Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Bonum Terrae review


Bonum Terrae

Σσσσ… μην ξυπνάς ακόμα το Σεπτέμβρη….

Γειά σας Glamorous,

Σεπτέμβριος: μήνας σήμα κατατεθέν την επιστροφής από τις διακοπές και είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μελαγχολικό χρώμα του φθινοπώρου, γεγονός που  επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή μας. Αλλά είναι και ο μήνας με την εντονότερη διάθεση από μέρους μας για ανανέωση.
Επιστρέψουμε στο κλεινόν άστυ και προσαρμοζόμαστε στη νέα κατάσταση, τόσο σε επίπεδο προγράμματος, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης της καθημερινότητας.
O Σεπτέμβριος είναι η εποχή που μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε από την αρχή, προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις μας. Και μπορεί οι καιροί που διανύουμε να μην είναι οι πιο εύκολοι, ωστόσο εμείς αντιστεκόμαστε και δεν αφήνουμε το στρες, την απαισιοδοξία και τις φοβίες να θολώσουν το τοπίο της νιρβάνας που αποκτήσαμε στις διακοπές. Φροντίζουμε τον εαυτό μας και γυρίζουμε τον διακόπτη στην ένδειξη «καλές συνήθειες», οι οποίες θα μας επαναφέρουν ομαλά στους ρυθμούς της πόλης.
Συνεχίζουμε με ένα οργανωμένο «σχέδιο δράσης» για άμεση ενέργεια, καθώς αναζητάμε επειγόντως ένα γερό σώμα και πρόσωπο, έτοιμο να ανταπεξέλθει στις πολύωρες δραστηριότητες της δουλειάς και της οικογένειας.

Τον μήνα της επιστροφής και των νέων ξεκινημάτων, ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας του χρόνου, για νέα ξεκινήματα, νέες υποσχέσεις στον εαυτό μας και μια νέα, φρέσκια ματιά στα πράγματα! Καιρός για ανανέωση λοιπόν!

Και επειδή η αλλαγή φυσικά ξεκινά από μέσα μας, αλλά είναι όμορφο να αντικατοπτρίζεται και στο πρόσωπό μας, σας έχουμε το ιδανικό δώρο, για να δείξετε τον πιο φρέσκο εαυτό σας: Με τα καλλυντικά Bonum Terrae.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

«Bonum terrae» σημαίνει «αγαθόν γης».
Το πολυτιμότερο αγαθό που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Στην Bonum Terrae SA, άτομα με μακρά πείρα στην παραγωγή και επεξεργασία ελαιόλαδου και στελέχη που είναι επιτυχημένα σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν νέα ώθηση στη διαδικασία παραγωγής και πωλήσεων.
Το όραμα της Bonum Terrae SA είναι ένα νέο επιχειρησιακό μοντέλο που υπογραμμίζει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού ελαιόλαδου μαζί με άλλες παραδοσιακές ελληνικές λιχουδιές μέσω της δημιουργίας προϊόντων με σταθερή ποιότητα που εξυπηρετούν τα σύγχρονα διατροφικά μας ανάγκες και να ξεχωρίζουν για τη γεύση και το άρωμά τους.

Τα προϊόντα μας προέρχονται από τις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας και έχουν βραβευτεί τόσο για το γούστο όσο και για τη συσκευασία τους σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Μέσα από την εμπειρία των προγόνων μας, εξελίσσουνε την ποιότητα και την αισθητική ...




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




FELIS-LIGHT MOISTURIZING CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ FELIS)



Επιστροφή στην πόλη: τώρα είναι η ώρα για εντατική ενυδάτωση..

Ο Σεπτέμβριος επιστρέφει για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Η αλλαγή αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προετοιμασία του οργανισμού μας και τώρα είναι η στιγμή να «θεραπεύσετε» τις ατασθαλίες που άφησε τοκαλοκαίρι.. Αφυδατωμένη όψη, πανάδες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση είναι μερικά από τα σημάδια που άφησε το καλοκαίρι. 
Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, η αλμύρα από τη θάλασσα, το χλώριο της πισίνας ταλαιπώρησαν την επιδερμίδα μας. Η έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας είναι το πρώτο πράγμα που διαπιστώνουμε με την επιστροφή μας από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το πρόσωπό μας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές συνήθως χάνει τη φρεσκάδα του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ενυδάτωση και φροντίδα για να επανέλθει. Και τώρα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή, χρειάζεται ενυδάτωση και αναζωογόνηση προκειμένου να φύγει η θαμπάδα και να ξαναβρεί τη λαμπερή όψη της.
Μπορούμε εύκολα να απαλλαγούμε, αρκεί να αναζητήσουμε τους πιο αποτελεσματικούς ενυδατικούς παράγοντες που θα αναπληρώσουν τα αποθέματα νερού και θα επαναφέρουν τη λεία, απαλή υφή- και όχι μόνο- της επιδερμίδας.
Και όλοι ξέρουμε πως σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα σημαίνει λεία, απαλή, πιο σφριγηλή και αισθητά πιο ανθεκτική στα σημάδια του χρόνου….. Με μία μόνο επισήμανση: όταν η επιδερμίδα έχει ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση- όπως αυτήν την περίοδο του χρόνου- αναζητούμε συνθέσεις μεγάλου μοριακού βάρους έτσι ώστε να παραμένει στην επιφανειακή στιβάδα της και την ενυδατώνει.
Είναι μια ανάγκη που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ!

Για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να «ξεδιψάσει» και να αποκτήσει μια πιο φρέσκια και υγιή όψη, μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια βαθιά ενυδάτωση προσώπου με την FELIS-LIGHT MOISTURIZING CREAM.

Η FELIS-LIGHT MOISTURIZING DAY CREAM είναι κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία και θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται σε καθημερινή βάση. Μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση δέρματος, καταπολέμηση της ξηρότητάς, αποκατάσταση της συνοχής των ιστών της επιδερμίδας και γενικά μια ενυδατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.
Όσες γυναίκες τα δοκίμασαν κυριολεκτικά την… ερωτεύτηκαν αφού διαπίστωσαν ότι όσα μπορεί να κάνει όσα υπόσχεται, στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αποκτήστε την υγιή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα που ονειρεύεστε. Έχει ως κύριο στόχο να ενυδατώσει και να τονώσει τις ξηρές και κουρασμένες επιδερμίδες..
Περιέχει λάδι Jojoba, λάδι αβοκάντο, έκκριμα σαλιγκαριού και νερό αγγουριού βοηθούν την επιδερμίδα να ενυδατωθεί σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη σύσφιξή της και στην λαμπερή της όψη. Έχει λεπτή και ελαφριά σύνθεση που την καθιστά ιδανική για καθημερινή χρήση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση πριν την εφαρμογή μακιγιάζ. Μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα, ενώ το λάδι Jojoba, λάδι αβοκάντο τρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος και τις ηλιακές ακτινοβολίες. Το δέρμα δείχνει ορατά πιο νεανικό. Η επιδερμίδα γίνεται ελαστική ,σφριγηλή, βελούδινη και το δέρμα ανακτά την νεανική του εμφάνιση.
Θα νιώσετε το δέρμα σας βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Με πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα .
Γεμίζει και ομαλοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες ενώ παράλληλα δρα αντιοξειδωτικά. Τονώνει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα και καταπραΰνει.. Αναζωογονεί  τη διάθεση και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης.

Τώρα μπορούμε να επωφεληθούμε ακόμα περισσότερο από την ανάλαφρη, βελούδινη υφή και το μοναδικό της άρωμα και να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, φροντίδας και βαθιάς ενυδάτωσης… Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο το καλοκαίρι που λόγω έντονης ηλιοφάνειας και ζέστης η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση, όσο και τον χειμώνα που, από το κρύο, η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Είναι σε μεγάλη στρογγυλή γυάλινη συσκευασία και είναι πρακτική και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε καθημερινά σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις. Σε συνδυασμό με ειδικό μασάζ προσώπου, γίνεται χαλαρωτικό και προσφέρει ευεξία.


FELIS-LIGHT MOISTURIZING NIGHT CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΟΣ FELIS)




Νυκτερινή αναγέννηση..

Στη διάρκεια της μέρας, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, η επιδερμίδα είναι σε θέση άμυνας. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει, όσο φυσικά είναι δυνατόν, τις πολλαπλές επιθέσεις . Όταν όμως ο ήλιος δύσει και ανάψουν τα φώτα της νύχτας , το δέρμα μπαίνει σε …recovery mode. Ή, αλλιώς σε ανασύνταξη δυνάμεων για να αναπληρώσει τις απώλειες , να διορθώσει τις ζημιές και να οχυρωθεί για το επόμενο πρωί.
Το εσωτερικό ρολόι που διαθέτει κάθε κύτταρο της επιδερμίδας μας, γνωρίζει πολύ καλά πότε είναι ώρα για beauty sleep- ανεξάρτητα αν εμείς δεν το ακούμε πάντα. Το lifestyle μας όμως, όπως και το εχθρικό περιβάλλον που ζούμε, το  αποσυντονίζουν.  Και τότε χρειάζεται ένα μικρό… κούρδισμα εκ μέρους μας, για να ξαναβρεί τους-κιρκάδιους- ρυθμούς του.
Οι συνέπειες από τον αποσυντονισμό του φυσικού ρυθμού του οργανισμού με το πέρασμα του χρόνου και την έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες στρες, που δυσχεραίνουν τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, γίνονται αντιληπτές το επόμενο πρωί, αλλά τότε είναι αργά…

Τι μπορούμε να κάνουμε για να τις προλάβουμε;

Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω αδύνατον. Να αλλάξουμε lifestyle δύσκολο. Να προστατευτούμε από το εχθρικό περιβάλλον πιθανό αλλά όχι αρκετό. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε είναι να μην προξενούμε κι εμείς… δολιοφθορές στο εσωτερικό μας ρολόι, αγνοώντας ορισμένους βασικούς κανόνες στη νυχτερινή φροντίδα της επιδερμίδας.
Δεν παραλείπουμε τη βραδινή ενυδάτωση. Όπως έχουμε ξαναπεί, η αντίληψη ότι το δέρμα θα πρέπει να «αναπνέει» κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι μύθος. Τη νύχτα μάλιστα που η δεκτικότητα των κυττάρων σε δραστικά συστατικά είναι υψηλή, τα οφέλη της κρέμας πολλαπλασιάζονται. Αντίθετα, αφήνοντας την επιδερμίδα «γυμνή», η φυσική υγρασία της εξατμίζεται ευκολότερα, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται αφυδατωμένα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια και να τη θαμπώνουν.
Διευκολύνουμε και ενισχύουμε τη διαδικασία επιδιόρθωσης των φθορών, εξυγίανσης και ανανέωσης των κυττάρων που έχει …προγραμματιστεί για τη νύχτα , επιλέγοντας την FELIS-LIGHT MOISTURIZING NIGHT CREAM.

Η FELIS-LIGHT MOISTURIZING NIGHT CREAM είναι μια πλούσια και πολυτελής κρέμα που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη. Τα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στη κρέμα βοηθούν στην αποβολή των νεκρών κυττάρων, καθιστώντας έτσι πιο αποτελεσματική την απορρόφηση των ευεργετικών στοιχείων από την επιδερμίδα και την ενίσχυση της φυσική ενυδάτωσης του δέρματος. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, αναδομεί σε βάθος την επιδερμίδα, καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης νέων.
Η αποκλειστική φόρμουλα της ενεργοποιεί εκ νέου, τονώνει, ενυδατώνει, θρέφει και βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας , ακόμα και για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.
Αποκαθιστά το περίγραμμα και επανακαθορίζει την εμφάνιση της επιδερμίδας. Αυτή η πλούσια κρέμα ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. Απόλυτη περιποίηση, θρυλική ανόρθωση και σύσφιξη. Ενισχύει το κολλαγόνο της επιδερμίδας και βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος, προσφέροντας αντιγηραντική δράση. Λειτουργεί ευεργετικά στην ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος. Μειώνει τα σημάδια της κόπωσης, τις λεπτές γραμμές, τη θαμπή όψη, την ξηρότητα και ενισχύει την αντίσταση της επιδερμίδας ενάντια στους στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν γήρανση.

Προάγει την κυτταρική αναγέννηση και απαλύνει τις ρυτίδες. Η δομή της επιδερμίδας ενισχύεται, χαρίζοντας στο περίγραμμα του προσώπου σφριγηλότητα και ελαστικότητα, τόνωση του επιδερμικού ιστού και πυκνότητα. Tα συστατικά που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να απορροφούνται  βαθύτερα από την επιδερμίδα και να προσφέρουν πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα αναγέννησης.
Η σύνθεση της κρέμας νυκτός αποκαθιστά την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα , βελτιώνει την υφή και επαναφέρει την εσωτερική φωτεινότητα της επιδερμίδας καθώς κοιμάστε. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας, αφήνοντάς την με μια ήπια λάμψη που φαίνεται να προέρχεται από το εσωτερικό.

Έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει εξαιρετική καθημερινή φροντίδα. Η πλούσια υφή αυτής της κρέμας περικλείει την επιδερμίδα στην απόλυτη χλιδή.

Για μια όμορφη, δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα.
Αποτέλεσμα νεανικό δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία!
Το άρωμα της είναι αέρινο και δεν ενοχλεί καθόλου στον ύπνο!! Είναι σε πολυτελή  συσκευασία, κατάλληλη και για ταξίδια!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε το βράδυ σε καθαρό δέρμα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις. Για καθημερινή χρήση.


FELIS-LIGHT MOISTURIZING EYE CREAM
(ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ FELIS)



Ξενυχτάμε, περνάμε ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, εκφραζόμαστε, ερχόμαστε αντιμέτωπες με ένα εχθρικό περιβάλλον και βέβαια…μεγαλώνουμε. Η λεπτή, σαν τσιγαρόχαρτο και εξαιρετικά ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, οι ελάχιστοι σμηγματογόνοι αδένες που διαθέτει και οι όλοι αυτοί οι μικροσκοπικοί μυς που βρίσκονται κάτω από αυτήν, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές που κλέβουν τη φρεσκάδα από το βλέμμα μας. Οι μαύροι κύκλοι δεν κολακεύουν το πρόσωπο και οι σακούλες βαραίνουν το βλέμμα και μας δείχνουν κουρασμένες. H ξηρότητα «σβήνει» τη λάμψη της επιδερμίδας και προκαλεί λεπτές γραμμές, ενώ οι ρυτίδες πρωτοεμφανίζονται συνήθως στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών, και καθώς εντείνονται μέρα με τη μέρα, κλέβουν χρόνια από τη νεανική μας όψη.

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο εύθραυστη του προσώπου, γι’ αυτό και μαρτυρά πρώτη την κούραση ή την ηλικία. Συνεπώς, μην παραμελείτε τη φροντίδα των ματιών σας.
Μπορεί το μακιγιάζ να κρύβει τα σημάδια της κούρασης και του χρόνου στα μάτια μας, δεν μπορεί όμως να τα διορθώσει.
Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά.
Για να λειάνετε τις ρυτίδες, να βελτιώσετε την όψη του δέρματος και να ξαναδώσετε ζωντάνια στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια σας, πρέπει να τους προσφέρετε ανάλογη αντιγηραντική περιποίηση με εκείνη που χαρίζετε συνολικά στο πρόσωπό σας. Είναι βασικό, όμως, να φανείτε συνεπής στην περιποίηση αυτής της ευαίσθητης περιοχής της επιδερμίδας σας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα φροντίδας καθημερινά.

Ενάντια στην εμφάνιση όλων αυτών των δυσάρεστων σημαδιών, υπάρχει η κρέμα ματιών FELIS-LIGHT MOISTURIZING EYE CREAM .

Η FELIS-LIGHT MOISTURIZING EYE CREAM είναι ιδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η πλούσια σύνθεσή της και η περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά βοηθούν στην ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών.
Σχεδιάστηκε για να καταπολεμά τη γήρανση σε όλη την περιοχή των ματιών, χρησιμοποιώντας συστατικά-κλειδιά, που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες όλης της περιοχής. Πρόκειται για μια κρέμα που προσφέρει βαθιά και εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια έξυπνη αντιγηραντική λύση, για ορατή λείανση, ορατή ανόρθωση, ορατή σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος των ματιών που προσφέρει διόρθωση και τέλεια αποτελέσματα.
Είναι εμπλουτισμένη με λάδι από αβοκάντο και το συνένζυμο Q10 βοηθούν στη μείωση των εμφανών λεπτών γραμμών και στην πρόληψη εμφάνισης νέων, ενώ το νερό αγγουριού καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και αντιμετωπίζει την κουρασμένη όψη. Η κρέμα ματιών θα αφήσει την επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών μεταξένια, απαλή και αναζωογονημένη.

Προστατεύει, αναζωογονεί  και ενισχύει την επιδερμίδα επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της .Επίσης πραγματοποιεί τόνωση της ελαστικότητας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ορατή μείωση ρυτίδων και στοχευόμενη δράση κατά μαύρων κύκλων και σακούλων.
Είναι μια ανάλαφρη, αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Το άρωμα της είναι διακριτικό!! Είναι σε κομψή γυάλινη συσκευασία.

Τρόπος χρήσης:

Μεγάλης σημασίας στην εφαρμογή της κρέμας ματιών είναι ο τρόπος που τη βάζετε, για να μην προκαλέσετε ζημιά στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Την απλώνετε σε όλη την περιοχή χωρίς τρίψιμο, αλλά με ελαφρά χτυπηματάκια σε όλη την περιοχή έως τα φρύδια.



FELIS-REVITALIZING SERUM
(ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ FELIS)




Μήπως τα γονίδιά σας αρχίζουν να τεμπελιάζουν; Η παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης μειώνεται κατακόρυφα όσο περνούν τα χρόνια;
Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας επηρεάζεται σημαντικά από το περιβάλλον, τον ήλιο, την διατροφή μας, το κάπνισμα, την γενική κατάσταση της υγείας μας και τον τρόπο που το περιποιούμαστε. Συνέπειες όλων αυτών των παραγόντων είναι η φθορά του δέρματος, οι ερεθισμοί, η πρόωρη γήρανση, η θαμπή και άτονη όψη.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας της φυσικής γήρανσης, εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές που παρατηρούνται στο δέρμα, αλλάζει και η εσωτερική μορφολογία του. Η ανανέωση των κυττάρων γίνεται όλο και σε πιο αργούς ρυθμούς. Μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου, οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος χάνουν την πυκνότητά τους και η επιδερμίδα τη σφριγηλότητά της.

Ωστόσο, οι συνέπειες της γήρανσης μπορούν να αντιμετωπιστούν. Πώς;

Με καλλυντικά προϊόντα, ενισχυμένα με δραστικά συστατικά, μπορείτε τόσο να προλάβετε τη χαλάρωση  όσο και να επανορθώσετε την κατάσταση και να ανακτήσετε την ελαστικότητα και νεανικότητα της επιδερμίδας σας. Οι ειδικοί τονίζουν ότι σήμερα η επιδερμίδα μας έχει πιο πολλά από ποτέ εφόδια για να είναι στα καλύτερά της. Έτσι, ο χρόνος μπορεί για λίγο να... παγώσει.
Το καλύτερο εφόδιο είναι οι επαναστατικοί οροί και σταματούν το χρόνο και φτιάχνουν τη διάθεσή μας.
Τα Υπερσυμπυκνωμένα serums οδηγούν τα ενεργά συστατικά τους εκεί που τα άλλα καλλυντικά δεν μπορούν να φτάσουν. Το FELIS-REVITALIZING SERUM είναι Boosters "ειδικού σκοπού" και κάνει τις κρέμες μας ακόμα πιο αποτελεσματικές. Είναι ο σούπερ ήρωας για την επιδερμίδα και ένα δυνατό trend στον κόσμο της ομορφιάς.

Το FELIS-REVITALIZING SERUM είναι φυσικός ορός αντιγήρανσης, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων.
Είναι το extra bonus που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα και είναι πλέον ένα άκρως απαραίτητο βήμα στην καθημερινή περιποίηση. Κι αυτό γιατί, ενώ οι κρέμες αγκαλιάζουν την επιφάνεια της επιδερμίδας σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ ενυδάτωσης, ο ορός, νέας τεχνολογίας, με τα συμπυκνωμένα συστατικά μικρού μοριακού βάρους που περιέχει, κατορθώνει να διαπεράσει την κερατίνη στιβάδα και να μεταφέρει ενισχυμένες δόσεις ενυδατικών, αντιοξειδωτικών και αντιγηραντικών ουσιών στις βαθύτερες στιβάδες της. Η ένταξη του ορού στα «απαραίτητα», φανερώνει, κατά τη γνώμη μας, μια νέα τάση που αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα της ομορφιάς. Την ελαφρά… μετατόπιση του κέντρου βάρους της φροντίδας, από την κλασική κρέμα, στα προϊόντα στοχευμένης δράσης.

Φυσικά δεν εννοούμε ότι μπορείτε να εγκαταλείψετε την ενυδατική σας κρέμα, το αντίθετο! Όταν έχουμε τροφοδοτήσει την επιδερμίδα μας με μια τόσο «γενναία» δόση ενεργών συστατικών, η κρέμα με το προστατευτικό φιλμ που θα σχηματίσει, όχι μόνο θα συγκρατήσει την υγρασία στα κύτταρά της, αλλά και θα μεγιστοποιήσει τη δράση του ορού που έχετε επιλέξει.
Χάρη στην εξαιρετική δράση του εκχυλίσματος φραγκόσυκου και εκχυλίσματος φύλλων αγριελιάς που περιέχει. Για μια λαμπερή, αναζωογονημένη και ξεκούραστη επιδερμίδα με νεανική όψη. H πλούσια περιεκτικότητά του σε δραστικά συστατικά τονώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τη δράση των ενυδατικών και θρεπτικών κρεμών felis.
Με τον ορό FELIS-REVITALIZING SERUM θα αποκτήσετε γρήγορα, φυσικά και ορατά αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στην ανανέωση της επιδερμίδας και θα «σβήσουν» τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου.

Η διαφορά που κάνει το προϊόν αυτό είναι φανερή από την πρώτη στιγμή. Δεν είναι μόνο ότι η επιδερμίδα γίνεται πιο λαμπερή και ενυδατωμένη, αμέσως αλλάζει η αίσθηση της ελαστικότητας, σαν έχει πάρει μια… δόση φρεσκάδας.
Περιλαμβάνει ενυδατικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που οχυρώνουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση.

Η υφή του είναι πολύ λεπτή - γεγονός που αφήνει χώρο για την προσθήκη περισσότερων, δραστικότερων και πιο συμπυκνωμένων ενεργών συστατικών.
Θα δείτε την επιδερμίδα σας να γίνεται πιο λεία και απαλή και να ανακτά γρήγορα τη φωτεινότητά της!

Είναι σε αριστοκρατικό μπουκαλάκι σε μορφή σπρέι για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).

Για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και ξηρό και ευαίσθητο.

Τρόπος χρήσης:

Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι καθαρό και στεγνό. Βάλτε μία μικρή ποσότητα στο δέρμα και κάντε απαλό μασάζ με μακρές κινήσεις προς τα πάνω, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα.

Tip: Να θυμάστε ότι το serum, δεν αντικαθιστά την κρέμα ημέρας ή νύχτας. Την ενισχύει. Κι αυτό γιατί, με λιγοστές εξαιρέσεις (όταν ο ορός είναι ενυδατικός ή όταν η επιδερμίδα είναι λιπαρή) , ακριβώς λόγω της σύστασής του, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως ας μην ξεχνάμε πως η φύση είναι η βιβλιοθήκη μας. Πάντοτε αναζητούμε από τους πολύτιμους πόρους της φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποτελεσματικότητα με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο.
Η Bonum Terrae είναι εξαιρετικά προϊόντα με βελούδινες υφές, εξαίσια αρώματα, υπέροχες αριστοκρατικές συσκευασίες προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και είναι μια από τις καλύτερες φυσικές επιλογές για την περιποίηση του προσώπου και σώματός σας . Στα προϊόντα τους νιώθεις ένα κομμάτι από την φύση να είναι πάντα μαζί σου! Το νιώθεις από τις κρέμες με τα καταπληκτικά αποτελέσματα, από τα ωραία και γλυκά αρώματα των προϊόντων και από τα φυσικά  συστατικά που χρησιμοποιούν. Απλά μας χαρίζουν την <<φύση >> με τα προϊόντα τους !!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Bonum Terrae για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.bonumterrae.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου