Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Farcom review


Farcom


Γεια σας Glamorous,

Η ζωή έχει νόημα όταν έχεις κάτι να περιμένεις. Η προσμονή μας κρατάει ζωντανούς, μας κάνει να ελπίζουμε και να προσπαθούμε, μας «ανεβάζει». Η περίοδος που ζούμε είναι πολύ δύσκολη για αυτόν ακριβώς το λόγο. Γιατί έχουμε κολλήσει συνολικά σε ένα βαθύ χειμώνα και έχουμε χάσει την πιο γλυκιά προσμονή από όλες.
Την προσμονή του καλοκαιριού.
Θέλω πάντα να παραμένω πεισματικά αισιόδοξη! Θα έρθει τελικά το καλοκαίρι. Ακόμα και αν οι περισσότεροι έχουν σταματήσει να περιμένουν. Θα έρθει και θα μας ζεστάνει πάλι. Και θα καταλάβουμε πόσο πολύτιμο είναι.
Κάθε μέρα του ελληνικού καλοκαιριού μοιάζει με γιορτή – και είναι! H Ελλάδα γιορτάζει το καλοκαίρι. Φιλόξενη, λαμπερή, πολύχρωμη, προσφέρει τους αμύθητους θησαυρούς της σε όλους.
Η εποχή που προκαλεί τόσο ενθουσιασμό (παραλίες και διακοπές) όσο και άγχος (εκτεθειμένα δέρμα, μαλλιά κ.ά.). Το καλοκαίρι φτάνει και είναι καιρός να ετοιμαστούμε για να αλλάξουμε τη ρουτίνα της ομορφιάς μας προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες του πιο ζεστού καιρού και του καυτού ήλιου για να υποδεχτούμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά τη νέα σεζόν.

Ο ήλιος και η θάλασσα, εκτός από πιστοί σας φίλοι στις διακοπές, μπορούν να αποδειχτούν, μαζί με την υγρασία, οι χειρότεροι εχθροί για το δέρμα και τα μαλλιά σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές της εταιρίας Farcom και γίνετε εξπέρ στην περιποίηση προσώπου και σώματος ώστε να δείχνετε πάντα φρέσκες και δροσερές!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η FARCOM, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών, εμπνέεται από την σημαντική αυτή κληρονομιά και δημιουργεί στα εργαστήριά της, ολοκληρωμένες σειρές εντατικής περιποίησης και ενυδατικής, αντιγηραντικής φροντίδας για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το πρόσωπο . Ιδρύθηκε το 1970 και παρέχει καλλυντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Το όραμα της FARCOM είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στην δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια.

Στην Farcom είναι υποστηρικτές της ιδέας ότι οι «ωραίοι άνθρωποι» ζουν «ωραία ζωή» και απαρτίζουν έναν «ωραίο κόσμο» και συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτό προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους σε καλαίσθητη δημιουργία στον τομέα τους δρώντας με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδέα ότι μια όμορφη ζωή είναι δυνατή μόνο σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθιστούν και εμάς υπεύθυνους για αυτό.

Η FARCOM εξάγει όλα τα προϊόντα της σε αγορές πλέον των 30 χωρών.

Τo προϊόν που δοκίμασα είναι:



MEA NATURA OLIVE DRY OIL INTENSE HYDRATION

(MEA NATURA OLIVE ΞΗΡΟ ΛΑΔΙ-ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ)




Ο Ιούνιος μπαίνει σιγά-σιγά ζεστός! Φαντάζομαι ότι και εσείς όπως και εγώ, θα έχετε μόνο ανανεωμένη διάθεση .Και χωρίς να το αντιληφθούμε, το καλοκαίρι θα σκάσει μύτη και ως συνήθως, όλοι θα τρέχουμε την τελευταία στιγμή για να διορθώσουμε αυτά που έπρεπε να είχαμε ήδη κάνει .
Θέλετε να περάσετε ένα ανέμελο καλοκαίρι, να διασκεδάσετε, να δείτε τους φίλους σας, να ευχαριστηθείτε την οικογένειά σας, να κάνετε μπάνια, να χορτάσετε τον ήλιο και τη θάλασσα… Επιτέλους χαλάρωση, είτε με το αγαπημένο σας βιβλίο είτε με το δροσερό αεράκι να αντισταθμίζει τον καυτό ήλιο και τον παφλασμό του κύματος να αδειάζει το μυαλό από σκέψεις.
Ηλιοθεραπεία, θάλασσα, βουτιές και παιχνίδια στην άμμο… Γυρνάτε ανανεωμένες, μαυρισμένες και... ξεμαλλιασμένες;
Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο -ευτυχώς για εμάς- με τη θάλασσα. Άλλωστε, όποιο σημείο της πατρίδας μας κι αν επιλέξουμε για να περάσουμε τις διακοπές μας -ακόμα κι αν μείνουμε στην πόλη-, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε έστω κάποια μπάνια. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετικό είναι το θαλασσινό νερό και το κολύμπι, αφού μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης και παράλληλα να προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τα μπάνια στη θάλασσα μπορούν να αποδειχτούν σωτήρια σε προβλήματα κόπωσης και έντονου στρες.
Όλα καλά, μέχρι τη στιγμή που η ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι, αλλά και το χλώριο της πισίνας επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών και του δέρματός  μας.
Το καλοκαίρι κάνει τις γυναίκες ομορφότερες, αρκεί να προσέξουν τον καυτό ήλιο και το δέρμα τους. Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στον ήλιο και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να το προστατέψουμε. Είναι, λοιπόν, μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε και κάτι για τον εαυτό σας!
Η έξτρα ενυδάτωση είναι η καλύτερη συμβουλή για να αποφύγουμε τις βλαβερές επιπτώσεις.
Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία δύσκολη περίοδος για να διατηρείστε συνεχώς φρέσκιες και δροσερές, λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, όμως με μερικά μυστικά ομορφιάς από την farcom και το MEA NATURA OLIVE DRY OIL INTENSE HYDRATION θα καταφέρετε να δείχνετε λαμπερή ακόμα κι όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο.

Το MEA NATURA OLIVE DRY OIL INTENSE HYDRATION είναι για θρέψη, ανάπλαση και ενυδάτωση του προσώπου, σώματος και μαλλιών.
Το πρόσωπο και το σώμα σας μετά τη χρήση του λαδιού μένει απαλό με μεταξένια υφή. Τα μαλλιά σας είναι εύπλαστα, μαλακά και λάμπουν από υγεία. Χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ η επιδερμίδα αποκτά μεταξένια υφή.
Ξηρό λάδι που ενυδατώνει, θρέφει και ομορφαίνει την επιδερμίδα χάρη στο μοναδικό συνδυασμό με αγνό λάδι ελιάς οργανικής καλλιέργειας, αλόη , έλαιο αμύγδαλου, και βιταμίνης Ε γνωστή για τις αντι-οξειδωτικές της ιδιότητες. Η ελαφριά σύνθεση, ενισχύει την επιδερμίδα και τα μαλλιά με πολύτιμα συστατικά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα λιπαρότητας. Χάρη στην ειδική, συμπυκνωμένη σύνθεσή του απορροφάται εύκολα, μαλακώνει και δίνει λάμψη στην στιγμή με την μικρότερη ποσότητα.
Χαρίστε στην επιδερμίδα σας μοναδική απαλότητα και μεταξένια αίσθηση. Δώστε στα μαλλιά και το δέρμα σας υγεία και λάμψη. Αποτελεί μια κατάλληλη και ιδανική λύση καθώς μαλακώνει , θρέφει, λιπαίνει, αναδομεί και δίνει μοναδική λάμψη . Διαθέτει μοναδικές θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες.
Αφήνει τα μαλλιά μαλακά και υγιή, τα προστατεύει από την καθημερινή φθορά, τις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και τις χημικές διεργασίες και δίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα στην εμφάνιση.
Στο σώμα βελτιώνει αισθητά στη στιγμή την υφή και την όψη τους, χαρίζοντας αξεπέραστη απαλότητα, προσφέροντας απόλυτη ενυδάτωση με πολύωρη δράση. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απαλύνει, να ενυδατώνει και να προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα .
Δίνει ασύλληπτη λάμψη, έχει φανταστικό άρωμα και απορροφάται χωρίς να λαδώνει, ενώ προστατεύει τα μαλλιά από τις εξωτερικές συνθήκες.
Ένας θησαυρός για τις αισθήσεις! Τυλίγει την επιδερμίδα με ένα λεπτό & λουλουδένιο άρωμα .


Αναλυτικότερα:

  •  Προστατεύει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.
  • Θρέφει την επιδερμίδα, λειαίνει τα σημάδια γήρανσης και χαρίζει μεταξένια, βελούδινη υφή.

Ένα από τα προϊόντα της Farcom που πρέπει να δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα. Όσες δοκίμασαν θέλησαν να το αποκτήσουν αμέσως. 
Θρέφει, επιδιορθώνει και αφήνει απαλό σαν βελούδο το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά µε µία κίνηση. Απευθύνετε στις γυναίκες όλων των ηλικιών και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών.

Είναι σε στρογγυλή κομψή συσκευασία με κατάλληλο δοσομετρητή και είναι πολύ πρακτικό και για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια!!

Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις και σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά για να ενυδατώσετε και να επανορθώσετε. Τις καταστραμμένες άκρες.
Χρησιμοποιείστε το όλο το χρόνο.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία FARCOM παρέμεινε πάντα πιστή στις πεποιθήσεις της, ακολουθώντας την διαίσθησή της και βασίστηκε στο πνεύμα της ανεξαρτησίας της. Έχει διατηρήσει το ίδιο ειλικρινές πάθος για την κατανόηση του δέρματος και την επιθυμία να καινοτομήσει με ανακαλύψεις. Στην FARCOM, τόλμη και πρωτοτυπία συμβαδίζουν με την εξαιρετική εμπειρία. Η συναρπαστική της περιπέτεια  γράφεται μέρα με τη μέρα .


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία FARCOM για την χορηγία των προϊόντων..
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.farcom.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου