Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

W Cosmetics review



W Cosmetics



Γειά σας Glamorous,


Εκεί, λίγο πριν τα 30, συνειδητοποιούμαι ότι η ενυδατική μας κρέμα, έστω και με δείκτη SPF, δεν μας «φτάνει» και αποφασίζουμε να ζητήσουμε …ενισχύσεις από το αντιρυτιδικό οπλοστάσιο της κοσμητολογίας. Πολύ συχνά αντιμετωπίζουμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας σαν... συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Πιστεύουμε πως αν αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε δραστικά προϊόντα αντιγήρανσης από τα 30, η επιδερμίδα μας θα έχει καλύτερα... γεράματα! Στην ομορφιά, όμως, σπάνια τα πράγματα είναι τόσο απλά.

Είναι προφανές πως το μέλλον της ομορφιάς μας θα είναι ένας ατέλειωτος αγώνας δρόμου να προλάβουμε τις ρυτίδες. 


Ποια είναι, λοιπόν, η λύση; 


Το «κόλπο», είναι να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα αντιγήρανσης πριν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Όμως, οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν άπραγες μέχρις ότου τα σημάδια εγκατασταθούν στο πρόσωπό τους.


Πώς κάνει, λοιπόν, ο χρόνος γνωστή την... παρουσία του;


 Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και το στόμα είναι τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια. Οι μεγάλοι πόροι -σημάδι φωτογήρανσης- και ο ανομοιόμορφος τόνος της επιδερμίδας -αποτέλεσμα της επιβράδυνσης του ρυθμού ανανέωσης των κυττάρων και της άνισης κατανομής της μελανίνης- είναι εξίσου συνηθισμένα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Η αφυδάτωση είναι ένα ακόμα «σήμα κινδύνου»

Όποια και να είναι, τα «συμπτώματα», υπάρχει η εταιρία W Cosmetics για να δώσουμε την μάχη μας κατά της γήρανσης!!





ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η φιλοσοφία της W COSMETICS είναι η δημιουργία ενός προγράμματος εξειδικευμένης περιποίησης της επιδερμίδας, το οποίο ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες και επιθυμίες μας. Αυτή η βασική αρχή είναι το κλειδί της φιλοσοφίας τους.
Χρησιμοποιούνε ΜΟΝΟ φυσικά συστατικά!

ΔΕΝ χρησιμοποιούνε : Parabens -Sodium Lauryl Sulphate (SLS) – Mineral oils PetroleumArtificial Colors

Ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία για να αποκτήσετε την πιο υπέροχη επιδερμίδα με προϊόντα W COSMETICS  !





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




Anti-aging Intensive Moisture Cream with Hyaluronic Acid & Vitamin E

(Anti-aging Intensive Moisture Cream με Υαλουρονικό και Βιταμίνη Ε)






Μήπως έφτασε η ώρα να δώσετε τέλος στην περίοδο της ανεμελιάς και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το μέλλον της επιδερμίδας σας υιοθετώντας νέες συνήθειες;


«Μπα, εγώ δεν βάζω τίποτα….». Μπορεί να θεωρείτε ότι η δήλωση αυτή, που πολλές γυναίκες συνηθίζουν να κάνουν μάλλον με καμάρι, δεν σας αφορά, επειδή χρησιμοποιείτε, όποτε το θυμηθείτε, μια ενυδατική που σας χάρισαν κάποτε. Και στην περίπτωσή σας όμως, η αλήθεια είναι πως τα καλά σας γονίδια δεν θα σας προστατεύουν για πάντα από τις ρυτίδες. Αν ανήκετε σ’ αυτήν την - όχι και τόσο μικρή τελικά- κατηγορία νέων γυναικών , γύρω στα 25, που είτε αντιμετωπίζουν τη συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας σαν μια αγγαρεία που δεν τις αφορά ακόμα, είτε απλά την αμελούν, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία της γήρανσης έχει ήδη αρχίσει, έστω κι αν τα σημάδια της δεν είναι ακόμα ορατά. Ίσως λοιπόν να έφτασε η ώρα να δώσετε τέλος στην περίοδο της ανεμελιάς και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το μέλλον της επιδερμίδας σας υιοθετώντας καθημερινές συνήθειες ….


Δεν μπορούμε να κλείσουμε το δρόμο στο χρόνο που περνά, όσο κι αν το θέλουμε πολύ. Μπορούμε ωστόσο να τον …δυσκολέψουμε, να τον αναγκάσουμε να κόψει ταχύτητα, υιοθετώντας την Anti-aging Intensive Moisture Cream with Hyaluronic Acid & Vitamin E της εταιρείας W Cosmetics..



Η Anti-aging Intensive Moisture Cream with Hyaluronic Acid & Vitamin E είναι μια λευκή αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα. Είναι για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ,καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποτρέποντας τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αυξάνοντας την ενυδάτωση. Χαρίζει προστασία και θρέψη στην επιδερμίδα μας.. με ειδικά μελετημένη σύνθεση και στοχευμένη δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης τις ώριμης επιδερμίδας. 

Ο συνδυασμός υαλουρονικό οξύ και Βιταμίνη Ε προστατεύουν από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες που ευθύνονται για τις αλλοιώσεις τον κυττάρων, διεγείρει τι σύνθεση κολλαγόνου  βοηθώντας την επιδερμίδα να ανακτήσει την πυκνότητα τις, προλαμβάνει το σχηματισμό ρυτίδων και λειαίνει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες μέσα από ένα μηχανισμό δράσης που επιτρέπει τι διείσδυση τον συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα τους.

Προσφέρει έντονη ενυδάτωση , αντιγήρανση & αντιοξειδωτική δράση. Χαρίζει ελαστικότητα ενώ παράλληλα αποκαθιστά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Μας παρέχει προστασία με πολυτέλεια χάρη στα φίλτρα UVA SPF15.


Το άρωμα της είναι απαλό σαν χάδι!!


Είναι ο πολυτελής, καθημερινός μας σύμμαχος κατά της γήρανσης.


Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος


Την χρησιμοποιώ σε καθαρό πρόσωπο ,απλώνοντας την στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ!!


Είναι σε αριστοκρατικό γυάλινο βαζάκι και μπορούμε να το έχουμε πάντα στην τσάντα μας…





Anti-aging Intensive Firming Night Cream with Hyaluronic Acid & Vitamin E

(Anti-aging Intensive Firming Night Cream με Υαλουρονικό και Βιταμίνη Ε)






Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους, όταν πια θα έχουν εγκατασταθεί στο πρόσωπο και στο λαιμό.  Αν επομένως διανύετε τη δεκαετία των 20 , λάβετε θέσεις. Η κούρσα με το χρόνο αρχίζει τώρα!


Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια οι νέες γυναίκες-αλλά και οι άνδρες- στην πλειοψηφία τους, προσέχουν πολύ περισσότερο το σώμα τους, τη διατροφή τους, την επιδερμίδα τους, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παρόλα αυτά, ίσως λόγω του «νεαρού της ηλικίας» όπως έλεγαν οι παλιότεροι, δημιουργείται συχνά η ψευδαίσθηση ότι η φρεσκάδα και η αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας θα διατηρηθούν για πάντα. Όμως οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες , η χαλάρωση έχουν ήδη δρομολογήσει την πορεία τους, απλώς δεν έχουν ακόμα αναδυθεί στην επιφάνεια . Αν λοιπόν θέλετε να ανακόψετε τη φόρα τους και να διατηρήσετε, για όσο γίνεται περισσότερο, τη νεανική εικόνα που βλέπετε σήμερα στον καθρέφτη, προσαρμόστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας στις τωρινές της ανάγκες και, το σημαντικότερο, ενισχύστε την άμυνά της απέναντι στο χρόνο!


Η επιδερμίδα επωφελείται από τις νυχτερινές ώρες για να ενεργοποιήσει τη διαίρεση των βασικών κερατινοκυττάρων της, να αυξήσει στο μέγιστο την κυκλοφορία στα τριχοειδή αγγεία και να ενισχύσει τη διαπερατότητά της. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα κύτταρα της επιδερμίδας ετοιμάζονται για την ενεργοποίηση της ανανέωσής τους. Η πτώση της αδρεναλίνης επιτρέπει στο σώμα να πραγματοποιήσει ταχύτερα την αναγέννηση των κυττάρων. Επίσης το βράδυ η παραγωγή ελευθέρων ριζών από το περιβάλλον βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο. Εκμεταλλευόμενες αυτό το διάλειμμα δραστηριότητας για τον αφοπλισμό των ελευθέρων ριζών που έχουν συσσωρευτεί την ημέρα, χρησιμοποιούμε μια κρέμα νύχτας και βοηθός μας είναι η Anti-aging Intensive Firming Night Cream with Hyaluronic Acid & Vitamin E.


Η Anti-aging Intensive Firming Night Cream with Hyaluronic Acid & Vitamin E είναι μια πλούσια λευκή κρέμα νυκτός  που αφήνει στο δέρμα ένα πλούσιο ενυδατικό στρώμα που απορροφάται άμεσα. Καταπολεμάει τις φθορές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας…

Προσφέρει: αποκατάσταση του φωτό-, βιο-, χρονό- γηρασμένου και υποτονικού δέρματος ,πρόληψη και μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την συνοχή του δέρματος, ενυδατώνει, τονώνει , συσφίγγει  και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό . Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και εκχυλίσματα που ενυδατώνουν, συσφίγγουν και αναδομούν την επιδερμίδα. Με βάση τo υαλουρονικό οξύ και τις βιταμίνες A, C & E  , αναπτύσσει μια έντονη αντιγήραντική , αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση, ενώ παρέχει θρέψη και προστασία στο δέρμα.


Το άρωμα της είναι αέρινο και δεν ενοχλεί καθόλου στον ύπνο!!


Την χρησιμοποιώ καθημερινά το βράδυ σε καθαρό δέρμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε πρόσωπο ,λαιμό και ντεκολτέ!


Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.





Revitalizing Peeling with Almond & Vitamin E

(Revitalizing Peeling με Αμύγδαλο και Βιταμίνη E)







Ο χρόνος και η κούραση έχουν κλέψει από την ομορφιά μας το σημαντικότερο κομμάτι της: την ακτινοβολία. Η λάμψη είναι το μεγαλύτερο στοίχημα.. Ωστόσο  ένα από τα πιο ενοχλητικά σημάδια πρόωρης γήρανσης είναι η θαμπή όψη της επιδερμίδας που συνδέεται τόσο με την επιβαρυμένη ατμόσφαιρα που την περιβάλλει όσο και με την σταδιακή επιβράδυνση του ρυθμού ανανέωσης των κυττάρων της. 


Και πώς θα το πετύχουμε αυτό;


Ο εγγυημένος και κλασικός τρόπος για ένα λείο, λαμπερό και τονωμένο δέρμα είναι να ξεφορτωθούμε τα νεκρά κύτταρα.

Η επιφάνεια της επιδερμίδας μας καλύπτεται από στιβάδες νεκρών κυττάρων. Ο ρόλος των κερατινοκυττάρων, όπως ονομάζονται, είναι να προστατεύουν τους ζωντανούς ιστούς από το εξωτερικό περιβάλλον . Τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα αποβάλλονται καθημερινά ενώ αντικαθίστανται πλήρως κάθε 2 εβδομάδες. Ωστόσο, η φυσική αυτή διαδικασία δεν ακολουθεί πάντα τους ίδιους ρυθμούς και μερικές φορές τα κύτταρα απομακρύνονται πιο αργά από όσο πρέπει. Η βραδύτητα αυτή έχει σαν συνέπεια η επιδερμίδα να δείχνει θαμπή, ανομοιόμορφη και τραχιά καθώς καλύπτεται από ένα παχύ στρώμα νεκρών κυττάρων..


Η τακτική απολέπιση είναι το ιδανικό «φάρμακο» για την απώλεια λάμψης. Την ευεργετική δράση της απολέπισης ουδείς αμφισβητεί. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια, τονώνεται η μικροκυκλοφορία με τις κινήσεις μασάζ την ώρα εφαρμογής και διευκολύνεται η διείσδυση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης. Είναι σίγουρα λοιπόν ο πιο εύκολος, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρούμε υγιή, φωτεινή και λεία επιδερμίδα σε βάθος χρόνου.


Το Revitalizing Peeling with Almond & Vitamin E έχει μοναδική υφή που συνδυάζει την απαλότητα μιας πλούσιας κρέμας με την αποτελεσματικότητα των μικροσφαιριδίων:με μικρής διαμέτρου καφέ κόκκους αμυγδάλου και  απαλή απολεπιστική δράση !!
 Η απαλή απολέπιση που προσφέρει ,αποτρέπει τη συσσώρευση των νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια , τη βασική αιτία για το θαμπό, άτονο χρώμα και τραχιά υφή της επιδερμίδας χωρίς όμως να τραυματίζει το υδρολιπιδικό φιλμ και να απογυμνώνει την επιδερμίδα.


Απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή, χωρίς ίχνος ξηρότητας. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας μας. To Revitalizing Peeling λειτουργεί ως εβδομαδιαίος «ενισχυτής», ο οποίος έχει ως στόχο να ανανεώσει, να αναζωογονήσει και να ενεργοποιήσει την επιδερμίδα μας. Περιέχει Υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη Ε και κόκκους αμυγδάλου, ώστε να απαλλάξει την επιδερμίδα μας από υπολείμματα σμήγματος κάνοντας απολέπιση.


Έχει ελαφρύ άρωμα αμυγδάλου και είναι σε πολυτελή γυάλινη συσκευασία!!! Κατάλληλη και για ταξίδια!


Η εβδομαδιαία και συνεχής χρήση συμβάλλει στη μείωση των πόρων και στη σύσφιξη της επιδερμίδας, η οποία γίνεται πιο λαμπερή και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά.


Την χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Βρέχω τα δάχτυλα μου με χλιαρό νερό και απλώνω το Peeling με κυκλικές και απαλές κινήσεις. Το αφήνω για 2 λεπτά. Το ξεπλένω με χλιαρό νερό..






Wrinkle Lifting Firming Serum with Hyaluronic Acid and Vitamin E

(Wrinkle Lifting Firming Serum με Υαλουρονικό και Βιταμίνη E)





Και η επιδερμίδα υπόκειται στους νόμους της φθοράς ενόσω ο άνθρωπος μεγαλώνει. Η σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι της ατμόσφαιρας επιτείνουν την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή του προσώπου..

Όμως  ήδη ξέρετε ότι η ομορφιά είναι ένα άνισο παιχνίδι με τον χρόνο. Και για αυτό είναι πράγματι απαραίτητο να κάνουμε κάτι για το δέρμα μας, να το περιποιούμαστε και να το προστατεύουμε για να το διατηρήσουμε υγιές…. και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνει πριν καν δούμε σημάδια αλλά όσο ακόμα μπορούμε να τα προλάβουμε…Μαγικό ραβδί δυστυχώς δεν υπάρχει οπότε θα χρειαστεί να ξέρετε τον τρόπο για να διατηρήσετε ένα γοητευτικό και ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς έντονα τα σημάδια της γήρανσης.


Η ακατάπαυστη καθημερινή δραστηριότητα, σε κάθε πεδίο, επαγγελματικό, οικογενειακό, προσωπικό, με έντονο στρες και κούραση κάνουν επιτακτική ανάγκη  για χρήση , πρωί και βράδυ μιας ανάλαφρης αντιγηραντικής σύνθεσης ειδικά σχεδιασμένης να αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Στις αλλαγές των εποχών, η εφαρμογή μιας κούρας ανανέωσης με τον εξειδικευμένο ορό Wrinkle Lifting Firming Serum with Hyaluronic Acid and Vitamin E θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε την κούραση, να «γεμίσουμε τις μπαταρίες» των κυττάρων της επιδερμίδας και να τα βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το οξειδωτικό στρες.


Πρόκειται για έναν υψηλής τεχνολογίας διάφανο ορό (ή αλλιώς σέρουμ) που ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανορθώνει άμεσα και της προσφέρει σφριγηλή όψη .Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας.


Επιπλέον ο ορός της w cosmetics ,αποδεσμεύει περισσότερα αντιγηραντικά συστατικά παρέχοντας συνεχή δύναμη αντιγήρανσης για έως και 24 ώρες. Όπως είναι εύλογο, η λεπτόρρευστη σύνθεση του ορού περιέχει νερό το οποίο είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικούς παράγοντες ,κάνοντας την επιδερμίδα μας σφριγηλή, ελαστική και προστατευμένη! Έχει πολύ εύκολη εφαρμογή..  χωρίς  να έχει κολλώδη υφή, απορροφάται γρήγορα, σε περίπτωση που θέλετε να απλώσετε αμέσως μετά την κρέμα ημέρας ή νύχτας.


Όταν απλώνεται στην επιδερμίδα δρα σαν ένα «σφουγγάρι ενυδάτωσης» που διατηρεί την ενυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Κατά δεύτερον, δρα ως «δίχτυ ενυδάτωσης» που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τρίτον λειτουργεί σαν «φράγμα ενυδάτωσης» κλειδώνοντας την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία και λαμπερή, οι δυσχρωμίες μειώνονται, τα χαρακτηριστικά είναι ξεκούραστα, οι πόροι συσφίγγονται


Εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν ότι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  μου μεταμορφώθηκε σε βελούδο. Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι παρέμεινε απαλό για πολλές ώρες.


Είναι ένας ισχυρός ορός που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου. Η μελλοντική σας επιδερμίδα θα σας ευχαριστεί!


Εφαρμόζω πρωί- βράδυ μετά τον καθαρισμό και τόνωση, απλώνοντας 2 σταγόνες σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, όλα τα σημεία δηλαδή που μπορούν να προδώσουν την ηλικία μας.

 Εχει ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προιόντος!!



Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος





Triple Action Eye & Lip Cream with Hyaluronic acid and Vitamin E

(Triple Action Eye & Lip Cream με Υαλουρονικό και Βιταμίνη E)




Αποφασίσατε επιτέλους να τρώτε κατά πως επιτάσσει η μεσογειακή διατροφή, να πίνετε περισσότερο νερό και ξεκινήσατε μαθήματα Pilates, τρέξιμο ή έστω περπάτημα! Σε γενικές γραμμές, δηλαδή, προσέχετε τον εαυτό σας.

Τι κάνετε, όμως, για την προστασία των ματιών σας; 


Τα μάτια συλλέγουν καθημερινά εκατομμύρια εικόνες, χρώματα, σχήματα, μορφές, μας βοηθάνε να επιβιώσουμε και μας εξασφαλίζουν άμεση επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω μας. Είναι τόσο συνυφασμένα δε με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και προσλαμβάνουμε τον κόσμο, που μάλλον τα θεωρούμε περισσότερο δεδομένα από ό,τι θα έπρεπε. Φοράμε, βέβαια, γυαλιά ηλίου στην παραλία, βάζουμε πού και πού και κρέμα ματιών και πιστεύουμε ότι κάναμε το καθήκον μας. Μήπως, όμως, τελικά δεν τα προστατεύουμε αρκετά;

H επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη, με αποτέλεσμα να φανερώνει εύκολα σημάδια κούρασης και γήρανσης. Αν τα εξετάσουμε προσεκτικά, βλέπουμε κατά καιρούς να παρουσιάζονται σημάδια γήρανσης, κόπωσης, αϋπνίας και στρες. Λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι, σακούλες και ξηρότητα εμφανίζονται, χτυπώντας το «κουδουνάκι του κινδύνου». Η κύρια αιτία που φαίνονται έντονα είναι ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από την υπόλοιπη επιδερμίδα του προσώπου. Αν και η πρόληψη είναι το πιο ισχυρό όπλο, ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε να προσέχουμε τα μάτια μας και να τα φροντίζουμε με το σωστό τρόπο.


Στην εποχή της εικόνας, τα μάτια είναι το κατεξοχήν μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζονται τη φροντίδα μας .Σβήστε ρυτίδες και ενυδατώστε τα με την φροντίδα της κρέμας ματιών Triple Action Eye & Lip Cream with Hyaluronic acid and Vitamin E…


Είναι μια λευκή ανάλαφρη, αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Η Triple Action Eye & Lip Cream καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει. Εξαφανίζει αποτελεσματικά την εμφάνιση λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια. Ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει τους πιο ευαίσθητους ιστούς του προσώπου, διορθώνει επίκτητες ατέλειες αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό.


Λειαίνει, θρέφει ,ενυδατώνει και προστατεύει το εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών και χειλιών  χάρη στο υψηλό μοριακό βάρος βιοσυνθετικού Υαλουρονικού Οξέος , των ελαίων Rosa moschata και σιταριού αναπτύσσοντας και αντιρυτιδική δράση. Καταπραΰνει άμεσα και προσφέρει άνεση στο δέρμα.. Το άρωμα της είναι απαλό και αέρινο!!


Την χρησιμοποιώ καθημερινά και βράδυ, απλώνοντας μια σταγόνα σε καθαρή επιδερμίδα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Εχει ειδική κάνουλα για καλύτερη κατανομή του προιόντος!!


Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά Ελεγμένη


Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος



Gentle Cleansing Milk with Hyaluronic Acid & Vitamin E     

(Gentle Cleansing Milk με Υαλουρονικό και Βιταμίνη  Ε)



Μετά από ώρες χορού, μετά από ξενύχτι, μετά από μια δύσκολη, κουραστική μέρα, ποια έχει κουράγιο για ντεμακιγιάζ; Άπλωσε το γαλάκτωμα, αφαίρεσέ το με βαμβάκι, άπλωσε τη λοσιόν, ξέπλυνε το πρόσωπό … Μια βαρετή διαδικασία που είναι, όμως, απολύτως απαραίτητη πριν αφεθούμε στην άνεση του κρεβατιού μας.


Το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα και προστασία, ώστε να δείχνει συνεχώς λαμπερό και αψεγάδιαστο. Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πρώτο βήμα για λαμπερή επιδερμίδα, καθώς βοηθάει το δέρμα να «αναπνεύσει» .Όσο κι αν αποφεύγουμε να βαφόμαστε καθημερινά για να μην ταλαιπωρούμε την επιδερμίδα μας, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τους πολλούς και καθόλου φιλικούς μικροοργανισμούς όπως ρίποι και σκόνη.


Για το λόγο αυτό ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να γίνεται καθημερινά κι όχι μόνο για να αφαιρεθεί το μακιγιάζ, αλλά και για να καθαρίσει το πρόσωπο από την σκόνη που αιωρείται στην ατμόσφαιρα και συσσωρεύεται στους πόρους του.

Καθαρίζοντας το πρόσωπό μας προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την δυνατότητα να αναπνεύσει  και να αναζωογονηθεί , φροντίζοντας  μ ‘ αυτό τον τρόπο  να αποφύγουμε μελλοντικές  μολύνσεις και ερεθισμούς.

Κάντε την όλη διαδικασία του καθαρισμού ευχάριστη  και  σκεφτείτε πως προσφέρετε στον εαυτό σας κάτι πολύ αναγκαίο. Καιρός να γνωρίσετε το ενυδατικό γαλάκτωμα καθαρισμού Gentle Cleansing Milk with Hyaluronic Acid & Vitamin E..
 

Το Gentle Cleansing Milk with Hyaluronic Acid & Vitamin E καθαρίζει την επιδερμίδα ιδιαίτερα απαλά και σε βάθος, είναι ένα απαλό γαλάκτωμα που απομακρύνει ρύπους, ίχνη μακιγιάζ και παραπανίσιο σμήγμα χωρίς να απογυμνώνει την επιδερμίδα από τα φυσικά της λιπίδια διατηρώντας ανέπαφα τα επίπεδα υγρασίας.


Αφαιρεί, όπως ήδη επισημάναμε, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και σμήγμα χωρίς να απομακρύνει τα φυσικά έλαια από την επιφανειακή στιβάδα, που οδηγεί άμεσα στην έντονη αφυδάτωση της επιδερμίδας. Συμβάλει στη μείωση των πόρων. Έτσι διατηρείται σωστά ενυδατωμένη η επιδερμίδα, λεία και απαλή και δείχνουμε λαμπερές, δροσερές κ όμορφες!!!


Το άρωμα του είναι σαν μια αίσθηση φρεσκάδας.


Το χρησιμοποιώ παίρνοντας πολύ μικρή ποσότητα, όσο ένα αμύγδαλο και τη «ζεσταίνουμε» στα δάκτυλά μας. Στη συνέχεια, απλώνω το γαλάκτωμα σε στεγνή επιδερμίδα με απαλές, ανοδικές κινήσεις μασάζ ξεκινώντας από το λαιμό, στο πιγούνι, συνεχίζοντας στο οβάλ του προσώπου, στα ζυγωματικά, εφαρμόζοντας απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και καταλήγω στο μέτωπο. Συνεχίζω με τη λοσιόν περιποίησης και ολοκληρώνω με τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης.



Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.



Gentle Clarifying Lotion with Hyaluronic acid and Vitamin E

(Gentle Clarifying Lotion με Υαλουρονικό και Βιταμίνη E)





Η επιδερμίδα του προσώπου είναι το μοναδικό σημείο που δέχεται καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μακιγιάζ- συχνά παραπάνω από μια στρώση-, σκόνη, ρύπους και μικροσωματίδια , τα οποία αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον που την εμποδίζει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Ο μοναδικός τρόπος για να την απαλλάξουμε από όλα τα παραπάνω είναι να φροντίζουμε για τον καθημερινό, βραδινό καθαρισμό. Μόνον όταν η επιδερμίδα είναι καθαρή μπορεί να λειτουργεί φυσιολογικά, να αναζωογονείται, να αναπνέει ελεύθερα αλλά και να «αξιοποιεί» τα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης προς όφελός της. Αρκεί να γίνεται σωστά με προϊόντα που σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες της.


Ένα πολύ καλό προϊόν καθαρισμού είναι η Gentle Clarifying Lotion with Hyaluronic acid and Vitamin E… Αναζωογονητική και όχι λιπαρή, η lotion έχει σχεδιαστεί για καταπραϋντική και ενυδατική δράση, καταστέλλει την ερυθρότητα του δέρματος, δημιουργεί άμεση αίσθηση ανακούφισης, και προετοιμάζει το δέρμα για τη θεραπεία.


Η λοσιόν Gentle Clarifying Lotion with Hyaluronic acid and Vitamin E είναι σε υγρή, διάφανη μορφή και συμβάλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας. Περιέχει ενυδατικούς και αναζωογονητικούς παράγοντες που επαναφέρουν το pH της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα, αποκαθιστά την απώλεια υγρασίας στην επιφανειακή στιβάδα της και διευκολύνει τα ενεργά συστατικά, των προϊόντων που ακολουθούν, να εισχωρούν σε μεγαλύτερο βάθος. Χαρίζει λάμψη και όψη υγείας, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και λευκαίνει την επιδερμίδα.


Αναλυτικά τι προσφέρει:


  • Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Η λοσιόν κλείνει τους διεσταλμένους πόρους, απομακρύνει το παραπανίσιο λιπαρό σμήγμα και τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ από τον καθαρισμό. Επιπλέον, επαναφέρει το pH της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα.



  • Δροσίζει και αναζωογονεί. H αίσθηση καθαρότητας και δροσιάς,που χαρίζει η λοσιόν, είναι άμεση. Για αυτό το λόγο συστήνεται από πολλούς ως ο πιο εύκολος τρόπος για να διατηρείτε την επιδερμίδα ενυδατωμένη στη διάρκεια της μέρας. Αρκεί να ψεκάζετε ελάχιστα το πρόσωπο με τονωτική λοσιόν ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ. Στα συν η αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση της λοσιόν που προστατεύει το δέρμα από μολύνσεις.



  • Προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή φροντίδα. Η λοσιόν προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και προετοιμάζει το έδαφος για την καθημερινή ενυδάτωση.



Εχει γλυκό και απαλό άρωμα λουλουδιών …Η Λοσιόν είναι χωρίς αλκοόλη..

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.



Την εφαρμόζω πάντα σε καθαρή επιδερμίδα. Τοποθετώ μικρή ποσότητα προϊόντος σε μια γάζα και ταμπονάρω απαλά σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Για ακόμη πιο ενισχυμένη δράση - με μικρότερες "απώλειες" του προϊόντος την ώρα της εφαρμογής- αδειάζω μικρή ποσότητα λοσιόν στην παλάμη του χεριού μου και ταμπονάρω απαλά σε όλο το πρόσωπο.


Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.








Για το τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι χαίρομαι να γνωρίζω τόσο υπέροχες εταιρίες σαν την W Cosmetics ,με ανθρώπους που ότι και αν κάνουν έχουν πάθος και μεράκι, που αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της εποχής και σε συνδυασμό με την γνώση των χρόνων και με σεβασμό στις γυναίκες ,μας προσφέρουν τα προϊόντα τους με τον καλύτερο τρόπο . Το νιώθουμε από τις κρέμες με τα καταπληκτικά αποτελέσματα, από τα ωραία και γλυκά αρώματα των προϊόντων και από τα φυσικά  συστατικά που χρησιμοποιούν.



Ευχαριστώ πολύ την W Cosmetics για την χορηγία των προϊόντων.


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.wcosmetics.gr/







1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας.Πρώτη φορά ακούω για την συγκεκριμένη εταιρία.Φαίνεται να έχει πολύ καλά καλυντικά!!Σίγουρα μια δοκιμή θα με πείσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή