Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Tecnoskin review


Tecnoskin


Το καλοκαίρι τελείωσε ή μήπως, όχι ακόμα;

Γειά σας Glamorous,

Σεπτέμβριος. Οι περισσότεροι έχουμε τελειώσει με τη άδειά μας και γυρνάνε ξανά στις δουλειές. Γεμάτοι οι δρόμοι της επιστροφής. Γεμίζουν οι άδειες πόλεις και μπαίνουμε και πάλι στους ρυθμούς τις καθημερινότητας μας.
Οι παραλίες που έσφυζαν από κόσμο τώρα αδειάζουν  .Και το αγαπημένο και μελαγχολικό φθινόπωρο μας καλωσορίζει σιγά-σιγά.
Μαζί με το φθινόπωρο έρχονται νέα ξεκινήματα, ξεκινάς σχολή ή ψάχνεις δουλειά, βάζεις στόχους για τη νέα σεζόν, αποφασίζεις τι θα κάνεις φέτος, γράφεσαι στο γυμναστήριο, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, κρύβεις τα καλοκαιρινά, βγάζεις μακρυμάνικα, ξεκινάνε οι βροχές και το πάπλωμα είναι ό,τι καλύτερο ειδικά τα πρωινά του Σαββάτου που έχουν άλλη χάρη πια.

Η εποχή ενδείκνυται επίσης για αλλαγές στην εμφάνιση μας, μιας και το καλοκαίρι ήταν απαγορευτικό (λόγω ηλιοφάνειας), το φθινόπωρο μας θέλει ανανεωμένες και δεν αργεί και πάντα η αρχή της σεζόν αποζητά μια βελτίωση στην όψη και τη διάθεση μας… Διατηρήστε λοιπόν ζωντανές τις όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού, αλλά αρχίστε σιγά σιγά να οργανώνετε το boudoir σας για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.
Αυτό το φθινόπωρο έχετε την ευκαιρία να χαρίσετε μοναδική φροντίδα στην επιδερμίδα σας κάνοντας την να λάμπει από ομορφιά και υγεία!

Η καλύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την μουντή διάθεση της νέας εποχής είναι να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την ομορφιά που μόνο τα  προϊόντα Tecnoskin μπορούν να της χαρίσουν……….



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


tecnoskin σημαίνει υψηλή τεχνολογία με δράση!
Η tecnoskin δημιουργήθηκε για να καλύψει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Από την πιο απλή και καθημερινή, όπως ο σωστός καθαρισμός ή η ενυδάτωση, έως την πιο σύνθετη όπως η ενίσχυση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας.

Παρακολουθούνε τις εξελίξεις της κοσμητολογίας, δημιουργούνε φόρμουλες με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά και φροντίζουνε το τελικό προϊόν όχι μόνο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του καταναλωτή, αλλά να είναι και οικονομικά προσιτό.
Τα συστατικά των προϊόντων τους είναι της τελευταίας τεχνολογίας σε περιεκτικότητες που καθιστούν το προϊόν αποτελεσματικό. Είναι εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Συνδυασμός προϊόντων για μέγιστο αποτέλεσμα. Δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα. Έμφαση στην υφή των προϊόντων για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των δραστικών συστατικών. Και με αεροστεγείς συσκευασίες ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη και σταθερή ποιότητα των πολύτιμων δραστικών συστατικών.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ALL IN 1 -TOTAL BEAUTY FACE CREAM - CC



H CC που χαίρεσαι να φοράς…

Το καλοκαίρι -θεωρητικά πάντα- τελείωσε, αλλά όσο ο καλός καιρός κρατεί ,όλες θέλουμε να γευτούμε ακόμα σαββατοκύριακα στην παραλία, απογεύματα με μπάρμπεκιου στον κήπο, μεσημεριανούς καφέδες. Θέλετε να είσαστε, όσο το δυνατόν, περισσότερο έξω, για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες. Κάποιες από εσάς είσαστε ακόμα σε ηλιόλουστα νησιά και η διάθεση σας βρίσκεται στα ύψη. Όλοι αγαπούν τις φωτεινές μέρες! Και πως μπορείτε να ισχυριστείτε το αντίθετο .
Τις ηλιόλουστες ημέρες οι αλλαγές στη διάθεση και στον εαυτό μας είναι, εκτός από επιταγές της μόδας, και ψυχοθεραπευτικές. Μας δίνουν έναν καμβά να παίξουμε με διαθέσεις και διαφορετικές πλευρές της εικόνας μας, να δοκιμάσουμε χρώματα, υλικά, στιλ και όλα αυτά, φυσικά, με το ανάλογο μακιγιάζ.
Η αλήθεια είναι ότι λατρεύουμε το μακιγιάζ, απλά τις μέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει θέλει άλλη προσέγγιση. Όταν πιάνουν οι ζέστες οι κανόνες του μακιγιάζ είναι πολύ διαφορετικοί και υπάρχει τρόπος να δείχνετε περιποιημένες χωρίς να κάνετε υπερβολές.
Η ζέστη και η υγρασία μπορεί να καταστρέψουν και το καλύτερο μακιγιάζ, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να καλύψετε τις ατέλειες και να τονώσετε τα «δυνατά» σας σημεία. Τις ζεστές ημέρες ο συνδυασμός του foundation με τον ιδρώτα  είναι καταστροφικός για το δέρμα γιατί φράζει τους πόρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλεί μαύρα στίγματα και σπυράκια. Το δέρμα δηλαδή δεν αναπνέει.   Γι’ αυτό είμαστε της άποψης ότι αυτήν την περίοδο δεν χρειάζεται να φορτώνετε το δέρμα σας με πολλά προϊόντα.  Χρησιμοποιείστε μία κρέμα που περιλαμβάνει όλα αυτά που χρειάζεσαι.

Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αναζητούν μια πιο γρήγορη και ανάλαφρη λύση, είτε ενδιαφέρεστε για το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας, χρειάζεστε ένα βασικό προϊόν για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και αυτό είναι η TOTAL BEAUTY FACE CREAM – CC.
Για όσες θέλουν το maximum της περιποίησης σε minimum χρόνο, τώρα υπάρχει το κατάλληλο προϊόν!

Η tecnoskin καινοτομεί προσφέροντας ένα εξειδικευμένο προϊόν ομορφιάς και φροντίδας, την TOTAL BEAUTY FACE CREAM.
Η TOTAL BEAUTY FACE CREAM δηλ. CC (Color Correction- διόρθωση χρώματος) είναι μια διορθωτική φροντίδα με χρώμα που έχει αναπτυχθεί για να διορθώσει τις χρωματικές ατέλειες του δέρματος. Μια ενυδατική κρέμα με πιο ανάλαφρη και λιγότερο λιπαρή σύνθεση από ότι μια BB σύνθεση αλλά πλούσια σε αντιγηραντικά συστατικά που στοχεύει κυρίως στη διόρθωση του χρώματος της επιδερμίδας.
Αποτελεί διάδοχο της κρέμας BB με μια φροντίδα σε βάθος. Ενυδατώνει το δέρμα, δίνοντας ταυτόχρονα ένα ελαφρύ χρώμα που καλύπτει τις ατέλειες.
Σε αντίθεση με την ΒΒ κρέμα που καλύπτει τις ατέλειες, η κρέμα CC, χάρη στα ενεργά διορθωτικά συστατικά της που στοχεύουν στις ατέλειες και κάνουν την επιδερμίδα πιο φωτεινή, μπορεί ιδανικά να λειτουργήσει ως ιδανική βάση για το μακιγιάζ.
Χαρίζει στο πρόσωπο λάμψη και φωτεινότητα. Ενεργεί κατά των κηλίδων και των δυσχρωμιών και έχει αντιερεθιστική δράση. Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα ενώ παράλληλα έχει και αντιγηραντική δράση.  Δεν φράζει τους πόρους και παρέχει προστασία.

Τι είναι: Μια κρέμα πολλαπλής δράσης. Η υφή της είναι ανάλαφρη, δροσερή, προσαρμόζεται στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και προσφέρει ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα. Φοριέται μετά τον καθαρισμό και το serum, μόνη της ή κάτω από μέικαπ.

Τι κάνει: Σύμφωνα με τα claims της εταιρείας, διορθώνει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, αναδεικνύει τη φυσική της λάμψη και ενισχύει την αντίστασή της απέναντι στα σημάδια του χρόνου.

Διόρθωση: Οι χρωστικές που περιέχει απελευθερώνουν χρώμα εξισορροπώντας και τελειοποιώντας το φυσικό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

Προστασία: Επίσης, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο 85% των ατόμων  και σβήνει τυχόν ατέλειες κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή. Με αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τον ήλιο SPF 30.

Αντιγήρανση: Χάρη στον πολυδύναμο αντιγηραντικό παράγοντα που περιέχει μειώνει ορατά τις ρυτίδες έως και 41,2%  , ενισχύοντας και προστατεύοντας τον σύμμαχο της σφριγηλής επιδερμίδας, το κολλαγόνο. Ενυδατώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να φαίνεται φρέσκια και ανανεωμένη. Ενισχύεται η φυσική αντίσταση της επιδερμίδας απέναντι στη γήρανση και τα κύτταρά της «κερδίζουν χρόνο» για να ολοκληρώσουν τις ανανεωτικές λειτουργίες τους.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο ολοκληρωμένο για την επιδερμίδα μας;

Με λεπτόρρευστη υφή, ανάλαφρη και ελάχιστο χρώμα, απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα και με ένα μαγικό τρόπο, χωρίς να την αλλάζει στο ελάχιστο, την κάνει να δείχνει πιο φρέσκια, πιο ξεκούραστη.

Αποτέλεσμα; Τέλειο δέρμα με μία κίνηση!

Έχει χρωματικό τόνο light αλλά βγαίνει και σε medium για να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σας
Βάλτε και εσείς λοιπόν τη TOTAL BEAUTY FACE CREAM στην καθημερινότητά σας και κερδίστε από όλα τα προτερήματα που έχει να σας προσφέρει ο νέος σας σύμμαχος!

To άρωμα της είναι ελαφρύ και υπέροχο.
Είναι σε όμορφη συσκευασία. Κατάλληλη και για ταξίδια.

Τρόπος χρήσης:


Καθημερινή, πρωί ή/και βράδυ, μόνη της ή σε συνδυασμό με το Revive & Hydralift Stem C Serum της tecnoskin. Απλώστε μια ποσότητα της κρέμας σε όλο το πρόσωπό σας και αφήστε την να απορροφηθεί αφήνοντας ένα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στο δέρμα. Στα σημεία με χρωματικές ατέλειες επαναλάβετε την εφαρμογή της κρέμας τοπικά χτυπώντας ελαφρά με τα δάκτυλα για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη.



AGE PRO-REVIVE & HYDRALIFT STEM C SERUM




Προστασία που νιώθω εγώ και λάμψη που προσέχουν όλοι….


Μέχρι χθες ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών, αλλά αποτελεί και το κατώφλι του φθινοπώρου. Πώς θα κάνουμε πιο ομαλή τη μετάβαση στην καθημερινότητα;
O Αύγουστος ήταν ο μήνας που κάνουμε οι περισσότεροι διακοπές, αλλά είναι και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι από τα μέσα του μήνα και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για όλα όσα επιθυμήσαμε και γευτήκαμε για την περίοδο του καλοκαιριού. H ματιά και ο προγραμματισμός μας στρέφονται προς το φθινόπωρο που έρχεται, σκεπτόμενοι τι θα αλλάξουμε στη ζωή μας, σε τι θα καινοτομήσουμε και τι πρέπει να περιμένουμε από τη «νέα χρονιά». Δεν είναι περίεργο που το τέλος του καλοκαιριού συνοδεύεται από μια μελαγχολία, που για κάποιους έχει μια γλυκιά αίσθηση, για άλλους όμως είναι βαριά και δυσβάστακτη.
Δεν θέλουμε, αλλά γυρνάμε!
Αυτό που κάνει πολύ δύσκολη τη μετάβαση από μια περίοδο ηρεμίας και αναψυχής σε μια περίοδο προετοιμασίας, νέων στόχων και επιστροφής στην εργασία είναι τα αμφιθυμικά συναισθήματα που βιώνουν όλοι λίγο-πολύ αυτό τον καιρό. Το να αφήσεις πίσω την ομορφιά ενός νησιού και την ξεγνοιασιά που σου προσφέρει η εξοχή και να επιστρέψεις στην πόλη και στην εργασία είναι κάτι που κανένας δεν θα το έκανε εάν δεν έπρεπε.

Το καλοκαίρι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και το μόνο που θυμίζει διακοπές, είναι το μαυρισμένο δέρμα σας, το οποίο όμως χάνει σταδιακά τη λάμψη και τη ζωντάνια του. Οι συνέπειες της παρατεταμένης ηλιοθεραπείας έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους. Το αποτέλεσμα; Μία ξηρή, ταλαιπωρημένη και θαμπή επιδερμίδα, που διψάει για ενυδάτωση και προστασία. Το δέρμα μας το φθινόπωρο έχει ανάγκη ιδιαίτερης περιποίησης. Διατηρήστε το ηλιοκαμένο χρώμα σας και απαλλαχτείτε εδώ και τώρα από τις φθορές που το καλοκαίρι προκάλεσε στην επιδερμίδα σας, με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα. Η νέα σεζόν πρέπει να -και θα- σας βρει σε τέλεια φόρμα!
Αυτό που επιθυμούμε όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Επειδή όμως δεν αρκεί μόνο να το επιθυμούμε και να κοιταζόμαστε ώρες στον καθρέφτη εντοπίζοντας τις ατέλειες, καιρός είναι να ασχοληθούμε με το θέμα όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά.

Ένα πρόσωπο χωρίς ατέλειες δεν είναι προνόμιο της νεαρής ηλικίας! Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρισκόμαστε μας αξίζει και πρέπει να φροντίσουμε γι’ αυτό. Άλλωστε το πρόσωπό μας και ολόκληρο το σώμα μας δεν εκπέμπει μόνο ομορφιά αλλά και υγεία. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας! Ε.. λοιπόν φανταστείτε πως 4-5 σταγόνες προϊόντος AGE PRO-REVIVE & HYDRALIFT STEM C SERUM την  ημέρα, και μάλιστα με εφαρμογή που θυμίζει… παιχνίδι, θα μπορούσαν να δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, τη φρεσκάδα, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση που χρειάζεστε!

Μην χάνετε χρόνο! Ανακαλύψτε πως μπορείτε να την περιποιηθείτε και να την βοηθήσετε να προσαρμοστεί στις φθινοπωρινές συνθήκες με το AGE PRO-REVIVE & HYDRALIFT STEM C SERUM.

To AGE PRO-REVIVE & HYDRALIFT STEM C SERUM είναι ορός κυτταρικής αποκατάστασης. Διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και έχει στόχο την άμεση αναπλήρωση  της  απώλειας των δομικών συστατικών της.
Με λεπτόρρευστη υφή και υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών. Το μυστικό της επιτυχίας των ορών που έχουν πλέον μπει για τα καλά στη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας.
Διαθέτει έξυπνα συστήματα μεταφοράς που «ξεγελούν» τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, τον διαπερνούν και απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά που περιέχει στις βαθύτερες στιβάδες της, εκεί όπου η δράση τους θα είναι όντως ευεργετική .Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση από, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και αντιμετωπίζει τη φθορά που έχουν ήδη προκαλέσει στα κύτταρά της . Τα δραστικά συστατικά  του , βοηθούν τα κύτταρα της επιδερμίδας να επανορθώσουν τις φθορές που έχει τους προκαλέσει το οξειδωτικό στρες και θα τα προετοιμάσουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις της επόμενης μέρας. Περιέχει βλαστοκύτταρα φυτικής προέλευσης περιορίζει την καταστροφή του υαλουρονικού οξέος καθώς και του κολλαγόνου που επέρχεται φυσιολογικά λόγω της ηλικίας. 
Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σημαντικά, γίνεται πιο ελαστική και αναδομείται. Βοηθά την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας.  Συμβάλλει στην ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας, ενυδατώνει, και προσδίδει μοναδική μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Με την παρουσία του ,κατορθώνει να δεσμεύσει μόρια νερού για λογαριασμό της επιδερμίδας και να την ενυδατώνει χωρίς να την βαρύνει..
Είναι μοναδικός ορός που χαρίζει ένα υγιές, φωτεινό, λείο και απαλό πρόσωπο.

Με μεταξένια υφή  που απορροφάται γρήγορα ,χωρίς να λιπαίνει και συμπυκνωμένη δράση, απαντά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Ακόμα λοιπόν και αν το skincare layering δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες σας συνήθειες, το συγκεκριμένο serum, θα ενισχύσει την επιδερμίδα σας, και δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σας ρουτίνα.

Επίσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν το μακιγιάζ μας. Το άρωμά του είναι πολύ ελαφρύ και είναι σε κομψό , στρογγυλό μπουκάλι με ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.
Συνδυάστε τον με όλες τις κρέμες tecnoskin.

Τρόπος χρήσης:

Καθημερινή, πρωί ή/και βράδυ, στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν την κρέμα προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνος του το βράδυ σαν ορός φροντίδας και αναδόμησης.



AGE PRO-MYOLIFT 7 NO WRINKLES EYE CREAM




Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια στο πέρασμα του χρόνου αλλάζουν.
Όσο κι αν έχουν μπει πια για τα καλά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , υπάρχουν ακόμη «φωνές» που θέλουν την κρέμα ματιών, ως περιττή πολυτέλεια ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, που όλα λειτουργούν ρολόι. Κι όμως αυτή η μικρή περιοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, έχει από πολύ νωρίς ανάγκη τις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις…
Είτε μας αρέσει είχε όχι, είναι νόμος της φύσης. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Εξάλλου φτάνει μόνο να αγγίξουμε την επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου. Η επιδερμίδα, επίσης, καταπονείται καθημερινά από τις εκούσιες ή ακούσιες γκριμάτσες μας, από τη διαρκή κίνηση των βλεφάρων και βέβαια από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί στα κύτταρά της το εχθρικό περιβάλλον. Οι ιδιαιτερότητες αυτές οδηγούν στις λεπτές ακτινωτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν πάντα λαμπερά και νεανικά. Σε μας λοιπόν δεν απομένει παρά να τα αναγνωρίζουμε, να εντοπίζουμε τις αιτίες και να αναζητούμε τη λύση αποκλειστικά στη στοχευμένη περιποίηση.
Έχετε παρατηρήσει πως τις μέρες που δεν κοιμάστε καλά ή αρκετές ώρες, το πρωί ξυπνάτε με μαύρους κύκλους και με ένα ενοχλητικό πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας. Τους έχετε αντιμετωπίσει με κάθε φυσικό τρόπο που υπάρχει, αλλά μάλλον πρέπει να το πάρετε απόφαση και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μία κρέμα ματιών, καθώς με τα ενεργά συστατικά που περιέχει θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ξανά βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο.
Τα μάτια χρειάζονται μια πιο εξειδικευμένη φροντίδα και εδώ έρχεται να βοηθήσει ένα στοχευμένο «όπλο» που αξιοποιεί τη δύναμη του στο δέρμα μας και είναι η κρέμα ματιών AGE PRO-MYOLIFT 7 NO WRINKLES EYE CREAM.

Η AGE PRO-MYOLIFT 7 NO WRINKLES EYE CREAM είναι μια ανάλαφρη, αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες.
Με νέα εξελιγμένη σύνθεση, η κρέμα ματιών MYOLIFT 7 NO WRINKLES είναι πιο αποτελεσματική από ποτέ με 7 αντιρυτιδικές δράσεις.
Xάρη στα πολύτιμα πεπτίδια που περιέχει, μειώνει τις συσπάσεις των μυών, ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάθος των ρυτίδων, αλλά και η δημιουργία νέων. Επιπλέον, δρα αντιοξειδωτικά και μαλακτικά, ενώ ενυδατώνει για 24 ώρες την επιδερμίδα.
Το μυστικό της αποτελεσματικότητας της MYOLIFT 7 NO WRINKLES ΕΥΕ CREAM, όπως και όλων των προϊόντων tecnoskin είναι η συνεχής ανανέωση στις φόρμουλες και τα συστατικά ακολουθώντας τις καινοτομίες της κοσμητολογίας. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.

Η MYOLIFT 7 NO WRINKLES ΕΥΕ CREAM καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει. Εξαφανίζει αποτελεσματικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια. Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.
Λειαίνει, θρέφει ,ενυδατώνει και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών, αναπτύσσοντας και αντιρυτιδική δράση. Καταπραΰνει άμεσα και προσφέρει άνεση στο δέρμα..
Είναι γνωστή για την ενυδατική και επανορθωτική της δράση καθώς και για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Προλαμβάνει και διορθώνει όλα τα σημεία της δερματικής γήρανσης που προκαλούνται και κυρίως ρυτίδες και  λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών (κυρίως αυτές της έκφρασης) και απώλεια ελαστικότητας, τόνου και λάμψης. Αντιμετωπίζει τις γραμμές, αποκαθιστά την ελαστικότητα, αποσυμφορεί και καταπραΰνει, βελτιώνοντας παράλληλα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Το άρωμα της είναι διακριτικό!! Είναι σε κομψή γυάλινη συσκευασία.


Τρόπος χρήσης:

Να θυμάστε πάντοτε να καθαρίζετε το πρόσωπό σας, ειδικά όταν ξυπνάτε ή όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα. Πάρτε λίγη κρέμα με το δάχτυλό σας και απλώστε την ταμποναριστά στο ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια σας με κατεύθυνση προς το πόδι της χήνας. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε την το πρωί και πριν τον βραδινό ύπνο.




AGE PRO-LIP BOOST GLOSS




Χαμογελάστε χωρίς το φόβο των ρυτίδων..

Με την πάροδο του χρόνου, εξελίσσεται η διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας. Τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται με πιο αργούς ρυθμούς και η λειτουργία τους καθίσταται λιγότερο αποτελεσματική. Η επιδερμίδα αφυδατώνεται και λεπταίνει, εμφανίζονται ρωγμές, οι οποίες εξελίσσονται σε ρυτίδες. Αυτή η διαδικασία συνήθως ακολουθεί ένα ρυθμό που καθορίζεται από τα γονίδια ενός ατόμου. Ωστόσο, μπορεί να επιταχυνθεί και από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και το κάπνισμα.
Η ρυτίδα είναι μια πτυχή, μια ρωγμή η οποία εμφανίζεται στην επιδερμίδα από κάποια ηλικία και έπειτα. Τα σημάδια γήρανσης μπορούν να είναι επιφανειακά ή βαθιά.
Συνεπώς, υπάρχουν πολλοί τύποι ρυτίδων. Οι περισσότερες από αυτές έχουν ακόμα και δικό τους όνομα και... η κάθε ρυτίδα έχει τη δική της ιστορία και αποκαλύπτει και μερικά κομμάτια της δικής μας!
H περιοχή γύρω από τα χείλη, είναι ευαίσθητη και για την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, που όταν εμφανιστούν, δυσκολεύουν το μακιγιάζ και προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας. Τα χείλη περιβάλλονται από ένα ευαίσθητο στρώμα δέρματος (παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται γύρω από την περιοχή των ματιών). Γι’ αυτόν το λόγο, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους σε αυτές τις περιοχές από ότι σε οποιαδήποτε άλλο σημείο του προσώπου.

Κάθετες ρυτίδες πάνω και γύρω από τα χείλη εμφανίζονται κυρίως σε όσες γυναίκες εκτίθενται στον ήλιο και καπνίζουν, λόγω των συσπάσεων της επιδερμίδας στο συγκεκριμένο σημείο ( είναι η βασική αιτία για την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων στο συγκεκριμένο σημείο). Ο ήλιος δρα μέσω της υπεριώδους ακτινοβολίας, η οποία διεισδύει στην επιδερμίδα και μπορεί να ενεργοποιεί την παραγωγή ελεύθερων ριζών, των μορίων που επιτίθενται στα υγιή κύτταρα. Να αλλοιώσει το DNA των κυττάρων, το μόριο που φέρει τις γενετικές πληροφορίες: βρίσκεται στη βάση όλων των εντολών, λειτουργιών και της διάρκειας ζωής κάθε στοιχείου του οργανισμού. Αν καταστραφεί, τα κύτταρα υποφέρουν.
Το κάπνισμα επίσης προκαλεί την παραγωγή ελεύθερων ριζών. Μειώνει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία προσδίδουν ανθεκτικότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Στους παραπάνω παράγοντες μπορείτε να προσθέσετε και τη μηχανική επαναλαμβανόμενη σύσπαση των μυών του προσώπου.
Όλα αυτά τα στοιχεία επηρεάζουν την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων, τον αριθμό τους και το βάθος τους. Συμπέρασμα: ακόμα κι αν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τη γενετικά προγραμματισμένη διαδικασία, μπορούμε να καταπολεμήσουμε τους παράγοντες που συνδέονται με τον τρόπο ζωής.
Με τη σωστή ενυδάτωση, τον συστηματικό, δηλαδή, ανεφοδιασμό της επιδερμίδας με υγρασία μπορούμε ίσως να προλάβουμε, σίγουρα όμως να απαλύνουμε τις λεπτές γραμμές.

Πώς θα της εξασφαλίσουμε ενυδάτωση και προστασία όλη μέρα; 
Η δύναμη του AGE PRO-LIP BOOST GLOSS - θα κάνει το θύμα της!
Το AGE PRO-LIP BOOST GLOSS είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν ομορφιάς, που ενυδατώνει, προσδίδει όγκο στα χείλια και μειώνει την όψη των ρυτίδων.

Γεμίζει τα πιο ορατά, βαθιά και εκτεταμένα σημάδια γήρανσης και βελτιώνει τον όγκο των χειλιών. Διαφυλάσσει τη νεανικότητα του δέρματός των χειλιών σας.
Με αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα ,επιταχύνει το μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματός σας. Ενισχύει και προστατεύει την ελαστικότητα του δέρματος για πιο σφριγηλό και ελαστικό δέρμα. Οι ρυτίδες λειαίνονται, το δέρμα είναι ξανά ελαστικό, το χρώμα του λαμπερό.
Έντονη ενίσχυση του περιγράμματος των χειλιών και μείωση ρυτίδων στην χειλική περιοχή. Βελτίωση του περιγράμματος των χειλιών και παράλληλη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων της χειλικής περιοχής. Αίσθηση φρεσκάδας και σαρκώδη, περιποιημένα χείλη. Ενυδάτωση και θρέψη της ευαίσθητης περιοχής των χειλιών.
Συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της πίεσης που ασκούν οι συσπάσεις των μυών του προσώπου με αποτέλεσμα την εντατική βελτίωση της όψης των ρυτίδων έκφρασης.

Είναι πολύ ενυδατικό, προστατευτικό, επανορθωτικό και αφήνει υπέροχη αίσθηση στα χείλη. Τα δραστικά στοιχεία που περιέχει, προσφέρουν ώρες ενυδάτωσης και απαλότητας συνδυασμένη με την απόλυτη υφή ώστε να μη κολλάνε τα χείλη μεταξύ τους! Η σύνθεση με πολύτιμα συστατικά προσφέρει πιο λεία όψη στην περιοχή των χειλιών.
Το αποτέλεσμα; Νεανικά και «γεμάτα» χείλη, που θα λατρέψετε! Ιδανικό για εκείνες  που πιστεύουν πως το μυστικό της ευτυχίας είναι  μια ζωή με λιγότερες ανησυχίες & έγνοιες . Για Δυναμικές, αθλητικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Ιδανικό για όλες τις ώρες & περιστάσεις!

Με ελαφρύ άρωμα και με ειδικό πινέλο για να είναι πάντα πολύ πρακτικό για να τα έχουμε συνέχεια στην τσάντα μας!!
Προσφέρετε με χρώμα και σε white.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείστε το tecnoskin-Lip Boost Gloss καθημερινά στα
χείλη αντί για ένα απλό lip gloss.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως η εταιρία Tecnoskin, έχει ως πρωταρχική αρχή την ομορφιά με σεβασμό στην υγεία της γυναίκας. Μας προσφέρει αψεγάδιαστα και φρέσκα πρόσωπα με φυσική λάμψη και χαμόγελα που αποπλανούν αναδύοντας γλυκά αρώματα. Τα προϊόντα τους είναι φυσικά, και οι φόρμουλες τους είναι ήπιες, κατάλληλες για όλες τις επιδερμίδες! Η εταιρία Tecnoskin μας προτρέπει να “καλομάθουμε” τον εαυτό μας με προϊόντα που μας δίνουν λάμψη και φροντίδα στην επιδερμίδα μας…Ένα δώρο ομορφιάς για εμάς.

Ευχαριστώ πολύ την Tecnoskin για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.tecnoskin-derma.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου