Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.

Στόχος μου είναι με αυτό το blog να βοηθήσω όλες εσάς που ενδιαφέρεστε για τα καλύτερα καλλυντικά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.Εδώ μαζί θα ανακαλύπτουμε καθημερινά κάθε νέο προϊόν που αξίζει πραγματικά την προσοχή μας.Θά λέμε για τα προιόντα που θα μας κάνουνε πραγματικές θεές.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Dermoxen Greece review


Dermoxen Greece


Γεια σας Glamorous,

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίες βιώνουν εξαντλητικούς ρυθμούς προκειμένου να ανταπεξέλθουν στους πολλαπλούς ρόλους της καθημερινότητάς τους. Μέσα σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς, είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να γνωρίζει ποιοι τρόποι φροντίδας προσφέρουν την καλύτερη προστασία για την  ευαίσθητη περιοχή της.
Υπάρχει λόγος που αποκαλείται «ευαίσθητη περιοχή» –και δεν είναι μόνο για να έχουμε έναν σεμνό όρο να αναφερόμαστε σε αυτήν. Η περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις γυναίκες, είναι ευαίσθητη σε μικρόβια και μολύνσεις, γι’ αυτό και έχει τους δικούς της κανόνες υγιεινής…….
Μάλιστα, η σωστή ατομική υγιεινή και ο καθημερινός καθαρισμός συντελεί αφενός στη διατήρηση της υγείας της ευαίσθητης περιοχής, αφετέρου στη γενικότερη υγεία μας και φυσικά στη διάθεσή μας!
Η σωστή ατομική υγιεινή με προϊόντα σημαίνει διατήρηση της υγείας της περιγεννητικής περιοχής και της ιδιαίτερης φυσιολογίας της.
 Ωστόσο, η χρήση των κοινών σαπουνιών μπορεί να μεταβάλει τη φυσική άμυνα της ευαίσθητης περιοχής και να την καταστήσει πιο ευάλωτη σε λοιμώξεις. Ειδικότερα σε γυναίκες που υποφέρουν από μυκητιάσεις ή άλλες κολπίτιδες και παρουσιάζουν ευαισθησία και ερεθισμό, είναι πιο αναγκαία η χρήση ενός προϊόντος που θα ενεργήσει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του πόνου, του κνησμού και της αίσθησης του καύσου.

Για να νιώθετε όμορφες και ξένοιαστες το κλειδί πάντα είναι η καθαριότητα με προϊόντα Dermoxen Greece !!Δεν νοείται ομορφιά χωρίς υγεία και καθαριότητα. Η καθαριότητα στην γυναίκα θα πρέπει πάντα να είναι πρωταρχικό μέλημα ακόμα και από την ομορφιά!!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία MEDWORLD είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας παραφαρμακευτικών προϊόντων με στόχο τη δημιουργία συνεργιών με αξιόλογους ομίλους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, εξασφαλίζοντας την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.
Με όραμα τη διασφάλιση προϊόντων ως προσιτές λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες όλων μας, η MEDWORLD είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της εταιρείας EKUBERG PHARMA, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνώς εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
Με το δίκτυο των αξιόλογων συνεργατών μας, βρίσκουμε αξία πέρα από τα όρια, αναπτύσσουμε καινοτόμες ιδέες και παρέχουμε εξατομικευμένες και σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις.
Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στην αγορά των παραφαρμακευτικών προϊόντων εξασφάλισαν τη συνεργασία σε επίπεδο εμπορίας αλλά και αντιπροσωπείας  μερικών από τα μεγαλύτερα και διεθνώς αναγνωρισμένα brands.Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:DERMOXEN INTIMATE CLEANSER PRONEEM
Το γυναικείο σώμα είναι τόσο θαυμάσιο όσο και περίπλοκο. Πόσο καλά όμως ξέρουμε να το φροντίζουμε; Πόσο καλά γνωρίζουμε την ευαίσθητη περιοχή μας και πόσο ευαίσθητες είμαστε απέναντι της;
Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος να προστατευθούμε από τις συνήθεις μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής; Τώρα πια ναι και μάλιστα είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε την υγιεινή μας για να αποφύγουμε τις μολύνσεις.
Μεγάλο ποσοστό γυναικών αγνοεί βασικά και ουσιώδη σχετικά με τον γυναικείο καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Η υγιεινή του σώματος αλλά και της ευαίσθητης περιοχής, μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, άνετα και κυρίως καθαρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να μην ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής και τη χρήση προϊόντων περιποίησης για την ευαίσθητη περιοχή. Η καθημερινή και σωστή ατομική υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, συντελεί στη διατήρηση της υγείας της.
Με την κατάλληλη υγιεινή και φροντίδα, διατηρούμε την απαραίτητη ισορροπία και αποφεύγουμε το ενδεχόμενο λοιμώξεων.
Η σωστή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής με τα κατάλληλα προϊόντα, δε γίνεται μόνο για λόγους υγιεινής (π.χ. δυσοσμία) αλλά και για να προφυλάξουμε τη χλωρίδα και την επιδερμίδα της περιοχής .Για να έχουμε λοιπόν, το καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξουμε και το κατάλληλο προϊόν.

Η DERMOXEN, προσφέρει το INTIMATE CLEANSER PRONEEM για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένο σε όλες τις φάσεις της ζωής μας.

To DERMOXEN INTIMATE CLEANSER PRONEEM θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν την αυτονομία και τη σιγουριά τους σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Σκοπός του είναι να αναδείξει το δυναμισμό της γυναίκας που επιδεικνύει τη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθησή της.
Το καθημερινό πλύσιμο με σαπούνι μπορεί να αποδυναμώσει τη φυσική προστασία της ευαίσθητης περιοχής μας, διότι η τιμή του pH του δεν ταιριάζει με το pH της ευαίσθητης περιοχής μιας γυναίκας, με αποτελέσματα  που μπορεί να οδηγήσουν στον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων που προκαλούν μόλυνση και για αυτό χρειάζεται περισσότερη περιποίηση και προστασία από τις άλλες περιοχές του σώματός μας. 
Αντίθετα με τα συνηθισμένα υγρά σαπούνια, που μπορεί να καταστρέψουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα της ευαίσθητης περιοχής το DERMOXEN INTIMATE CLEANSER PRONEEM είναι για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής και είναι εμπλουτισμένο με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, με έλαιο Neem και πρόπολη συμβάλλει στη διατήρηση της ενυδάτωσης των εξωτερικών βλεννογόνων, συμβάλλει στον απαλό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα και προστατεύει τη φυσική χλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής. Ενα μείγμα συστατικών που δημιουργούν αίσθηση άνεσης, δροσιάς και φρεσκάδας απομακρύνοντας τη δυσφορία όλη μέρα, κάθε μέρα.

Χάρη στο φυσιολογικό του ph δεν αλλοιώνει τη φυσική οξύτητα του κόλπου και βοηθά στην πρόληψη μικρών πόνων. Βοηθά στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εχθρικού για τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων και μυκήτων και είναι ιδανικό για γυναίκες που επισκέπτονται πισίνες, γυμναστήρια, παραλίες και άλλα "σημεία κινδύνου".
Το DERMOXEN INTIMATE CLEANSER PRONEEM είναι προϊόν καθαρισμού(ευαίσθητης περιοχής) διάφανου υγρού χρώματος.. Διαθέτει αποτελεσματική αποσμητική δράση.

Με το DERMOXEN INTIMATE CLEANSER PRONEEM είμαστε απαλλαγμένες από κνησμό, ερεθισμό και κακή μυρωδιά, και αισθανόμαστε  καθαρή, φρέσκια και με αυτοπεποίθηση όλη μέρα.

Αναλυτικότερα:


  • Ενυδατικές ιδιότητες.
  • Υποβοηθά την ισορροπία υγρασίας της επιφάνειας του δέρματος.
  • Μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα.
  • Βελτιώνει και αυξάνει την ικανότητα κατακράτησης υγρασίας του δέρματος, δρα παρεμποδιστικά στις φλογώσεις, περιορίζει τον κνησμό.
  • Δρα κατά των ερεθισμών του δέρματος. Καταπραΰνει και ανακουφίζει ιδιαίτερα το ευαίσθητο δέρμα.
  • Με αποσμητικό αποτέλεσμα.
  • Με φυσικό έλαιο Neem …
  • Εξαιρετικά ήπια σύνθεση .Η συσκευασία του είναι πολύ πρακτική για να το έχουμε ακόμα και σε ταξίδια!!Διατίθεται σε συσκευασία των 200 ml .


Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμε βάζοντας μια μικρή ποσότητα στην παλάμη μας διότι αφρίζει πολύ καλά και στη συνέχεια, ξεπλένετε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή το μπάνιο ως υγρό σαπούνι στην εξωτερική βλεννογόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση.DERMOXEN-ANTI ODOUR
Η ανάγκη για τη διατήρηση της υγιεινής της ευαίσθητης περιοχής  πρέπει να είναι από τις βασικές προτεραιότητες σε κάθε στάδιο της γυναικείας ζωής. Βέβαια, η μετάβαση σε κάθε νέα περίοδο, από την παιδική ηλικία στην εφηβεία και μετά στην ενηλικίωση και τη γόνιμη περίοδο και από την αναπαραγωγική ηλικία στην εμμηνόπαυση, σημαίνει και αλλαγή των αναγκών για ατομική φροντίδα!
Η ευαίσθητη περιοχή είναι ένα προσεκτικά ισορροπημένο οικοσύστημα υγρού και βακτηρίων, το οποίο διατηρεί το pH του κόλπου σας σε υγιή επίπεδα. Αυτός ο συνδυασμός των υγρών και των βακτηρίων που συνθέτουν το κολπικό έκκριμα ενδεχομένως, κατά καιρούς, να εκπέμπουν ορισμένες οσμές.
Η δυσοσμία στην ευαίσθητη περιοχή είναι από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς οι γυναίκες. Οι δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από την περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι άκρως ενοχλητικές, καθώς μπορεί να φέρουν τη γυναίκα σε εξαιρετικά αμήχανη θέση και άλλες δυσάρεστες... γυναικείες εκπλήξεις !!

Τι φταίει;

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τη δυσοσμία είναι οι φλεγμονές που μπορεί να οφείλονται σε μικρόβια ή μύκητες και γνωρίζουν ιδιαίτερη έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχεστε σε επαφή με την άμμο και το νερό της πισίνας και της θάλασσας. Το πρόβλημα μπορεί, επίσης, να οφείλεται στην κακή υγιεινή της περιοχής, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, αλλά ορισμένες γυναίκες έχουν την αίσθηση ότι η ευαίσθητη περιοχήτους μυρίζει άσχημα.
Πώς θα θωρακιστούμε όμως από όλες αυτές τις άσχημες οσμές που περιστασιακά έχουμε αντιμετωπίσει σχεδόν όλες εμείς οι γυναίκες; Η ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας απαιτεί εξαιρετική φροντίδα και προσοχή. Αφήνουμε τις φήμες και τις ημιμάθειες στην άκρη και βασιζόμαστε στις απόψεις των ειδικών .

Ο αποτελεσματικότερος και, μεταξύ μας, ευκολότερος τρόπος να σβήσετε τις άσχημες οσμές της ευαίσθητης περιοχής είναι να μην παραμελείτε την υγιεινή και τη φροντίδα της συγκεκριμένης περιοχής. Φροντίστε να περιποιείστε και να πλένετε την περιοχή καθημερινά με το DERMOXEN-ANTI ODOUR.

Το DERMOXEN-ANTI ODOUR δίνει τη λύση και φροντίζει για τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής και την αίσθηση φρεσκάδας του κόλπου με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και υγείας. Με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας, που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια, το προϊόν DERMOXEN-ANTI ODOUR είναι η απάντηση στις απαιτήσεις κάθε μοναδικής γυναίκας για... μοναδική φροντίδα!

Αν προτιμάτε ένα αποτελεσματικό καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής , τότε το DERMOXEN-ANTI ODOUR είναι ένα απαλό υγρό καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής και  είναι το πρώτο καθαριστικό που καταπολεμά εξειδικευμένα και φυσικά τις άσχημες κολπικές οσμές που συχνά αποτελούν συμπτώματα δυσφορίας και κολπικών μολύνσεων. Εμπλουτισμένο με καινοτόμες πρεβιοτικές ίνες φυτικής προέλευσης, μεγάλης σημασίας για τη ρύθμιση της κολπικής βακτηριακής χλωρίδας, βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας των κολπικών μεμβρανών.

 Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Αιθέριο έλαιο λεμονιού: αποτελεσματική δράση κατά των βακτηρίων που ευθύνονται για την κακή οσμή. Αιθέριο έλαιο Melissa: ασκεί μια βαθιά αναζωογονητική και αποσμητική δράση. Πρεβιοτικές ίνες: ευνοούν τον φυσικό πολλαπλασιασμό των Lactobacilli, προκειμένου να προστατεύσουν τις φυσικές άμυνες της ευαίσθητης περιοχής.
Με αποσμητικό άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, προσφέρει ευχάριστη φρεσκάδα και αναζωογονητική αίσθηση, ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόληψη της κακοσμίας και σέβεται την ευαίσθητη περιοχή. Έχει ελαφριά υφή με αναζωογονητικό άρωμα!!!
Χαρίζει καθημερινά μια ανεπανάληπτη αίσθηση μακράς διάρκειας φρεσκάδα και άνεσης…….
Για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής των γυναικών σε γόνιμη ηλικία. Ενδείκνυται ιδιαίτερα μετά τον αθλητισμό, προκειμένου να αφαιρέσετε τις κακές οσμές και να καθαρίσετε την ευαίσθητη περιοχή σας.

Συνιστάται επίσης κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου και κατά τη διάρκεια θεραπειών για γυναικολογικά προβλήματα.
Είναι σε πρακτική συσκευασία με ειδική αντλία για καλύτερη κατανομή του προϊόντος!

Τρόπος χρήσης:

Το χρησιμοποιούμαι μια με δύο φορές την ημέρα είναι αρκετές για ένα σχολαστικό καθαρισμό. Μην υπερβάλλετε, όμως, γιατί έτσι καταστρέφεται η φυσιολογική χλωρίδα της περιοχής.
Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως τα προϊόντα Dermoxen Greece εκτός από φροντίδα και η υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής δεν προσφέρουν μόνο καθαριότητα και φρεσκάδα, αλλά πάνω απ’ όλα προφυλάσσουν από ανεπιθύμητους παθογόνους μικροοργανισμούς, προσφέρουν επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα  που δεν αλλοιώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος διατηρώντας τη φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου χάρη στο επίπεδο του pH, ταυτόσημο με της ευαίσθητης περιοχής. Τα αυστηρώς ελεγμένα προϊόντα τους, από την επιλογή της καλύτερης ποιότητας πρώτης ύλης έως την τελική διάθεση, είναι υποαλλεργικά και ελεγμένα δερματολογικά, γυναικολογικά και κλινικά.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Dermoxen Greece για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.medworld.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου