Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

SPARTA GOODS -EOLIA COSMETICS review


SPARTA GOODS -EOLIA COSMETICS



Καλοκαιρινές διακοπές τέλος…

Γειά σας Glamorous,

Οι λέξεις “καλοκαίρι” και “διακοπές” μας φέρνουν στο μυαλό στιγμές ξεκούρασης και ανανέωσης. Τονώσαμε την ψυχική και σωματική μας υγεία και, σίγουρα, φορτίσαμε τις μπαταρίες μας!
Ο ήλιος του καλοκαιριού μπορεί να ήταν ωραίος και να τον απολαύσαμε όσο περισσότερο μπορέσαμε, αλλά πέρα από τις ευεργετικές του ιδιότητες ευθύνεται και για πολλά δερματικά προβλήματα εάν δεν πάρουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Αποτέλεσμα, η επιδερμίδα να έχει ταλαιπωρηθεί χάνοντας τη φυσική φρεσκάδα και λάμψη, ειδικά στο πρόσωπο μιας και αυτό είναι περισσότερο εκτεθειμένο.
Σε λίγες ημέρες το φθινόπωρο θα μας χτυπήσει την πόρτα και εμείς δεν έχουμε παρά να προετοιμαστούμε για να το υποδεχτούμε και μετεωρολογικά. Η ντουλάπα μας δεν είναι το μόνο μέρος που πρέπει να ανανεώσουμε.
Τώρα που έρχεται το φθινόπωρο θα κάνετε το ίδιο και στο πρόσωπό σας. Γιατί οι ανάγκες του δέρματός σας αλλάζουν μαζί με τις εποχές.
 Ποια είναι όμως τα μυστικά για λαμπερό, υγιές, φρέσκο δέρμα σε πρόσωπο τη νέα σεζόν;

Για τη διατήρηση της υγιούς λάμψης της επιδερμίδας είναι απαραίτητη η καλή ενυδάτωση.
Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για όμορφη, απαλή και ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Προετοιμαστείτε για τις ξηρές μέρες που έρχονται και ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με πλούσια συστατικά που θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ενυδάτωση σε απόλαυση.

Το φθινόπωρο, λοιπόν, είναι η σωστή εποχή για να φροντίσουμε εντατικά το δέρμα μας στο πρόσωπο με τα καλλυντικά της εταιρίας SPARTA GOODS -EOLIA COSMETICS.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστορία τους ξεκινάει πριν από πολλά χρόνια , το 1930 , όταν ο προπάππους της οικογένειας Καραχανίδη, ο Ανανίας Καραχανίδης  ήρθε από τον Καύκασο στην εύφορη λακωνική γη. Μόλις την αντίκρυσε ξεκίνησε για τον ίδιο αλλά και για τις επόμενες γενιές ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας και εργασίας, με βάση το εμπόριο ελαιόλαδου , που έκανε γνωστή την οικογένεια σε όλο τον κόσμο.
Η 4η σήμερα γενιά κρατάει γερά την σκυτάλη των πατροπαράδοτων τρόπων παραγωγής προϊόντων  άριστης ποιότητας , με βάση την εξαιρετική πρώτη ύλη. Πυξίδα τους έχουν πάντα τη σοφή συμβουλή του προπάππου: Είναι ευλογημένη ετούτη η γη. Σήμερα, 100 σχεδόν χρόνια μετά, η οικογένεια Καραχανίδη συνεχίζει επάξια τη λαμπρή́ εμπορική́ του διαδρομή́, μιλώντας πάντοτε με ευγνωμοσύνη για τη ιερή́ γη της Σπάρτης, αναγνωρίζοντας τη μοναδική́ της αξία, μέσα από́ μια αμφίδρομη σχέση στοργής και φροντίδας. Την ίδια σχέση φροντίδας, την οποία η 4η γενιά́ της οικογένειας Καραχανίδη, συνεχίζει επάξια μέσα από́ τη νέα εταιρεία Sparta Goods.
Έχοντας πολυετή́ εμπειρία στον τομέα των τροφίμων, η οικογένεια Καραχανίδη, διάσημη σε όλο τον κόσμο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της αλλά́ και για την απόλυτη ικανοποίηση που προσφέρει στις ανάγκες του καταναλωτικού́ κοινού́, δημιουργεί́ την εταιρεία Sparta Goods, προωθώντας στην Ελλάδα αλλά́ και σε όλο τον κόσμο εξαιρετικά́ παρθένο ελαιόλαδο, αλλά́ και προϊόντα ελαιόλαδου.





Το προϊόν που δοκίμασα είναι:




MOISTURIZING FACE CREAM OLIVE OIL 7 HYALURONIC ACID MICROSHERES

(ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Αν ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει σε διάθεση νοσταλγίας για το καλοκαίρι που πέρασε, σας έχουμε την λύση. Απομακρύνετε το μυαλό σας από κάθε σκέψη της παραλίας και των διακοπών και αφοσιωθείτε στην νέα εποχή που έρχεται.
Μπορεί να μην έχει μπει για τα καλά το φθινόπωρο, όμως η ένα εποχή είναι ήδη εδώ και, το δίχως άλλο, πρέπει να μπούμε στους ρυθμούς που προστάζει!
Με το πέρασμα των καλοκαιρινών μηνών, μπορεί να μην αισθάνεστε διψασμένοι ακόμη και αν είστε αφυδατωμένοι.
Κατά την διάρκεια της μεταβατικής περιόδου η επιδερμίδα μας χρειάζεται ειδική φροντίδα, για να συναντήσει την χαμηλή θερμοκρασία του χειμώνα όμορφη και υγιεινή.
Το φθινόπωρο, αλλάζουν οι ανάγκες φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, καθότι το σώμα μας πρέπει να βοηθηθεί κατάλληλα και να προετοιμαστεί για την κρύα εποχή.

Η λέξη κλειδί όταν τελειώνει το καλοκαίρι και μπαίνουμε σιγά- σιγά στις κρύες εποχές είναι: ενυδάτωση. Αλλά από πού να ξεκινήσετε; Είναι σημαντικό να ακούσετε το «βιολογικό σας χρονόμετρο», που υπαγορεύει το ρυθμό των φυσιολογικών λειτουργιών και πολύ σημαντικό να επιλέξετε τις κατάλληλες θεραπείες.
Οι κανόνες ομορφιάς για τη νέα σεζόν δεν αφορούν απαραίτητα κάτι καινούριο, κάτι που δεν το ξέρουμε ή το ακούμε για πρώτη φορά. Συχνά αφορούν διαδικασίες που γνωρίζουμε και απλώς τυχαίνει να ξεχνάμε ή να αγνοούμε για διάφορους λόγους. Έτσι, οι κανόνες ομορφιάς που πρέπει να μας συνοδεύσουν αυτή την εποχή είναι οι γνωστοί και αποτελεσματικοί κανόνες περιποίησης και φροντίδας που τόσο καλά έχουμε αποτυπώσει στο μυαλό μας, αλλά όχι πάντα και στην καθημερινότητά μας. Ζητήματα σχετικά με την περιποίηση του προσώπου, όπως η ενυδάτωση, δεν πρέπει να λείπει από την ρουτίνα μας, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια.
Η καθημερινή ενυδάτωση του προσώπου μας , οφείλει να γίνει κανόνας και να μας αποδώσει τα μέγιστα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας στον καθρέφτη.

Και επειδή τα πρωτοβρόχια, δεν θα κάνουν το πρόσωπό σας να «ξεδιψάσει», φροντίστε εσείς να του χαρίσετε τη δροσιά που αποζητά. Η MOISTURIZING FACE CREAM OLIVE OIL 7 HYALURONIC ACID MICROSHERES, είναι η καλύτερη πηγή άμεσης και βαθιάς ενυδάτωσης που θα μπορούσε να έχει η επιδερμίδα του προσώπου σας.

Το φθινόπωρο θέλει πιο έντονη ενυδάτωση και η  MOISTURIZING FACE CREAM OLIVE OIL 7 HYALURONIC ACID MICROSHERES είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας. Είναι για το πρόσωπο και προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση. Πλούσια και απαλή κρέμα για το πρόσωπο ,επιτυγχάνει μείωση των πρώτων λεπτών γραμμών και αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος.

Με πλούσια υφή αναπληρώνει την ενυδάτωση στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Χαρίζει εντατική ενυδάτωση χρησιμοποιώντας συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως τα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέως, έλαιο από ελιά, σταφύλι και αργκάν, εκχύλισμα από μαύρο τσάι και φυσικούς πολυσακχαρίτες. Η ιδιαίτερα μελετημένη σύνθεσή της δημιουργεί ένα υπερενυδατικό φιλμ στην επιδερμίδα που αποτρέπει και αποκαθιστά τις απώλειες υγρασίας,  ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος προλαμβάνοντας το σχηματισμό λεπτών γραμμών, εμποδίζει τη συσσώρευση τοξινών από τους αέριους ρύπους, εξομαλύνει την τραχύτητα της επιδερμίδας και χαρίζει εξαιρετική λάμψη και φωτεινότητα.
Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα ενυδάτωση, φρεσκάδα και άνεση, ενώ παραμένει ενυδατωμένη για πολλές ώρες, ακόμα και κάτω από διαφορετικές κλιματικές συνθήκες, stress ή ρύπανση.
Εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης, επανορθώνει τον προστατευτικό φραγμό για πιο υγιή επιδερμίδα. Αναπληρώνει συνεχώς και διατηρεί τα αποθέματα νερού, προστατεύει από την αφυδάτωση. Η επιδερμίδα αποκτά ξανά νεανική, εντυπωσιακή λάμψη και ομοιόμορφη υφή.

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.
Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα του προσώπου σας . Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος. Η καθημερινή χρήση της ενισχύει και βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.  Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.


Αναλυτικότερα:

  • Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης και στη μείωση, λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Συντελεί στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην τόνωση της κυτταρικής ανανέωσης, σημαντικών φυσικών διεργασιών που διατηρούν την νεανική λάμψη και όψη στην επιδερμίδα.
  • Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, δρώντας ευεργετικά για την αναπλήρωση της υγρασίας στο δέρμα, χαρίζοντας ακόμα και στις πιο ξηρές, θαμπές επιδερμίδες άμεση αναζωογόνηση, υγιή και φωτεινή όψη.


Το άρωμα της είναι αναζωογονητικό  και ευχάριστο…..Εχουμε την αίσθηση φρεσκάδας για πολλές ώρες.
Είναι σε όμορφη ,πρακτική γυάλινη συσκευασία και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.

Τρόπος χρήσης:

Καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ, απλώστε τη σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και το λαιμό.


Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως τα καλλυντικά της εταιρίας  SPARTA GOODS -EOLIA COSMETICS κρύβουν μέσα τους μόνο μυστικά ομορφιάς που πηγάζουν από τη βαθιά γνώση τους για τις ιδιότητες της ελιάς και μας προσφέρουν μια πλήρη σειρά προϊόντων καθημερινής, καλλυντικής περιποίησης. Αγαπάνε την φύση και να συνδυάζουνε το παλιό με το νέο. Έτσι, βρίσκονται σε διαρκή έρευνα για να μας προσφέρουνε καλλυντικά προϊόντα εγγυημένης αποτελεσματικότητας με καινοτόμα δραστικά συστατικά που η επιστήμη έχει αναδείξει, και η φύση μας έχει χαρίσει απλόχερα.
Απελευθερώστε στο δέρμα σας τη ζωντάνια, τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα που κρύβεται μέσα σας με τα καλλυντικά SPARTA GOODS -EOLIA COSMETICS.
Ευχαριστώ πολύ την εταιρία SPARTA GOODS -EOLIA COSMETICS για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.eoliacosmetics.gr/



2 σχόλια: