Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Mythos Cosmetics review


Mythos Cosmetics



Ολική Ανανέωση…

Γεια σας Glamorous,

Aν θεωρείτε πως τελευταία το «έχετε παρακάνει», μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να ακολουθήσετε ένα εντατικό πρόγραμμα ευεξίας και ανανέωσης.
Οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τη γενικότερη υγεία μας αντανακλά στο δέρμα μας. Όπως υποστηρίζουν και οι ειδικοί, το δέρμα είναι «καθρέφτης» της κατάστασης του οργανισμού μας. Aν λοιπόν τον καταπονείτε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό θα φανεί και στο δέρμα σας.
Μπορεί το καλοκαίρι να δείχνετε πάντα πιο όμορφη και λαμπερή από κάθε άλλη εποχή , όμως τα πράγματα στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο καλά για το δέρμα σας. Η θάλασσα, το αλάτι, η παρατεταμένη παραμονή στον ήλιο, τα ξενύχτια, η μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ, η συχνά όχι τόσο επιμελής φροντίδα του δέρματος στις διακοπές αφήνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα σας, που για την ώρα μπορεί να καλύπτονται από το μαύρισμα και την καλοκαιρινή σας αύρα, γρήγορα όμως θα αποκαλυφθούν.

Νέες λεπτές ρυτίδες, πανάδες, αφυδατωμένη όψη, χαλάρωση είναι αποτελέσματα της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο. Aν τελευταία παρατηρείτε τέτοια συμπτώματα πάνω σας, τότε μάλλον είναι η κατάλληλη ώρα να ξεκουραστείτε, να φτιάξετε ένα ισορροπημένο από κάθε άποψη πρόγραμμα και να αναζωογονηθείτε.

Και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρετε τη λάμψη και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας. Μάθετε ποιες είναι οι κορυφαίες θεραπείες για ολική ανανέωση μετά τις διακοπές! Η εταιρία Mythos Cosmetics , είναι εδώ για να μας δώσει τεκμηριωμένες λύσεις για την αναζωογόνηση του δέρματός σας, μετά από την έκθεση στον ήλιο.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Στην Αθήνα το 1966 ,μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε η εταιρία Flax……….
Πρώτος της καρπός η οικογένεια προϊόντων LifoPlus .Μία ολοκληρωμένη σειρά φυτικών σφουγγαριών ,βασισμένη στο φυτό λούφα. Ακολούθησαν δυναμικά οι σειρές περιποίησης Clean Skin & Mythos καθιστώντας την εταιρία τους έναν από τους πρωτοπόρους της εποχής!!Η σειρά Mythos σχεδιάστηκε με βάση την ελιά. Συνδυάζοντας την με μια μεγάλη ποικιλία βοτάνων και καρπών δημιουργήσανε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ,που αξιοποιούν όλες τις ξεχωριστές ιδιότητες των φυσικών τους συστατικών .Στην νέα σειρά Mythos καινοτομήσανε με τις φυσικές και ήπιες φόρμουλες!!

Η σταθερή ανάπτυξή τους είχε σαν αποτέλεσμα το 1990 την επέκταση της εταιρίας στην διεθνή αγορά ,με την διάθεση των φυσικών τους προϊόντων σε ηπείρους υψηλών απαιτήσεων όπως Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία.....
Στην εταιρεία Flax έχουν δεσμευτεί να παράγουν, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σκοπό την ικανοποίηση των προσδοκιών του καταναλωτή τους. Με τον τρόπο αυτό έχουν όραμα, να κάνουν την εταιρεία Flax μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό το όραμα μεταφράζεται στο να γίνουν τα προϊόντα Flax πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα της κατηγορίας τους. Σήμερα η δημιουργία νέων προϊόντων από αγνά φυσικά υλικά, αποτελεί  καθημερινά πάθος της εταιρίας!!!




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MYTHOS -24H FLUID FACE GEL CREAM





Το καλοκαίρι η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι κάπως αφυδατωμένη, έχοντας χάσει τη φρεσκάδα και την ελαστικότητά της. Λίγο πριν το τέλος των διακοπών είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρετε τη λάμψη και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας, ειδικά αν κάνατε υπερωρίες στον ήλιο.
Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό αφυδατώνουν το δέρμα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η υπεριώδης ακτινοβολία αποτελεί την κυριότερη αιτία πρόωρης γήρανσης. Σύμφωνα με τις μελέτες το 90% των ρυτίδων που εμφανίζονται στο πρόσωπο οφείλεται στη φωτογήρανση και όχι στη χρονογήρανση. Στη διάρκεια των διακοπών απολαμβάνουμε τον ήλιο και το μπρούντζινο χρώμα που αποκτήσαμε, όμως μόλις αυτό αρχίσει να ξεθωριάζει ερχόμαστε αντιμέτωπες με τα νέα ενοχλητικά σημάδια που έχουν αποτυπωθεί στο πρόσωπό μας: ξηρότητα, απώλεια λάμψης, δυσχρωμίες και ρυτίδες είναι μερικές από τις ανεπιθύμητες συνέπειες που φέρνουμε μαζί μας επιστρέφοντας.

Παρ’ όλο που η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη και η θωράκιση ενάντια στις ακτίνες UV, χάρη στα ολοένα και πιο πρωτοποριακά προϊόντα της κοσμητολογίας μπορούμε να επανορθώσουμε τις φθορές που δημιούργησε ο ήλιος και να σβήσουμε τα σημάδια που άφησε πάνω στο δέρμα μας. Οφείλουμε ένα μετα καλοκαιρινό ντόπινγκ στην επιδερμίδα μας και θα το προσφέρουμε με τη βοήθεια συνθέσεων που αναδομούν, επανορθώνουν και καταπολεμούν κάθε είδους ατέλεια.
Σημαντικότερο από όλα είναι να αναγνωρίζει κάθε γυναίκα τις φθορές που έχει δημιουργήσει κάθε προηγούμενη εποχή και πώς να προστατευτεί από εκείνες που θα προσθέσει η επόμενη.
Ευτυχώς, η παρούσα χρονική περίοδος –λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού και λίγο πριν το χειμώνα– είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το σχεδιασμό μιας αποτελεσματικής αντιγηραντικής τακτικής. «Τα τέλη του Αυγούστου και οι αρχές του Σεπτέμβρη σηματοδοτούν μια περίοδο όπου τα κύτταρα της επιδερμίδας έχουν υποστεί μια σφοδρή επίθεση ηλιακής ακτινοβολίας.
Περισσότερη ξηρότητα, εμφανέστερες ρυτίδες, προφανώς κάποια πιο έντονα καφέ στίγματα είναι τα συμπτώματα αυτής της “μάχης” 
που δόθηκε το καλοκαίρι πάνω και μέσα στο δέρμα σας» .

Τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε νεανική επιδερμίδα;

Αφού δεν μπορείτε να γυρίσετε το χρόνο πίσω, αυτό που μπορείτε να πετύχετε είναι να διατηρήσετε τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της. Ναι, αυτό γίνεται. Κυρίως, επειδή εσείς η ίδια επιταχύνετε τη γήρανση κάνοντας λάθος κινήσεις στην περιποίησή σας. Όμως, το όνειρο για ένα φρέσκο, νεανικό και αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να βγει αληθινό – αν ακολουθείτε πάντα τους απαραίτητους κανόνες.
Το δέρμα του προσώπου μπορεί να λάμψει και να ανανεωθεί, ακόμη και με μη επεμβατικές θεραπείες. Αυτό είναι μία πραγματικότητα, αρκεί να γνωρίζει κανείς τα κατάλληλα προϊόντα καθώς και τον ορθό τρόπο της εφαρμογής τους. Μεταμορφωθείτε και απολαύστε την πιο σφριγηλή επιδερμίδα και νεανική εμφάνιση ,τραβώντας πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Δώστε την σημασία που πρέπει σε κάθε λεπτομέρεια και απαλλαγείτε από κάθε ατέλεια αναδεικνύοντας το νέο σας πρόσωπο.
Υποδεχτείτε τη νέα σεζόν με πιο λαμπερή εμφάνιση αλλά και θετική ψυχολογία! Με την κρέμα MYTHOS -24H FLUID FACE GEL CREAM,  μπορείτε να μεταμορφώσετε το δέρμα σας κάνοντάς το να δείχνει πολλά χρόνια νεότερο.

Η κρέμα περιποίησης προσώπου MYTHOS -24H FLUID FACE GEL CREAM βοηθά στην αναδόμηση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου. Με αντιγηραντική δράση, σας χαρίζει αποτέλεσμα lifting χωρίς επεμβάσεις και λεία, ελαστική, φωτεινή επιδερμίδα. Βοηθά στην επαναφορά του όγκου στα σημεία που έχει μειωθεί, αυξάνει ορατά την πυκνότητα και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Αναδομεί τον λιπώδη ιστό, για να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στον επανακαθορισμό του περιγράμματος του προσώπου μαζί με μια υπέροχη εμπειρία αισθήσεων.
Αποκαθίσταται το πρόβλημα άμεσα, ορατά και αποτελεσματικά καθώς επιτυγχάνεται η μεταφορά ενυδατικών και αντιγηραντικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, βαθιά αναζωογονημένο και ενυδατωμένο δέρμα. Προσφέρει φρέσκο, βαθιά ενυδατωμένο και νεανικό πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, όπως Ελαιόλαδο + εκκρίσεις πρωτεΐνης σαλιγκαριού + πρωτεΐνες σόγιας.

Με τις πρωτεΐνες έκκρισης σαλιγκαριού: Αποτρέψτε και αποφύγετε τις ρυτίδες. Προστατεύστε από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Βελτιώστε την ελαστικότητα και την πυκνότητα του δέρματος. Μειώστε τα σκοτεινά σημεία και ελαφρύνετε το δέρμα. Μειώστε τα σημάδια ακμής και βελτιώστε την υφή του δέρματος.
Με τις πρωτεΐνες σόγιας: Βελτιώστε την ελαστικότητα του δέρματος, εξουδετερώστε τις βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και φωτίζουν το δέρμα.
Με το εκχυλίσματα ελιάς: ισχυρές ενυδατικές, καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Με το Εκχύλισμα Papaya και φυτική γλυκερίνη: Επιτρέψτε την άμεση και μακροχρόνια ενυδάτωση.
Προσφέρει ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.
Αποτελεί την ιδανική κρέμα, για επούλωση, θρέψη και ανανέωση της επιδερμίδας.

Αναλυτικότερα:

  • Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας .
  • Συσφίγγει το δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό .
  • Βελτιώνει την εμφάνιση του προσώπου και προλαμβάνει την χαλάρωση ιδιαίτερα στην περιοχή του πηγουνιού και του λαιμού .
  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές κατά 74% και τις ρυτίδες έκφρασης .
  • Χαρίζει λεία επιδερμίδα , λαμπερή & φωτεινή επιδερμίδα.

Αποκαλύψτε το νέο σας πρόσωπο.

Έχει αέρινο άρωμα και είναι σε κομψή, γυάλινη συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.
Είναι για λιπαρό προς κανονικό δέρμα.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόζετε σε καθαρή επιδερμίδα ξεκινώντας με ανοδικές κινήσεις από τη βάση του λαιμού. Συνεχίζετε στο πρόσωπο από το κέντρο προς τα έξω με ανοδική φορά, στο άνω χείλος από το κέντρο προς τα μάγουλα και ολοκληρώστε στο μέτωπο με ανοδικές κινήσεις προς τις ρίζες των μαλλιών.


MYTHOS -HAIR MASK OLIVE + HONEY




Όλο το χρόνο ανυπομονούμε να έρθει η καλοκαιρινή σεζόν, είμαστε όμως έτοιμοι να απολαύσουμε τον ήλιο χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς με την υγεία των μαλλιών μας; Πόσες φορές δεν έχετε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές απογοητευμένες από την κατάσταση των μαλλιών σας;  Όλοι γνωρίζουμε αρκετά ώστε να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές ακτίνες UV, την αφυδάτωση, τις πανάδες και τις άλλες συνέπειες της απρόσεκτης έκθεσης στον ήλιο… Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά;

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, διακοπές, και πολλές βουτιές στη θάλασσα. Ωστόσο το κολύμπι και το βούτηγμα του κεφαλιού στο νερό μπορεί να αποδειχτεί επιζήμιο για την εμφάνιση αλλά κυρίως για την υγεία των μαλλιών μας. Όλη την ημέρα στην παραλία, μέσα κι έξω από το νερό, κάτω από τον ήλιο, η αλμύρα και ο ήλιος ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας.
Ποια μπορεί να πει "όχι" σε μια μέρα δίπλα στην πισίνα ή τη θάλασσα;
Όσο απολαυστικές όμως είναι οι βουτιές στο νερό, άλλο τόσο ταλαιπωρούνται τα μαλλιά μας! Είτε είναι αλάτι είτε είναι χλώριο τα μαλλιά σας δεινοπαθούν όσο αφυδατώνονται, ειδικά τις ώρες που ο ήλιος καίει!
Η απώλεια υγρασίας, εξαιτίας του ήλιου και της ζέστης, της θάλασσας και της πισίνας, ευθύνονται για το γεγονός ότι τα μαλλιά καταλήγουν να δείχνουν λιγότερο υγιή το καλοκαίρι απ’ ό,τι τον υπόλοιπο χρόνο.

Τα μαλλιά «υποφέρουν» και εσείς κάτι πρέπει να κάνετε για να τα σώσετε. Όσες προφυλάξεις και αν πήρατε και όσο σωστά και αν τα φροντίζετε στη διάρκεια του καλοκαιριού και ειδικότερα των διακοπών σας, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την απογοήτευση όταν κοιτάτε τα μαλλιά στον καθρέφτη στο τέλος των διακοπών.
Τι μπορούμε να κάνουμε για να τα βοηθήσουμε να ανταπεξέλθουν στις καλοκαιρινές συνθήκες διατηρώντας τη λάμψη και τη στιλπνότητά τους;
Με την χρήση της Mythos -HAIR MASK OLIVE + HONEY ενισχύουμε την άμυνά τους ενάντια στις επιθέσεις της καλοκαιρινής περιόδου, προστατεύοντας από τις γνωστές ανεπιθύμητες συνέπειες.

Η Mythos -HAIR MASK OLIVE + HONEY υπόσχεται να αφήσει τα μαλλιά σας λαμπερά, ενυδατωμένα, με υγιή εμφάνιση και αναζωογονητικό άρωμα καλοκαιριού. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι προστατεύει τα μαλλιά σας κατά την έκθεση στον ήλιο και τα φροντίζει αμέσως μετά. Αν θέλετε λοιπόν να μην ταλαιπωρήσετε καθόλου τα μαλλιά σας φέτος στις διακοπές, μην παραλείψετε να βάλετε αυτή σειρά στη βαλίτσα σας!
Με τη μάσκα μαλλιών Mythos -HAIR MASK olive + honey θα νιώσετε πραγματική εμπειρία θρέψης, η αποτελεσματική αυτή μάσκα αναδόμησης περιέχει εντατική φροντίδα και λάμψη. Ενυδατώνει βαθιά και έντονα τα μαλλιά που είναι ταλαιπωρημένα και έχουν ανάγκη βαθιά ενυδάτωση.

Εντατικά ενυδατωμένα, μέρα με τη μέρα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα απαλά και ελαστικά, πραγματικά ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Η κρεμώδης και απαλή υφή της, που έχει ξεχωριστό άρωμα, ενυδατώνει έντονα τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Με δραστικά συστατικά με συμπληρωματικές ιδιότητες, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Είναι για όλους τους τύπους μαλλιών, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις εξωτερικές επιθέσεις, το βούρτσισμα, το styling και τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές εργασίες με βαφές. Παρέχει διπλή δράση: θρέψη και λάμψη, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο ξηρά και αδύναμα μαλλιά σε υγιή. Η δύναμη αναδόμησης οφείλεται στη σύνθεσή της με ελιά, μέλι, σόγια, πρωτεΐνες σιταριού, Πολυσακχαρίτες και καθαρό έλαιο λιναρόσπορου έναν πλούσιο φυσικό συνδυασμό με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά – φροντίδα, προστασία και αναδόμηση. Διεισδύει βαθιά στις ίνες, προστατεύοντας από τη φθορά που προκαλείται από το βούρτσισμα. Συμβάλει στην περιποίηση των μαλλιών, ενώ μπορούμε να χτενίζουμε εύκολα τα βρεγμένα μαλλιά χωρίς να τα φθείρουμε. Το αποτέλεσμα; Μεταξένια και λαμπερά μαλλιά

Έχει ανάλαφρη υφή, η οποία εφαρμόζεται εύκολα, χαρίζοντάς μια ευχάριστη αίσθηση στα μαλλιά.
Προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε γυναίκας, η σύνθεση της προσφέρει το μοναδικό αποτέλεσμα που αναζητά κάθε γυναίκα: Super Hair!
Είναι σε υπέροχη συσκευασία  και κατάλληλη για την καλοκαιρινή μας βαλίτσα.

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήνουμε 2-3λεπτά για να δράσει και ξεβγάζουμε. Χρησιμοποιείστε μετά από κάθε λούσιμο.


MYTHOS – NATURAL LOOFAH SPONGE



Στη μάχη με την κυτταρίτιδα φέτος θα κερδίσουμε εμείς…


Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε το καλοκαίρι είναι να έχουμε ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα ειδικά στα πόδια, στην κοιλιά, στα μπράτσα και στο στομάχι. Αυτή την εποχή του χρόνου μάς πιάνει μια διάθεση εξωστρέφειας και ένας –διακαής- πόθος να είμαστε λαμπερές και κομψές μέσα στο μαγιό μας.
Σώμα σφριγηλό και επιδερμίδα λεία, βελούδινη στο άγγιγμα, δίχως ίχνος χαλάρωσης ή κυτταρίτιδας. Ο δρόμος για την απόκτησή του θέλει λιγότερο κόπο και περισσότερο τρόπο, με στοχευμένες κινήσεις .
Eξαφανίστε την κυτταρίτιδα. Δεν περιορίζεται μόνο σε γλουτούς ή μηρούς και κάνει αισθητή την παρουσία της ανεξάρτητα από τα παραπανίσια κιλά ή την ηλικία, αποτελώντας μόνιμη απειλή σχεδόν για κάθε γυναίκα.
Η γήρανση, οι ορμόνες και οι διακυμάνσεις στο βάρος είναι οι βασικές αιτίες της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Αυτοί οι παράγοντες προκαλούν την αντιαισθητική όψη φλοιού του πορτοκαλιού. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν τα ογκώδη λιποκύτταρα αρχίζουν να αναπτύσσονται προς το εξωτερικό επίπεδο του δέρματος την ίδια ώρα που οι ινώδεις ζώνες του κολλαγόνου υποχωρούν κάτω από αυτή την πίεση, κάνοντας την επιδερμίδα των μηρών ανώμαλη, τραχιά, γεμάτη αντιαισθητικούς σβώλους.

Μην παραιτείστε αποδεχόμενες να ζήσετε με την κυτταρίτιδα. Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτή! Και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε παράλογα χρηματικά ποσά σε ακριβά προϊόντα που θα αδειάσουν το πορτοφόλι σας. Όχι, κάτι τέτοιο είναι εντελώς περιττό, επειδή υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, που συμβάλλουν στη μείωση της εμφάνισής της.

Αδιαμφισβήτητα, ένας τρόπος για να καταπολεμήσεις αυτόν τον «εχθρό», εκτός από διατροφή και γυμναστική, είναι η σωστή απολέπιση του σώματος.  Η επιδερμίδα του σώματος ανανεώνεται κάθε μήνα αποβάλλοντας με φυσική διαδικασία τα νεκρά κύτταρα από την κεράτινη στιβάδα δίνοντας τη θέση σε νέα και υγιή κύτταρα. Όμως με την πάροδο του χρόνου αυτή η διαδικασία εξασθενεί και τα νεκρά κύτταρα παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο δέρμα. Η τακτική απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, αναζωογονεί την επιδερμίδα και διευκολύνει στην καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών ενός αδυνατιστικού προϊόντος ή προϊόντος κατά της κυτταρίτιδας.
Για να μειώσετε την εμφάνισή της αλλά και να περιορίσετε το λίπος στη σιλουέτα σας πρέπει να κάνετε απολέπιση με το γάντι-σφουγγάρι MYTHOS – NATURAL LOOFAH SPONGE.

Το MYTHOSNATURAL LOOFAH SPONGE βοηθάει στη διάσπαση του λίπους που έχει συσσωρευτεί κάτω από το δέρμα σας καθώς και των τοξινών που πιθανώς υπάρχουν στην περιοχή. Έτσι απορροφώνται ευκολότερα στην κυκλοφορία του αίματος και έπειτα το σώμα μπορεί να τις αποβάλλει. Αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να αναζωογονηθεί η επιδερμίδα του σώματος. Και ανοίγει το δρόμο για να διεισδύσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά της ενυδατικής λοσιόν.
Είναι σαν να απολαμβάνετε τις όμορφες ηλιαχτίδες του καλοκαιρινού ήλιου. Σας ανεβάζει τη διάθεση ενώ ομορφαίνει και απαλύνει την επιδερμίδα σας. Το δέρμα είναι πιο υγιές, καθαρό, απίστευτα απαλό και φωτεινό. Κάνοντας μασάζ στο σώμα, το γάντι- σφουγγάρι MYTHOS – NATURAL LOOFAH SPONGE ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και το καλύτερο από όλα είναι ότι κατά την εφαρμογή του δεν χρειάζεται η χρήση ειδικού προϊόντος (scrub),καθώς η απολέπιση επιτυγχάνεται με την χρήση του γαντιού! Η λούφα προσφέρει ένα τονωτικό μασάζ στην επιδερμίδα ενώ παραμένει απαλή για τα ευαίσθητα δέρματα.

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ήπια απολέπιση που δημιουργείται από την λεπτή υφή του κατά τη χρήση. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμη και για ευαίσθητα ή ξηρά δέρματα. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και καθαρή.
Καθαρίζει βαθιά, απολεπίζει και αποτοξινώνει το δέρμα για μία επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Είναι ο υπέρτατος φυσικός τρόπος για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας και απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.

Είναι πολύ ανθεκτικό, δεν ξεφτίζει , δεν λεκιάζει, είναι υποαλλεργικό, δεν συγκρατεί μυρωδιές και κάνει το μπάνιο, πολυτελή απόλαυση! Χάρη στο βελούδινο άγγιγμά του είναι ιδανικό για μασάζ και χαρίζει στο σώμα μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.
Λάβετε υπόψη ότι ο σκοπός της απολέπισης είναι απλά να αφαιρέσετε τα κύτταρα του δέρματος που είναι νεκρά. Δεν θα πρέπει να τρίβετε την επιδερμίδα πάρα πολύ σκληρά ή πολύ συχνά για να συμβεί αυτό. Αν το κάνετε, είναι πιθανόν να βγάλετε και υγιή κύτταρα επίσης, το οποίο θα μπορούσε να αφήσει το δέρμα σας με κοκκινίλες και ερεθισμούς.
Με την σωστή συντήρηση το γάντι-σφουγγάρι  μπορεί να διαρκέσει περισσότερο καιρό. Απλά πλύνετε μετά από κάθε χρήση, πιέστε και αφήστε να στεγνώσει. Περιστασιακά αφήστε το να στεγνώσει στο φως του ήλιου.

Το πρακτικό σχήμα γαντιού το κάνει να έχει τέλεια εφαρμογή στα χέρια μας.

Τρόπος χρήσης:

Δύο φορές την εβδομάδα, στο πρωινό ή βραδινό ντους, είναι αρκετές για να μη διαταράξετε το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας σας. Το βάζουμε σε ένα μέρος που θα αερίζεται και θα στεγνώσει γρήγορα.


MYTHOS – NATURAL MASSAGE SCRUB SOAP COFFEE



Με την έλευση του καλοκαιριού αλλάζει και η διάθεση ολοένα προς το καλύτερο. Ταυτόχρονα όμως, την περίοδο τούτη παίρνει σάρκα και οστά για τις γυναίκες και ο.. απόλυτος φόβος του καλοκαιριού: η έκθεση του (ημίγυμνου) σώματος σε κοινή θέα και η ύπαρξη/ εμφάνιση κυτταρίτιδας.
Γυναικείο σώμα και κυτταρίτιδα μοιάζουν να είναι συνυφασμένα. Λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία, γιατί όπως και να έχει από τη στιγμή που υπάρχει πάνω μας είναι ενοχλητική. Και γίνεται ακόμα πιο ενοχλητική όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και σκεφτόμαστε τη στιγμή που θα βγούμε στην παραλία. 
Η κυτταρίτιδα είναι στην ουσία η ανώμαλη εμφάνιση του δέρματος ή αλλιώς αυτό που λέμε εμείς «ο φλοιός του πορτοκαλιού». Κάτω από την επιφάνεια του δέρματος βρίσκονται αποθέματα λίπους και τοξινών, που το σώμα αδυνατεί να αποβάλλει και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.
Έχει επίδραση αρνητική στην αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και γενικά στην ψυχολογία της γυναίκας. Εφ όσoν η κυτταρίτιδα δεν προκαλεί επιπλοκές δεν μπορεί να θεωρηθεί ως  ασθένεια. Παρόλα αυτά, όμως, βρίσκεται στην καθημερινή σκέψη πολλών γυναικών με σοβαρές συνέπειες στην ποιότητα της ζωής τους.

 Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτό το πρόβλημα;
Γυμναστική, διατροφή, γονίδια, τύπος δέρματος παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της. Και επειδή τα γονίδια μας και τον τύπο δέρματος δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, η αντιμετώπισή της συνίσταται στη διαχείριση όλων αυτών των παραγόντων, με τη σωστή διατροφή , την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας και τα κατάλληλα προϊόντα να κατέχουν πρωταρχικό ρόλο. Άρα η καλύτερη θεραπεία είναι προφανώς η απώλεια λίπους, από υγιεινή διατροφή , φυσική δραστηριότητα και το κατάλληλο προϊόν που θα μας βοηθήσει για την εξαφάνισή της.
Καθώς ο εχθρός της κυτταρίτιδας καραδοκεί στα καλοκαιρινά μας μπάνια, το σαπούνι NATURAL MASSAGE SCRUB SOAP COFFEE θα βελτιώσει την εικόνα του δέρματός μας στα κρίσιμα σημεία.

Το NATURAL MASSAGE SCRUB SOAP COFFEE είναι προϊόν με απολεπιστική δράση που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας και ενισχύει την περιποίηση του σώματος. Το σαπούνι για μασάζ με κόκκους Καφέ + βούτυρο καριτέ + αμυγδαλέλαιο + γλυκερίνη, βιταμίνη Ε, αυξάνει την ελαστικότητα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, συμβάλλοντας σημαντικά στη δράση κατά της κυτταρίτιδας.
Το σαπούνι εστιάζει στις πιο απαιτητικές ανάγκες του δέρματος, με τον πιο φυσικό τρόπο, βασίζει τη δράση του στο συνδυασμό καφεΐνης –από τις πλέον δημοφιλείς λιποδιαλυτικές ουσίες– με επιλεγμένα ενεργά συστατικά. Το μείγμα αυτό επιταχύνει τη διαδικασία της λιπόλυσης, ενώ η υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, απολεπίζει φυσικά και βοηθά στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας.
Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιδερμίδα, επιτρέποντας σε προϊόντα περιποίησης να εισχωρούν καλύτερα, τότε προκύπτει μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα.
Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητές του σε συνδυασμό με απαλό μασάζ καταπολεμούν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.
Ένας μοναδικός συνδυασμός που θα λατρέψετε. Είναι αγνό και πολυτελές σαπούνι. Δημιουργεί έναν υπέροχο αφρό και παρέχει στην επιδερμίδα έντονη δράση κατά της κυτταρίτιδας, βελτιώνει την ελαστικότητα της και την αφήνει μυρωδάτη, με μια τέλεια όψη. Το σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας ,τονώνει αποτελεσματικά την υφή και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Θρέφει το δέρμα σε βάθος αφήνοντας το καθαρό και ενυδατωμένο.

Δρα ενάντια στη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα της επιδερμίδας, βελτιώνει την όψη και συμβάλλει στην κυκλοφορία του αίματος. Τόνωση, ενυδάτωση και ζωντάνια. Κάνει την επιδερμίδα λεία και απαλή.
Στην καταπολέμηση κυτταρίτιδας έχουμε για σύμμαχο τη φύση.
Για όλους τους τύπους δέρματος, ιδίως για ελαφριά απολέπιση και κυτταρίτιδα.

Το άρωμα του είναι ένα διακριτικά γλυκό άρωμα καφέ. Είναι καφέ χρώματος και η ειδικά σχεδιασμένες <<μπίλιες>> θα βοηθήσουν για καλύτερα αποτελέσματα.

Τρόπος χρήσης:

Κάνουμε απαλό μασάζ στα σημεία που έχουμε πρόβλημα!


MYTHOS BODY BUTTER OLIVE & POMEGRANATE




Το καλοκαίρι και οι διακοπές σε λίγες ημέρες θα είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση για τους περισσότερους, τα σημάδια των διακοπών όμως στο δέρμα μας γίνονται ήδη εμφανή. Η έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η θάλασσα έχουν αφήσει την επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, ξηρή με αίσθηση τραβήγματος.
Ο ήλιος, πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες, ευθύνεται και για πολλά δερματικά προβλήματα εάν δεν πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Ο ήλιος ρουφάει το νερό από το σώμα σας με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες ενυδάτωσης του δέρματος. Επιπλέον, το αλάτι της θάλασσας, αλλά και το χλώριο της πισίνας, επιτείνουν την αφυδάτωση του δέρματος. Αποτέλεσμα, η επιδερμίδα να έχει ταλαιπωρηθεί χάνοντας τη φυσική φρεσκάδα και λάμψη.
Η αφυδάτωση είναι μια κατάσταση του δέρματος που μπορεί να προσβάλει όλους τους τύπους (κανονικό, ξηρό, λιπαρό, μεικτό). Το αφυδατωμένο δέρμα είναι θαμπό, ρωγμώδες ή τραχύ στην αφή. Απολεπίζεται ελαφρά και καμιά φορά παρουσιάζει γραμμές αφυδάτωσης, ακόμη και σχισίματα. Η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται επιτακτική, προκειμένου να αποκτήσει η επιδερμίδα μας τη λαμπερή όψη που της αξίζει!

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτό που πραγματικά θέλει και εκείνη θα σας το ανταποδώσει, χαρίζοντάς σας μία απαλή και μεταξένια αίσθηση. Ήρθε η ώρα να ''ενδυναμωθεί''.

Μπορεί το αλάτι της θάλασσας και τα μπάνια να σας χάρισαν την ηλιοκαμένη όψη που έναν ολόκληρο χειμώνα ονειρευόσασταν, όμως τώρα και με την επιστροφή σας από τις διακοπές βλέπετε το δέρμα σας θαμπό και αφυδατωμένο. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι το 70% περίπου του σώματός μας αποτελείται από νερό. Το καλοκαίρι με τα μπάνια και την αλμύρα, το δέρμα μας αφυδατώνεται αφού το μεγαλύτερο μέρος του σώματός εκτίθεται στον ήλιο, ιδρώνουμε μέρα και νύχτα, σκουπίζουμε τον ιδρώτα μας, κάνουμε πιο συχνά ντους και αποτρίχωση. Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα να χάνεται από το σώμα μας και κυρίως από το δέρμα μας μεγάλη ποσότητα νερού, την οποία είναι απαραίτητο να αναπληρώνουμε άμεσα και καθημερινά.

Η σωστή ενυδάτωση θα επαναφέρει το δέρμα στα φυσιολογικά επίπεδα ph μετά την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Για την ενυδάτωση της επιδερμίδας έχουμε το MYTHOS – BODY BUTTER OLIVE & POMEGRANATE.

Το MYTHOSBODY BUTTER OLIVE & POMEGRANATE είναι βούτυρο σώματος για ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος. Εάν το δέρμα σας ''διψά'' για βαθιά ενυδάτωση τότε αυτό το βούτυρο σώματος είναι για εσάς.
Προσφέρει εξαιρετικά πλούσια ενυδάτωση και θρέψη, ενώ απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λεία. Περιέχει βούτυρο ελιάς, ρόδι, βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο, λεκιθίνη + βιταμίνη Ε και διαθέτει ένα απολαυστικό άρωμα .
Το βούτυρο καριτέ γνωστό εδώ και χρόνια για τις μοναδικές του ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και για τα οφέλη που προσφέρει στην "μάχη" κατά των σημαδιών της γήρανσης στο δέρμα. Η βιταμίνη Ε περιέχει, βοηθάει στην κυτταρική ανάπλαση και στη λείανση των . Θα θρέψει, ενυδατώνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα σας.
Η υφή του, μεταξένια και βουτυρώδης θα περιποιηθεί υπέροχα την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς τη μαλακή σαν του μωρού .Βελούδινο, κρεμώδες και απολαυστικό βούτυρο σώματος με ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση .

Η επιδερμίδα επωφελείται από τα ευεργετικά συστατικά του, τα οποία βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος, καθώς το προστατεύουν .. τονώνει , συμβάλλει και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία κι έτσι συμβάλλει στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων .
Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό.

Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.

Αναλυτικότερα:

  • Βαθιά εντατική ενυδάτωση.
  • Για απαλό και μεταξένιο δέρμα.
  • Προστατεύει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα.
  • Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
  •  Ιδανικό για αγκώνες και φτέρνες.

Το άρωμα θα σας ανανεώσει τη διάθεση, ταξιδεύοντας σας σε έναν λουλουδιαστό κήπο!
Είναι σε όμορφη συσκευασία με άφθονο προϊόν!
Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για ξηρές επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης.

Τρόπος χρήσης:

Μετά το μπάνιο, απλώνουμε ομοιόμορφα το βούτυρο σε όλο μας το σώμα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ενυδάτωση με διάρκεια.



MYTHOSHAND CREAM OLIVE & GREEN TEA



Ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματος μας που συχνά αμελούμε να φροντίσουμε είναι τα χέρια μας. Και είναι διπλά ευάλωτο, γιατί είναι συνεχώς εκτεθειμένο στις κλιματικές συνθήκες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, χειμώνα- καλοκαίρι. Η ξηρότητα του δέρματος είναι ένα πολύ συνηθισμένο, κατ’ εξοχήν χειμερινό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή το καλοκαίρι τα χέρια μας είναι βελούδινα, ότι πρέπει να τα παραμελούμε. Η επιδερμίδα των χεριών γίνεται πιο  ευαίσθητη στις εξωτερικές επιθέσεις και για αυτό τα χέρια μας γίνονται ολοένα πιο ξηρά και τραχιά στην υφή τους.
Το συνεχές βρέξιμο και στέγνωμα των χεριών σε συνδυασμό με την υπερβολική χρήση σαπουνιών, απορρυπαντικών και άλλων ερεθιστικών προϊόντων μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, όπως επίσης και μια πραγματική αλλεργία σε κάποιο από τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό.

Μην αφήνετε την κατάσταση να επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου και μην παραμελείτε το υφιστάμενο πρόβλημα. Πότε δεν είναι αργά να φροντίσετε να «διορθώσετε» τα ξηρά και σκασμένα χέρια σας σε οποιοδήποτε στάδιο και αν η ξηρότητα και το σκάσιμο έχουν επέλθει, είτε δηλαδή το πρόβλημα είναι ήπιο είτε είναι εμφανές και σοβαρότερο. Βέβαια, είναι πολύ καλό να ενημερωθείτε για τα ξηρά και σκασμένα χέρια, τι ακριβώς συμβαίνει και γίνονται έτσι και πώς καθίσταται δυνατή η επιδιόρθωση του προβλήματος ακόμη και να μην έχετε εμφανίσει κάποια έντονη ξηρότητα στην επιδερμίδα των χεριών σας. Άλλωστε, η πρόληψη είναι – αναντίρρητα – πολύτιμο αγαθό.

Τα ξηρά και σκασμένα χέρια είναι ένα ευρέως ισχύον πρόβλημα που «προσβάλλει» πολλά άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Επομένως, δεν έχει σημασία εάν είστε άνδρας ή γυναίκα, 15, 30, 45 ή 60 ετών για το αν θα εμφανίσετε σκασμένα χέρια ή / και ξηρότητα στις εν λόγω περιοχές.
Η ξηρότητα και το σκάσιμο τμημάτων του δέρματος στην περιοχή των χεριών οφείλεται στο γεγονός ότι τα χέρια είναι το μοναδικό, ίσως, σημείο του σώματός μας που βρίσκεται χειμώνα καλοκαίρι εκτεθειμένο αφενός σε πλήθος περιβαλλοντικών ρύπων αφετέρου σε κάθε καιρική αλλαγή, πόσο μάλλον και στις δυσμενέστερες εξ αυτών.
Αν τα πρώτα σημάδια ξηρότητας έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα των χεριών σας, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την κρέμα χεριών MYTHOS – HAND CREAM OLIVE & GREEN TEA που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και φυσικά... τα χέρια σας πιο απαλά!

Η MYTHOSHAND CREAM OLIVE & GREEN TEA είναι μια κρέμα χεριών που είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι χρειάζεται να χρησιμοποιείς.

Τα ξηρά και σκασμένα χέρια είναι σίγουρα ένα αισθητικό πρόβλημα, μιας και χέρια που είναι ξηρά και έχουν σκάσει δε φαίνονται αρεστά στο μάτι και προκαλούν την αίσθηση της ανεπαρκούς περιποίησης και φροντίδας τους, κάτι που δεν ισχύει εξ ολοκλήρου. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ξηρά και σκασμένα χέρια δε δείχνουν σε καμία περίπτωση ότι το άτομο δεν πλένει, δεν περιποιείται (κ.λπ.) καθόλου τα χέρια του. Κάθε άλλο. Η αλήθεια για τα ξηρά και σκασμένα χέρια βρίσκεται, όχι φυσικά στην παντελή απουσία φροντίδας, αλλά είτε στη λανθασμένη περιποίηση των χεριών είτε στη μη συστηματική τους φροντίδα είτε στην παραμέλησή τους.

Εκτός, όμως, από αισθητικό, τα ξηρά και σκασμένα χέρια αποτελούν ασφαλώς και ένα δερματικής φύσεως θέμα, το οποίο δύναται αργά ή γρήγορα να καταλήξει σε ένα επώδυνο πρόβλημα. Κι αυτό είναι αναπόφευκτο να συμβεί εάν δε λάβετε σύντομα και έγκαιρα τα μέτρα σας. Αρχικά, αυτό που είναι απαραίτητο να γνωρίζετε είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα προκαλείτε, όπως προαναφέραμε, από την αέναη και σε μόνιμη βάση έκθεση των χεριών σε ρύπους του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και σε δυσμενείς καιρικές μεταβολές, ενώ μερίδιο ευθύνης – ιδίως για το γυναικείο τμήμα του πληθυσμού – φέρει και η επαφή των γυμνών χεριών με απορρυπαντικά κάθε φύσεως που περιέχουν ζημιογόνα για την απαλή και λεία υφή των χεριών χημικά συστατικά.

Τι, όμως, γίνεται; 

Εξαιτίας των προαναφερόμενων αιτιών, παράγονται ολοένα και λιγότερα λιπίδια με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται σταδιακά ο προστατευτικός φραγμός της επιδερμίδας στην περιοχή των χεριών. Άμεσο από το αυτών, λοιπόν, αποτελεί η αδυναμία των κυττάρων της επιδερμίδας να συγκρατούν το νερό, το οποίο κατ’ ουσίαν εξατμίζεται και δεν παραμένει στα χέρια, κάνοντάς τα ξηρά και, όταν το πρόβλημα υφίσταται για περισσότερο καιρό χωρίς να επιδέχεται κατάλληλης μέριμνας, ορισμένα τμήματα φθείρονται και σκάνε, ενώ συχνά προκαλούνται και αιμορραγίες.

Η MYTHOSHAND CREAM OLIVE & GREEN TEA είναι κρέμα για τα χέρια, η οποία προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό και αποκαθιστά την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, αντιμετωπίζει την τραχύτητα, αφυδάτωση .
Προσφέρει άμεσο αίσθημα προστασίας και αποκατάστασης .

Η κρέμα χεριών είναι κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση των χεριών σας. Η κρέμα χεριών περιέχει ελιά, πράσινο τσάι, βούτυρο shea, λεκιθίνη, fucus, αλλαντοΐνη, ασβέστιο, βιταμίνη Ε, προ-βιταμίνη Β5 + Φίλτρα UV και το ενυδατώνει αποτελεσματικά. Επιπλέον είναι γνωστό ότι η προβιταμίνη Β5 υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. Κρατά τα χέρια μαλακά και εύκαμπτα. Το υψηλής ποιότητας βούτυρο Shea απορροφά γρήγορα και ενυδατώνει το δέρμα. Το ελαιόλαδο στην κρέμα προστατεύει το δέρμα από τις καθημερινές περιβαλλοντικές επιρροές, θρέφει, ενυδατώνει, αποκαθιστά τη δομή του. Ένα τρίο λεκιθίνης, αλλαντοΐνης και πανθενόλης θα επιταχύνει τις αναγεννητικές διεργασίες στο δέρμα, θα μειώσει τον αριθμό των κυττάρων στην κεράτινη στιβάδα, θα αποκαταστήσει την ελαστικότητα και την ομαλότητα στην επιδερμίδα.

Η ενυδατική κρέμα χεριών με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση του δέρματος και εξουδετερώνει τις επιζήμιες επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.
Χαρίζει στην επιδερμίδα των χεριών μας ,τη χαμένη τους λάμψη, ελαστικότητα και σφριγγιλότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα υγρασίας στην επιφάνειά τους. Παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, χαρίζοντας απαλότητα, καταπράυνση ,ενώ προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς, σκάσιμο και κνησμό.


Αναλυτικότερα:

  • Τα χέρια είναι άμεσα ενυδατωμένα .
  • Η κρέμα χεριών αφήνει ένα καθαρό συναίσθημα στο δέρμα.
  • Μετά την εφαρμογή τα χέρια αισθάνονται απαλά .
  • Απορροφάται γρήγορα .
  • Η κρέμα χεριών δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα .
  •  Για την καθημερινή φροντίδα των ξηρών και σκασμένων χεριών.
  • Για τα ταλαιπωρημένα χέρια από τα απορρυπαντικά και το κρύο.
  • Μετά το πλύσιμο των χεριών.

Η κρέμα χεριών MYTHOS – HAND CREAM OLIVE & GREEN TEA φροντίζει αποτελεσματικά τα χέρια σας αφήνοντάς τα απαλά και βελούδινα, προστατεύοντάς τα από την ξηρότητα.
Ο καθημερινός μας συνοδός που φροντίζει για την ενυδάτωση των χεριών μας χαρίζοντας τους μεταξένια απαλότητα!

Η φρέσκια αρωματική υφή της παρέχει έντονα θρεπτικά και όμορφα χέρια που ξαναβρίσκουν την απαλότητα τους. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για ξηρά χέρια.

Τρόπος χρήσης :

Εφαρμόζουμε την κρέμα μετά από κάθε πλύσιμο των χεριών. Κάνουμε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

Tips:

Για να διατηρήσετε την ομορφιά και την απαλότητα των χεριών σας αποφεύγετε τη συχνή επαφή με το νερό, τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά. Αποκτήστε την καλή συνήθεια να προστατεύετε τα χέρια σας φορώντας πλαστικά γάντια με βαμβακερή επένδυση για τις δουλειές του σπιτιού ή του κήπου.


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Mythos Cosmetics με τα προϊόντα της ,είναι ο  «μαγνήτης» της νεότητας με νέες ιεροτελεστίες ομορφιάς με άμεσα, ορατά αποτελέσματα. Κάντε δώρα στον εαυτό σας από την Mythos Cosmetics για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστές. Για να είστε όμορφες και με καλή διάθεση φροντίστε από νωρίς την περιποίησή σας με προϊόντα Mythos Cosmetics. Η Mythos Cosmetics μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας ,με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας και στα μαλλιά μας… Δώρα ομορφιάς για εμάς.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Mythos Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.flax.gr


1 σχόλιο:

  1. Υπεροχότατοοοοοο δώρο!!! Ευχαριστούμε​ πολύ !!! 💗💙💚💛💗 Θέλω πολύ να είμαι η τυχερή!!!! FB:Lemonia Vola

    ΑπάντησηΔιαγραφή