Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

DEKAZ S.A review

DEKAZ S.A


Ολική επαναφορά ενόψει Χριστουγέννων…


Γειά σας Glamorous,

Έρχονται Χριστούγεννα. Το έλατο είναι πάντα το κέντρο της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Το κακό είναι ότι το σπίτι γίνεται χάλια από τα φυλλαράκια του. Τα Αλεξανδριανά λουλούδια δίνουν κομψότητα στο τραπέζι σας, αλλά για να τα φροντίσετε θα πρέπει να είστε τουλάχιστον γεωπόνος…  Ποιος δεν λατρεύει τις οικογενειακές συγκεντρώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων; Μπορεί η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου να απέχει ακόμα λίγες ημέρες μακριά όμως έχουμε ήδη μπει στο Christmas mood και ονειρευόμαστε εκείνες τις βραδιές με φίλους, νόστιμο φαγητό και ζεστά ροφήματα.
Κι αν νιώθετε να σας βγαίνει η κούραση και δε μπορείτε να σκεφτείτε αφήστε μας να σας δώσουμε λίγη έμπνευση… χωρίς να χάσετε καθόλου από τη μαγεία των ημερών; Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη φαντασία!
Δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή από τα Χριστούγεννα για... πλήρη ανανέωση! Δείτε το ως μια ευκαιρία για να κάνετε τις αλλαγές που τόσο καιρό σκεφτόσασταν. Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σας δεν σας αφήναν και πολύ χρόνο, μπορείτε να ξεκλέψετε μία ημέρα και να την αφιερώσετε σε εσάς και μόνο! Θα δείτε ότι θα διασκεδάσετε και θα ανέβετε ψυχολογικά! Πριν... ξεχυθείτε στα μαγαζιά, πάρτε συμβουλές από την εταιρία DEKAZ S.A. για να επιλέξετε την κατάλληλη περιποίηση για την επιδερμίδα μας, αλλά και τι είναι ευεργετικό για αυτή, τι θα μπορούσε να της λείπει και τι μπορούμε να κάνουμε για να την κρατήσουμε απαλή.
Επειδή λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα θέλουμε να δείχνουμε άψογες αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την περιποίηση… νωρίς! Από σήμερα για την ακρίβεια και στόχος μας είναι να έχουμε επιδερμίδα με λάμψη.

Να θυμάστε: Όση κι αν είναι η κούραση και όποια τα προβλήματα, τα Χριστούγεννα είναι μαγικές στιγμές και η ιδανική ευκαιρία για να γίνετε δημιουργικοί , να κάνετε το σπίτι σας μια ζεστή, γιορτινή φωλιά για όλους και με εσάς πρωταγωνίστρια!  




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. Toν Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται Ελβετικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, OTC και συμπληρώματα διατροφής, κορυφαίων προδιαγραφών.

Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών Ελβετικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από τους δερματολόγους και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ΜΕΥ BB CREAM spf 25-MEDIUM SHADE
(Ενυδατική κρέμα με χρώμα και αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 25)




Πριν εισβάλλουν στη ζωή και στο νεσεσέρ μας, οι «πολυμήχανες» κρέμες BB , τα πράγματα δεν ήταν απλά. Κάθε χειμώνα έκαναν την εμφάνισή τους οι <<εύχρηστες>> κρέμες με χρώμα. Μια ιδεώδης εναλλακτική λύση ανάλαφρης κάλυψης για τις γυναίκες με επιδερμίδα που δεν είχε πολλά να κρύψει και μπορούσαν να αντικαταστήσουν άνετα το φον ντε τεν τους με μια μεγάλη δόση χρώματος και λάμψης. Όταν όμως εμφανίστηκαν τα περίφημα “διπλά σύμφωνα”, κυρίως οι BB creams, οι κρέμες με χρώμα … ξεθώριασαν και έσβησαν από τις λίστες με τα must-have καλλυντικά μας. Οι bb creams, σάρωσαν στην αγορά των καλλυντικών, με την υπόσχεση ότι τα κάνουν όλα, κάτι που είναι αλήθεια. Aν και μετρούν περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, εξελίσσονται σε ένα από τα πιο ισχυρά trend της σύγχρονης κοσμητολογίας μόνον αφού αναγνωρίζονται για το άψογο φινίρισμα της επιδερμίδας. Οι BB creams, χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν, αποτελούν , δίκαια, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ρουτίνας της ομορφιάς.
Οι BB creams- Blemish Balms ή Beauty Balms, όπως αρχικά τις ονόμασαν, - τις αποκαλούν οι θαυματουργές κρέμες - στην καθημερινή τελετουργία ομορφιάς των γυναικών , χάρη στο αψεγάδιαστο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα και υψηλή προστασία που προσφέρουν στην επιδερμίδα. Μια κρέμα multi-tasking , ένα προϊόν δηλαδή “ all-in-one” . Είναι ενυδατική, είναι αντιγηραντική, είναι primer, είναι μέικαπ, είναι και αντηλιακή.
Η απαιτητική καθημερινότητα, το άγχος και οι επιταχυνόμενοι ρυθμοί περιορίζουν τον χρόνο που μπορούμε να αφιερώσουμε στον εαυτό μας. Πόσες φορές θελήσαμε ως δια μαγείας να έχουμε ένα γρήγορο και γεμάτο ενυδάτωση μακιγιάζ σε χρόνο μηδέν; Πόσες φορές έχουμε ευχηθεί να είχαμε λίγα λεπτά περισσότερα μέσα στην ημέρα μας;
Αλλαγή φρουράς λοιπόν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Η ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα, προστασία και ομοιόμορφο τόνο είναι η ΜΕΥ BB CREAM spf 25-MEDIUM SHADE.

Η ΜΕΥ BB CREAM spf 25-MEDIUM SHADE είναι εδώ, είναι «πολυτάλαντη» και έρχεται για να κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Βασισμένη στη τεχνογνωσία ενυδάτωσης της, η BB Cream προσφέρει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, την ενυδάτωση μίας κρέμας ημέρας και ταυτόχρονα μία ελαφριά κάλυψη make-up!
Συνδυάζει περιποίηση και κάλυψη, ενυδατώνει και ομογενοποιεί το χρώμα της επιδερμίδας, σβήνει τις ατέλειες, αποκαλύπτοντας την λάμψη του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει από τιs ακτίνες UV (SPF25).
Με την πολλαπλή δράση της, το καινοτόμο αυτό προϊόν, που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός make-up με τα χαρακτηριστικά μιας κρέμας περιποίησης προσώπου, υπόσχεται φυσική και αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας. Με λεπτόρρευστη υφή και χρώμα(medium) στη σύνθεση της αποτελεί την ιδανική λύση αν θέλετε ένα ενυδατικό προϊόν με ελαφριά κάλυψη. Που εκτός από κάλυψη προσφέρει ενυδάτωση, καταπραΰνει την επιδερμίδα και απογειώνει τη λάμψη της .Απορροφάται κατευθείαν ,χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα.
Επίσης, προλαμβάνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ με ενυδατικές ιδιότητες, Hyaluronic Acid που αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας, διατηρώντας την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος και ‘’έξυπνες’’ μεταλλικές χρωστικές ουσίες που βοηθούν στη διόρθωση των ατελειών και αναδεικνύουν τον τόνο του δέρματος, έτσι η επιδερμίδα φωτίζεται με μια μοναδική λάμψη φρεσκάδας και μια ομορφιά ανανέωσης. Με την υφή που διαθέτει- πυκνότερη από πολλά μέικαπ-, η επιδερμίδα καλύπτεται και ενυδατώνεται τέλεια με ελάχιστη ποσότητα κρέμας- ίση περίπου με ένα ρεβίθι.

Βάλτε και εσείς λοιπόν τη ΜΕΥ BB CREAM spf 25-MEDIUM SHADE στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!

To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο. Σε όμορφη λευκή συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.
Είναι για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.


Αναλυτικότερα:


Τι είναι : Μια πολύ-χρηστική κρεμώδης ενυδατική σύνθεση ελαφρύτερη από το φον ντε τεν αλλά με μεγαλύτερη κάλυψη από τις κρέμες με χρώμα, εμπλουτισμένη με δραστικά συστατικά και με δείκτη αντηλιακής προστασίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ενυδατικό, προ-make-up.
Τι κάνει: Με τα συστατικά που περιέχει, μπορεί να λειαίνει την υφή και να κρύβει τις μικροατέλειες, να δίνει ομοιόμορφο τόνο και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, να την προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και να της προσφέρει αντιγηραντική δράση.
Είναι για μένα; Η ΜΕΥ BB CREAM spf 25-MEDIUM SHADE προσφέρει βασικά συστατικά φροντίδας και μίνιμουμ κάλυψη. Είναι ιδανική σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησης, τύπο και απόχρωση επιδερμίδας .
Εφαρμογή: Για μια άψογη χροιά, πάρτε μια μικρή ποσότητα κρέμας, θερμάνετε το ανάμεσα στα χέρια σας και απλώστε το ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπό σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ατέλειες και μαύρους κύκλους. Απλώστε μια λεπτή στρώση στη θέση της ή μετά από τη συνήθη κρέμα ημέρας σας!!



ΜΕΥ BB CREAM spf 25-LIGHT SHADE
(Ενυδατική κρέμα με χρώμα και αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 25)



Μία από τις βασικότερες επιθυμίες των γυναικών ενόψει των Χριστουγέννων είναι μια επιδερμίδα ιδανική, χωρίς ατέλειες. Μία αλήθεια που αγγίζει όλες τις γυναίκες, αλλά προβληματίζει, συχνά εκείνες με λιπαρή επιδερμίδα ή επιδερμίδα με τάση για ατέλειες. Οι ατέλειες της επιδερμίδας, όχι μόνο δυσαρεστούν  τις γυναίκες, αλλά μπορεί ακόμα και να επηρεάσουν την ψυχική τους διάθεση.
Το αποτέλεσμα είναι 8 στις 10 γυναίκες να δηλώνουν ότι έχουν ατέλειες στην επιδερμίδα τους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών προβλημάτων, που κυμαίνεται από επιδερμίδα με διαρκή γυαλάδα, μαύρα στίγματα, ακμή ή ερυθρότητα. Πάνω από όλα όμως, η επιδερμίδα χάνει την ισορροπία της και εξασθενεί. Οι αιτίες εμφάνισης των ατελειών μπορεί να είναι εξωγενείς, όπως οι περιβαλλοντικές συνθήκες (ρύπανση ζέστη, υγρασία κ.α.), ή ενδογενείς, όπως η ηλικία, οι ορμονικές αλλαγές και το στρες.
Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών με ατέλειες, χρησιμοποιούν make-up για να καλύψουν τις ατέλειες τους, αλλά μόνο οι μισές είναι ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα.
Δυστυχώς, το μακιγιάζ δεν είναι πάντα μια ικανοποιητική λύση…

Η DEKAZ S.A παρουσιάζει τη ΜΕΥ BB CREAM spf 25-LIGHT 
SHADE και απαντά στις ανάγκες εκείνων των γυναικών, που επιθυμούν να πετάξουν το πέπλο που καλύπτει την επιδερμίδα τους και να αποκαλύψουν την ιδανική της ομορφιά!

Η ΜΕΥ BB CREAM spf 25-LIGHT SHADE είναι μία κρέμα πολλαπλών δράσεων, ειδικά σχεδιασμένη για επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς σε ατέλειες. Η ΒΒ κρέμα είναι για άμεση και μακροπρόθεσμη μεταμόρφωση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα απαλό, λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί.
Η ΜΕΥ BB CREAM spf 25-LIGHT SHADE είναι μια καινοτόμα, έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF 25 και ταυτόχρονης ανάπλασης, για φωτεινή καλυπτική δράση. Προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταξένια υφή στο δέρμα, χαρίζοντας αποτέλεσμα που διαρκεί. Δίνει ομοιόμορφη και φρέσκια όψη, ενώ συγχρόνως την ενυδατώνει και την προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και των ελευθέρων ριζών. Η εξειδικευμένη του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Ταυτόχρονα, χάρη στη βούτυρο καριτέ  που περιέχει, προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας. Ειδικά σχεδιασμένες για επιδερμίδες με ατέλειες, οι μεταλλικές χρωστικές γίνονται ένα με την επιδερμίδα και προσφέρουν ομοιομορφία και φυσικό φωτεινό αποτέλεσμα, χωρίς το εφέ μάσκας. Απολαύστε μια μη λιπαρή, εξαιρετικά ματ και ελαφριά υφή, με ευχάριστο και βελούδινο τελείωμα.... γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνει γραμμές και χωρίς να την κάνει να ασφυκτιά. Ένας νέος σύμμαχος ομορφιάς για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες με όλα τα οφέλη της ενυδάτωσης.

Είναι σε όμορφη λευκή συσκευασία. Κατάλληλη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι απλώνοντας μια λεπτή στρώση στην επιδερμίδα μας.



MEY INSTANT WRINKLE FIGHTER
(ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ)



Οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιθυμούμε είναι να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου με σημαία μας το “είμαστε όσο φαινόμαστε”! Μπορεί να πανικοβληθήκαμε με την πρώτη ρυτίδα, αφού την θεωρήσαμε σημάδι γήρατος, αλλά φυσικά τα ψεγάδια μας είναι αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε. Η γήρανση προσώπου όμως σε κάποιες περιπτώσεις δεν συμβαδίζει με την ηλικία και μας χτυπάει την πόρτα πολύ νωρίτερα αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Επειδή οι γυναίκες λατρεύουμε να διατηρούμε την νεανικότητά μας και να φαινόμαστε φρέσκες ψάχνουμε λύσεις για να καταπολεμήσουμε την γήρανση του δέρματος και ειδικότερα αν έχει κάνει την εμφάνισή της πρόωρα. Πολλές από τις λύσεις που μας προσφέρονται είναι πολυέξοδες, χρονοβόρες και με μη εγγυημένα αποτελέσματα. Άραγε μπορούμε με φυσικές μεθόδους να καταπολεμήσουμε την γήρανση προσώπου και να αντιστρέψουμε τα δεδομένα; Πολλές γυναίκες τον τελευταίο καιρό προτίμησαν την χρήση των φυσικών προϊόντων της DEKAZ S.A, με καταπληκτικά αποτελέσματα και εννοείται χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία μας.
Τα σημάδια της γήρανσης διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ ποικίλλει και ο βαθμός έντασής τους. Τα συνηθέστερα σημάδια της καθημερινής γήρανσης της επιδερμίδας είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα και η εμφάνιση ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε περιπτώσεις ευαίσθητης επιδερμίδας, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί αίσθηση τραβήγματος και αφυδάτωσης, ή οι ατέλειες του προσώπου να γίνονται πιο εμφανείς. Η πάροδος του χρόνου αναπόφευκτα αφήνει τα σημάδια της, σε άλλους ανθρώπους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο. Γιατί όμως ο χρόνος κάνει διακρίσεις; Φταίνε τα γονίδια για τη γήρανση ή εξωγενείς παράγοντες τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε;
Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν, στην πραγματικότητα, δύο διαφορετικά είδη γήρανσης. Η γήρανση που προκαλείται από τα γονίδια που κληρονομούμε και ο άλλος τύπος της γήρανσης είναι γνωστή ως εξωγενής γήρανση και προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η έκθεση στις ακτίνες του ήλιου.
Ιδού λοιπόν η νέα θεραπεία που θα βοηθήσει το πρόσωπό μας να ανακτήσει τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα.
To MEY Instant Wrinkle Fighter είναι μια στοχευμένη, νέας γενιάς θεραπεία – σχεδιασμένη για να απαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές και να ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των ατελειών και των πόρων του δέρματος.
Αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και αποκαθιστά τη θαμπή όψη. Έτσι, η επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού διατηρείται λεία, σφικτή και νεανική.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το δέρμα γίνεται πιο λείο και είναι έτοιμο για την εφαρμογή του make-up. Με το MEY Instant Wrinkle Fighter η επιδερμίδα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Δεν είναι λιπαρή , δεν κολλάει και είναι σε λεπτόρρευστη υφή, γεμάτη φρεσκάδα.
Αντιμετωπίζει καθημερινά τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας. Περιέχει Multi-action Pore Refiner που μειώνει την αντιαισθητική εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων, λειαίνει το δέρμα και περιορίζει τη γυαλάδα. Το δραστικό συστατικό Natural Relaxing Wrinkle Fighter προσφέρει ανακούφιση από τα σημάδια του στρες, μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και το βάθος των ρυτίδων και παρέχει μία πιο νεανική εμφάνιση. Το εκχύλισμα βλαστοκυττάρων Raspberry με πλούσια αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, διεγείρει τη σύνθεση του Υαλουρονικού οξέως, τόσο στο χόριο, όσο και στην επιδερμίδα, προσδίδοντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα. Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας. Χαρίζει βελούδινη υφή και μεταξένιο φινίρισμα. .

Με ένα μόνο άγγιγμα <<ντύστε>. Το πρόσωπό σας με ένα φυσικό πέπλο που σας προσφέρει άμεσα μία πιο απαλή και νεανική επιδερμίδα.

Το άρωμα της είναι πολύ ευχάριστο και φρέσκο….Η συσκευασία είναι κομψή και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμαι καθημερινά απλώνοντας την μετά την εφαρμογή της ημερήσιας φροντίδας και μετά προχωρήστε στην εφαρμογή του make up σας.



MEY VITAMIN C FACIAL TONER
(Τονωτική Λοσιόν Προσώπου για Δέρμα Φωτεινό & Ενυδατωμένο)


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δραστικές και συχνά απότομες αλλαγές που συντελούνται στο περιβάλλον αποτελούν σοβαρές απειλές για την υγεία του δέρματός μας. Καθώς αυτή η μεταβατική κατάσταση συνοδεύεται ή οδηγεί συχνά σε βαθιές αλλαγές και στον τρόπο ζωής μας, οι αρνητικές επιδράσεις γίνονται ακόμα πιο έντονες.
Τις προηγούμενες δεκαετίες γίναμε μάρτυρες εκτεταμένων μεταβολών στις καθημερινές μας συνήθειες και πρακτικές. Η ζωή μας είναι συχνά γεμάτη άγχος και πίεση, κάτι που επηρεάζει τόσο την πνευματική όσο και την σωματική μας υγεία. Καθημερινά το δέρμα μας δέχεται τις επιθέσεις εξωτερικών παραγόντων, ενώ δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένο για να τις αντιμετωπίσει. Χάνει τη σφριγηλότητά του και δείχνει κουρασμένο, ξηρό, άτονο και όλα αυτά με τη σειρά τους οδηγούν σε πολλές λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η ηλικία, το χρόνιο στρες, οι κακές διατροφικές συνήθειες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ο κακός ή ελλιπής ύπνος είναι μερικοί από τους σημαντικούς και καθημερινούς κινδύνους στους οποίους εκτίθεται το δέρμα μας.
Το μέλλον της υγείας του δέρματός μας έγκειται σε μια πολύπλευρη προστασία, που απαιτεί το συνδυασμό ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και ενός καθημερινού προγράμματος περιποίησης. Απαραίτητη κρίνεται η χρήση μιας Τονωτικής λοσιόν, που θα περιέχει ενισχυμένα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά ώστε να βοηθούν στη φυσική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη να προστατεύσουμε και να «οχυρώσουμε» το ευαίσθητο δέρμα μας από τους ποικίλους αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες. Για το λόγο αυτό, η βελτίωση της υγείας του δέρματός μας σε συνδυασμό με τη διατήρηση και προφύλαξη της σωστής λειτουργίας του αμυντικού συστήματος πρέπει να αποτελεί μία από τις καθημερινές μας προτεραιότητες.
Το ιδανικό προϊόν – «ασπίδα προστασίας» είναι η τονωτική λοσιόν MEY VITAMIN C FACIAL TONER που περιέχει συστατικά που απαλείφουν όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες τις οποίες απειλούν το δέρμα μας !

Το MEY VITAMIN C FACIAL TONER είναι μια τονωτική ,υγρή, λοσιόν πλούσια σε αντισηπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να φωτίζει, να προστατεύει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα..
Περιέχει βιταμίνη C και το έλαιο πορτοκαλιού που αποτρέπουν τη μελάχρωση του δέρματος, προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και μειώνουν τις λεπτές γραμμές, αυξάνοντας τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα από Melissa officinalis – υψηλής περιεκτικότητας σε ροσμαρινικό οξύ – το σελήνιο, το μαγγάνιο και ο ψευδάργυρος – που υπάρχουν φυσικά στο εκχύλισμα κριθαριού – προστατεύουν από τη δράση των ελευθέρων ριζών. Οι τανίνες από τα φύλλα λευκού τσαγιού διαθέτουν αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ η Aloe Vera προσφέρει στην επιδερμίδα καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Χάρη στα προστατευτικά συστατικά της προσφέρει φυσική άμυνα του δέρματος (από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως ρύπανση, αέρας, κρύο), αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες ανεξάρτητα από την αιτία τους , συστατικά κατά των ερεθισμών που καταπραΰνουν και απαλύνουν, και βέλτιστη ενυδάτωση, που βοηθά στη διατήρηση του προστατευτικού ενυδατικού ιστού με αποτέλεσμα το δέρμα να «αισθάνεται άνεση» . Εμπλουτίζει, θρέφει, εξομαλύνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει σε βάθος.  Η υποαλλεργική της σύνθεση έχει δημιουργηθεί για να σέβεται ακόμα και την πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στην ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή της, απορροφάται γρήγορα.
Ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και τονώνει το δέρμα και τη διάθεση.
Προετοιμάζει άψογα την επιδερμίδα για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας.



Αναλυτικότερα:

  • Η επιδερμίδα τονώνεται σε βάθος και καταπραΰνεται, με όμορφη και υγιή εμφάνιση.
  •  Ενυδατώνει την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική ισορροπία υγρασίας.
  • Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος επιδερμίδας, χάρη στην εξαιρετικά απαλή σύνθεσή της.. ιδανικό για επιδερμίδες με τάση ακμής και για επιδερμίδες με δυσχρωμίες..
  • Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς οινόπνευμα. Χωρίς προσθήκη Parabens. Χωρίς παράγωγα πετρελαίου.


Τα ελαφριά συστατικά που περιέχει, της προσδίδουν ένα δροσερό άρωμα. …Είναι σε στρογγυλό μπουκάλι, κατάλληλο και για την τσάντα μας.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και στον λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Χρησιμοποιήστε την το πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Δεν ξεπλένεται.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως μιλώντας για όνειρα, τα Χριστούγεννα δεν είναι η πιο ξεχωριστή και η πιο μαγική περίοδος του χρόνου; Για εμάς, πάντως, είναι. Επειδή τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αυτά τα Χριστούγεννα, επιθυμία της εταιρία DEKAZ S.A, είναι να μοιραστεί μαζί σας λίγη από αυτήν τη μαγεία, προσφέροντάς σας μερικά πραγματικά ξεχωριστά δώρα για τους γύρω σας και για τους ανθρώπους που αγαπάτε.
 Κάθε ιστορία αγάπης ξεκινά από κάπου…Ελάτε να γνωρίσετε και να αγαπήσετε την DEKAZ S.A με τα επιλεγμένα προϊόντα.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία DEKAZ S.A για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dekaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου