Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

HYDROVIT review


HYDROVIT


Σαν όνειρο του φθινοπώρου…


Γειά σας Glamorous,

Προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το φθινόπωρο. Η αρχή του φθινοπώρου έχει την δική της ομορφιά. Το φύλλωμα των δένδρων τραγουδά το κύκνειο άσμα του σε νότες πολύχρωμες κι αρμονικές. Το βουνό αλλάζει όψη εγκαταλείποντας το πράσινο και φορώντας τα χρώματα του ουρανίου τόξου. Είναι η εποχή της καστανιάς και της καρυδιάς. Κι αν κάποιος δεν το προσέξει αυτό, οι σκίουροι θα του το θυμίσουν καθώς γίνονται πολυάσχολοι στα δένδρα πάνω. Η φύση αλλάζει ,τα χρώματα του φθινοπώρου κόκκινα, κίτρινα, πορτοκαλί και χρυσό μοιάζουν εξωπραγματικά ενώ η ομίχλη θα θυμίζει αφράτη κουβέρτα που θα σκεπάζει τον ορίζοντα. Η νύχτα μεγαλώνει και ο καιρός είναι δροσερός.. Εικόνες που είναι σαν να έχουν ξεπηδήσει από σελίδες παραμυθιών…

Το φθινόπωρο μπορεί να είναι μουντό αλλά μη μου κατσουφιάζετε ,μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να ολοκληρώθηκαν –για τους περισσότερους από εμάς –αλλά τώρα είναι η στιγμή για να απολαύσουμε και να δώσουμε όλη την ενέργεια που κερδίσαμε από το μικρό αυτό διάλειμμα. Μια δόση όμως ενέργειας πρέπει να προσφέρουμε και στον ίδιο μας τον εαυτό που τον είχαμε παραμελήσει λίγο.

Με την ευκαιρία της έλευσης του, ιδιαιτέρα τώρα όμως παρά ποτέ, πρέπει το δέρμα μας να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκές. Για αυτό το κύριο μέλημα μας αυτή εποχή του χρόνου είναι με την βοήθεια των καλλυντικών HYDROVIT να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας και να την θωρακίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία TARGET PHARMA ιδρύθηκε το 1997 από τον κύριο Θ. Γ. Τσαλίκης. Αργότερα, την διοίκηση της εταιρίας ανέλαβε ο υιός του, Γ. Θ. Τσαλίκης. Η εταιρεία TARGET PHARMA δραστηριοποιείται στον χώρο των δερμοκαλλυντικών και των φαρμάκων, με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στην υπηρεσία της υγείας. Η εταιρεία γνωρίζει την αποδοχή από τον κλάδο των δερματολόγων και οι πρώτες επιτυχίες έρχονται, αφού προστέθηκαν και νέα προϊόντα στα ήδη υπάρχοντα. 
Η TARGET PHARMA ξεκίνησε αποφασιστικά με την εμπορική της δραστηριότητα να επεκτείνεται γρήγορα σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατ’ ιδίαν ή μέσω αντιπροσώπων. Από τότε η TARGET PHARMA συνεχίζει μία πορεία αλματώδους ανάπτυξης και καταξίωσης αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες, τόσο με ξένους οίκους παραγωγής και εμπορίας προϊόντων όσο και πρώτων υλών. Τα φαρμακευτικά προϊόντα HYDROVIT της Target Pharma διαθέτουν προτάσεις για την καθημερινή περιποίηση μαλλιών, προσώπου & σώματος!


Το προϊόντα που δοκίμασα είναι:



HYDROVIT-BODY MILK
(ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ)





Το καλοκαίρι έφυγε, αφήνοντας πίσω του όμορφες αναμνήσεις, γλυκές βραδιές και ταξιδιάρικα καλοκαιρινά αρώματα. Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με χρώματα κι αρώματα που θα μας βάλουν στο κλίμα της εποχής. Αρώματα που μας ταξιδεύουν, που μας θυμίζουν τη νοσταλγία της βροχής, που μας θυμίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το φθινόπωρο είναι μια περίοδος που πολλές φορές επιζητούμε την ανανέωση, μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Η ανανέωση αυτή μπορεί να αφορά και την εμφάνιση μας και την επιδερμίδα μας.

Το καλοκαίρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και το μόνο που θυμίζει διακοπές, είναι το μαυρισμένο δέρμα σας, το οποίο όμως χάνει σταδιακά τη λάμψη και τη ζωντάνια του. Οι συνέπειες της παρατεταμένης ηλιοθεραπείας έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους. Το αποτέλεσμα; Μία ξηρή, ταλαιπωρημένη και θαμπή επιδερμίδα, που διψάει για ενυδάτωση και προστασία. Το δέρμα μας το φθινόπωρο έχει ανάγκη ιδιαίτερης περιποίησης. Διατηρήστε λοιπόν το ηλιοκαμένο χρώμα σας και απαλλαχτείτε εδώ και τώρα από τις φθορές που το καλοκαίρι προκάλεσε στην επιδερμίδα σας, με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα. Η νέα σεζόν πρέπει να -και θα- σας βρει σε τέλεια φόρμα!
Η επιδερμίδα μας λόγω εποχής χρειάζεται ενυδάτωση. Η σωστή ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική και για το σώμα….Μόνο που εδώ μιλάμε για σαφώς ποιο μεγαλύτερη  επιφάνεια και ίσως κάποια πιο δύσκολα σημεία που ενδεχομένως να χρειάζονται ακόμα πιο εντατική περιποίηση.

Το σώμα μας εκτίθεται στις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας και να παρουσιάσει πολύ εύκολα τραβήγματα, έλλειψη άνεσης και ξηρότητα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που υπονομεύει την υγεία του και επιτάσσει ενυδάτωση. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ συχνά αφρόλουτρο ή σαπούνι σε συνδυασμό με πολύ ζεστό νερό, γεγονός που μπορεί επίσης να ευνοήσει την απώλεια των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας. Γι’ αυτό συνιστάται οπωσδήποτε η χρήση ενός γαλάκτωμα σώματος στη συνέχεια, ώστε να αποκαταστήσει την χαμένη υγρασία..

Η νέα και πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας του σώματος ακούει στο όνομα HYDROVIT-BODY MILK και εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε περιοχής του σώματος μας!

Το HYDROVIT-BODY MILK είναι ανάλαφρο γαλάκτωμα σώματος για εντατική ενυδάτωση και ανάπλαση μακράς διάρκειας. Θρέφει εντατικά το δέρμα, εξομαλύνει την επιφάνεια του και αναπληρώνει με πολύτιμη υγρασία. Με βελούδινη υφή, για όλες τις επιδερμίδες, επανορθώνει σε βάθος το δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα της και χαρίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί. 
Η πλούσια υφή του εισχωρεί άμεσα στην επιδερμίδα και την τυλίγει με βελούδινη απαλότητα. Στεγνώνει αμέσως και μπορούμε να ντυθούμε μετά την εφαρμογή. Διαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση από συστατικά που ενεργοποιούν το φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνοντας αισθητά την ξηρότητα του δέρματος, ενισχύοντας την αναζωογόνηση των κυττάρων και χαρίζει σε όλο το σώμα τη χαμένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα και προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες για υγιή επιδερμίδα. Τα συστατικά του προσφέρουν πλήρη κάλυψη στις ανάγκες κάθε δέρματος. Φροντίζει και περιποιείται κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης και είναι ιδανικό για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο.

Όλο αυτό το μείγμα από φυσικά θρεπτικά συστατικά , βοηθούν στη σταδιακή βελτίωση του δέρματος ξεκινώντας από το εσωτερικό του. Η ελαφριά σύνθεση πλούσιου γαλακτώματος ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλότητας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα.
Δεν θα σας απογοητεύσει αν θέλετε ενυδατωμένο, απαλό δέρμα που σας κάνει να νιώθετε όμορφη.

Αναλυτικότερα:

• Βαθιά εντατική ενυδάτωση
• Για απαλό και μεταξένιο δέρμα.
• Προστατεύει, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα.
• Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Από τη στιγμή δε που δοκιμάσετε το BODY MILK έχετε ένα λόγο παραπάνω να αφιερώνετε, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού η πολυτελείς υφή του και το μοναδικό άρωμά του μας χαλαρώνει ακόμα περισσότερο!

Με διακριτικό ευχάριστο άρωμα θα διεγείρει τις αισθήσεις σας και θα σας περιβάλλει με μια μακρόχρονη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας, δίνει μια γλυκιά αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησής.

Η υπέροχη συσκευασία είναι πολύ προσεγμένη και πολύ όμορφη!!!!


Τρόπος χρήσης:

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας που θέλουν βαθιά θρέψη και ευχάριστη εφαρμογή βαθιά ενυδατωμένη, η επιδερμίδα αποκτά μεταξένιο άγγιγμα και δείχνει πιο όμορφη.
Εφαρμόζουμε το γαλάκτωμα σώματος τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα αμέσως κάνοντας απαλό μασάζ, εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη υγρασία στην επιδερμίδα μας.



Για το τέλος θα ήθελα να σας πω ,πως στο χαρτοφυλάκιο της HYDROVIT περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών . Προσφέρει προϊόντα καθημερινής χρήσης και υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, πάντα με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η εταιρία HYDROVIT επιλέγοντας τα ωφελιμότερα συστατικά παρασκευάζει εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη μας. Φροντίζουν, ώστε τα προϊόντα τους,  να επιλύουν προβλήματα και να ικανοποιούν ανάγκες κάθε τύπου και όλα αυτά προσαρμοσμένα σε μια οικολογική φιλοσοφία.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία HYDROVIT για την χορηγία των προϊόντων!!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.targetpharma.gr/


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας.. Λέγομαι Ιφιγένεια και με την περιποίηση του σώματος μου ασχολούμαι απο μικρή. Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια προιόντα αλλά πιο πολύ μου αρέσει να αφήνομαι στους ειδικούς! Έχω ανακαλύψει κι ένα ινστιτούτο που μολις τους είπα για την εμμονή μου με μύησαν σε μια φανταστική εμπειρία που εκτος της περιποίησης του σώματος αισθάνομαι και ευεξια. ¨οτα φεύγω από εκει είναι λες και πήγα ένα μικρό ταξίδι αναψυχής και επέστρεψα. Αξίζει να το δοκιμάσετε όλες (λέγεται Rhea η μέθοδος) εγ΄ω την κάνω εδώ https://chryssalis.com/rhea/ Να το δοκιμάστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας Ιφιγένεια.Σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία σας,χαιρόμαστε πάντα να μας προτείνουν καινούρια προϊόντα,μεθόδους και ινστιτούτα ομορφιάς .Θα το δοκιμάσουμε και εμείς με την πρώτη ευκαιρία και σίγουρα εάν μας αρέσει πολύ θα γράψουμε άρθρο.Σε ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη πρότασή σου!

      Διαγραφή