Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Shine and Beauty review


Shine and Beauty



Summer mood always ON…


Γειά σας Glamorous,

Είναι δεδομένο ότι τους ζεστούς μήνες η διάθεσή μας «ανεβαίνει», ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι μία κανονική πρόκληση για το καθημερινό μακιγιάζ. Βλέμμα που θυμίζει τροπική παραλία, χείλη σαν ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα, ηλιοκαμένη όψη που φέρνει στο μυαλό τις διακοπές.
Υπάρχουν συνήθειες όμως που αν και πρόθεσή τους είναι ν’ αρέσουν, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό.
Το μακιγιάζ είναι τέχνη και αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες είναι καλύτερο ή να συμβουλευτείτε ειδικό ή να επιλέξετε τρόπους ασφαλείς που δεν θα σας εκθέσει το αποτέλεσμα.

Ο ήλιος, η υγρασία και η ζέστη αλλοιώνουν το μακιγιάζ και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Είναι ενδεικτικό ότι σε κοινωνικά γεγονότα που γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως γάμοι και βαφτίσεις, βλέπουμε κυρίες να έχουν επιχειρήσει να «καμουφλάρουν» τα σημάδια του χρόνου, αλλά και η υπερβολική χρήση make up και πούδρας εμφανίζει τελικά εντονότερο το πρόβλημα, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα και τη ζέστη.
Τους ζεστούς μήνες, το make up πρέπει να περιορίζεται, να γίνεται πιο ελαφρύ και αναδεικνύει την αξία της φυσικής ομορφιάς. Οι προτάσεις είναι πολλές και εμπνέουν για να δημιουργήσουμε με διαφορετικό μακιγιάζ, ανάλογα με τη διάθεση και το στυλ μας, την εικόνα που θα αναδείξει περισσότερο τα χαρακτηριστικά μας και θα προβάλλει την ομορφιά μας.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε κάτι όμορφο, αλλά από την άλλη πλευρά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία , τότε σας προτείνουμε μοναδικά προιόντα από την εταιρία Shine and Beauty για τον εαυτό σας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Shine & Beauty είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των καλλυντικών βιολογικού ενδιαφέροντος, από το 2010 και εδρεύει στην όμορφη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα του καλλωπισμού.
Η Shine & Beauty έχει στο δυναμικό της, εξειδικευμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι έτοιμοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να ασχοληθούν με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Στην Shine & Beauty επιλέγουνε τα προϊόντα που θα διαθέσουνε, πάντα με αγάπη και προσήλωση στην δουλειά τους, που πλέον έχει γίνει αυτοσκοπός. Εισάγουνε ότι καλύτερο υπάρχει, στα χώρο των καλλυντικών, από την διεθνή αγορά, χωρίς βέβαια να βάζουνε σε δεύτερη μοίρα την εγχώρια αγορά από την οποία προέρχονται τα φυτικά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες… μόνο απεριποίητες…. Στη Shine & Beauty πρεσβεύουνε αυτή την ιδέα και τη στηρίζουνε σθεναρά, με κάθε τρόπο. Επειδή όμως τα καλλυντικά δεν απευθύνονται μόνο στις κυρίες, πρωταρχικό τους μέλημα είναι να εξασφαλίσουνε την ομορφιά και την καλαισθησία, σε όλους όσους την αποζητούν, σε συνδυασμό πάντα με προσιτές τιμές και σεβασμό στην φύση και στον άνθρωπο. Shine & Beauty…γιατί η προσπάθεια σας να φαίνεστε όμορφοι, μόλις απέκτησε ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο…





Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




VOLLARE- MAKE UP FOUNDATION- EVOLUTION No 65



Η εποχή της Αναγέννησης. Στο άκουσμα της Άνοιξης έρχονται στο μυαλό λουλούδια, όμορφες μυρωδιές, ένα δροσερό αεράκι… Υπέροχη εποχή γεμάτη χρώματα και φρέσκες ιδέες μιας και η Άνοιξη είναι γεμάτη διάθεση για καινούρια ξεκινήματα. H άνοιξη είναι εδώ και απαιτεί ανανέωση. Το βλέπετε, το μυρίζετε, το αισθάνεστε στην ατμόσφαιρα και το δροσερό αεράκι που σας χτυπά στο πρόσωπο.
Όσο και να απολαμβάνουμε τον ήλιο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι όλες μας απασχολεί το πώς φαινόμαστε. Οι εμφανίσεις μας πρέπει να είναι πάντοτε εντυπωσιακές, ώστε να κλέβουν την παράσταση και να τραβούν τα βλέμματα όλων επάνω μας, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να μοιάζει υπερβολικό ή επιτηδευμένο.
Συνήθως, αυτές οι ημέρες μας βρίσκουν σε μια αναζήτηση του ιδανικού μακιγιάζ, εκείνου που θα ταιριάξει απόλυτα στην προσωπικότητα μας και θα ολοκληρώσει το outfit μας.

Το make up παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στο μακιγιάζ σας και είναι το σημείο-κλειδί. Το make up δεν είναι απλώς ένα ακόμα όπλο ομορφιάς. Εξαφανίζει από το πρόσωπό μας ατέλειες, κούραση, ακόμα και θλίψη και χαρίζει τη βελούδινη λάμψη της νεότητας και της χαράς.
Δεν χρειάζεται να αποτελεί πρόκληση η διατήρηση του μακιγιάζ. Το μέικ-απ σας πρέπει να είναι όσο πιο «κοντά» γίνεται στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας αφού και τη νέα σεζόν το natural look σας βάζει στο θρόνο της ανοιξιάτικης ομορφιάς. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επενδύσετε σε ένα μέικ-απ που ταιριάζει απόλυτα στην φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας για αψεγάδιαστο δέρμα που ακτινοβολεί.
Υπάρχει τρόπος να συνδυάσουμε κάλυψη στα μέτρα μας, διάρκεια στο μακιγιάζ και συγχρόνως να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και ενυδατωμένη;

Ναι !Η όμορφη επιδερμίδα γίνεται δική σας με το make-up VOLLARE- MAKE UP FOUNDATION- EVOLUTION No 65 που μεταμορφώνει τη θαμπή επιδερμίδα, καλύπτει τις ατέλειες και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, προσφέροντας την αίσθηση της φρεσκάδας και μπορεί πολύ όμορφα να αποδώσει την ανοιξιάτικη διάθεση.

Το make-up VOLLARE- MAKE UP FOUNDATION- EVOLUTION No 65 χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αφήνοντας μια απαλή υφή και άνεση. Αυτό το μέικ-απ χαρίζει κάλυψη που διαρκεί και κρύβει τις δυσχρωμίες ή άλλες ατέλειες της επιδερμίδας. Αυτό το προϊόν εξασφαλίζει φυσικό και αψεγάδιαστο φινίρισμα που προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας και απομακρύνει την υπερβολική γυαλάδα. Διορθωτικό , υγρό make-up με λεπτόρρευστη υφή, υψηλή κάλυψη και αίσθηση γυμνής επιδερμίδας. Απόκτησε φυσική κάλυψη χωρίς πόρους και γυαλάδες ,ταυτίζεται τέλεια με την επιδερμίδα σας. It fits you!
Ταιριάζει απόλυτα για όλη την ημέρα και διατηρεί κατάλληλο επίπεδο υγρασίας, καλύπτει τις  ατέλειες και αφήνει ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα.
Περιέχει λάδι προϊόντος Macadamia και Argan κατά το βέλτιστο τρόπο για να θρέψει και να αυξήσει το επίπεδο ευελιξίας. Διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας σε ισορροπημένα επίπεδα.
Ιδανικό για γυναίκες με ελαφριές έως μέτριες ατέλειες (ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος, μαύροι κύκλοι, κοκκινίλες, κ.ά.).

Το μέικ-απ VOLLARE- MAKE UP FOUNDATION- EVOLUTION No 65  για τέλεια κάλυψη  είναι προσεκτικά συσκευασμένο σε αεροστεγές μπουκαλάκι των 30 ml που το διατηρεί ασφαλές και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μέχρι και την τελευταία του σταγόνα.


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε το προϊόν με τις άκρες των δαχτύλων κάνοντας μικρές κινήσεις από μέσα προς τα έξω.
Tip 1: Τοποθέτησέ το “κάτω” από φυσικό φωτισμό, ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τα λάθη.
Tip 2: Και ποτέ μην ξεχνάτε να ''σβήσετε'' το make -up απαλά στον λαιμό .Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.




VOLLARE-MAKE UP- SILKY TOUCH FOUNDATION No 65



Θέλετε να είστε το επίκεντρο και όλα τα βλέμματα να πέφτουν επάνω σας; Θέλετε να δείξετε νεότερη και φρέσκια πριν από μια σημαντική έξοδο;
Όχι, δεν είναι ανάγκη να είστε καλεσμένη στα Όσκαρ για να συμβεί αυτό! Μπορείτε να γίνετε το κέντρο του θαυμασμού σε οποιοδήποτε πάρτι, δείπνο ή εκδήλωση κι αν βρεθείτε. Χωρίς υπερβολή πρόκειται να πρωταγωνιστήσετε σε όλα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, αφού θα μοιάζετε με star και όλοι θα σας κυνηγούν, σαν παπαράτσι, για να βγουν μαζί σας έστω μια selfie. Η ανοιξιάτικη περίοδος ενδείκνυται για εντυπωσιασμό που αγγίζει την εικόνα των διάσημων του Χόλυγουντ. Έτσι, ακόμη κι αν στην καθημερινότητά σας επιλέγετε τις πιο μίνιμαλ εμφανίσεις, αυτή είναι η ευκαιρία σας να επιλέξετε ένα διαφορετικό μακιγιάζ για να λάμψετε…δια της παρουσίας σας.

Το πρώτο βήμα για να δείχνει ένα μακιγιάζ τέλειο είναι η σωστή βάση. Για να χτιστεί κάτι, πρέπει η βάση να είναι καλή. Το make-up είναι το πρώτο βήμα για ένα μακιγιάζ χωρίς ατέλειες. Η επιδερμίδα πρέπει να φαίνεται αψεγάδιαστη σαν καμβάς, να υπάρχει ομοιομορφία στο χρώμα και να καλύπτονται οι ατέλειες, χωρίς ωστόσο να δίνει την εντύπωση ότι φοράτε πολλές στρώσεις, γιατί τότε θα δείχνει σαν μάσκα.

To εφέ της μάσκας και η «ασφυξία» της επιδερμίδας ανήκουν πια στο παρελθόν του μακιγιάζ. Τώρα πλέον το μέικ-απ μπορεί να περιποιείται την επιδερμίδα και να συμβάλλει ακόμα και στην αντιμετώπιση διάφορων ατελειών.
Ας μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχουν μόνο γυναίκες που δεν έχουν ανακαλύψει την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους. Η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση, λαμβάνοντας υπόψιν πως κάθε μια από εμάς  είναι ξεχωριστή και μοναδική.

Το VOLLARE-MAKE UP- SILKY TOUCH FOUNDATION No 65 απαντά στις ανάγκες εκείνων των γυναικών, που επιθυμούν να πετάξουν το πέπλο που καλύπτει την επιδερμίδα τους και να αποκαλύψουν την ιδανική της ομορφιά!

Το μακράς διαρκείας καλυπτικό και ενυδατικό VOLLARE-MAKE UP- SILKY TOUCH FOUNDATION No 65 χάρη σε μια μοντέρνα φόρμουλα είναι απίστευτα αποτελεσματικό και για τα ευαίσθητα δέρματα. Τα ιδανικά κατάλληλα συστατικά που περιέχει διατηρούν το απαιτούμενο επίπεδο ενυδάτωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ καλύπτει όλες τις ατέλειες. Η ελαφριά φόρμουλα του προϊόντος επιτρέπει την φυσική δράση καθώς και το μεταξένιο μακιγιάζ.
Τώρα το αψεγάδιαστο δέρμα μπορεί να είναι το δικό σου. Είναι αέρινο, υψηλής κάλυψης foundation για ξηρή, μικτή, κανονική και λιπαρή επιδερμίδα. Μεγάλης διάρκειας, με ενυδατικές, δροσερές και ματ συνθέσεις για να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις έναν τέλειο καμβά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ενισχύειτη δυνατότητα κάλυψης, δε μειώνει τη διαφάνεια του μακιγιάζ.
Περιέχει λάδι προϊόντος Macadamia και Argan και παρέχουν βέλτιστη θρέψη και βελτιώνουν αποτελεσματικά την ελαστικότητα του δέρματος. Η ελαφριά υφή επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή πάνω στο πρόσωπο, αφήνοντάς την λεία, ματ και φρέσκια. Ανθεκτικό και σταθερό μέικ-απ που απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα χωρίς να φράζει τους πόρους. Προστατεύει την επιδερμίδα και λειαίνει τυχόν διαφορές στην υφή. 
Η υφή του καθιστά την εφαρμογή του εύκολη και αφήνει αψεγάδιαστο και ματ αποτέλεσμα. Αυτό το make up διατηρείται αναλλοίωτο και φυσικό ακόμα σε συνθήκες ζέστης, υψηλής υγρασίας και έντονης δραστηριότητας. Το δέρμα το αισθάνεται ελαφρύ και άνετο.


Αναλυτικότερα:


  • Μακρά διάρκειας καλυπτική δράση.
  • Ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.
  • Μεταξένια υφή.
  • Προσφέρει άμεση ομοιογενή απόχρωση.
  • Αναδεικνύει την λάμψη.
  • Ελέγχει τη γυαλάδα.


Είναι ο νέος σύμμαχος ομορφιάς για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες!
Είναι σε όμορφη και πρακτική συσκευασία.


Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε απλώνοντας μια λεπτή στρώση στην επιδερμίδα μας.


VOLLARE- EVOLUTION MODELING EYEBROW GEL-02



 Επιχείρηση « φρύδια»…


Λένε ότι τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής – οπότε επιτρέψτε στα φρύδια σας να τα αναδείξουν! Λεπτά ή παχιά, σκούρα ή ξανοιγμένα, τα φρύδια θα είναι πάντα το δυνατό χαρτί του προσώπου σας. Μπορούν να αναδείξουν ένα μέτριο και να καταστρέψουν ένα όμορφο πρόσωπο. Όταν είναι καλοσχεδιασμένα προσφέρουν ένταση και ζωντάνια στο βλέμμα, κάνουν τα μικρά μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και περιορίζουν την ανάγκη για έντονο μακιγιάζ.
Η αρμονία σε ένα πρόσωπο καθορίζεται σε σημαντικό βαθμό από το σχήμα και το πάχος των φρυδιών, και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να τα αμελείτε. Για να είναι καλοσχηματισμένα, φροντίστε τα. Το σωστό σχήμα τονίζει το βλέμμα, το ανασηκώνει, προσθέτει φρεσκάδα στην όψη μας, εναρμονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και μπορεί να δώσει ακόμα και την ψευδαίσθηση ενός mini lift ματιών.

Η ανόρθωση φρυδιών δίνει έναν αέρα ανανέωσης σε όλα τα πρόσωπα. Είναι σαν να έχεις κάνει μόνιμο μπότοξ, χωρίς ενέσεις. Μετακινώντας τα φρύδια ελαφρώς προς τα πάνω, τα μάτια δείχνουν πιο ανοιχτά, ενώ το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και χαρούμενο.
Το φυσικό σχήμα των φρυδιών είναι συνήθως αυτό που «πηγαίνει» με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για τον λόγο αυτό η συμβουλή όλων των μακιγιέρ είναι να το χρησιμοποιούμε σαν οδηγό, οποιαδήποτε επέμβαση κι αν θελήσουμε να κάνουμε. Για παράδειγμα, στα μικρά, ντελικάτα πρόσωπα, η γραμμή των φρυδιών θα πρέπει να παραμένει λεπτή, ενώ αντίθετα σε ένα πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά τα βγαλμένα φρύδια θα μοιάζουν αταίριαστα, σχεδόν ψεύτικα.
Δυστυχώς η φύση δεν είναι πάντα… αλάνθαστη. Στην περίπτωση αυτή καλούμαστε εμείς, να κάνουμε τις μικρές αλλά επιβεβλημένες διορθωτικές κινήσεις. Δεν είναι όμως πάντα εύκολο. Μια καλή ιδέα είναι, την πρώτη τουλάχιστον φορά που θα θελήσετε να δώσετε νέο σχήμα στα φρύδια, να εμπιστευθείτε το σταθερό χέρι ενός επαγγελματία για να μπορείτε στη συνέχεια να το συντηρείτε μόνες σας, καθαρίζοντας κάθε δέκα περίπου μέρες τις τριχούλες που ξεφεύγουν από τη …γραμμή.

Αν πάλι προτιμάτε να διορθώσετε μόνες σας το σχήμα των φρυδιών, βάλτε πρώτα σημάδια, εφαρμόζοντας το «κόλπο» του highlight με το VOLLARE- EVOLUTION MODELING EYEBROW GEL-02 .

Με το VOLLARE- EVOLUTION MODELING EYEBROW GEL-02 κρατήστε τα ατίθασα φρύδια σας στη θέση τους με ένα διακριτικό και εύχρηστο τζελ .Δημιουργεί highlight γρήγορα και εύκολα στα φρύδια και τους δίνει ένα τέλειο σχήμα. Μια κρεμώδης φόρμουλα που στεγνώνει γρήγορα και πυκνώνει οπτικά τις τρίχες, ακόμη και το χρώμα τους.
Είναι το απόλυτο τζελ φρυδιών με χρώμα σκούρο καφέ και δημιουργεί ένα φυσικά πυκνό και καλοσχηματισμένο φρύδι.
Το gel φρυδιών είναι το ιδανικό προϊόν για να γεμίσετε τα φρύδια σας, να αναδείξετε το χρώμα και να τονίσετε το περίγραμμά τους. Η σύνθεσή του είναι ελαφριά και ενυδατώνει τα φρύδια ενώ χαρίζει πιο πυκνό αποτέλεσμα και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια, καθώς και πλούσια και έντονα φρύδια. Επιπλέον, λειαίνει και δίνει σχήμα στα φρύδια σας.
Αυτό το προϊόν έχει πολύ καλή απόδοση και σας παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα είτε θέλετε φυσικό γέμισμα είτε σχηματισμένα φρύδια με έντονο περίγραμμα.

Αποκτήστε στη στιγμή ως δια μαγείας πιο πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια!

Το ειδικό βουρτσάκι εξασφαλίζει εύκολη και τέλεια εφαρμογή. Η συσκευασία είναι όμορφη και κατάλληλη και για την τσάντα μας.
Η ποικιλία 3 χρωμάτων σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε κάθε φορά.


Τρόπος Χρήσης:

Χτενίστε με το πινέλο, δίνοντάς το επιθυμητό σχήμα.

Tips:

Να θυμάστε όμως ότι, όσο λιγότερο ξεφεύγετε από το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, τόσο πιο κολακευτικό θα είναι το αποτέλεσμα για το πρόσωπό σας. Επιλέγετε προσεκτικά την απόχρωση που θέλετε, φροντίζοντας να είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας, αλλά όχι τελείως αντίθετο με το χρώμα των μαλλιών σας. Aν, για παράδειγμα, είστε ξανθιά και τα φρύδια σας είναι σκούρα καστανά, προτιμήστε χρώμα ανοιχτό καφέ, για να γλυκάνετε την αντίθεση.
Για να βρείτε τη σωστή απόσταση μεταξύ των φρυδιών σας: Κρατήστε ένα πινέλο ή στυλό κάθετα από το ρουθούνι ως το μάτι σας. Εκεί που καταλήγει η άκρη του, θα πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σας.



VOLLARE- ELEGANCE ROUGEBRUSH POWDER No 4





Το μαγικό εργαλείο του μακιγιάζ..


Ζηλεύουμε τα ψηλά ζυγωματικά της Ζιζέλ; Θαυμάζουμε τη φρεσκάδα της 44χρονης Κέιτ Μπλάνσετ; Θέλουμε τις γωνίες του προσώπου της Κίρα Νάιτλι; Ονειρευόμαστε τη λάμψη της Μιράντα Κερ; Πώς θα καταφέρουμε να τα αποκτήσουμε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα;

Με δύο μόνο «σωστές» κινήσεις μπορεί να δώσει μια λάμψη υγείας στα ζυγωματικά μας, να δημιουργήσει γωνίες και να κάνει το πρόσωπό μας να φαίνεται πιο λεπτό και ξεκούραστο. Τις περισσότερες φορές αρκεί μια "ιδέα" χρώματος για να αποκτήσει το πρόσωπό μας δροσερή, γεμάτη υγεία και φρεσκάδα όψη σαν να κάναμε αερόβια γυμναστική ή... να τρέχαμε μία ώρα. Και τότε, δεν έχουμε παρά να βγάλουμε το ρουζ από το τσαντάκι των καλλυντικών μας!
Το ρουζ είναι από τα must-have προϊόντα του νεσεσέρ κάθε γυναίκας - και όχι άδικα. Το ρουζ κατέχει εξέχουσα θέση, χαρίζοντας φωτεινότητα στο πρόσωπο. Δίνει χρώμα στα μάγουλα και παράλληλα τα φροντίζει έτσι ώστε να αντανακλούν πραγματική φυσική λάμψη υγείας. Το ρουζ αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του προσώπου, κολακεύει τα χαρακτηριστικά και είναι απαραίτητο για να φανεί το μακιγιάζ. Είναι αυτό που δίνει ροδαλή, υγιή και φρέσκια όψη με μια κίνηση!
Τα φυσικά ελαφρώς ροζ μάγουλα είναι σημάδι νεότητας, καλής υγείας και κατ’ επέκταση γονιμότητας, γι’ αυτό και πάντα έλκυαν υποσυνείδητα το άλλο φύλο. Αλλά το ρουζ μπορεί να γίνει και όπλο κατά της γήρανσης. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει το χρώμα του και γίνεται θαμπό. Η χρήση του ρουζ επαναφέρει το νεανικό χρώμα. Ωστόσο, εξίσου σημαντική με την επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι και η επιλογή της σωστής υφής..

Το VOLLARE- ARTLOOK – BRUSH POWDER No 4 αναδεικνύει κάθε beauty look σας και χαρίζει στο πρόσωπό σας μία φωτεινή και υγιή όψη και είναι απαραίτητο για κάθε στιγμή της μέρας.

Το ρουζ VOLLARE- ARTLOOK – BRUSH POWDER No 4 δίνει στο δέρμα σας υγιή, φρέσκια , φυσική εμφάνιση και λαμπερό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εξασφαλίζει μεταξωτό φινίρισμα στο μακιγιάζ. Η φόρμουλα του προϊόντος κάνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο και να ακτινοβολεί. Η σκόνη δεν πέφτει, κάνοντας το αποτέλεσμα είναι ορατό για πολλές ώρες. Τονίζει τέλεια τα ζυγωματικά. Αυτό το εξαιρετικά φίνο ρουζ με υφή πούδρας προσφέρει απαλή, προσαρμοζόμενη απόχρωση και είναι μακράς διάρκειας.
Ένα ανάλαφρο ρουζ που εφαρμόζεται και αναμειγνύεται εξαιρετικά ομοιόμορφα. Αυτό το ζωηρό και μεταξένιο ρουζ θα φέρει στα μάγουλά σας μια όμορφη πινελιά χρώματος. Η πλούσια σύνθεσή του επιτρέπει τη λεία και ομοιόμορφη εφαρμογή του χρώματος.
Σμίλευση, Σχήμα, Λάμψη. Τοποθετείστε αυτό το εξαιρετικό μεταξένιο, πολυτελή ρουζ για ενισχυμένο περίγραμμα και υγιή λάμψη. Έχει  δροσερό, λαμπερό ροζ χρώμα!


Χαρακτηριστικά:


  •  Δίνει στα μάγουλα υγιές χρώμα.
  • Φωτίζει.
  • Εξαιρετικά φίνο.
  • Εύκολη εφαρμογή.
  • Απόχρωση που διαρκεί.

Η μικρή συσκευασία της σας επιτρέπει να την έχετε πάντα μαζί σας.


Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε στα μάγουλα με πλατύ πινέλο και απλώστε σβήνοντας.

Τips:

1.Για να διαλέξεις την σωστή απόχρωση λοιπόν δεν έχεις παρά να τσιμπήσεις τα μάγουλά σου! Το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο και δέρμα είναι αυτό που έχεις φυσικά, όταν κοκκινίζει το πρόσωπό σου. Το μυστικό λοιπόν είναι στο… τσίμπημα! Τσίμπα τα μάγουλά σου ελαφρά και προσπάθησε να βρεις μια απόχρωση που να μοιάζει με το φυσικά ροδαλό σου χρώμα. Και να θυμάσαι, τα πάντα δείχνουν διαφορετικά σε φυσικό φως συνεπώς μην κάνεις το τεστ βράδυ και μην αγοράσεις απόχρωση αν δεν την δεις σε φυσικό φως πρώτα!
2.Αντί για το κέντρο των ζυγωματικών, απλώνουμε το ρουζ στο υψηλότερο σημείο των ζυγωματικών (μερικά εκατοστά κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού). Έτσι θα κολακεύσουμε τα μάγουλα που έχουν χάσει τη φρεσκάδα και τη σφριγηλότητά τους, και θα ανασηκώσουμε τα ζυγωματικά.



VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP BRONZING POWDER




Η αιφνίδια μετάβαση του καιρού και της θερμοκρασίας από την άνοιξη στο καλοκαίρι, τις τελευταίες μέρες μας ανάγκασε να πετάξουμε τα πουλόβερ και τα καλσόν. Τι γίνεται όμως με το κατάλευκο χρώμα της επιδερμίδας μας;
Επιθυμείτε το άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα σας, αλλά γνωρίζετε πόσο επικίνδυνες είναι οι ακτίνες. Πώς, λοιπόν, θα αποκτήσετε την «ηλιοκαμένη» ακτινοβολία σε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς να εκτεθείτε αλόγιστα;
Η πιο γρήγορη απάντηση είναι βέβαια το… εικονικό μαύρισμα, ο λιγότερο ίσως διασκεδαστικός τρόπος για να αποκτήσουμε το πρώτο μας χρώμα, σίγουρα, όμως, ο πιο ασφαλής.
Το μυστικό για ένα μπρούντζινο χρώμα που αντανακλά τη λάμψη του ήλιου προσφέρουν τα μπρονζέ προϊόντα. Εξασφαλίζουν ένα εφέ φυσικού μαυρίσματος στο πρόσωπο, που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται… Τα μπρονζέ προϊόντα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή. Δίνουν μια φυσική, χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα και σας χαρίζουν μια... μποέμ πινελιά εξωτικών, ηλιόλουστων προορισμών.
Το βασικό προϊόν για να πετύχετε το «μπρονζέ look» είναι η πούδρα. Οι νέες πούδρες σε βελούδινες και ελαφριές συνθέσεις δίνουν άψογα αποτελέσματα, χωρίς να φράζουν τους πόρους.

Ακόμη και αν είστε οπαδός του «φυσικού λουκ», δεν θα απογοητευτείτε από τα προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μαυρισμένης από τον ήλιο επιδερμίδας. Το «μπρονζέ λουκ» φωτίζει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που δεν περνά απαρατήρητη. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο θετικό από τη λάμψη του ήλιου», οι χρυσαφένιες και οι γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε μερικές «λεπτομέρειες». 
Το «κλειδί» είναι η πούδρα VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP BRONZING POWDER.

Η VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP BRONZING POWDER είναι για να αποκτήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα μαυρίσματος, δίνοντας στο δέρμα μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. H VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP BRONZING POWDER με μη λιπαρή σύνθεση προσφέρει λαμπερή, ηλιοκαμένη εμφάνιση, με φινίρισμα τόσο ελαφρύ σαν να έχει δημιουργηθεί με αερογράφο. Έτσι προσφέρει στο δέρμα φυσικό, διακριτικό αποτέλεσμα και υπέροχη απαλότητα.  Η ηλιοκαμένη όψη του δέρματος δεν θαμπώνει, δεν γυαλίζει και δεν ξεθωριάζει με το πέρασμα της ώρας.
Η πούδρα είναι ανάλαφρη και χαρίζει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Υπογραμμίζει τα ζυγωματικά. Εφαρμόζει εύκολα χωρίς να αφήνει κηλίδες και να προκαλεί ξηρότητα.
Δίνει μια νότα καλοκαιρινή ... όλο το χρόνο! προσφέρει ένα ελαφρύ μαύρισμα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ σας, σε πιο σκούρο, ματ bronzer για υπέροχες, λαμπερές αποχρώσεις. Η πούδρα προσαρμόζεται σε κάθε απόχρωση δέρματος. Χαρίζει ένα ζεστό και απαλό τόνο στην επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για εφαρμογή όλους τους μήνες του χρόνου. Έχει απαλή υφή και είναι κατάλληλη ακόμη και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Η όψη δείχνει λαμπερή, με φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα.

Απλά ένα ίχνος της πούδρας είναι αρκετό για να δώσει μια φρέσκια, ιριδίζουσα χροιά και μία ανέμελη καλοκαιρινή αίσθηση!
Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν με αυτή την κλασική γεύση από καλοκαίρι.

Είναι σε πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη για να την έχουμε πάντα μαζί μας!


Τρόπος χρήσης:

1 - Απλώστε την πούδρα πάνω από τα ζυγωματικά και τη γραμμή της μύτης.
2 - Εφαρμόστε ελαφρά στο μέτωπο, από κάτω προς τα πάνω, για ομοιόμορφο χρώμα.
3 - Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στους κροτάφους για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας.
4 - Προσθέστε λίγο στο πιγούνι.

Tip:

Συνιστούμε η εφαρμογή να γίνεται με οριζόντιες κινήσεις στο μέτωπο καθώς και στις πλευρές της μύτης και με κάθετες κατά μήκος του περιγράμματος της κάτω γνάθου, στους ώμους και στο ντεκολτέ.


VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP MATT POWDER WITH MACADAMIA OIL




Τι καλύτερο από ενα αψεγάδιαστο δέρμα;

Όταν μια γυναίκα ξεκινά το μακιγιάζ της έχει ένα πράγμα στο μυαλό της: Με ποιο τρόπο θα το κάνει για να έχει το πιο φυσικό αλλά και ταυτόχρονα το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα με το τι χρώμα κραγιόν θα χρησιμοποιήσετε ή με ποια σκιά θα βάψετε τα μάτια σας, εκείνο που θα καθορίσει την ποιότητα του μακιγιάζ είναι η καλή βάση και να μοιάζει με έργο τέχνης.
Κατά καιρούς εφοδιάζετε το νεσεσέρ σας με άπειρα καλλυντικά, αλλά πρόσφατα συνειδητοποιήσατε πως δεν έχετε επενδύσει στο πιο σημαντικό. Η πούδρα είναι ένα από τα καλλυντικά προϊόντα που οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν να εντάξουν στο νεσεσέρ τους και φοβούνται να χρησιμοποιήσουν στο μακιγιάζ τους. Μία πούδρα προσθέτει την τελευταία πινελιά σε κάθε beauty look σας κι έτσι δεν θα πρέπει να λείπει από τη λίστα σας καθώς δημιουργεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες.

Η πούδρα στο πρόσωπο είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας αφού μπορεί να κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει άψογη χωρίς να τις στερεί τη φυσικότητά της. Η πούδρα είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Καλύπτει τις μικρές ατέλειες του δέρματος και εξαφανίζει τη γυαλάδα προσφέροντας μία μεταξένια, ματ υφή. Αρχικά πρέπει η ίδια να ορίσεις ποια ακριβώς δραστηριότητα θέλεις να έχει η πούδρα σου!
Είναι εύχρηστες και μπορείτε να τις έχετε μαζί σας από το πρωί ως το βράδυ. Δημιουργούν μία άψογη βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ, χωρίς να φαίνεται ότι έχετε απλώσει βάση στο πρόσωπο.
Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα – που μάλλον όλες έχετε μία- ήρθε η ώρα να το κάνετε με την χρήση της VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP MATT POWDER WITH MACADAMIA OIL.

Η VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP MATT POWDER WITH MACADAMIA OIL είναι το απαραίτητο συστατικό της ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου. Σταθεροποιεί το μακιγιάζ , χαρίζει ματ αποτέλεσμα , εξασφαλίζοντας διάρκεια στο αποτέλεσμα. Η όψη παραμένει φρέσκια και βελούδινη. Matt Powder με λάδι macademia με μεταξωτή υφή , δεν φράζει τους πόρους. Είναι μία ελαφριά πούδρα που δίνει ομοιομορφία στο δέρμα και απορροφά το περίσσιο σμήγμα . Η εξαιρετικά λεπτή υφή της ,διασφαλίζει ότι το χρώμα δένει τέλεια και παραμένει σταθερό ενώ διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος όλη την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για retouche κάθε στιγμή της ημέρας για να τελειοποιήσει την επιδερμίδα και να διορθώσει μικροατέλειες.
Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη και ενισχυμένη με ματ αποτέλεσμα. Οι πόροι μειώνονται και συσφίγγουν. Η πούδρα είναι ελαφριά, φυσική και διακριτική με λαμπερό, βελούδινο τελείωμα. Αφήνει το δέρμα άνετο και διατηρεί την φυσική του υγρασία.

Η εξαιρετικά απαλή και ανάλαφρη υφή της προσφέρει άνεση και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σέβεται ακόμα και το ευαίσθητο δέρμα.

Αναλυτικότερα:


  • Μειώνει στη στιγμή τις γυαλάδες.
  • Βοηθά στη λείανση των πόρων.
  • Διακριτικό αποτέλεσμα.

Έχει ευχάριστο άρωμα πράσινου τσαγιού. Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος.
Για τέλεια εφαρμογή make-up χρησιμοποιήστε επίσης το ενυδατικό και μαλακό Foundation Evolution Make-Up Foundation.

Τρόπος χρήσης:

Με απαλά πατήματα, απλώστε με σφουγγαράκι ή με πινέλο, δουλεύοντας από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω χωρίς να ξεχνάτε τον λαιμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για διακριτικό αποτέλεσμα ή πάνω από το make up για μεγαλύτερη κάλυψη. Ιδανική για ρετούς κατά την διάρκεια της ημέρας για να μειώνει την γυαλάδα.


VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP SHIMMER POWDER WITH ARGAN OIL




Η λάμψη του Μακιγιάζ..

Το καλοκαίρι είναι πολλά πράγματα: ηλιόλουστες μέρες και παραλίες, χαλαροί ρυθμοί και αρώματα, ελαφριά γεύματα και μεγάλα απογεύματα με φίλους. Όμως, όσο κι αν δεν μας αρέσει να το σκεφτόμαστε, είναι μόνο τρεις μήνες. Ωστόσο, παρόλο που το καλοκαίρι αρχίζει, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ουσία του καλοκαιριού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι σαφές ότι δε μπορείτε να κάνετε τίποτα για να παραμείνει η ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες, αλλά για κάποια άλλα πράγματα, όλο και κάτι μπορείτε να κάνετε…
Θέλετε λαμπερό δέρμα; Το φετινό καλοκαίρι ως ανάδειξη της φυσικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η «γυμνή» επιδερμίδα, που φέτος αφήνει πίσω την άτονη όψη και υιοθετεί την ανάλαφρη αίσθηση της φυσικής γυαλάδας και λάμψης.
Εκτός από τους φυσικούς τρόπους που πρέπει να υιοθετήσετε, όπως να πίνετε νερό, να κάνετε συχνά απολέπιση και  καθαρισμό , μπορείτε να πετύχετε άμεσα με το μακιγιάζ την λάμψη που θέλετε στο πρόσωπό σας. Το... θαυματουργό καλλυντικό είναι η πούδρα λάμψης .Επιλέξτε μια πούδρα που χαρίζει λάμψη για να τονίσετε τις γωνίες του προσώπου σας.
Η πούδρα είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του make up, ενώ μπορεί να κάνει το μακιγιάζ να δείχνει φρέσκο, ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, δίνοντας του την extra λάμψη που χρειάζεται. Μπορεί να δώσει ένταση στο μακιγιάζ, να φροντίσει την επιδερμίδα σας και να σας λύσει τα χέρια ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Αν ψάχνετε για το προϊόν  που θα αφήσει στην επιδερμίδα σας ένα αποτέλεσμα με λάμψη, η πούδρα VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP SHIMMER POWDER WITH ARGAN OIL είναι για εσάς.

Η VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP SHIMMER POWDER WITH ARGAN OIL είναι πούδρα για αποτέλεσμα λάμψης που θα σας ενθουσιάσει. Δίνει βελούδινο ματ φινίρισμα και φυσική λάμψη. Ιδανική για να φωτίζει το δέρμα. Οπτικά μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων και καλύπτει τα σημάδια κόπωσης . Κάνει το δέρμα να φαίνεται υγιές και ακτινοβόλο για πολλές ώρες .
Μια ανάλαφρη πούδρα σε μορφή σκόνης με σωματίδια μαργαριταριών καθιστούν το δέρμα πιο φωτεινό και προσφέρουν ειδικό φινίρισμα μακιγιάζ. Είναι το τέλειο προϊόν για την κάλυψη των μικροατελειών της επιδερμίδας, ενώ αναζωογονεί και ανανεώνει την όψη του προσώπου. Περιέχει παράγοντες που δρουν εξαιρετικά σχηματίζοντας προστατευτική μεμβράνη και παρέχοντας λείο φινίρισμα που διαρκεί. Η φόρμουλα της εμπλουτίζεται με αργανέλαιο. 
Ιδανική για το περίγραμμα του  προσώπου με μακρόχρονη επίδραση. Δίνει ακτινοβολία και λαμπερό φινίρισμα στο μακιγιάζ. . Λόγω των σωματιδίων μαργαριταριού, αναδεικνύει άριστα το δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες και καλύπτει τα σημάδια της κούρασης. Η πούδρα κάνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό, πιο υγιές και πιο φωτεινό για πολλές ώρες.

Σε χρυσή - ροζ απόχρωση που αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία σας και αναβαθμίζει την κάθε εμφάνιση σας.

Η VOLLARE EVOLUTION- MAKE UP SHIMMER POWDER WITH ARGAN OIL έχει κερδίσει μια θέση στις καρδιές των beauty-maniacs παγκοσμίως, για την έντονη απόδοση της σε λάμψη, την βελούδινη υφή της και την υπέροχη συσκευασία της.
Βρείτε το μυστικό για εντυπωσιακή λάμψη και ένα glowy αποτέλεσμα με το πιο απίστευτο λαμπερό φινίρισμα.
Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:

Βήμα 1. Εφάρμοσε με ένα πινέλο ή με τα άκρα των δακτύλων σου.
Βήμα 2. Βάλε το προϊόν σε στοχευμένες περιοχές που θες να φωτίσεις όπως ζυγωματικά, κόκκαλο φρυδιού και γέφυρα μύτης.


VOLLARE- LIPSTICK ELEGANCE  No 3




Η ομορφιά και η περιποίηση είναι δύο λέξεις απόλυτα συνυφασμένες με τη φύση της γυναίκας και την επιθυμία της να νιώθει, αλλά και να είναι όμορφη. Κάνουμε ένα μικρό ταξίδι σε άλλες δεκαετίες και βαδίζουμε σε ασπρόμαυρες ταινίες, όπου τα χείλη των γυναικών ξεχώριζαν και ξεσήκωναν τα πλήθη.
Είναι διαχρονικό, είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και όταν φοράμε στα χείλη μας κραγιόν νιώθουμε αμέσως διαφορετικά. Οι γυναίκες έχουν διανύσει πολύ δρόμο στην προσπάθειά τους να βρουν την τέλεια απόχρωση. Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.
Το κραγιόν είναι μοναδικά ωραίο προϊόν, που αναντίρρητα η κάθε γυναίκα έχει “εμμονή” μαζί του. Είναι ένα από τα απόλυτα γυναικεία σύμβολα, σε όποιον χρωματικό τόνο και αν βρίσκεται. Άλλες επιλέγουμε πιο γήινους τόνους και άλλες πιο έντονους. Άλλες matte και άλλες glossy. Όπως και να το κάνουμε, το κραγιόν είναι αναπόσπαστο κομμάτι για το συνολικό μακιγιάζ είτε είναι έντονο, είτε nude. 

Στην σημερινή εποχή η Shine and Beauty ονειρεύεται μια συλλογή αποχρώσεων για να αποκαλύψει άπειρους συνδυασμούς για τα χείλη μας, για ένα ατελείωτο καλοκαίρι. Φέτος ο απόλυτος κυρίαρχος της καλοκαιρινής παλέτας ομορφιάς φλερτάρει με το έντονο ροζ χρώμα!!

Το VOLLARE- LIPSTICK ELEGANCE No 3 είναι ένα ειδυλλιακό όραμα με ηλιόλουστες μέρες που θέλουμε να διαρκέσει για πάντα. Η επιδεικτική λάμψη του ροζ αντανακλάται από τα κύματα. Μια καθαρή, πολύχρωμη γυαλάδα σαρώνει τα χείλη. Ένα καθαρό, χρώμα που κάνει το χαμόγελο να λαμπυρίζει στα βραδινά φώτα. Πλούσια, λαμπερά κι ελαφρώς υγρά χείλη σε ροζ αποχρώση, λες κι έχουν μόλις… καταδυθεί σε μια μαγική αντανάκλαση των κυμάτων!!!
Τα χείλη αποκτούν τέλειες καμπύλες και ντύνονται με την υφή του VOLLARE- LIPSTICK ELEGANCE No 3
Έχει εύκολη εφαρμογή και μαλακτικούς παράγοντες για ενυδάτωση, ενώ το άρωμά του συνδυάζει φρουτένιες νότες !! Η απαλή ροζ  απόχρωση που έχει βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την καλοκαιρινή μας διάθεση.
Ροζ σημαίνει καλώς το καλοκαίρι και στα χείλη μας!Ένα ροζ κραγιόν ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επίσης είναι το must χρώμα του καλοκαιριού και είναι το πρώτο κραγιόν που φωτίζει τόσο πολύ το πρόσωπό μας! Προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα!! Το καλοκαίρι αγαπά με πάθος το χρώμα. Στο ακτινοβόλο φως, το ροζ γίνεται ακόμα πιο χαρούμενο .
Αυτό το καλοκαίρι αναδείξτε τη θηλυκή σας γοητεία. Για αισθησιακά χείλη, έντονο αποτέλεσμα, αποχρώσεις που ταιριάζουν στη διάθεσή σας, υπάρχει πάντα ένα κραγιόν για κάθε τύπο γυναίκας.

Η σειρά διατίθεται σε 8 αποχρώσεις σε όμορφες συσκευασίες!!


Τα προϊόντα της εταιρίας Shine and Beauty διατίθενται σε βάση χονδρικής και οι κύριοι πελάτες τους, είναι φαρμακεία ή επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και βιολογικών προϊόντων.


Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρία Shine and Beauty δημιουργήθηκε για την γυναίκα. Με την φιλοσοφία ότι κάθε γυναίκα έχει τη δύναμη να είναι όμορφη. Μας προσφέρουνε το καλύτερο της έρευνας, της καινοτομίας και της υπηρεσίας. Προϊόντα με προηγμένη τεχνολογία για την περιποίηση της επιδερμίδας, το μακιγιάζ . Η τελειότητα στην υπηρεσία της ομορφιάς...Τα προϊόντα τους έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα τους έχουν ποιότητα με καταπληκτική λάμψη και με εξαιρετική συμπεριφορά .


Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Shine and Beauty για την χορηγία των προϊόντων..

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.shineandbeauty.gr


2 σχόλια: