Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Wet n Wild Greece review


Wet n Wild Greece


Το φθινόπωρο γίνεται η εποχή της λάμψης..


Γειά σας Glamorous,

Το φθινόπωρο είναι μία λαμπερή εποχή του χρόνου, μιας και σηματοδοτεί πολλές αλλαγές στη ζωή μας. H ματιά και ο προγραμματισμός μας στρέφονται στο φθινόπωρο, σκεπτόμενοι τι θα αλλάξουμε στη ζωή μας, σε τι θα καινοτομήσουμε και τι πρέπει να περιμένουμε από τη «νέα χρονιά». Δεν είναι περίεργο που συνοδεύεται από μια μελαγχολία, που για κάποιους έχει μια γλυκιά αίσθηση, για άλλους όμως είναι βαριά και δυσβάστακτη.
Η νέα σεζόν είναι στο κατώφλι μας η διάθεσή μας προετοιμάζεται για αλλαγές και το νεσεσέρ μας αποκτά νέες προσθήκες που συμβαδίζουν με τις τάσεις του φθινοπώρου. 
Οι τάσεις ομορφιάς ακολουθούν και αντικατοπτρίζουν τις κοινωνικές τάσεις και έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που φέτος θα δούμε να κυριαρχούν προϊόντα που αναδεικνύουν τη φυσικότητα και τον δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας. Η νέα γυναίκα έχει δυναμικά πρότυπα που την βοηθούν να αντιλαμβάνεται τα “ψεγάδια” ως στοιχεία που την χαρακτηρίζουν αξιοποιώντας τη δύναμη της διαφορετικότητάς της.  Έτσι οι τάσεις ομορφιάς στο μακιγιάζ φέτος αποδεικνύονται άκρως ενδιαφέρουσες.

Ας μη ξεχνάμε πως μακιγιάζ δε σημαίνει μόνο καλλωπισμός. Μπορεί, άνετα, να αποτελέσει μια δεξαμενή στην οποία μπορείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας.

Ένας πολύτιμος σύμμαχος αποπλάνησης, με μια φθινοπωρινή, "μοιραία" συλλογή βάζει φωτιά ,δίνοντας  λάμψη με νέα  ανατρεπτικά και σοφιστικέ προϊόντα και είναι η εταιρία Wet n Wild Greece.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Από το 1979, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί το Wet n Wild για καλλυντικά με ποιότητα και κύρος σε προσιτή τιμή. Ο τομέας Markwins International, συνδυάζει σε Wet n Wild φόρμουλες την υψηλή απόδοση με παλέτες πιο trendy, ώστε να προσφέρουν στις γυναίκες ένα πλήρες φάσμα των high-end καλλυντικών σε τιμές ασυναγώνιστες.
Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία SKOURAS COSMETICS  που από το 1999, εισάγει και προμηθεύει την ελληνική αγορά με  πρωτότυπα και εντυπωσιακά προϊόντα καλλυντικών και είδη δώρων. Συνεργάζονται με το σύνολο των καταστημάτων καλλυντικών της ελληνικής αγοράς. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μακιγιάζ Wet n Wild στην Ελλάδα, με τιμές που βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις τιμές του εξωτερικού. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκει κανείς στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας. Αλλά και το σύνολο των προϊόντων τους βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των ευρωπαίων καταναλωτών. Ορισμένοι οίκοι του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία τους είναι:  MARKWINS,  ROBYEM,  BIELENDA κ.α. Η προσωπική επαφή με τους πελάτες τους , η ειλικρίνεια, η άμεση και καλή εξυπηρέτηση , είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εταιρίας τους.

Είναι πάντα στη διάθεσή μας έτοιμοι να μας δώσουν  οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και διευκρίνιση ζητήσουμε.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




COLOR ICON BRONZER – FIRE & ICE Nr 319
(You re Dragon Me Down)




Λαμπερή επιδερμίδα μετά τις διακοπές..


Η αιφνίδια μετάβαση του καιρού και της θερμοκρασίας από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, τις τελευταίες μέρες μας ανάγκασε να πετάξουμε τα κοντομάνικα ρούχα. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας σας για τη νέα σεζόν, έχετε ήδη αποσύρει όλα τα καλοκαιρινά σας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.
Αλλά πώς να υποδεχτείτε το φθινόπωρο και να αναδείξετε την ιδανική σας επιδερμίδα, νιώθοντας όμορφες και λαμπερές σε όλες τις περιστάσεις εάν έχετε ακόμα κατάλευκο χρώμα στην  επιδερμίδας σας;

Τι θα λέγατε για μια ηλιοκαμένη όψη διατηρημένη όλο το χρόνο; Ίσως δεν καταφέρατε να αποκτήσετε το μαύρισμα που επιθυμούσατε στο πρόσωπο. Δεν θα ήταν όμως υπέροχο εάν το δέρμα σας ήταν γεμάτο υγεία και έλαμπε από το "καλοκαιρινό φως";
Η πιο γρήγορη απάντηση είναι βέβαια το… εικονικό μαύρισμα, ο λιγότερο ίσως διασκεδαστικός τρόπος για να αποκτήσουμε το πρώτο μας χρώμα, σίγουρα, όμως, ο πιο ασφαλής.
Ανακαλύψτε τα bronzer. Είναι μια σχετικά κρυφή και πολύ ιδιαίτερη τεχνοτροπία μακιγιάζ, την οποία δεν γνωρίζουν πολλοί και χρησιμοποιούν κατά βάση οι make up artists για να δώσουν στα πρόσωπα των celebrities και των μοντέλων ένα ηλιοκαμένο και υγιές look. Είναι πανέμορφο, δίχως να φαίνεται το πρόσωπο καμένο ή παραπάνω μαυρισμένο από ότι χρειάζεται.
Τα bronzer θα σας χαρίσουν ηλιοκαμένη όψη μέχρι τους πρώτους χειμερινούς μήνες.

Είναι ο πιο εύκολος, ασφαλής και έξυπνος τρόπος να δείχνει το πρόσωπό σου ηλιοκαμένο σα να το έχουν αγγίξει οι ακτίνες του ήλιου, ενώ εσείς δεν έχετε καν πάει παραλία. Το Bronzing είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος μακιγιάζ για να αποκτήσεις μπρονζέ χρώμα. Δίνουν μια φυσική, χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα και σας χαρίζουν μια... μποέμ πινελιά εξωτικών, ηλιόλουστων προορισμών.
Φέρτε τις αναμνήσεις του καλοκαιριού στην επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της ένα μπρονζέ αποτέλεσμα με την COLOR ICON BRONZER – FIRE & ICE .

Εάν ψάχνετε να εντείνετε τη λάμψη σας με ένα ζεστό φως της φλόγας, το COLOR ICON BRONZER – FIRE & ICE αφήνει το δέρμα να φανεί φωτεινό με μια φυσικά ηλιόλουστη φωτιά. Είναι ένα ζεστό καφέ με ματ φινίρισμα που είναι περιορισμένη έκδοση.
Πούδρα bronzing με λεπτή, μεταξένια υφή για διακριτική λάμψη σε πρόσωπο και σώμα. Δημιουργεί ένα μοναδικό παιχνίδι φωτός και ιριδισμών, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή, απαλή και μαυρισμένη.. Στόχος του είναι να μιμηθεί το χρώμα που παίρνει το δέρμα σας στον ήλιο και να του χαρίσει πιο ζεστή όψη και λάμψη.
Με μη λιπαρή σύνθεση προσφέρει λαμπερή, ηλιοκαμένη εμφάνιση, με φινίρισμα τόσο ελαφρύ σαν να έχει δημιουργηθεί με αερογράφο. Έτσι προσφέρει στο δέρμα φυσικό, διακριτικό αποτέλεσμα και υπέροχη απαλότητα.  Η ηλιοκαμένη όψη του δέρματος δεν θαμπώνει, δεν γυαλίζει και δεν ξεθωριάζει με το πέρασμα της ώρας.
Η πούδρα είναι ανάλαφρη και χαρίζει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Υπογραμμίζει τα ζυγωματικά. Εφαρμόζει εύκολα χωρίς να αφήνει κηλίδες και να προκαλεί ξηρότητα.

Δίνει μια νότα καλοκαιρινή ... όλο το χρόνο! προσφέρει ένα ελαφρύ μαύρισμα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ σας, σε πιο σκούρο, ματ bronzer για υπέροχες, λαμπερές αποχρώσεις. Η πούδρα προσαρμόζεται σε κάθε απόχρωση δέρματος. Χαρίζει ένα ζεστό και απαλό τόνο στην επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για εφαρμογή όλους τους μήνες του χρόνου. Έχει απαλή υφή και είναι κατάλληλη ακόμη και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Η όψη δείχνει λαμπερή, με φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα.
Απλά ένα ίχνος της πούδρας είναι αρκετό για να δώσει μια φρέσκια, ιριδίζουσα χροιά και μία ανέμελη καλοκαιρινή αίσθηση!
Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν με αυτή την κλασική γεύση από καλοκαίρι.

Το COLOR ICON BRONZER – FIRE & ICE θα κερδίσει τις καρδιές σας, μιας και ανεξάρτητα από την απόχρωση της επιδερμίδας σας, θα χαρίσει άμεση λάμψη και φωτεινότητα και θα τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη για να την έχουμε πάντα μαζί μας!


Τρόπος χρήσης:


1 - Απλώστε την πούδρα πάνω από τα ζυγωματικά και τη γραμμή της μύτης.
2 - Εφαρμόστε ελαφρά στο μέτωπο, από κάτω προς τα πάνω, για ομοιόμορφο χρώμα.
3 - Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στους κροτάφους για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας.
4 - Προσθέστε λίγο στο πιγούνι.

Tip:

Συνιστούμε η εφαρμογή να γίνεται με οριζόντιες κινήσεις στο μέτωπο καθώς και στις πλευρές της μύτης και με κάθετες κατά μήκος του περιγράμματος της κάτω γνάθου, στους ώμους και στο ντεκολτέ.





Wet n Wild -PRO BRUSH LINE BRONZER BRUSH– FIRE & ICE Nr 327


Κάθε βασίλισσα χρειάζεται ένα Fire Dragon…


Το προσεγμένο μακιγιάζ είναι ένα απαραίτητο «αξεσουάρ» για τη φθινοπωρινή μας εμφάνιση. Το μακιγιάζ είναι κομμάτι της ρουτίνας κάθε γυναίκας. Οι περισσότερες από εσάς φροντίζετε για την εξωτερική σας εμφάνιση και αφιερώνετε χρόνο, για να είστε πανέμορφες και αψεγάδιαστες σε κάθε σας εμφάνιση.  
Είτε είσαστε έξω στην πόλη ή απλά στο χώρο δουλειάς σας, θέλετε πάντα να έχετε άψογη εικόνα, ειδικά αυτή την εποχή που αποχωριζόμαστε το φως του καλοκαιριού κι ερχόμαστε σε πιο θαμπές- φθινοπωρινές αποχρώσεις.
Επιλέξτε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και κάντε τους όλους να σας κοιτούν!
Βέβαια όσο καλά και να είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχετε άψογο αποτέλεσμα αν δεν έχετε τα κατάλληλα σύνεργα. Η επιλογή των εργαλείων μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του σωστού χρώματος make up και όσο ξεχωριστή είναι κάθε γυναίκα τόσο διαφορετικά είναι και τα πινέλα που θα πρέπει να χρησιμοποιεί. Τα πινέλα στο μακιγιάζ είναι πλήρως απαραίτητα αφού βοηθούν στην τέλεια εφαρμογή των καλλυντικών!
Τα πινέλα μακιγιάζ είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Όσο περισσότερο εντρυφά κανείς στον τομέα του make up, τόσο περισσότερα συνειδητοποιεί ότι του χρειάζονται. Και ως δια μαγείας, όσα και να έχετε ποτέ δεν σας φαίνονται αρκετά.
Κανένας make up artist δεν κάνει βήμα χωρίς εκείνη τη μαγική ποδιά με τα δεκάδες πινέλα. Αναλαμβάνουν μία εικόνα, ένα πρόσωπο και το αλλάζουν ολοκληρωτικά.

Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα, μπορείτε όμως να επενδύσετε στα πιο βασικά. Γίνετε ο αρχιτέκτονας του προσώπου σας με το κατάλληλο πινέλο BRONZER BRUSH– FIRE & ICE για τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς περιορισμούς.

Το πινέλο bronzer είναι μέρος της συλλεκτικής συλλογής της Wet n Wild, Fire Dragon vs Ice Dragon και είναι από συνθετική τρίχα και χρησιμοποιείτε για τοποθέτηση πούδρας.

Οι εξαιρετικά μαλακές τρίχες συλλέγουν την ιδανική ποσότητα προϊόντος για ομαλή και ομοιόμορφη εφαρμογή. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη εργονομική λαβή για απόλυτη άνεση.
Διαθέτοντας μια φλογερή, άγρια λαβή, αυτή η Proline Bronzer Brushed Wet n Wild ταιριάζει με τα περιγράμματα του προσώπου σας για μια τέλεια φυσική χάλκινη λάμψη. Εξοπλιστείτε και βάλτε τη δική σας επαγγελματική πινελιά σε κάθε look, με το BRONZER BRUSH– FIRE & ICE ένα μαλακό, μεγάλο πινέλο για εύκολη εφαρμογή πούδρας είτε σε μορφή σκόνης είτε σε πεπιεσμένη μορφή. Απλώστε και αναμείξτε ανάλαφρα για τέλεια, ομοιόμορφη κάλυψη.
Μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες του προσώπου σας.
Κατασκευασμένο από εξαιρετικό υλικό, προσφέρουν άριστη εφαρμογή στο πρόσωπό σας.

Τι είναι: Ένα πινέλο υψηλής απόδοσης με σχήμα ειδικά σχεδιασμένο για πούδρες υψηλών χρωστικών. 
Τι κάνει: Ζήστε τη μεταμορφωτική δύναμη του με το μόνο πινέλο που θα χρειαστείτε για να σμιλεύσετε, να βελτιώσετε και να σχεδιάσετε σαν επαγγελματίας. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός του πινέλου διαθέτει λοξές τρίχες για την εφαρμογή των προϊόντων πούδρας και γύρω από την περίμετρο του προσώπου με ευκολία. Οι τρίχες του πινέλου που έχουν επιδέξια κατασκευαστεί με εξαιρετικά απαλές συνθετικές τρίχες, δουλεύουν τέλεια τις πούδρες bronzing και contouring μεγιστοποιώντας την απόδοση χρώματος σε μία εύκολη, ομοιόμορφη εφαρμογή.
Ζήστε τη βελτιστοποιημένη απόδοση σε ένα ενιαίο σχέδιο με πιο σταθερές τρίχες για μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο.
Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε: H λεία και ανθεκτική λαβή, εμπνευσμένη από ουρά δράκου, παρέχει εργονομική σχεδίαση για τον απόλυτο έλεγχο.

Ως δια βίου υποστηρικτής των ζώων, η Wet n Wild χρησιμοποιεί μόνο συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας.

Βολικό στη μεταφορά για τα ταξίδια σας.


Tips:

Βρέχουμε τις τρίχες του πινέλου με τρεχούμενο νερό αποφεύγοντας όμως να πλησιάσουμε τη βάση του γιατί υπάρχει κίνδυνος η πίεση του νερού να χαλαρώσει την κόλλα που τις συγκρατεί .
Χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα απαλού σαμπουάν, κατά προτίμηση παιδικού-υπάρχουν βέβαια και τα ειδικά προϊόντα για τον καθαρισμό των πινέλων- τρίβουμε απαλά τις τρίχες για να κάνουμε αφρό.
Ξεπλένουμε και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι το νερό να τρέξει καθαρό.
Απολυμαίνουμε το καθαρό πλέον πινέλο, αναμειγνύοντας σε ένα μπολ 2 μέρη νερό και ένα μέρος ξύδι. Βουτάμε το πινέλο στο διάλυμα και το στριφογυρίζουμε για 1-2 λεπτά πριν το ξεπλύνουμε με κρύο νερό.
Για να ξαναβρούν οι τρίχες το σχήμα τους, ακουμπάμε το πινέλο σε μια πετσέτα και το αφήνουμε όλη τη νύχτα να στεγνώσει φυσικά.

Συντήρηση: Κάθε δεύτερη εβδομάδα, καθαρίζουμε σχολαστικά τα πινέλα του μέικ-απ γιατί μπορούν εύκολα να γίνουν εστία μικροβίων-τα βρόμικα πινέλα είναι μια από τις συχνότερες αιτίες ερεθισμών και μολύνσεων της επιδερμίδας και ιδιαίτερα των ματιών.



COLOR ICON EYESHADOW QUAD FIRE & ICE -DRAGON SCALES Nr 312



To χρώμα του φθινοπώρου


Ελπίδες και όνειρα… από Σεπτέμβρη Θα βρεθούν περισσότεροι λόγοι να ενθουσιαστούμε με τον ερχομό του Φθινοπώρου και κυρίως για τα χρώματα της φύση που μας τα προσφέρει απλόχερα παρόλο  που θεωρείται η πιο μελαγχολική εποχή του χρόνου .Το φθινόπωρο μπορεί να σημαίνει βροχή, άνεμος και κρύο, είναι ωστόσο η εποχή στην οποία η φύση μας προσφέρει τα πιο όμορφα τοπία με υπέροχα χρώματα. Μια εποχή αντιθέσεων, η έλξη των αντιθέτων, η αλχημεία αντιφατικών αποτελεσμάτων, μιας εποχής με πλούσια χρώματα και υφές.
Η νέα σεζόν φέρνει νοσταλγία, όνειρα και επιβάλλει την ανανέωση: του στιλ, των μαλλιών και του μακιγιάζ μας.
Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη αλλαγή από εποχή σε εποχή συμβαίνει μεταξύ του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Οι υφές γίνονται πιο έντονες, τα χρώματα γίνονται πιο σκούρα και η συνολική ατμόσφαιρα γίνεται πιο ατμοσφαιρική. To φθινόπωρο έρχεται με διάθεση να τα αλλάξει όλα. Η αλλαγή που γίνεται στο φύλλωμα το φθινόπωρο φέρνει τα πιο όμορφα χρώματα της σεζόν. «Χρώματα που εμπλουτίζουν την ζωή μας με γοητεία και κομψότητα».
Μια νέα σεζόν απαιτεί μια φρέσκια, νέα πινελιά στο μακιγιάζ μας! Καθώς τα tan lines ξεθωριάζουν, δεν βλέπουμε την ώρα να φορέσουμε τα σκούρα χρώματα στα μάτια και να αναδείξουμε το πορσελάνινο λευκό της επιδερμίδας μας. Το προσεγμένο μακιγιάζ είναι ένα απαραίτητο «αξεσουάρ» για τη φθινοπωρινή μας εμφάνιση.  
Ενσωματώνοντας πλούσιες αποχρώσεις στην παλέτα της ομορφιάς μας, θα αισθανθούμε και στο πρόσωπό μας τη νέα εποχή! Τα φθινοπωρινά χρώματα είναι φανταστικά διότι δίνουν ζεστασιά και οικεία αίσθηση.

Μεταμορφωθείτε σε ένα μαγευτικό φθινοπωρινό τοπίο, φυτεμένο με πανύψηλα "δέντρα" εμπνευσμένο από την χρωματική παλέτα COLOR ICON EYESHADOW QUAD FIRE & ICE -DRAGON SCALES που θέλει να σας θυμίσει ότι η ζωή είναι όμορφη, όπως κι εσείς, αρκεί να είστε ο εαυτός σας, να ξεφεύγετε από τους κανόνες και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Έτσι, νιώθετε δυνατές και έτοιμες να κατακτήσετε τον κόσμο!

Η νέα σειρά σκιών της Wet n Wild από την συλλεκτική συλλογή “Fire Dragon vs Ice Dragon”-DRAGON SCALES και είναι limited edition. Είναι 4πλές σκιές ματιών με την νέα βελτιωμένη σύνθεση των χρωστικών στοιχείων της που δίνει ματ, σατινέ αλλά και περλέ αποδώσεις στα χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό γιατί αναμειγνύονται μεταξύ τους εύκολα, μεταμορφώνοντας το βλέμμα και διαρκούν για πολλές ώρες.
Μια παλέτα για τις πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτή η φθινοπωρινή παλέτα ηλεκτρισμένη από μεταλλική λάμψη διαμορφώνει ένα μανιφέστο ομορφιάς για γυναίκες ισχυρές αλλά εύθραυστες, αισθησιακές αλλά ανατρεπτικές, σχεδόν αυθάδεις αλλά πάντα σοφιστικέ. Ένα προϊόν με απαλές υφές για να διορθώσει, να αποκαλύψει και να τονίσει την ακτινοβολία σας.
 Μια παλέτα κομψή που τολμά να βάλει χρώμα και ξέρει πως να παίξει με τα αποτελέσματα για να δημιουργήσει ένα προσωπικό look που εκπέμπει αυτοπεποίθηση.
Θερμά και πλούσια καφέ, γήινες ώχρες και φυσικά, το πολυτελές πράσινο των φύλλων το φθινόπωρο χρωματίζουν αυτή την συλλογή . Εξερευνά τις δυνατότητες του φθινοπώρου - μιας εποχής με πλούσια χρώματα και υφές - δημιουργώντας μια σύγκρουση ζωηρών μεταλλικών και σιωπηρών ματ.
Πρωτοποριακή τεχνολογία ,απαλές συνθέσεις ,πολύ αγνές χρωστικές, πολύ αποτελεσματικές και αισθητήριες υφές, και φωτεινές αποχρώσεις ....είναι το απόλυτο μυστικό για να επιτύχετε μια δροσερή εμφάνιση, με ξεκούραστη, φρέσκια όψη. Ευπροσάρμοστη παλέτα για πολλαπλές χρήσεις .

Η εμβληματική παλέτα COLOR ICON EYESHADOW QUAD FIRE & ICE -DRAGON SCALES, δανείζεται το φθινοπωρινό παιχνίδι αντιθέσεων ματ και φωτός. Διαθέτοντας νέες συνθέσεις με υφές που γλιστρούν όμορφα πάνω στο δέρμα.
Θα κάνουν πιο ζωηρό το μακιγιάζ σας και θα σπάσουν την μουντάδα που επικρατεί στο fall styling..
Είναι τρομερά σέξι επιλογή γιατί τονίζουν την φυσική ομορφιά χωρίς υπερβολές.
  • Είναι το μακιγιάζ που σε συνοδεύει από το πρωί έως το βράδυ.
  • Ταιριάζει σε όλες!
  • Αναδεικνύει την επιδερμίδα σου.
  • Δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.
Είναι εύκολη στην εφαρμογή και πολύ πρακτική συσκευασία για να την έχουμε παντού μαζί μας!!!

Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!



MEGA LAST LIQUID CATSUIT METALLIC LIPSTICK- FIRE & ICE- REDLINGS Nr324


«Nτύστε» τα χείλη σας το Φθινόπωρο..

It’s a new season! Τώρα σειρά παίρνει το ώριμο φθινόπωρο με τις μακρύτερες σκιές, τις ζεσταμένες καρδιές. Κοιτάζεις ξανά τα χρώματα, που γίνονται όλο και πιο βαθιά κάτω από τον ωριμασμένο ήλιο, όλο και πιο δικά σου. Όταν νιώσεις έντονα την υπέροχη ευωδιά της κανέλας, αυτή τη μυρωδιά που σου ζεσταίνει την καρδιά και σε γεμίζει μια γλυκιά νοσταλγία, ξέρεις ότι το φθινόπωρο είναι εδώ.
Ο χειμώνας είναι έργο χαρακτικής, η άνοιξη ακουαρέλας, το καλοκαίρι είναι μια ελαιογραφία, ενώ το φθινόπωρο είναι ένα μωσαϊκό όλων των παραπάνω..
Έχουμε ήδη καλωσορίσει το φθινόπωρο και τι καλύτερο από το να του δώσουμε χρώμα και ζωντάνια φορώντας το αγαπημένο μας κραγιόν. Τα χείλη τη νέα σεζόν παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο μακιγιάζ και καταφέρνουν να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο.
Λατρεύουμε τα κραγιόν. Λατρεύουμε το τρόπο που μπορούν να ζωντανέψουν το πρόσωπό μας, την ευκολία με την οποία μπορούν να μας μεταφέρουν από το πρωί στο βράδυ και πολλές φορές την αίσθησή τους.
Τα κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών, καθώς ολοκληρώνει το μακιγιάζ και συμπληρώνει αρμονικά κάθε εμφάνιση. Μην ξεχνάτε ένα ζευγάρι ζουμερά χείλη είναι πάντα επίκαιρα, ανεξαρτήτως εποχής, καιρού ή ντυσίματος. Αυτό το φθινόπωρο, πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και αναδείξτε το κάθε look σας. Επιλέξτε το κραγιόν που σας ταιριάζει και τραβήξτε όλα τα βλέμματα στα χείλη σας!

Επειδή το βάψιμο των χειλιών δεν αποτελεί σήμερα πολυτέλεια, αλλά αντίθετα μια συνηθισμένη, καθημερινή φροντίδα ομορφιάς, γι' αυτό και το κραγιόν θα πρέπει να επιλέγεται με ιδιαίτερη προσοχή.
Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση της νέας απόχρωσης κραγιόν που θα φωτίσεις το πρόσωπο σου, τότε η φετινή πρόταση της Wet n Wild είναι το κραγιόν MEGA LAST LIQUID CATSUIT METALLIC LIPSTICK- FIRE & ICE- REDLINGS.

Το κραγιόν MEGA LAST LIQUID CATSUIT METALLIC LIPSTICK- REDLINGS είναι μέρος της συλλεκτικής συλλογής Fire Dragon vs Ice Dragon, έχει ελαφριά φόρμουλα με πολύ μεγάλη διάρκεια και εύκολη εφαρμογή για ένα έντονο, διαρκές αποτέλεσμα που δεν στεγνώνει τα χείλη. Τα μεταλλικά του στοιχεία αλλάζουν το χρώμα του κραγιόν όταν έρχονται σε επαφή με το φως. Εισπνεύστε την πυρκαγιά στην καθημερινή σας ρουτίνα με το πολυδιάστατο μεταλλικό φινίρισμα της.
Μπορντό με μεταλλικά στοιχεία, πιο χαρακτηριστική φθινοπωρινή απόχρωση. Αναδεικνύει μοναδικά τα μπλε ή πράσινα μάτια.
Αυτό που το κάνει ακαταμάχητο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σας προσδίδει με μιας μία σαγηνευτική πινελιά, αλλά ότι μπορεί να φορεθεί μόνο του το πρωί αλλά και να συνοδεύσει το βραδινό smokey look.
Εναρμοσμένο με την απόλυτη τάση της εποχής η απόχρωσή του κολακεύει όλα τα χείλη ενώ ταυτόχρονα τα μαλακώνει, τα προστατεύει και τα ενυδατώνει. Προσθέτει όγκο και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες.
Ανεβάστε τον πήχη στο χρωματικό παιχνίδι με αυτό το κραγιόν της. Αυτό το επαναστατικό χρώμα χειλιών προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση αυτοπεποίθησης με τις εντυπωσιακή απόχρωσή του. Απίστευτα τολμηρό, για απαράμιλλη ένταση στο χρώμα. Χαρίζει  ενυδάτωση και η ανάλαφρη βάση του απορροφάται άμεσα προσφέροντας στα χείλη ένα gel κρεμώδες τελείωμα πλούσιου χρώματος, δίχως να αλλοιώνεται.
Αναδείξτε τη θηλυκή σας γοητεία. Για αισθησιακά χείλη, έντονο αποτέλεσμα, απόχρωσή που ταιριάζει στη διάθεσή σας – υπάρχει πάντα ένα κραγιόν MEGA LAST LIQUID CATSUIT METALLIC LIPSTICK- REDLINGS για εσάς.

Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.
Σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε την φθινοπωρινή εικόνα που επιθυμείτε και που ταιριάζει στη διάθεση σας.

Η συσκευασία του είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν. Το πινέλο του μας κάνει εύκολη την εφαρμογή του.


Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!





Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως.. η Wet n Wild Greece επιλέγει το υψηλής ποιότητας μακιγιάζ ενισχυμένο με την καλύτερη εξειδίκευσή της στην περιποίηση ""
Αναζωογονήστε τον εσωτερικό σας δράκο και βυθίστε τον εαυτό σας σε ένα τραγούδι πάγου και πυρκαγιάς με αυτό το Wet n Wild Fire & Ice Collection Box. Τα μάγουλα, τα μάτια και τα χείλη δίνουν θερμότητα και παγετό με νέα προϊόντα που μιμούνται τους δροσερούς και ζεστούς τόνους των δύο δράκων. Ξυπνήστε τον εσωτερικό σας δράκο και βυθιστείτε σε ένα τραγούδι πάγου και φωτιάς με αυτή τη συλλογή που περιλαμβάνει σκιές ματιών περιορισμένης έκδοσης, υγρών μεταλλικών κραγιόν μεγάλης διάρκειας, Bronzer που προσδίδει φυσική εμφάνιση και ζεστασιά, highlighter για να αποκτήστε μια ισχυρή παγωμένη λάμψη και πινέλα για τέλεια εφαρμογή !Επιλέξτε να είστε φλογερή με ζεστά χρώματα ή να αγκαλιάσετε τους μεταλλικούς παγωμένους τόνους του μπλε και του αργύρου. Ποιο δράκο θα σκοτώσεις με αυτή τη σεζόν;
Wet n Wild Fire Dragon εναντίον Ice Dragon είναι μια νέα συλλογή μακιγιάζ του 2018 που θυμίζει ένα παιχνίδι παιχνιδιών Thrones.  

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία SKOURAS COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων .
Τα προϊόντα Wet n Wild Greece τα βρίσκετε εδώ: http://www.skourascosmetics.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου