Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Farmona Hellas review

Farmona Hellas

It's the most wonderful time of the year …


Γειά σας Glamorous,

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι εδώ, το μήνυμα της γέννησης του Χριστού γεμίζει τις καρδιές μας με γλυκά συναισθήματα και προσδοκίες.
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η γιορτινή διακόσμηση ,τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν και τα γυαλιστερά παιχνίδια που βρίσκονται ολόγυρα αποκτούν άλλη διάσταση!
Γιατί, μα γιατί, να μην κρατάνε λίγο παραπάνω αυτές οι μέρες;! Είναι όαση στην καρδιά του χειμώνα. Η ευκαιρία να απολαύσουμε οικογενειακές στιγμές και διασκέδαση με φίλους. Η στιγμή που περιμένουμε για να ντυθούμε και να βαφτούμε… «καλά». Ας το εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον!
Ολα τα πάρτι και τα “events” στα οποία θέλουμε να παραβρεθούμε και να είμαστε στα καλύτερά μας έφτασαν.! Απόψε είναι η δική σας βραδιά. Υπνωτίζετε όσους σας κοιτούν να χορεύετε. Νιώστε αυτοπεποίθηση.
Βοηθήστε το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας να αναζωογονηθούν πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Σας προτείνουμε ένα χρονοδιάγραμμα ομορφιάς, με όλες τις φροντίδες που θα πρέπει να προσφέρετε στον εαυτό σας την κατάλληλη στιγμή, για να εξασφαλίσετε εντυπωσιακή εμφάνιση στις γιορτές.
Εάν θέλετε να νιώσετε ξεχωριστή και υπέρλαμπρη… Ποντάρετε στα καλλυντικά της εταιρίας Farmona Hellas . Ιδιαίτερα, εντυπωσιακά θα κάνουν μοναδική την εμφάνισή σας.
H αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όσο πιο εντυπωσιακές και όμορφες γίνεται.  Μέσα στο εορταστικό αυτό σκηνικό σκοπός μας είναι να συμπληρώσουμε τη γοητεία σας με τεχνικές αναίμακτες και αποτελεσματικές .Ακριβώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Farmona ιδρύθηκε το 1997 στην Κρακοβία, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας με φιλοσοφία να συνδυάζει τα τελευταία επιτεύγματα της κοσμετολογίας και τη θρεπτική δύναμη των φυσικών συστατικών του φυτού. Προερχόμενα από περιοχές με ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και περιορισμένη ηλιοφάνεια.
Τα πολύ ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα της, προϊόντα καμπίνας και βιολογικά καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος, με πολύ «δυνατά» ενεργά συστατικά κέρδισαν γρήγορα την αναγνώριση από τους καταναλωτές που εκτιμούν την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους, σε αξιόλογες συσκευασίες. Η αποστολή της εταιρείας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας σε καλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο, τα μαλλιά και την περιποίηση του σώματος με την εμπιστοσύνη των πελατών ως την ανώτερη αξία.
Έχοντας το δικό της εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, τη διεξαγωγή ερευνητικών έργων και την παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς καθώς και με τις τελευταίες εξελίξεις και τις ανακαλύψεις της σύγχρονης δερματολογίας και την κοσμετολογία, η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για νέες φόρμουλες και δραστικά συστατικά που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες!!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



TUTTI FRUTTI Blackberry & Raspberry bath & shower gel
(ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ)



Στολισμοί, φωταγωγίες, μηνύματα, δηλώσεις καί πολλά άλλα ἀποτελοῦν κάθε χρόνο συνηθισμένα στοιχεία πού πλαισιώνουν τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Οι ἑόρτιες ευχές παίρνουν καί δίνουν ἀνάμεσα σέ συγγενείς, φίλους καί γνωστούς. Ευχετήριες κάρτες, τηλεφωνήματα, ηλεκτρονικά μηνύματα, ὅλα επιστρατεύονται για να προφέρουν το «Καλά Χριστούγεννα» καί το «Χρόνια πολλά»!
Η αγαπημένη εποχή του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους έχει έρθει! Είναι το εορταστικό κλίμα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, τα δώρα, αλλά και το πλούσιο τραπέζι, γεμάτο με φαγητά και γλυκά που μας γεμίζουν όμορφες εικόνες!
Αν θέλουμε να λάμπουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να κλέψουμε τα βλέμματα στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, πρέπει να φροντίσουμε εγκαίρως και ουσιαστικά το δέρμα μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η εκ βάθρων περιποίησή του, ώστε να μην δείχνουμε κουρασμένες ακόμη και αν έχουμε ξενυχτήσει πολύ. Όπως λοιπόν και στη ζωή, οι σωστές βάσεις είναι η μισή υπόθεση κάθε προσπάθειας, έτσι και η ομορφιά χρειάζεται σωστές βάσεις για να αναδειχθεί η καλύτερη εικόνα της.

Αν θέλετε να χαρίσετε μεγαλύτερη χαρά από ότι ο Άγιος Βασίλη στον εαυτό σας και το σώμα σας είναι η τέλεια στιγμή για ένα ζεστό μπάνιο με το TUTTI FRUTTI Blackberry & Raspberry bath & shower gel που …μπορεί να κρατήσει λίγη ώρα παραπάνω. Χαλαρωτικές, μοσχομυριστές μπουρμπουλήθρες και μετά αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης σε όλο το σώμα σας. Για τις πιο γενναίες … Πόλεμος μπουρμπουλήθρας …Εγγυημένη διασκέδαση και …ύπνος ως το πρωί!

Το μπάνιο με TUTTI FRUTTI Blackberry & Raspberry bath & shower gel γίνεται ιεροτελεστία.... αναγεννά το σώμα και κατευνάζει το πνεύμα προσφέροντας στιγμές ευεξίας και αρμονίας. Τρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα την καθαρίζει .Είναι ιδανικό καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τη επιδερμίδα. Τονώνει την επιδερμίδα  καθώς ανακουφίζει την κούραση, εξισορροπεί το μυαλό και τα συναισθήματα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ήπιο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στο αναζωογονητικό βατόμουρο, το ζουμερό σμέουρο σε συνδυασμό με τις φυτοενδορφίνες που ενισχύουν αμέσως το εξασθενημένο σώμα και αποκαθιστούν τη ζωτικότητα. Επιπλέον τα υπέροχα αρώματα και ο απαλός αφρός θα σας συναρπάσουν. Το δέρμα σας θα γίνει λείο και ευχάριστα απαλό.
Είναι Ιριδίζον μπλέ χρώματος και το καλύτερο είναι το γεγονός πως με λίγη μόνο ποσότητα δημιουργεί πλούσιο αφρό, με αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές. …πολλές χρήσεις!

Το αγαπημένο άρωμα βατόμουρου και σμέουρου που έχει, εγκλωβίζει μέσα σε ένα μπουκάλι την αγαπημένη μας ανάμνηση … Πόσες φορές μυρίσατε κάτι ωραίο και αμέσως χαλαρώσατε; Μια εισπνοή αρκετή για να απελευθερώσει τις ενδορφίνες μας και να πλημμυρίσει το μυαλό από ωραίες εικόνες.

Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη και με ένα μοντέρνο σύστημα στο καπάκι, το οποίο κάνει τη χρήση πανεύκολη! Για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος χρήσης:

Ρίξτε στην μπανιέρα σας 25 ml κάτω από ζεστό, τρεχούμενο νερό για μία spa εμπειρία ή χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα στο σώμα σας και κάντε μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Αφαιρέστε με άφθονο νερό.


JUICY BAMBOO SUGAR BODY SCRUB
(SCRUB ΣΩΜΑΤΟΣ)



Η αναμονή των Χριστουγέννων και ο ερχομός ενός νέου έτους λειτουργεί πάντα τόσο όμορφα μέσα μας που αισθανόμαστε ότι θέλουμε να φέρουμε τον εαυτό μας σε πρωταγωνιστικό πλάνο και να του αφιερώσουμε τον χρόνο που του αναλογεί.
Και μπορεί να χουχουλιάζουμε στο σπίτι με fluffy πιζάμες και παντόφλες unicorn, όμως η επιμονή μας στη ρουτίνα της ομορφιάς, παίρνει τώρα νέα διάσταση!
Ξέρω ότι τις μισές ημέρες οι περισσότερες  από εμάς θα μείνουμε σπίτι, να ανάψουμε το τζάκι και να δουλέψουμε από τον καναπέ μας και τις υπόλοιπες θα βγούμε για να απολαύσουμε το Christmas Spirit που όλοι, τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη...
Το Christmas Spirit είναι αρκετό για να δώσει λάμψη στο πρόσωπο και το βλέμμα μας, αλλά δεν είναι αρκετό! Θέλει και λίγη βοήθεια! Έναν "στρατιώτη" στον καθαρισμό της επιδερμίδας σας, και μερικούς συμμάχους για την ενυδάτωση και τη λάμψη! Φέτος τα Χριστούγεννα, διαδώστε τη λάμψη!
Και ξέρετε, δεν υπάρχει ομορφότερη γυναίκα, από εκείνη που εκπέμπει υγεία και λάμψη από την ίδια της την επιδερμίδα!
Η εταιρία Farmona Hellas έχει μεγάλη εμπειρία σχετικά με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, ώστε να μας προετοιμάσει για τις γιορτινές ημέρες και να αρκούν λίγες κινήσεις για να μεταμορφωνόμαστε άψογα πριν από την κάθε έξοδο.

Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ένας βαθύς καθαρισμός με JUICY BAMBOO SUGAR BODY SCRUB αποτελεί την απαραίτητη και κυρίαρχη, πρώτη, κίνηση! Γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι «Όμορφο δέρμα είναι μόνο το καθαρό δέρμα».

Η επιδερμίδα του σώματος έχει ανάγκη από φροντίδα 365 μέρες τον χρόνο και τώρα είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να βάλουμε την απολέπιση στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης . Αρκούν μόνο λίγα λεπτά, όσο κάνουμε ντους , για να απολαμβάνουμε σε μόνιμη βάση τα πολλαπλά της οφέλη στην όψη και την υφή της, κατά γενική ομολογία, παραμελημένης επιδερμίδας του σώματος.

Το JUICY BAMBOO SUGAR BODY SCRUB είναι ένα εκλεπτυσμένο πίλινγκ σώματος με ζάχαρη για τον καθαρισμό της  επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε αυτό το αναζωογονητικό scrub, όταν θέλετε να νιώσετε άμεση επαναφόρτιση στο σώμα και το πνεύμα σας. Ξεπερνάει ότι είχατε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Μεταξένιο, ενυδατικό, καθόλου λιπαρό. Με φυσικούς κρυστάλλους ζάχαρης που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και απαλύνουν το δέρμα. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσετε και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα
Περιέχει  βούτυρο καριτέ ,γλυκερίνη, φυσική κρυσταλλική ζάχαρη, βιταμίνη Ε και προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κ.λπ.), ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει. Το δέρμα σας γίνεται εξαιρετικά λείο, μεταξένια απαλό και ενυδατωμένο.
Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή. Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό ,ενώ τροφοδοτεί το δέρμα με φυσικά συστατικά αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό..

Βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας καθώς και στην αναζωογόνηση των αισθήσεων με το δροσερό και ζουμερό άρωμά του.

Το JUICY BAMBOO SUGAR BODY SCRUB, είναι ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.
Είναι σε πρακτική συσκευασία και είναι κατάλληλη ακόμα και για ταξίδια.


Αναλυτικότερα:

  • Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  • Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία.
  • Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.
  • Από κανονικό έως ξηρό δέρμα.


Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε το bοdy scrub στο σώμα μας και κάνουμε απαλό μασάζ. Ξεβγάζουμε με άφθονο χλιαρό νερό.
Χρησιμοποιήστε το bοdy scrub 1-2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.



JUICY BAMBOO VELVETY BODY BUTTER
(Ενυδατικό βούτυρο σώματος)



Χριστούγεννα! και μαζί του όλες αυτές οι όμορφες εικόνες και στιγμές των γιορτών...το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα κάλαντα, τα δώρα και τόσα άλλα που «μυρίζουν» Χριστούγεννα. Η πιο «ζεστή» ημέρα του χρόνου… Αναμφισβήτητα, ο Δεκέμβριος είναι από τους μήνες του χειμώνα που περιλαμβάνουν εκτός από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, πληθώρα ονομαστικών εορτών. Οι συναντήσεις με οικογένεια και φίλους είναι αρκετά πιο συχνές και τα γιορτινά τραπέζια, γεμάτα με πολλά και λαχταριστά φαγητά, έχουν την τιμητική τους.
Οι διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε την εμφάνισή σας.
Αν το σώμα σας εμφανίζει θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη, καθώς πλησιάζουν οι εορτές η εικόνα αυτή θα μπορούσε να βελτιωθεί με την εφαρμογή ενός ενυδατικού βουτύρου σώματος.
Μόνο αν του προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται με τα ενδεδειγμένα συστατικά, θα μπορούμε να του χαρίσουμε την περιποίηση που για να ξεχωρίσετε στις γιορτινές σας εμφανίσεις.
Ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η πλειοψηφία των ειδικών στη σωστή ενυδάτωση είναι πως τη θεωρούν περισσότερο απαραίτητη από την κάλυψη άλλων αναγκών της επιδερμίδας: ακόμα και η αντιγήρανση μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, εφόσον το αφυδατωμένο δέρμα δεν μπορεί να ασχοληθεί με καμία άλλη ανάγκη.

Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε ένα πρόγραμμα σωστής φροντίδας. Το χειμώνα η ενυδάτωση αποτρέπει την αφυδάτωση και το τράβηγμα που μπορεί να προκαλέσει το κρύο.
Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ένα από τα πιο επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα, όλες τις εποχές, και το JUICY BAMBOO VELVETY BODY BUTTER είναι η ιδανική καθημερινή πρόταση για τέλεια και βαθιά ενυδάτωση που έρχεται να δώσει τη λύση της αφυδατωμένης επιδερμίδας..

Το JUICY BAMBOO VELVETY BODY BUTTER έχει κρεμώδη υφή και είναι ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες, για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος και δρα πιο εντατικά σε σχέση με το γαλάκτωμα ή την κρέμα σώματος. Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.
Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.
Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό του άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… 
Περιέχει γλυκερίνη, βούτυρο καριτέ, λάδι Macadamia, εκχύλισμα μπαμπού και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Το ενυδατικό βούτυρο σώματος JUICY BAMBOO VELVETY BODY BUTTER με το συναρπαστικό άρωμα θα γίνει ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας σας.
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία με άφθονο προϊόν!
Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.


Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώνουμε ομοιόμορφα το βούτυρο σε όλο μας το σώμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ενυδάτωση με διάρκεια.



TUTTI FRUTTI CHERRY &CURRANT BODY BUTTER
(Ενυδατικό βούτυρο σώματος)


O χειμώνας και οι εορτές είναι εδώ, με τις μοβ ανεμώνες, τα κατακόκκινα χρυσάνθεμα, η θερμοκρασία , μειώνεται, τα φύλλα πέφτουν, οι βροχές ξεκινούν και το σώμα μπαίνει σε «χειμερινή λειτουργία», επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας. Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές του καιρού μπορούν να επηρεάσουν το σώμα μας, μέσα από τις διάφορες μεταβολές που προκαλούν στη λειτουργία του οργανισμού. Διανύοντας το χειμώνα, τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο σώμα σας είναι προ των πυλών.
Ο χειμώνας είναι «σκληρός» απέναντι στο δέρμα. Καθώς έχουμε μπει σε τροχιά χαμηλών θερμοκρασιών, το δέρμα μας γίνεται σκληρό, ξηρό και στεγνό, καθώς απαιτεί περισσότερη προσοχή και φροντίδα. Έπειτα από ένα καλοκαίρι, όπου το έντονο φως του ήλιου ταλαιπώρησε το δέρμα μας, χρειάζονται κάποιες βασικές κινήσεις- μυστικά για την επανόρθωση του.
“Αν σταματήσει το σώμα να παράγει υγρασία, ή εάν η θέρμανση την απορροφήσει από το δέρμα και δεν αντικατασταθεί, τότε θα αρχίσουν να δημιουργούνται μικροσκοπικές ρωγμές στην επιδερμίδα που επηρεάζουν το φυσικό φράγμα του δέρματος (...)

Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη ενυδάτωσης τόσο από μέσα, μέσω της κατανάλωσης νερού, όσο και εξωτερικά με τη βοήθεια ενυδατικών κρεμών. Η ενυδάτωση αποτελεί τροφή του δέρματος και το κάνει να δείχνει σφριγηλό και ανανεωμένο. Ο ψυχρός και ξηρός αέρας του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τη συχνή και απότομη εναλλαγή θερμοκρασίας κατά την είσοδο και έξοδό σας από θερμαινόμενους χώρους σοκάρουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα τη μη ομαλή λειτουργία του υδρολιπιδικού φιλμ της και το μπλοκάρισμα της φυσικής υγρασίας της.
Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε γι’ αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra  ενυδάτωση…αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση με το βούτυρο σώματος TUTTI FRUTTI CHERRY &CURRANT BODY BUTTER!

Το πλούσιο και κρεμώδες TUTTI FRUTTI CHERRY &CURRANT BODY BUTTER είναι απόλαυση για την επιδερμίδα. Λιώνει επάνω στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και λεία. Θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία (φτέρνες, αγκώνες). Ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα, με πλούσια υφή, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, απορροφάται άμεσα και σε βάθος ενώ παράλληλα αποτελεί ασπίδα προστασίας από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Περιέχει αφρικανικό βούτυρο karite, που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα , προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση. Μια εξαιρετική πηγή για βαθιά ενυδάτωση χρησιμοποιείται  για την την φροντίδα του δέρματος . Συμπυκνωμένη κρέμα σώματος με εξαιρετικές ιδιότητες και υπέροχο άρωμα ώριμου κερασιού και δροσιστικού φραγκοστάφυλου.

Ακολουθήστε μία φρουτένια περιπέτεια! Υποκύψτε στα χυμώδη αρώματα! Το αισθησιακό άρωμα φρούτων από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου σε συνδυασμό με το δροσιστικό άρωμα της κορινθιακής σταφίδας εγγυάται χαλάρωση, ηρεμία και αίσθηση ευδαιμονίας. Αφήνει στην επιδερμίδα σας ένα υπέροχο άρωμα φρούτων και σας κάνει, να χαλαρώσετε και να ταξιδέψει το μυαλό σας σε μέρη τροπικά.
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης…
Είναι σε στρογγυλή συσκευασία με άφθονο προϊόν!
Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.


Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώνουμε ομοιόμορφα το βούτυρο σε όλο μας το σώμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ενυδάτωση με διάρκεια.



FARMONA JANTAR FOAM HAIR CONDITIONER



Τα μαλλιά μας αποτελούν ένα σημαντικό δείκτη της εξωτερικής εμφάνισης, ένα σημείο που δύναται να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το παρουσιαστικό και την εικόνα μας, καθώς και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Τα υγιή μαλλιά κατά την κοινή άποψη είναι χάρη, είναι γοητεία, είναι ο, τι αντιπροσωπεύει μια γυναίκα.
Τα μαλλιά καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού μας και καθημερινά κάνουμε τα πάντα για να φαίνονται υγιή και λαμπερά σαν μόλις να έχουμε βγει από το κομμωτήριο. Επομένως, καθίσταται επιτακτικό το να ξέρουμε πώς να τα φροντίζουμε σωστά, πώς να αξιοποιούμε φυσικά υλικά για διάφορες επιθυμίες μας και πώς να χρησιμοποιούμε το οτιδήποτε πάνω τους.
Κυρίως η τόνωση μαλλιών χρήζει να ξεκινήσει από σήμερα κιόλας…!
Τι είναι η τόνωση μαλλιών;
Όπως πολύ εύκολα όλες αντιλαμβάνεστε, είναι όλα εκείνα τα κόλπα, τα μυστικά, οι λεπτομέρειες, οι καθημερινές συνήθειες, οι συμβουλές, τα «πρέπει» και τα «μη» που η καθεμία από εσάς οφείλει να γνωρίζει και να ακολουθεί επακριβώς προκειμένου η τόνωση μαλλιών να επέλθει, δηλαδή τα μαλλιά της να γίνουν και πάλι απαλά, φρέσκα, λαμπερά, ενυδατωμένα, περιποιημένα καταλλήλως, χωρίς να μπλέκονται συνεχώς, να φαίνονται κακομεταχειρισμένα ούτε να είναι όλο ψαλίδα και σπασμένες άκρες στα τελειώματα. Η φροντίδα μαλλιών, λοιπόν, είναι το πυρηνικό ζήτημα γύρω από το οποίο θα κινηθούμε.
Τα μαλλιά μας προσδίδουν θηλυκότητα και είναι λάθος να τα αντιμετωπίζουμε σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι.  Τι γίνεται όμως με τη φθορά που υφίστανται τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να  εξασθενούν και να γίνονται όλο και πιο θαμπά όσο περνάει ο καιρός; Πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε υγιή και λαμπερά τα μαλλιά σας; Οι βαφές και οι τεχνητές χρωστικές ουσίες, αφυδατώνουν και «αγριεύουν» την τρίχα, επειδή αφήνουν τα λέπια ανοιχτά.
Για την ενίσχυση της ταλαιπωρημένης λεπτής τρίχας και λάμψη που διαρκεί, η Farmona Hellas σας προτείνει την σειρά περιποίησης για μαλλιά FARMONA JANTAR FOAM HAIR CONDITIONER.

Το μαλακτικό μαλλιών Jantar αφρού βασίζεται σε μια μοναδική και αποτελεσματική φόρμουλα. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας μακράς παράδοσης χρήσης των εξαιρετικών ιδιοτήτων του κεχριμπαριού.
Δίνει στα μαλλιά φως, γίνονται πιο ανθεκτικά, ισχυρά στις βλάβες, και λιγότερο λιπαρά επιρρεπή μαλλιά!
Είναι ελαφρύ και εύκολο στο ξέβγαλμα, κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και πιο εύκολα στο styling. Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λαμπερά και χαρίζει ευκολία και διάρκεια στο χτένισμα. Χαρίζει όγκο, ζωντάνια, δύναμη και κίνηση στα λεπτά και άτονα μαλλιά. Διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα των μαλλιών αφήνοντάς τα ανάλαφρα. Περιέχει κεχριμπάρι, κερατίνη και με τον βελούδινο και πλούσιο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση .
Εισχωρεί στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες ,χαρίζοντας και ενισχύοντας τον όγκο τους ,διατηρώντας τους παράλληλα σε καλή κατάσταση. Οπότε αφήστε τα μαλλιά σας να καμαρώνουν.

Το άρωμα του είναι υπέροχο και διαρκεί για πολλές ημέρες, ενώ η συσκευασία είναι κομψή και μεγάλη, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Κουνήστε το δοχείο καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε τον αφρό στο χέρι και απλώστε το σε βρεγμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής. Αφήστε να απορροφηθεί και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.





Για το τέλος θα ήθελα να σας πω, πως η Farmona Hellas υποδέχεται τις φετινές γιορτές στην πιο πολυτελή εκδοχή τους! Καθώς Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνονται, η Farmona Hellas ετοίμασε την απόλυτα προσωποποιημένη πρόταση για εσάς και τους αγαπημένους σας με προϊόντα για λούσιμο, περιποίηση και διαμόρφωση!
Οι σειρές προϊόντων της Farmona Hellas μπαίνουν σε γιορτινές συσκευασίες, έτοιμες να ντύσουν με πολυτέλεια το μπουντουάρ σας. Συνδυάζουν την πολυτέλεια και τη φινέτσα και αποτελούν έναν αληθινό σύμμαχο ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Τα προϊόντα της έχουν διαχρονικές νότες με σύγχρονη διάθεση…..


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Farmona Hellas για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farmona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου