Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

PhysisCare review


PhysisCare


Φροντίδα προσώπου: Καθαρές υποθέσεις….


Δεν ξέρουμε ποια εποχή μας αρέσει περισσότερο. Αλήθεια. Κάθε φορά υποδεχόμαστε την καινούρια με ενθουσιασμό και ελπίδα. Αυτή η αλλαγή από μόνη της σαν να μας γεμίζει αισιοδοξία και ας αφήνουμε πίσω την άμμο, την ξεγνοιασιά, τις παραλίες, και τα πόδια τα σταυρωτά πάνω στις καρέκλες, στα μπαλκόνια, στις ξαπλώστρες. Το σίγουρο είναι ότι το τέλος του καλοκαιριού έφτασε!
Μια εποχή που ακόμη κρατάμε την αλμύρα της θάλασσας και τα χάδια του ήλιου στο πρόσωπο, παρότι ο Σεπτέμβρης οδεύει προς την είσοδό του! Η διάθεση ίσως να επιμένει καλοκαίρι, η επιστροφή όμως στις υποχρεώσεις και το κλεινόν άστυ μας επαναφέρει στην τάξη! Μια μεταβατική περίοδος, που μας έχει για παρηγοριά ένα χαμόγελο στα χείλη όταν αναπολούμε τις ξένοιαστες στιγμές του καλοκαιριού!
Μια εποχή που κάνουμε λίστες με τα do και donts της νέας χρονιάς, κάτι σαν υποσχέσεις στον εαυτό μας. Κάνουμε όνειρα και στόχους. Είναι σαν να είναι όλα εφικτά. Σα να έχουμε πάρει δύναμη και τρελή ώθηση από τον ήλιο και την θάλασσα και να μη μας σταματάει τίποτα.

Πώς θα μπορούσαμε να αποτυπώσουμε αυτή την μετάβαση στην καθημερινή μας περιποίηση; 
Πώς θα μπορούσαμε άραγε να κλειδώσουμε για λίγο ακόμη το καλοκαιράκι στο πρόσωπό μας αλλά παράλληλα να διατηρούμε και τον παλμό της εποχής;
Το καλοκαίρι είναι πια παρελθόν και όλοι προετοιμάζεστε για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με ένα πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του πρόσωπού σας και να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα σε χρόνο ρεκόρ, πείτε «ναι» στα PhysisCare προϊόντα!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Η PhysisCare  ιδρύθηκε  με όραμα τη δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης και φροντίδας, έχοντας ως προτεραιότητα την  υγεία και την ομορφιά. Η ελληνική χλωρίδα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα παράγει θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας  και αποτελεί  αστείρευτη πηγή υγείας κι ευεξίας. Οι φόρμουλες της PhysisCare αξιοποιούν τη σοφία της φύσης και βασίζονται σε βιολογικά συστατικά και σε αγνά εκχυλίσματα της ελληνικής γης. 

Όλα τα προϊόντα της  PhysisCare  παρασκευάζονται στην Ελλάδα  με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σύμφωνες με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία,  έχουν υψηλά ποσοστά φυσικής περιεκτικότητας, είναι δερματολογικά ελεγμένα  και απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, parabens, και παράγωγα  πετρελαίου.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




PHYSISCARE-OLIVKA-FACE SCRUB
(ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)



Let's scrub….

Το φθινόπωρο σε λίγο καιρό θα είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμάζεστε για την καινούρια εποχή τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με ένα πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;

Το όμορφο δέρμα απαιτεί προσπάθεια. Όταν κοιτάμε στον καθρέφτη και βλέπουμε γραμμές, κηλίδες, σημάδια στη μύτη και τα μάγουλα, θυμόμαστε τη σημασία της απολέπισης του προσώπου.
Για τα οφέλη της απολέπισης έχουμε γράψει πολλές φορές. Είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διατηρούμε υγιές το δέρμα μας σε βάθος χρόνου. Δεν είναι μόνο ότι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης και επανόρθωσης που σταδιακά χάνουν τους φυσιολογικούς τους ρυθμούς και επιπλέον διευκολύνει τα ενεργά, δραστικά συστατικά των προϊόντων καθημερινής περιποίησης να διεισδύουν ευκολότερα και σε μεγαλύτερο βάθος. Τα οφέλη της είναι άμεσα και ανεκτίμητα με την προϋπόθεση ότι επιλέγονται οι σωστοί απολεπιστικοί παράγοντες που σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες και φυσιολογία του δέρματος σε κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά.

Φανταστείτε την απολέπιση ως την πιο εύκολη και ανέξοδη μέθοδο αντιγήρανσης. Όταν η φυσική διαδικασία ανανέωσης αρχίζει να φθίνει, η απολέπιση «επεμβαίνει» για να τονώσει τους ρυθμούς της βασικής αυτής κυτταρικής λειτουργίας. Το γεγονός ότι διατηρεί ανοιχτό το…δρόμο στα νέα και υγιή κύτταρα ώστε να ανέρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην επιφάνεια, είναι η πιο σημαντική προσφορά στην καλή υγεία του δέρματος. Βασικός στόχος είναι να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, χωρίς όμως να απογυμνώνεται ο προστατευτικός φραγμός. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το μυστικό για την επιλογή της σωστής φόρμουλας. 
Το PHYSISCARE-OLIVKA-FACE SCRUB με τις πολύτιμες ουσίες του ενδείκνυνται για την επιδερμίδα του προσώπου γιατί, συμβάλλειν στην απόπτωση των νεκρών κυττάρων και επιπλέον διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να λειαίνουν αισθητά τις λεπτές γραμμές.

Το PHYSISCARE-OLIVKA-FACE SCRUB είναι κρέμα απολέπισης προσώπου και για φυσική απολέπιση και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε αυτό το αναζωογονητικό scrub, όταν θέλετε να νιώσετε άμεση επαναφόρτιση στο πρόσωπο και το πνεύμα σας. Ξεπερνάει ότι είχατε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Μεταξένιο, ενυδατικό, καθόλου λιπαρό. Με φυσικούς κόκκους κουκουτσιού ελιάς που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και απαλύνουν το δέρμα. Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσετε και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα.
Προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κ.λπ.), ενυδατώνει σε βάθος και θρέφει. Απομακρύνει σκόνες χωρίς να αφυδατώνει, και κάνει αποσυμφόρηση των πόρων από σμήγμα, ιδρώτα, και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή,  δροσερή και ενυδατωμένη. Μας προσφέρει καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα χωρίς να νιώθουμε το δέρμα μας να τραβάει. 
Δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα αλλά αρκετά αποτελεσματικό ώστε να αφαιρέσει και το πιο ταλαιπωρημένο ξηρό δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Το δέρμα σας γίνεται εξαιρετικά λείο, μεταξένια απαλό και ενυδατωμένο.
Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή. Χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό ,ενώ τροφοδοτεί το δέρμα με φυσικά συστατικά αφήνοντάς το υγιές και λαμπερό..

Τα συστατικά που περιέχει είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία που διεγείρουν τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος αφήνοντας μια αίσθηση ενέργειας και νεότητας, ενώ το υπέροχο άρωμα του θα σας ενθουσιάσει σαν ένα μοσχοβολιστό όνειρο.

Αναλυτικότερα:


  • Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  • Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
  • Αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή και λεία.

Αφήνει την επιδερμίδα του προσώπου σας να είναι λαμπερή και μεταξένια σαν χάδι!!

Είναι σε υπέροχη συσκευασία και έχουμε άφθονο προϊόν και είναι κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!
Δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας…

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε 2- 3 φορές την εβδομάδα, απλώνοντας με κυκλικές κινήσεις το scrub σε νωπή επιδερμίδα. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 2-3 λεπτά. Απομακρύνουμε το scrub, ξεπλένοντας με άφθονο χλιαρό νερό.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα PhysisCare, είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα μας καθημερινά. Η PhysisCare έκανε το «θαύμα» της κυκλοφορώντας καινοτόμα προϊόντα περιποίησης, πετυχαίνοντας την ιδανική  «σύμπραξη» εμπεριστατωμένης γνώσης, που απορρέει από τη δύναμη της επιστήμης, και τη δύναμη της σοφίας που διέπει μόνο τη Μητέρα Φύση. Το φθινόπωρο που έρχεται ,είτε το αγαπάτε είτε όχι, είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή να δοκιμάσετε πολλά νέα πράγματα! PhysisCare ένα όνομα που εμπνέεται από την ελληνική φύση.. και για να καλομάθετε τον εαυτό σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία PhysisCare για την χορηγία των προϊόντων!
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.physiscare.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου