Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Botox-Keratin review


Botox-Keratin


Γεια σας Glamorous,

Μήπως αρνείστε να παραδεχτείτε ότι το καλοκαίρι έχει τελειώσει; Η εποχή άλλαξε! Το φθινόπωρο σε λίγο θα είναι εδώ! Αυτή η εποχή του χρόνου έχει τις πιο απαιτητικές απόψεις ομορφιάς! Με τον ερχομό κάθε καινούριας σεζόν εμφανίζονται ποικίλες και διαφορετικές τάσεις ομορφιάς που συντείνουν στο να ολοκληρώσουν και να τελειοποιήσουν μία εμφάνιση. Για να είμαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά- από τα ρούχα, τα μαλλιά, τα νύχια το πρόσωπο και το σημαντικότερο από όλα το δέρμα μας ……..
Με την αλλαγή  του καιρού αλλάζουν  και οι ανάγκες  περιποίησης  της επιδερμίδας  μας. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που συνήθως μας εμπνέει να πάρουμε νέες αποφάσεις, να ανανεωθούμε και να μπούμε σε πρόγραμμα. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την επιδερμίδα και τον τρόπο που την περιποιούμαστε.

Δεδομένου ότι το καλοκαίρι που πέρασε καλύψαμε τις ατέλειες και κατά τη διάρκεια του εγκαταλείψαμε με ευκολία τη συστηματική φροντίδα του δέρματος. Το φθινόπωρο μας θέλει ανανεωμένες και πάντα η αρχή της σεζόν αποζητά μια βελτίωση στην όψη και τη διάθεση μας…Το φθινόπωρο έρχεται με γοργούς ρυθμούς και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες ομορφιάς και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες του καιρού.

Αυτό το φθινόπωρο έχουμε την ευκαιρία να χαρίσουμε μοναδική φροντίδα στην επιδερμίδα σας κάνοντας την να λάμπει από ομορφιά και υγεία! Μπορείτε να ανανεωθείτε με τα καλλυντικά της εταιρίας Botox-Keratin.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Σαν ειδικός και τεχνικός ο Avraam Stefanidis παρατήρησε πως τα μαλλιά τα οποία καθημερινά είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες όπως καιρικές συνθήκες προϊόντα styling, έντονη θερμότητα από το πιστολάκι, κακίες αποτυχημένες τεχνικές καταστρέφουν την κερατίνη, με συνέπεια τα μαλλιά να φαίνονται άτονα, θαμπά και με έντονη ψαλίδα. Οπότε, χρειάζονται επειγόντως, μία επαναφορά όψης υγείας και εάν θέλετε, την καθιστούνε άμεσα και πολύ οικονομικά. Τώρα!!! σπίτι μόνες σας μπορείτε εύκολα να κάνετε την θεραπεία BOTOX- KERATIN για να έχετε ξανά μαλλιά μεταξένια , λεία, με τριπλάσιο όγκο χάρη στην μοναδική της σύνθεση φυσικής κερατίνης με καθαρό έλαιο λιναρόσπορου!! Σε μια αμπούλα μέσα βρίσκετε η μόνιμη λύση για το πρόβλημα σας εύκολα γρήγορα και οικονομικά.. Τα αποτελέσματα ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή! BOTOX-KERATIN με την εγγύηση της ENVIE intercosmetics Milano MADE IN ITALY.




Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




WHITE CAVIAR-FACE LIFT SERUM


Τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, το έθιμο θέλει να υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές, κακές συνήθειες και θα υιοθετήσουμε άλλες, καλύτερες. Έτσι φροντίζουμε περισσότερο την επιδερμίδα μας. Αν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε ένα νεανικό πρόσωπο που λάμπει, μια καλή λύση είναι η ενυδάτωση.
Η επιδερμίδα μας χρειάζεται τροφή, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Η ενυδάτωση λοιπόν αποτελεί το πιο βασικό βήμα για ελαστική επιδερμίδα στο πρόσωπο. Είναι μια ανάγκη που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ!

Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου μιας γυναίκας είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά τόσο στην υγεία της επιδερμίδας του προσώπου, όσο και την ίδια την εμφάνιση της γυναίκας.
Η ενυδάτωση είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που βοηθά να εξασφαλιστεί η λειτουργία προστασίας του από εξωτερικούς παράγοντες. Για να αποφεύγονται καταστάσεις όπως έλλειψη απαλότητας και ελαστικότητας, πρέπει να αποκατασταθεί η ανεπάρκεια του νερού μέσω παροχής ενυδατικών ουσιών, που διατηρούν την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιφάνεια του δέρματος.
Tο να μείνουμε για πάντα νέες ίσως να είναι εφικτό κάποτε. Το να δείχνουμε όμως υγιής και φρέσκιες είναι πολύ εύκολο πλέον – αν δίνουμε έστω και ελάχιστο χρόνο στην περιποίησή μας με ένα ορό προσώπου. Η γήρανση συμβαίνει σε όλους αργά ή γρήγορα. Όμως είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιβραδυνθεί αρκετά με την χρήση του WHITE CAVIAR-FACE LIFT SERUM. Όσο νωρίτερα τα αντιληφθούμε τόσο εύκολα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Το WHITE CAVIAR-FACE LIFT SERUM είναι υπερ-αναζωογονητικό, αντιρυτιδικό serum σύσφιξης, με λευκαντικές ιδιότητες που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη .Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας.

Η υφή του WHITE CAVIAR-FACE LIFT SERUM είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μεταξένιο ημιδιάφανο serum και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη. Χάρη στην εξαιρετική ελαφριά υφή του δεν βαραίνει την επιδερμίδα και αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ. Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το serum έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Περιέχει εκχύλισμα χαβιάρι από οξύρρυγχο, βιταμίνες ωμέγα-3 , ωμέγα-6 λιπαρά, βιολογικό λάδι ελιάς, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματά ροδιού, εκχύλισμα αλόης ,εκχύλισμα αγγουριού, σύμπλεγμα βιταμινών Α,Ε,F,H προβιταμίνη Β5.

Έχει άμεσα ορατά αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά. Η κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης και ενυδάτωσης FACE LIFT SERUM τώρα σε ειδική πατενταρισμένη φόρμουλα “Νεότητας”, ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

Αναλυτικότερα:

  • Γεμίζει τις ρυτίδες και Λειαίνει τις γραμμές έκφρασης!
  • Βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος!
  • Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες!!

Είναι σε όμορφη συσκευασία σε μορφή σπρέι για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγετε η επιμόλυνσή του).

Πατενταρισμένη σύνθεση για Ελλάδα και εξωτερικό με όλα τα πιστοποιητικά ελέγχου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε συνήθως σε καθαρή επιδερμίδα, βάζοντας 2-3 σταγόνες του ορού, πρωί ή και βράδυ και πριν από την ενυδατική  κρέμα. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, έχει υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης για αυτό και μπορεί και καταπολέμα δραστικά οποιοδήποτε πρόβλημα της επιδερμίδας.


Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και καθημερινή χρήση.
Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως στο χαρτοφυλάκιο της Botox-Keratin περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών για τα μαλλιά και όχι μόνο, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών . Προσφέρει προϊόντα καθημερινής χρήσης και υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, πάντα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η εταιρία Botox-Keratin επιλέγοντας τα ωφελιμότερα συστατικά παρασκευάζει εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη του τριχωτού της κεφαλής. Φροντίζουν, ώστε τα προϊόντα τους,  να επιλύουν προβλήματα και να ικανοποιούν ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών και όλα αυτά προσαρμοσμένα σε μια οικολογική φιλοσοφία.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Botox-Keratin για την χορηγία των προϊόντων!
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.botoxkeratin.gr

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου