Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Wet n Wild Greece review

Wet n Wild Greece



Γειά σας Glamorous,

Ω έλατοοοο, ω έλατοοοοοοο, μ ’αρέσεις, πώς μ’αρέσειεις!!!! Αν αυτομάτως σας ήρθε στο μυαλό η μελωδία του γνωστού, κλασικού, παραδοσιακού, αγαπημένου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, χαίρομαι πολύ! Γιατί, ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! Αυτός είναι ο μήνας μου, ο μήνας σου, ο μήνας όλων μας! Αν δεν έχετε ήδη μπει σε χριστουγεννιάτικο mood, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Και ξεκινάμε από τώρα φυσικά!
Είμαστε καταμεσής των γιορτών! Η περίοδος των εορτών αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να ξεκουραστούμε, να περάσουμε χρόνο με την οικογένειά μας γύρω από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να μοιραστούμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως υπαγορεύει το άτυπο «έθιμο» των Χριστουγέννων.
Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκουν πολλές γυναίκες να αγωνιούν για την εμφάνισή τους.

Οι περισσότερες γυναίκες διαλέγουμε το μακιγιάζ που θα κάνουμε τη βραδιά των Χριστουγέννων είκοσι λεπτά πριν φύγουμε από το σπίτι για το ρεβεγιόν. Δυστυχώς δεν υπάρχει ο χρόνος αλλά και η διάθεση πολλές φορές να δοκιμάζουμε και  να βρούμε το ένα και μοναδικό για το βράδυ των Χριστουγέννων.
Κάθε γυναίκα όμως ονειρεύεται κάθε χρόνο το τέλειο μακιγιάζ  που θα τη μετατρέψει στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Αν, λοιπόν, φέτος έχετε το μεράκι και την όρεξη να οργανώσετε το look σας στην εντέλεια και να δώσετε προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια από το φόρεμα μέχρι τα παπούτσια και από τη σκιά των ματιών μέχρι το αξεσουάρ για τα μαλλιά που θα χρησιμοποιήσετε, δεν έχετε παρά να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ σας.

Φέτος τα Χριστούγεννα η επιθυμία μας γίνεται πραγματικότητα. Επιλέγουμε μοναδική λάμψη σε κάθε γιορτινή μας εμφάνιση με τα προϊόντα της Wet n Wild Greece.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.
Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.

Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



Wet n Wild -Cover All Face Primer
(Cover All Primer Προσώπου)



Η μαγεία των primer

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την έλευσή τους, στολισμός δέντρου, χριστουγεννιάτικα δώρα, κ.α., και η πρώτη ερώτηση που απασχολεί εκατοντάδες γυναίκες είναι "Πως θα έχω μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση στην περίοδο των γιορτών;".
Όσο τα Χριστούγεννα πλησιάζουν αυξάνεται η ανυπομονησία μας για τo εορταστικό μας look. Η ομορφιά και η λάμψη στις γιορτές μας απασχολεί όλες για αυτό το πρώτο βήμα είναι η σωστή καλλυντική φροντίδα, με εξειδικευμένα προϊόντα που χαρίζουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα.
Το μακιγιάζ θα τονίσει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι απαραίτητο για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έτσι το τέλειο μακιγιάζ χρειάζεται μία άψογη βάση. Η τέλεια βάση αναδεικνύει όλο σας το μακιγιάζ. Ένα primer με ανάλαφρη σύσταση αποτελεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας. Ειδικά, τις μέρες που θέλετε το beauty look σας να έχει μεγάλη διάρκεια, δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε πριν το concealer, την πούδρα και το foundation, το ιδανικό για την επιδερμίδα σας. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να σας φαίνεται περιττό, το primer όμως είναι ένα προϊόν βάσης που μπήκε στο νεσεσέρ μας από τα βαλιτσάκια των makeup artists, οι οποίοι ξεκινούν πάντοτε τη διαδικασία του μακιγιάζ χρησιμοποιώντας το.

Ο σκοπός των primer είναι να «γεμίσει» τις ανομοιομορφίες της επιφάνειας της επιδερμίδας ώστε κάθε προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε μετά να εφαρμοστεί σε λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια. Εάν έχετε λεπτές γραμμές ή έντονους πόρους, το primer μπορεί να τους εξομαλύνει. Αυτό σημαίνει ότι το concealer, το make up ακόμα και η σκιά ματιών εφαρμόζονται πολύ καλύτερα με το primer ως βάση. Μερικές φορές το μακιγιάζ οξειδώνεται και μετά από κάποιες ώρες μπορεί να πάρει πορτοκαλί απόχρωση. Η χρήση του primer βοηθά στη διατήρηση της πραγματικής απόχρωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, το primer διατηρεί αναλλοίωτο το μακιγιάζ για περισσότερο, δημιουργεί έναν καμβά έτοιμο να υποδεχθεί το μακιγιάζ σας. Εν συντομία: κάνει το μακιγιάζ σας σταθερό!
Η τέλεια επιδερμίδα θέλει χρόνο. Ας το παραδεχτούμε όμως – κανείς δε λέει όχι σε ένα θαύμα. Έχουμε το αμέσως καλύτερο!To Wet n Wild -Cover All Face Primer..

Το Wet n Wild -Cover All Face Primer έχει ελαφριά σύνθεση και είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τα foundations μεγάλης διάρκειας και υψηλής κάλυψης να απλώνονται εύκολα και ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. Περιέχει θρεπτικά συστατικά, που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας αψεγάδιαστη όψη. Δημιουργήστε τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σας με αυτό το primer που φωτίζει την επιδερμίδα. Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, παρατείνει τη διάρκεια του make-up και μειώνει την όψη των πόρων. Λειτουργώντας τέλεια σαν βάση κάτω από το μέικ-απ, η σύνθεση αυτή λειάνει και βελτιώνει την επιδερμίδα σας.
Είναι ανάλαφρο, μεταξένιο primer που εφαρμόζεται άψογα και χαρίζει ένα διάφανο φινίρισμα στην επιδερμίδα σας, για ονειρικό αποτέλεσμα "μαλακής εστίασης". Τόσο βελούδινο, σαν αγγελικό άγγιγμα.

Όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του, για ένα φυσικό look χωρίς γυαλάδα.
Χρησιμοποιήστε το τακτικά για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας και να δημιουργήσετε τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.
Έχει ανάλαφρο άρωμα και είναι σε πρακτική συσκευασία για τα ταξίδια μας!


Τρόπος χρήσης:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Primer με οποιοδήποτε foundation μεγάλης διάρκειας .Εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση και μεγάλη διάρκεια.
Καλλιτεχνική συμβουλή: για πιο ανάλαφρο και δροσερό αποτέλεσμα, βάλτε Primer και αναμείξτε το προϊόν με ίση ποσότητα από το Foundation στη ράχη του χεριού σας. Αναμείξτε τις δύο συνθέσεις και απλώστε τις όπως εφαρμόζετε συνήθως το foundation. Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη ποσότητα βάσης για πιο ελαφριά και διάφανη κάλυψη. Η τεχνική αυτή είναι εξαιρετικά κατάλληλη για τις ξηρές επιδερμίδες και ιδανική για να πετύχετε φρέσκια και αψεγάδιαστη όψη με το foundation μεγάλης διάρκειας και απόλυτης κάλυψης που χρησιμοποιείτε.



Mega Cushion Color Corrector- Yellow Nr.765
(Limited Edition)




Σωστή προετοιμασία για να ζήσουμε τη μαγεία των εορτών χαμογελώντας με το πιο λαμπερό μας πρόσωπο!

Όλες γνωρίζουμε καλά πως ποτέ δεν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάτι την… τελευταία στιγμή. Ομοίως, αν θέλουμε να λάμπουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να κλέψουμε τα βλέμματα στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, πρέπει να φροντίσουμε εγκαίρως και ουσιαστικά το δέρμα μας. Μπορείτε και προλαβαίνετε!
Με τις σωστές κινήσεις, θα πετύχετε την καλύτερη ανανέωση για τη γιορτινή σας ακαταμάχητη γοητεία!
Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματός μας είναι να το «ενθαρρύνουμε» να αναζωογονηθεί μόνο του. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές, και με διάφορους τρόπους «επιταχύνουμε» τις φυσικές διαδικασίες αναγέννησης του οργανισμού, ενεργοποιούμε τη φυσική αλυσίδα ενεργειών και την τροφοδοτούμε με τα απαραίτητα «υλικά» για να επιτύχουμε το στόχο μας.
Εάν το δέρμα μας είναι θαμπό, άτονο και με ανομοιογενή χροιά, υπάρχουν λύσεις ώστε στις γιορτές να έχουμε προλάβει την ενίσχυση της φωτεινότητάς του. Στόχος είναι η σωστή επιλογή για κάθε τύπο δέρματος, κάθε ευαισθησία ή ιδιαιτερότητα και κάθε ανάγκη.
Εξελίξτε την ρουτίνα ομορφιάς σας με αυτό τον καινοτόμο διορθωτή χρώματος σε σφουγγαράκι -τελευταία καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς.
Ο κορρέκτορας της Wet n Wild από την νέα limited σειρά Get Cushy, στην κίτρινη απόχρωση βοηθάει αρκετά στο να «λυθεί» προσωρινά αυτό το θέμα.
Βάλτε λίγη ώθηση στη ρουτίνα ομορφιάς σας με αυτό το πρωτοποριακό διορθωτή χρωμάτων σε ένα μαξιλάρι compact. Ακουμπήστε απλά το μαξιλάρι και στη συνέχεια βάλτε τη φόρμουλα για την τελειοποίηση του δέρματος σε οποιεσδήποτε περιοχές που χρειάζονται λίγη προσοχή. Το μαξιλάρι είναι συμπαγές και δίνει μια ελαφριά, ώστε να δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα και επιτρέποντας να προσθέσετε στρώσεις στις περιοχές που χρειάζονται κάλυψη. Το κίτρινο χρώμα εξουδετερώνει την νωθρότητα και δημιουργεί φυσική εμφάνιση!

Δίνει τέλειο φινίρισμα και είναι εξαιρετικά βολικό.

Είναι διαθέσιμο σε τέσσερεις διορθωτικές αποχρώσεις: Πράσινη που εξουδετερώνει κοκκινίλες, κίτρινο που διορθώνει την μουντή όψη, ροδακινί για εξουδετέρωση μαύρων κύκλων και μωβ που εξουδετερώνει την κιτρινίλα και δίνει λάμψη.


Τρόπος χρήσης:

Η πολυτελής αυτή θήκη, εξοπλισμένη με ένα βελούδινο μαξιλαράκι-απλικατέρ, είναι ιδανική προσθήκη για το πρόγραμμα ομορφιάς σας. Το τοποθετούμε μετά το primer και προσδίδει μία ενιαία λάμψη στο πρόσωπο, διώχνοντας την θαμπή όψη. Υπέροχο προϊόν, εύχρηστο και αποτελεσματικό.



Wet n Wild -XXL Lash – Carbon Black Maskara  Nr.832
(ΜΑΣΚΑΡΑ)



Υπάρχει τόσο μεγαλοπρέπεια στην ποικιλομορφία του κόσμου, που είναι δύσκολο να το αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους.
Τα μάτια είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου και το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο που έχει ο άνθρωπος και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρεις τα πιο όμορφα στον κόσμο. Όλοι γνωρίζουν ότι τα μάτια είναι το παράθυρο για την ψυχή, και ένα βλέμμα είναι αρκετό για να σαγηνεύσει τον καθένα. “Όταν γνωρίσω την ψυχή σου, θα ζωγραφίσω τα μάτια σου” είχε πει στη σύντροφο και μούσα του, Jeanne Hebuterne, ο διάσημος ζωγράφος Μοντιλιάνι( Ένα από τα χαρακτηριστικά των πορτρέτων του Μοντιλιάνι είναι όντως ο τρόπος που απεικονίζονται τα μάτια. Πάντοτε μικρά, άλλοτε θολά και άλλοτε τελείως κενά, σε γαλάζιο ή μαύρο χρώμα. Σύμφωνα με τη λογική του Μοντιλιάνι τα μάτια είναι τα παράθυρα για τη ψυχή και επομένως δε μπορεί να τα αποτυπώσει σωστά εάν δεν τα γνωρίζει ο ίδιος ή φυσικά εάν δεν θέλει να τα γνωρίσει).
Πάντως, όταν τελικά ζωγραφίζει τα μάτια της Jeanne, τότε μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοούσε.
Μπορεί να μην έχουμε τα μάτια της Jeanne αλλά για εντυπωσιακή εμφάνιση τα βράδια των εορτών οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.
Η Mascara ίσως και να είναι  το πιο απαραίτητο προϊόν ομορφιάς στο νεσεσέρ των Χριστουγέννων κάθε γυναίκας, η μάσκαρα ανέκαθεν είχε την μεγαλύτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό.
Άλλες θέλουμε βλεφαρίδες με όγκο, άλλες μήκος, άλλες και τα δύο.  Όπως και να έχει όταν μία μάσκαρα είναι καλή και αποτελεσματική, είναι ικανή να μας χαρίσει έντονο βλέμμα που υπνωτίζει, τονίζοντας μας τα μάτια σε σημείο που να μην χρειαζόμαστε τίποτα άλλο στο μακιγιάζ μας.
Κάθε μάσκαρα έχει τον δικό της μοναδικό σκοπό και προσδιορίζετε απ’ αυτόν, προσφέροντας λάμψη με ξεχωριστό τρόπο!

H μάσκαρα Wet n Wild -XXL Lash – Carbon Black Maskara όχι μόνο τονίσει, αλλά θα μετατρέψει τα μάτια σας σε «πρωταγωνιστές» του μακιγιάζ, δίνοντας ένταση και θηλυκότητα στο βλέμμα.
Είναι μια μάσκαρα για αξεπέραστο χρώμα, σχήμα και φροντίδα, χαρίζει πλούσιο όγκο, ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας έντονο πλούσιο μαύρο χρώμα!
Ταυτόχρονα δείχνει τις βλεφαρίδες απίστευτα πυκνές και έντονες, χαρίζοντας ένας εξαιρετικά έντονο και βαθύ αποτέλεσμα. Ευκολοφόρετη, ιδανική για κάθε εμφάνιση. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο των βλεφαρίδων αλλά και στο μήκος τους χωρίς να τις κολλάει και να τις μουτζουρώνει. Εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες. Η σύνθεση της με Κερατίνη και Πανθενόλη προστατεύει τις βλεφαρίδες και ίνες για έξτρα όγκο μήκος. Προσφέρει όλα όσα θέλετε από μία μάσκαρα. Η carbon black δίνει ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.
Η όψη ψευδών βλεφαρίδων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη ή πιο προσιτή πριν από αυτή την μάσκαρα. Η μάσκαρα δίνει όγκο και ενα κατσάρωμα στις βλεφαρίδες σας. Αφήστε το βλέμμα σας να τα πει ολα με ενα βλέμμα που λέει πολλά.

Το παχύ βουρτσάκι της XXL Lash αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες σας με την τρυφερότητα που τους αξίζει, και τυλίγεται γύρω από ολόκληρη την γραμμή των βλεφαρίδων σας χωρίς να τις κολλάει.
Για μάτια που ξεχωρίζουν!

Τρόπος χρήσης:

Απλώνουμε πάντα τη μάσκαρα σε καθαρές, στεγνές βλεφαρίδες χωρίς υπολείμματα ή έλαια από το ντεμακιγιάζ. Διαφορετικά, θα κάνει κόμπους, θα ξεθωριάσει γρήγορα ή θα μας μουντζουρώσει.
Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και βάψτε τις από τη ρίζα προς τις άκρες, κουνώντας ελαφρά το βουρτσάκι αριστερά-δεξιά. Περάστε μόνο μία στρώση στο κάθε μάτι, μην αφήσετε την μάσκαρα να στεγνώσει μεταξύ των επαναλήψεων. Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι ή με το ειδικό ντεμακιγιάζ ματιών .



Silk Finish Lipstick –Hot Red Nr 540
(Κόκκινο Κραγιόν)



Το κραγιόν των Χριστουγέννων….


Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και η αλήθεια είναι πως «χορεύουμε» στον τρελό ρυθμό των προετοιμασιών. Βρήκαμε το φόρεμα που θα βάλουμε, βρήκαμε και τα παπούτσια -ή τέλος πάντων είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε σχεδόν καταλήξει στο τι θέλουμε-αγοράζουμε και τα τελευταία δώρα για τους φίλους μας, οπότε αυτό που μας μένει είναι να βρούμε το makeup των Χριστουγέννων!
Όλες θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να κλέψουμε τις εντυπώσεις και θέλουμε φυσικά τα βλέμματα να είναι όλα στραμμένα πάνω μας. Δεν αντιλέγω, αρκεί να μην μας κοιτάνε για λάθος λόγο! Αυτό που θέλω να πω, είναι πως πολλές φορές σε τέτοιες «σημαντικές» βραδιές, θέλοντας να κάνουμε το κάτι παραπάνω, τελικά χάνουμε το μέτρο και κάνουμε υπερβολές. Πρέπει να θυμόμαστε πως το κλασικό είναι πάντα ωραίο!
Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές θέλουν κόκκινο κραγιόν! Όταν σκεφτόμαστε το μακιγιάζ των Χριστουγέννων, αμέσως έρχεται στο νου το κόκκινο κραγιόν. Κομψό, φλογερό, διαχρονικό, μα πάνω από όλα θηλυκό.
Χριστούγεννα χωρίς κόκκινο κραγιόν δε γίνονται. Το χρώμα του Santa Claus μεταπηδά στο μακιγιάζ και σας εξασφαλίζει αισθησιακά και φλογερά χείλη που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Απλώς σκεφτείτε πόσο sexy έδειχναν οι Marilyn Monroe και Liz Taylor με τα κατακόκκινα χείλη τους. Η all-time-classic αυτή απόχρωση έχει τη μαγική ικανότητα να κάνει κάθε γυναίκα, που τη φοράει, να νιώθει δυναμική, όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Τι πιο ερωτικό! Αυτό ακριβώς θέλετε και για τις γιορτινές σας εμφανίσεις, οπότε ήρθε η ώρα να βρείτε το ιδανικό κόκκινο για εσάς.

Αν ψάχνετε μία αφορμή για να βάλετε το κόκκινο, νομίζουμε πως την έχετε βρει με το κραγιόν Silk Finish Lipstick –Hot Red Nr 540 .

Το Silk Finish Lipstick –Hot Red Nr 540 είναι θηλυκό ,σέξι και κάνει ζουμερά κόκκινα χείλη. Αυτό το κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση. Να κάνει ένα βαρετό σύνολο να δείχνει φοβερό και μία άχρωμη επιδερμίδα λαμπερή και υγιή.

Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες.
Ένα έντονο ματ κραγιόν με όλη την ένταση του κόκκινου χρώματος. Εμπλουτισμένο με μαλακτικά συστατικά, βιταμίνες Α & Ε και Aloe Vera για υγρή εμφάνιση των χειλιών, αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Είναι πλούσιο σε χρώμα, δεν αφήνει ενοχλητικές «στάμπες» στις επιφάνειες που αγγίζουν τα χείλη.
Απλώνεται εύκολα πάνω στα χείλη και διαρκεί ακόμα και μετά από ώρες. Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο κόκκινο χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.
Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της λόγο να λατρέψει αυτό το κόκκινο για τα χείλη της. Το Silk Finish Lipstick –Hot Red Nr 540 προκαλεί αισθησιασμό και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!

Το Silk Finish Lipstick –Hot Red Nr 540 είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και δεν λείπει ποτέ από τη χρωματική παλέτα του μακιγιάζ, τα Χριστούγεννα.
Αυτό το κραγιόν  σας παρασύρει στο Manhattan που δεν κοιμάται ποτέ, στης ηρεμία του Salzburg, μέχρι και στο Τόκυο με τους τρελούς ρυθμούς ζωής.
Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν.

Tips: Μην ακούτε όσους λένε πως το κόκκινο κραγιόν είναι βραδινό. Το πρωί με το φως πρέπει να κάνεις τη διαφορά. Αν επιλέξετε κόκκινα χείλη καλό θα είναι να μην τονίσετε κανένα άλλο σημείο. Αφήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε γήινους τόνους και σε περίπτωση που θέλετε κάτι υπερπαραγωγή δώστε ένταση στα μάτια με glitter και eyeliner.

Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!



Wet n Wild Greece- 1 Step wonder Gel nail color-Crime Of Passion Nr 724
(Βερνίκι Νυχιών)



Τα τέλεια περιποιημένα χέρια θεωρούνταν ανέκαθεν ένδειξη της γυναικείας θηλυκότητας. Πλέον έχει γίνει εμμονή. Καθώς, η επιλογή του σωστού μανικιούρ συμπληρώνει την εικόνα ενός συνόλου, αλλά και τη δική μας. Η ενθουσιώδης περίοδο των Χριστουγεννιάτικων γιορτών πλησιάζει και εσείς αναζητάτε το ιδανικό μανικιούρ που θα συμπληρώσει το look σας μοναδικά. Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων είναι εκείνες που απαιτούν και μεγαλύτερη περιποίηση, καθώς εκείνες τις ημέρες είναι που βγαίνουμε διαρκώς, αλλά και μαζευόμαστε με φίλους και συγγενείς.
Αφού τα νύχια μας πρέπει να είναι και αυτά μέρος του χριστουγεννιάτικου mood και να ακολουθούν τις περιποιημένες εμφανίσεις μας των ημερών αυτών, καλό θα ήταν να βρούμε το κατάλληλο χρώμα για το γιορτινό μας μανικιούρ. Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που έχει τη δική της μόδα , επενδύοντας σε κλασσικά χρώματα όπως είναι το φλογερό κόκκινο…..και να δώσετε μία κομψή αλλά καθόλου βαρετή πινελιά στο εορταστικό σας μανικιούρ .
Οι βαθυκόκκινες αποχρώσεις προσθέτουν ένταση σε total black σύνολα. Προσδίδουν μια κομψή retro πολυτέλεια, απόλυτα συνυφασμένη  με τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Αν θέλετε ένα βερνίκι νυχιών κλασσικό αλλά και επίκαιρο, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Wet n Wild Greece- 1 Step wonder Gel nail color-Crime Of Passion Nr 724.

Το μυστικό για την 1 Step wonder Gel nail color είναι στην φόρμουλα του , Ημιμόνιμο χωρίς UV Light, που διατηρεί το χρώμα και τη λάμψη των νυχιών έως και 2 βδομάδες!!!
Είναι ένα Βερνίκι υψηλής ποιότητας & αντοχής με κρεμώδης υφή…. με εύκολη εφαρμογή και γρήγορο στέγνωμα. Έχει εξαιρετική κάλυψη και επαγγελματικό φινίρισμα.
Απλώνεται εύκολα, δυναμώνει τα νύχια ενώ προσφέρει βαθύ και έντονο χρώμα που διαρκεί.

Είναι ένα κόκκινο βερνίκι  που προσφέρει πανέμορφο ζωντανό, λαμπερό χρώμα με έντονη λάμψη που δεν ξεθωριάζει και δεν συρρικνώνεται στις άκρες . Κολακεύει όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών ενώ ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας..
Δεν τρέχει και πετυχαίνει πλήρη κάλυψη στη 1η στρώση. Δεν ταλαιπωρεί και δεν φθείρει το νύχι. Αφαιρείτε εύκολα με ξεβαφτικό.
Περιέχεται σε ένα αδιαφανές μπουκάλι για να προστατεύετε από το φως. Χάρις στο πλατύ πινελάκι του η εφαρμογή γίνετε ιδιαίτερα εύκολα και με ακρίβεια. Αφαιρείτε εύκολα με ασετόν και δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, τολουόλιο ή φθαλικές ενώσεις!
Έχει τέλειο αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει σε κάθε σας έξοδο.





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως με την εταιρία Wet n Wild Greece φέτος, οι γιορτές μας θα είναι διαφορετικές, γιατί θα επιλέξουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας προϊόντα ομορφιάς που θα είναι πολυτελή, πολύχρωμα, γεμάτα υπέροχα αρώματα και μοναδικό design. Θα διαλέξουμε την  επιτομή της πολυτέλειας.
Η τελειότητα στην υπηρεσία της ομορφιάς...Τα προϊόντα Wet n Wild Greece έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα τους έχουν ποιότητα με καταπληκτική λάμψη και με εξαιρετική συμπεριφορά .

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία SKOURAS COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων .


Τα προϊόντα Wet n Wild τα βρίσκετε εδώ: http://www.skourascosmetics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου