά και τη σωστή διατροφή που οφείλουμε να έχουμε, η χρήση γαντιού με Λούφα στο καθημερινό ντουζ ,αποτελεί εξίσου σημαντικό όπλο στα χέρια μας. Κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο καλό θα είναι να τρίβουμε με γάντι Λούφας τα επίμαχα σημεία. Για πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα  κάνουμε πάντα κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.


Ιδανικό για:
  • Καθαρισμό
  • Φυσική απολέπιση
  • Μασάζ
  • Μείωση κυτταρίτιδας
  • Φοριέται στο χέρι.



Τρόπος χρήσης:

Αποτελεί μια χαλαρωτική λύση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και το κλειδί στην επιτυχία του «εγχειρήματος» είναι να το χρησιμοποιούμαι σε εβδομαδιαία βάση. Οι κινήσεις που κάνουμε είναι συνήθως απαλές. Κατά τη διάρκεια του μασάζ με το γάντι θα νοιώσετε ευεξία και χαλάρωση…



Lifoplus – ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΛΟΥΦΑ



Χρησιμοποιούμε τα σωστά ενυδατικά προϊόντα, καθαρίζουμε καθημερινά το δέρμα μας και όμως εκείνο δείχνει κουρασμένο, άγριο και θαμπό. Ποιο κομμάτι λείπει από το παζλ της αποτελεσματικής περιποίησης; Ίσως το σημαντικότερο: Tο πρώτο βήμα για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι αναμφισβήτητα η απολέπιση. 
 Η απολέπιση εντείνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται. Η διαδικασία αυτή ,μας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα  στο πρόσωπο …. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Έτσι, η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος, αλλά θα πρέπει να γίνεται με συνέπεια και προσοχή. H καλύτερη ώρα για την απολέπιση του προσώπου είναι το πρωί, επειδή το βράδυ ανεβαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος τα νεκρά κύτταρα. Έτσι το πρωί μπορούν να καθαριστούν με ευκολία.
Και ειδικά το χειμώνα, που οι καιρικές συνθήκες όπως και οι απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας συμβάλλουν στην έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας, είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να βάλουμε συστηματικά την απολέπιση στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης.
Μπορούμε να κάνουμε scrub σώματος χωρίς… scrub.Τι το ιδανικότερο να βάλω στο καλάθι του Δεκέμβρη το Lifoplus – ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΛΟΥΦΑ.

Το Lifoplus – ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΛΟΥΦΑ είναι ένα φυτικό σφουγγάρι 100% από ακατέργαστη λούφα με κορδόνι.
Είναι απολεπιστικό καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται υπεραιμία και το δέρμα προετοιμάζεται να δεχτεί και να απορροφήσει στο μέγιστο βαθμό το οποιοδήποτε προϊόν. Η λούφα καθαρίζει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα κάνει μασάζ αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας του σώματος χωρίς να καταστρέφει το δέρμα, ανοίγει τους πόρους και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος συμβάλλοντας έτσι στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών. Έχει ευεργετικές ιδιότητες καθώς αφαιρεί τη λιπαρότητα του δέρματος, αφήνει το δέρμα καθαρό και μαλακό. Μπορεί, επίσης να βοηθήσει σε σημεία όπου υπάρχει ακμή (π.χ. πλάτη) λειτουργώντας απολεπιστικά με πολύ ήπιες και μαλακές κινήσεις.
Απολεπίζει ελαφρά για να αποκαλυφθεί μια νέα, λαμπερή επιδερμίδα ενώ καθαρίζει όλο το σώμα..


Ιδανικό για :

  • Καθαρισμό
  • Φυσική απολέπιση
  • Μασάζ
  • Μείωση κυτταρίτιδας



Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι ,κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το σώμα..





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως το μυστικό για ένα απαλό και λαμπερό δέρμα είναι ή σωστή φροντίδα χειμώνα, καλοκαίρι. Γιατί όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί. Με άλλα λόγια, ένα δέρμα που σε προκαλεί να το αγγίξεις.
Γι’ αυτό και δεν σταματάμε να αναζητούμε μυστικά καθαριότητας και ισορροπίας για την επιδερμίδα μας. Ψάχνουμε για νέες φόρμουλες, τις εφαρμόζουμε σε τελετουργίες ομορφιάς και ανακαλύπτουμε εταιρείες που χαρακτηρίζονται από υψηλή φιλοσοφία και συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης που σέβονται την επιδερμίδα μας.
Αυτοί είναι και οι λόγοι που για ακόμη μία φορά ξεχωρίσαμε  την εταιρεία FLAX και τα προϊόντα της . Μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα από φυσικά συστατικά. Με την εταιρία FLAX απολαμβάνουμε όλον το χρόνο υγιή και απαλή επιδερμίδα…
Η εταιρία FLAX είναι ο ορισμός της αγνής περιποίησης……..

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία FLAX για την χορηγία των προϊόντων!!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου