Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

DEKAZ S.A review


DEKAZ S.A


Μαλλιά: Για να µην τα χάνετε..

Γειά σας Glamorous,

Μέχρι χθες το γελαστό καλοκαίρι μας κρατούσε συντροφιά. Ο ουρανός ήταν καταγάλανος και ο ήλιος έριχνε τις χρυσοπόρφυρες ακτίνες του στη γη. Σε λίγο όμως ο καιρός θα αλλάξει. Τα κλαδιά των δέντρων θα αρχίσουν να γυμνώνονται, ενώ ένα κίτρινο χαλί θα σκεπάσει τη γη. Όλα προμηνύουν τον ερχομό της μελαγχολικής αυτής εποχής, του φθινοπώρου.

Ω ναι! Το φθινόπωρο είναι εδώ, μαζί και η ανάγκη μας για ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισής μας.
Το φθινόπωρο έρχεται, κουβαλώντας και τα ενοχλητικά χαρακτηριστικά του. Όσον αφορά υγεία και εμφάνιση, η εποχική τριχόπτωση δημιουργεί σε πολλούς εκνευρισμό και ανησυχία, ειδικά αν είναι έντονη.

Αν κάνουμε μια μικρή έρευνα, θα διαπιστώσουμε πως ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων παρατηρεί ότι, η τριχόπτωση τους επισκέπτεται κάθε χρόνο μαζί με τα πρωτοβρόχια, όταν το φθινόπωρο κάνει τα πρώτα του «βήματα». Πράγματι, τους φθινοπωρινούς μήνες παρατηρείται μια αυξημένη απώλεια μαλλιών, η οποία ξεπερνάει τα φυσιολογικά επίπεδα της πτώσης - κατά μέσο όρο 100 τρίχες ημερησίως, τρίχες στο μαξιλάρι, μαλλιά που χάνουν τον όγκο τους, βούρτσες που «γεμίζουν» ανησυχητικά γρήγορα. Τη συγκεκριμένη εποχή ο ρυθμός που πέφτουν οι τρίχες μεγαλώνει έντονα και το φαινόμενο μπορεί να διαρκέσει έως και δύο μήνες.

Η φυσιολογική ανανέωση του τριχωτού της κεφαλής έχει τα μυστικά της, τα οποία αν γνωρίζετε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Φτάνει να ακολουθείτε τους βασικούς κανόνες και μερικές συμβουλές από την εταιρία DEKAZ S.A.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία DEKAZ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ανδρέα Χόνδρο και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που πωλούνται στο χώρο της ελληνικής επικράτειας. Toν Ιούλιο του 2013 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.), δίνοντάς της τη δυνατότητα να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τους κλάδους δραστηριοτήτων της. Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται Ελβετικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, OTC και συμπληρώματα διατροφής, κορυφαίων προδιαγραφών.

Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία φροντίζει συστηματικά για τη σωστή προώθηση των κορυφαίων Ελβετικών της προϊόντων, μέσω της ενημέρωσης δερματολόγων και πλαστικών ιατρών, με απώτερο στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των καταναλωτών. Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Σκοπός της είναι η παροχή ποιοτικών Ελβετικών προϊόντων, τα οποία τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από τους δερματολόγους και καθιστούν καλύτερη την καθημερινή ζωή των καταναλωτών.





Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



MEYRIN SHAMPOO



Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα πέφτουν, μα μαζί με τα φύλλα βλέπουμε να πέφτουν και ένα μέρος από τα μαλλιά μας. Σύμβολο δύναμης και ανεξαρτησίας, τα μαλλιά είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή μας όταν αρχίζουν να πέφτουν. Μπορεί η τριχόπτωση να μην έχει καμία απολύτως επίπτωση στην υγεία μας, επηρεάζει όμως σημαντικά τον ψυχισμό μας.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που φέρνει μαζί του και την εποχιακή τριχόπτωση. Υπάρχει και μια σειρά συμπτώσεων που προκύπτουν τους φθινοπωρινούς μήνες. Είναι γεγονός ότι, εκείνη την εποχή λαμβάνουν χώρα διάφορα φαινόμενα που συντελούν στην αύξηση της τριχόπτωσης. Σημαντικότατος παράγοντας είναι η αλλαγή του τρόπου ζωής και διατροφής, με την απώλεια των κιλών του καλοκαιριού να είναι προτεραιότητα στην ατζέντα μας. Αυτομάτως, η στέρηση ορισμένων βασικών πολύτιμων συστατικών που προκύπτει από την, συχνά, λανθασμένη από άποψη ποιότητας και ποικιλίας ακολουθούμενη δίαιτα, προκαλεί αποδυνάμωση της τρίχας και άρα πτώση της σε μεγαλύτερο βαθμό. Τότε συνήθως αρχίζουμε να ψάχνουμε παθογενείς αιτίες και απάντηση σε ιατρικές εξετάσεις. Η αναζήτηση διάγνωσης είναι σαφώς μια σωστή αρχή για να μελετήσουμε το πρόβλημα της τριχόπτωσης, αλλά καλό είναι να έχουμε υπόψιν πως, η διατροφή και ο τρόπος ζωής είναι ζωτικής σημασίας για ό,τι συμβαίνει στο σώμα μας.

Παράλληλα, η ψυχολογία μας παίζει, όπως πάντα, πολύ σημαντικό ρόλο. Το άγχος, που αποτελεί αιτία για πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας, συμβάλλει και στην τριχόπτωση, η οποία μας ταλαιπωρεί τους φθινοπωρινούς μήνες. Το στρες και η ανησυχία μας για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας αυξάνονται όταν επιστρέψουμε από τις καλοκαιρινές διακοπές και η νέα σεζόν κάνει το δυναμικό της άνοιγμα, με αποτέλεσμα η ταυτόχρονη αύξηση της απώλειας μαλλιών, να καθιστά την τριχόπτωση ένα εποχικό φαινόμενο. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ανάληψης καθηκόντων, επιστροφής στις υποχρεώσεις και εκκίνηση της «σχολικής» χρονιάς με ό,τι αυτή προϋποθέτει, καταστάσεις που συμβάλλουν στην αποδυνάμωση της τρίχας και την απώλεια των μαλλιών σε άντρες και γυναίκες.
Σκύβοντας πάνω στις αιτίες, βρίσκουμε και τις σαφείς λύσεις τους. Η σωστή φροντίδα είναι ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να γίνει το όνειρο για μακριά μαλλιά πραγματικότητα.

Η τριχόπτωση μπορεί να είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της γυναικείας και ανδρικής φύσης, όμως αντιμετωπίζεται εάν δράσετε εγκαίρως. Χτυπήσετε το κακό στη ρίζα του με το σαμπουάν MEYRIN SHAMPOO.

To MEYRIN SHAMPOO έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε αδύναμα μαλλιά και σε περιπτώσεις τριχόπτωσης. Επιβραδύνει την τριχόπτωση, δυναμώνει την τρίχα και αποκαθιστά τον όγκο και την ανθεκτικότητα των μαλλιών. Σε μόλις λίγες εβδομάδες τα μαλλιά βρίσκουν και πάλι τον όγκο τους.
Με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν την τριχόπτωση. Αντιμετωπίζει την εποχική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας, προστασία από τη φθορά και αναδόμηση του περιτρίχιου. Ιδανικό συμπλήρωμα για τις θεραπείες κατά της τριχόπτωσης.

Επαναφέρει τη ζωντάνια στα μαλλιά, αφήνοντας ευχάριστη υφή.
Με προηγμένες συνθέσεις πλούσιες που τρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά αλλά και μεταξένια υφή που αφήνει βελούδινη αίσθηση, το MEYRIN SHAMPOO αποτελεί ένα πραγματικό ελιξίριο για την φροντίδα των μαλλιών. Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσει η τρίχα στιλπνότητα και λάμψη. Ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την ελαστικότητα τους.
Θρέφει τη ρίζα και τις άκρες των μαλλιών μας με τις απαραίτητες πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά με αποτέλεσμα να τους επιτρέπει να είναι δυνατά και να μακραίνουν πιο γρήγορα
Περιέχει απαλούς καθαριστικούς παράγοντες, φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες (φρουκτόζη, γλυκόζη, σακχαρόζη, ουρία, αλανίνη κ.λ.π.), Πανθενόλη (προ – βιταμίνη Β5), ένα μοναδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων (Νάτριο, , Μαγνήσιο, Μαγγάνιο και Ψευδάργυρο) και Hair-gro complex (συνδυασμός ματρικίνης, απιγενίνης και εκχυλίσματος φύλλων ελιάς). Ο συνδυασμός αυτός διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την κυτταρική ανάπτυξη, ενώ επαναφέρει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής και επεκτείνει τον κύκλο ζωής του θυλακίου της τρίχας. Η απαλή του σύνθεση και το ουδέτερο pH, το καθιστά ιδανικό σαμπουάν για καθημερινή χρήση.
Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.

Η πολυτέλεια συνδυάζεται και προσφέρει σε βάθος θρέψη για πανέμορφα μαλλιά με πολυτελή λάμψη και υπέροχο μεταξένιο άγγιγμα .

Αναλυτικότερα:

  • Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης, αυξάνει την πυκνότητα και τη δύναμη των μαλλιών.
  • Εξυγιαίνει το τριχωτό διευκολύνοντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Δυναμώνει και αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας με πληθώρα τονωτικών  συστατικών.
  • Χαρίζει απαλό καθαρισμό με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία της χλωρίδας του τριχωτού, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες.
  • Συμβάλλει στην ρύθμιση της λιπαρότητας, αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και γεμάτα όγκο.
  • Προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις όπως το styling και η ρύπανση .
  •  Με ρυθμιστική δράση, συμβάλλει στην απομάκρυνση του στρες ενώ τονώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά και τη διάθεση.
  • Αποκαθιστά την ισορροπία του τριχωτού.
  • Δρα προληπτικά κατά της τριχόπτωσης.
  • Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία.
  • Αναδομεί τις ίνες των τριχών.
  • Χαρίζει άμεσα πλούσιο όγκο στα μαλλιά.
  • Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Ενισχύει την πυκνότητα της τρίχας.

Βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση και το σημαντικότερο από όλα να μεγαλώσουν τα μαλλιά μας ποιο γρήγορα.

Τα μαλλιά αποκτούν δύναμη και κίνηση, ενώ το μήκος γίνεται ορατό σε μικρό χρονικό διάστημα, επίσης τα μαλλιά μου γίνανε απαλά και βελούδινα και με λάμψη που διαρκεί.
Το άρωμα του είναι ανάλαφρο και αέρινο. Η συσκευασία είναι πολύ κομψή και πολύ πρακτική ακόμα και για ταξίδια


Για άνδρες και γυναίκες με πρόβλημα τριχόπτωσης.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε, σε καθημερινή βάση, σε υγρά μαλλιά με κυκλικές κινήσεις έως να σχηματιστεί αφρός. Ξεπλένετε και επαναλαμβάνετε την εφαρμογή.

Η συμβουλή μας!

Η τριχόπτωση οφείλεται τόσο σε ενδογενείς παράγοντες, όπως η κληρονομικότητα και οι ορμονικοί παράγοντες, όσο και σε εξωγενείς, όπως είναι η μη ισορροπημένη διατροφή, μια αυστηρή δίαιτα, η υπερβολική τριβή σε χτένισμα και βούρτσισμα, κάποια φαρμακευτική αγωγή, αναιμία, άγχος ή ακόμα και η εποχή (εποχική τριχόπτωση).
Για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, χρειάζεται ολιστική φροντίδα με ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης:
Το σαμπουάν αναζωογονεί τη ρίζα της τρίχας, δυναμώνει και θρέφει τα άτονα μαλλιά, εξυγιαίνει το τριχωτό και προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (styling, ρύπανση).




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία DEKAZ S.A  αναγνωρίζοντας τις ταχύτατες αλλαγές στις τάσεις της μόδας και της αγοράς, επενδύει συστηματικά στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων που θα ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Διεξάγει εκτενείς ελέγχους και δοκιμές στα προϊόντα της ώστε να δρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Σκοπός της εταιρίας είναι τα προϊόντα να εναρμονίζονται με τα θέλω του σύγχρονου καταναλωτή στο χώρο της ομορφιάς.
Αναπτύσσουνε προϊόντα προσαρμοσμένα και σε αυτούς τους πολύ απαιτητικούς πελάτες  που απαιτούν τα καλύτερα προϊόντα, προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη αποτελεσματικότητα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία DEKAZ S.A για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.dekaz.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου