Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Benelica review


Benelica



Γεια σας Glamorous,

O Ζωοδότης ήλιος, τόσο πολύτιμος και απαραίτητος για τη ζωή στον πλανήτη μας!!!
Έχετε  ποτέ  αναρωτηθεί  γιατί η άνοιξη  και το καλοκαίρι θεωρούνται οι πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου  από τους περισσότερους ανθρώπους; Πιθανώς  η  απάντηση  να οφείλεται  στις  ευεργετικές  ιδιότητες  του ήλιου. Έχει αποδειχθεί πως η έκθεση στον ήλιο  προκαλεί ευφορία στον άνθρωπο  και αυτό γιατί όταν το σώμα εκτεθεί στις ηλιακές ακτίνες , απελευθερώνονται ενδορφίνες , ουσίες υπεύθυνες  για την αίσθηση της ευφορίας.
Τα τελευταία χρόνια όμως φαίνεται  ότι ο ήλιος δεν αγαπάει το δέρμα μας. Από τις ορατές  και αόρατες ακτινοβολίες που εκπέμπει ο ήλιος, οι αόρατες  υπεριώδεις   UVA-UVB  φτάνουν στην επιφάνεια της γης και προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα. Διεισδύουν  στο δέρμα επιφέροντας πολλές δυσάρεστες συνέπειες. Χωρίς αυτόν όμως δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας.

Το καλοκαίρι δεν περιμένει άλλο. Το ίδιο φαντάζομε κι εσείς.! Για αυτό τον λόγο ακονίσατε τα …μαγιό σας.  Όσες δεν εμφανιστήκατε ακόμα στις παραλίες ( 2 – 3 θα είναι μάλλον…) θα το κάνετε τις επόμενες μέρες ή και σήμερα! 
Δείτε πώς θα προστατεύσετε με τα προϊόντα της εταιρίας Benelica, σωστά την επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι για να διατηρήσετε τη λάμψη και τη ζωντάνια της και την ενυδάτωση της.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

To 2012 μία ομάδα Ελλήνων Επιστημόνων ξεκίνησε να ασχολείται με την καλλιέργεια των σαλιγκαριών Helix Aspersa στην Ελλάδα. Δημιούργησε εγκαταστάσεις κλειστού χώρου με ιδανικές και απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής για την ανάπτυξη των σαλιγκαριών. Με γνώμονα τις μοναδικές ιδιότητες του σαλιγκαριού, αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα δημιουργώντας την εταιρεία Incosal Α.Ε. η οποία παρασκευάζει τα καλλυντικά προϊόντα Benelica που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, διότι βασίζονται στο συνδυασμό του εκκρίματος του σαλιγκαριού και νεότερων δραστικών μορίων, τα οποία βραβεύτηκαν στο Συνέδριο Κοσμετολογίας στο Παρίσι στο 2013. 
Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα τους. Με την καινοτόμο μέθοδο και με τη χρήση επιστημονικών τεχνικών που εφαρμόζουν ειδικοί συνεργάτες σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες σε Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι., συλλέγουν το έκκριμα του σαλιγκαριού και λαμβάνουν τα δραστικά συστατικά του σε ποσοστό 95%. Οι φόρμουλες της εταιρείας Incosal Α.Ε. ξεχωρίζουν από τις άλλες, γιατί το φυσικό κολλαγόνο και τα συστατικά του εκκρίματος του σαλιγκαριού συνδυάζονται με τα νεότερης γενιάς δραστικά μόρια. Η δράση τους στο δέρμα είναι αποδεδειγμένη μέσω κλινικών μελετών και άμεση.
 Η Incosal Α.Ε. διακρίνεται στο χώρο για την ποιότητα των καλλυντικών της προϊόντων τα οποία έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από το Τμήμα Έρευνας, Ανάπτυξης και Μελετών της εταιρείας και έχουν παραχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Ο.Φ. και της Ε.Ε.



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



BENELICA-SUNSCREEN FACE CREAM




Είναι πηγή ζωής, θερμότητας, καλής διάθεσης και υγείας. Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή και πέρα από κάθε αμφιβολία αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας .Όμως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και ,συχνά, χωρίς την κατάλληλη προστασία εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την καλή όψη και υγεία του δέρματος. Κι αυτό γιατί κάθε φορά που η επιδερμίδα εκτίθεται στον ήλιο και στη UV ακτινοβολία, ενεργοποιείται η διαδικασία σχηματισμού ελεύθερων ριζών, τα μικρά και ασταθή μόρια που οξειδώνουν τα κύτταρα και σταδιακά τα οδηγούν σε αργό θάνατο. Παρατηρούνται δομικές αλλοιώσεις στο DNA των κυττάρων. Τα κύτταρα που έχουν υποστεί τις φθορές καταλήγουν δυσλειτουργικά και παράγουν κακής ποιότητας κολλαγόνο και ελαστίνη, γεγονός που συμβάλλει στην πρόωρη εμφάνιση ρυτίδων και αποδυναμώνεται η ανοσοποιητική λειτουργία του δέρματος.
Τελικά, πότε πρέπει να τον αναζητάμε και πότε να τον αποφεύγουμε;
Ζούμε στην Ελλάδα, μία από τις - κατά γενική ομολογία - πιο όμορφες χώρες του κόσμου, όπου έχουμε το προνόμιο, να απολαμβάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου τον ήλιο και τα πλεονεκτήματά του.
Πόσοι όμως γνωρίζουμε στην πραγματικότητα, ποιες και πόσο σημαντικές είναι οι βλαβερές επιπτώσεις από τη χρόνια έκθεση στον ήλιο και κατά πόσο μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση και ανεπανόρθωτες βλάβες στην επιδερμίδα;

Είναι ξεκάθαρο, πως το αντηλιακό είναι η μόνη άμυνα "ζώνης" απέναντι στον ήλιο. Η αρνητική επίδραση του ήλιου στον άνθρωπο, δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Δρα σωρρευτικά και επιβαρύνει μέρα με τη μέρα, φορά με τη φορά που δεν υπάρχει επαρκής προστασία προς τη φωτογήρανση και την έκθεση της επιδερμίδας σε σημαντικούς κινδύνους.
Οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου στην επιδερμίδα μας και η απάντηση στη φωτογήρανση είναι η BENELICA-SUNSCREEN FACE CREAM.

Η BENELICA-SUNSCREEN FACE CREAM είναι μια ενεργή αντιηλιακή κρέμα προσώπου που προσφέρει ολική φροντίδα στο δέρμα, παρέχοντας : πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης, ισχυρή δράση ενάντια στη φωτογήρανση. Με υψηλή UVA-UVB (30 SPF), με απαλή υφή και βελούδινη αίσθηση για προστασία ενάντια στη φωτογήρανση. Προστατεύει υψηλά από την αντιηλιακή ακτινοβολία και την αλλοίωση του κυτταρικού DNΑ. Ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντας μία μη λιπαρή και μεταξένια αίσθηση.
Το έκκριμα σαλιγκαριών, Bιοπεπτίδιο, Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη Ε και Τριπεπτίδιο, προστατεύουν τη επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες , βελτιώνει τη σύσφιγξη και μειώνει τις ρυτίδες, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Βοηθάει την επιδερμίδα να παραμείνει ενυδατωμένη κατά την έκθεσή της στον ήλιο.

Η BENELICA-SUNSCREEN FACE CREAM είναι ένα δροσερό & αόρατο υδάτινο πέπλο που εφαρμόζεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα του προσώπου. Δεν είναι λιπαρό, δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση.
Με εξαιρετική αντοχή στο νερό, προσφέρει λάμψη και βελούδινη υφή στην επιδερμίδα, προσφέροντας πολύ υψηλή προστασία και ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση, καθώς και ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω και πάνω από το μακιγιάζ. Εύκολη στην εφαρμογή. Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες.

Για επιδερμίδα όμορφη τόσο στον ήλιο όσο και κατά την επιστροφή από τις διακοπές. Κολυμπήστε και απολαύστε τις υπαίθριες δραστηριότητές σας ελεύθερα, η BENELICA-SUNSCREEN FACE CREAM αγαπά το νερό όσο κι εσείς!

Έχει υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα και είναι σε κομψή συσκευασία, κατάλληλη και για τα ταξίδια μας!

Τρόπος χρήσης:

Καθημερινή χρήση δύο με τρείς φορές την ημέρα.



ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ! Ο μόνος κανόνας της εταιρίας Benelica είναι ότι οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να έχουν και εξαιρέσεις. Η Benelica είναι αφιερωμένη στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα και συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία για την περιποίηση της επιδερμίδας . Το αποτέλεσμα; Πρωτοποριακά προϊόντα, διασκεδαστική συσκευασία και μια μοναδική εμπειρία αισθητικής φροντίδας. Αποκαταστήστε έγκαιρα την ενυδάτωση και την απαλότητα της επιδερμίδας σας με τα προϊόντα της Benelica και αναδείξτε άμεσα το σφρίγος και τη λάμψη του δέρματός σας για ένα εξίσου απολαυστικό καλοκαίρι!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Benelica για την χορηγία των προϊόντων .
Τα προϊόντα Benelica τα βρίσκετε εδώ:http://www.benelica.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου