Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

essence cosmetics review


essence cosmetics


Summer Color….

Γεια σας Glamorous,

Το καλοκαίρι είναι, σίγουρα, μία ονειρεμένη εποχή. Ο καιρός έχει ζεστάνει αλλά όχι εντελώς! Δεν είναι ακόμα επίσημα καλοκαίρι παρ’ όλο που οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει δραματικά. Η διάθεσή μας όμως είναι ανεβασμένη, η ντουλάπα μας ανάμεικτη με ζακέτες και φλοράλ φορέματα και αντιμετωπίζουμε στο μακιγιάζ, το ίδιο πρόβλημα (ή προβληματισμό) με τα ρούχα μας: Τι ταιριάζει στην εποχή;
Η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι μία κανονική πρόκληση για το καθημερινό μακιγιάζ και θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική. Υπάρχουν συνήθειες όμως που αφορούν από νεαρά κορίτσια έως ώριμες γυναίκες που, αν και πρόθεσή τους είναι ν’ αρέσουν, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αντιαισθητικό.
Οι καιρικές συνθήκες, η θάλασσα και ο νησιώτικος αέρας ταλαιπωρούν το δέρμα μας και μεταβάλλουν τις ανάγκες του προσώπου μας για σωστό και λειτουργικό μακιγιάζ. Το μακιγιάζ είναι τέχνη και αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες είναι καλύτερο ή να συμβουλευτείτε ειδικό ή να επιλέξετε τρόπους ασφαλείς που δεν θα σας εκθέσει το αποτέλεσμα.
O ήλιος, η ζέστη και ο ιδρώτας ταλαιπωρούν αρκετά την επιδερμίδα και γι’ αυτό δεν πρέπει να την επιβαρύνετε κι άλλο με ακατάλληλα προϊόντα. Είναι ενδεικτικό ότι σε κοινωνικά γεγονότα που γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως γάμοι και βαφτίσεις, βλέπουμε κυρίες να έχουν επιχειρήσει να «καμουφλάρουν» τα σημάδια του χρόνου (όπως οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια ή το στόμα), αλλά η υπερβολική χρήση make up και πούδρας εμφανίζει τελικά εντονότερο το πρόβλημα, σε συνδυασμό με τον ιδρώτα και τη ζέστη.
Ας μην ξεχνάμε πως το μακιγιάζ το καλοκαίρι έχει τον εξής ένα κανόνα: φυσική ομορφιά!

Φυσικά, οι φετινές προτάσεις της εταιρίας essence cosmetics , μας άρεσαν πολύ, καθώς είδαμε να βασιλεύουν οι γήινοι χρωματισμοί, οι φυσικές αποχρώσεις, το ανεπιτήδευτο look, και πάνω από όλα η φυσική και όπως πρέπει ομορφιά της γυναίκας.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα καλλυντικά essence σου προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά.Λένε ΌΧΙ στα τεστ σε ζώα και ΝΑΙ στην ποιότητα σε προσιτές τιμές αρκετό για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική νέα εμφάνιση όποτε θέλετε. Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζόν, θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή! Η ποιότητα προέχει στην essence. Ξεκινά με την κατασκευή του προϊόντος. Οι κατασκευαστές τους δεν είναι ανώνυμοι παραγωγοί κάπου στον κόσμο. Παράγουνε μόνο με αξιόπιστους συνεργάτες - κυρίως στην Ευρώπη. 
Όλες τους οι διαδικασίες ελέγχονται διεξοδικά και δοκιμάζονται, τόσο στην κατασκευή, όσο  και στα ίδια τα προϊόντα. Για αυτούς, η ποιότητα είναι σημαντικότερη από μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. H essence,  προτιμά να επενδύει τα χρήματα της στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας  προϊόντων στις τάσεις της εποχής  και σε καινοτομίες που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Εκφραστείτε με essence- Νο.1 μάρκα καλλυντικών στην Ευρώπη!



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



MERMAID EYESHADOW BOX 03 –MY SHELL IS MY CASTLE





Ανυπομονούμε όλοι για διακοπές, παραλία, ήλιο… Ο καιρός είναι υπέροχος! Με ένα ποτό έξω, μπορούμε να απολαύσουμε χρώματα και νύχτες καλοκαιριού!! Μετά από ένα μακρύ χειμώνα, που τον περάσαμε κλεισμένες μέσα, κρυμμένες κάτω από τα πουλόβερ και τα χνουδωτά κασκόλ, αισθανόμαστε  πραγματικά την ανάγκη να απολαύσουμε τις ζεστές καλοκαιρινές ήμερες  όσο τίποτα άλλο.
Ε ναι! Ήρθε επιτέλους η ώρα να σας μιλήσουμε για τα χρώματα που θα φορέσουμε αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες! Το καλοκαίρι είναι η εποχή των χρωμάτων. Επιλέγουμε έντονες αποχρώσεις στα ρούχα μας αλλά και στο βάψιμο μας.
Τα μάτια βρίσκονται στο επίκεντρο του μακιγιάζ ειδικά το καλοκαίρι. Σκιές ματιών σε έντονα χρώματα, έτσι ώστε να προκαλούν αντίθεση με το ηλιοκαμένο μας δέρμα.
Ανακαλύψτε το γενναίο εαυτό σας! Αυτό το καλοκαίρι είναι γιορτή χρωμάτων. Έντονες αποχρώσεις και προχωρημένοι συνδυασμοί. Αισιόδοξα vibes της εποχής, σε μια δεκαετία που θα θυμόμαστε ως την πιο συντηρητική σε σχέση με την παλέτα χρωμάτων. Σίγουρα το έχετε δει, ίσως και στο ντουλάπι σας: το φούξια και το μπλε γίνονται παντοτινοί φίλοι, το χρυσό ένας καυτός πειρασμός και το τροπικό πράσινο βασιλεύει στην πόλη. Ναι, είναι ένα τρελό πανέμορφο καλοκαίρι.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι αγαπάμε τα λαμπερά και έντονα χρώματα. Μας γεμίζουν με ενέργεια, δύναμη και θετική διάθεση.
Ανεβάστε τις διαθέσεις συνδυάζοντας τα αέρινα φλοράλ φορεματάκια και τα σέξι καφτάνια σας με διασκεδαστικά χρώματα στα μάτια. Βάλτε μια τολμηρή πινελιά στο συνηθισμένο σας look ή κάντε μια έξτρα λαμπερή εμφάνιση. Μπείτε στο καλοκαιρινό κλίμα ακολουθώντας την MERMAID EYESHADOW BOX 03 –MY SHELL IS MY CASTLE .


Η MERMAID EYESHADOW BOX 03 –MY SHELL IS MY CASTLE είναι παλέτα με σκιές  για μια μαγευτική εμφάνιση!
Είναι σε μορφή σκόνης, σε κάθε λογής απόχρωση και χρώμα, οι σκιές ματιών σας δίνουν μια ποικιλία που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί τους. Εύκολη και άνετη εφαρμογή, με πολύ μεγάλη διάρκεια και με λεπτή υφή που εγγυάται αποτελέσματα με διάρκεια. Η ποικιλία 10 χρωμάτων, εγγυάται την πλήρη  ικανοποίηση από αυτό το προϊόν ομορφιάς. Είναι μια εξαιρετικής σχεδίασης παλέτα από σκιές, που δημιουργεί συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, τονίζει, αναδεικνύει και δίνει εντυπωσιακό look ματιών –για καυτή, αισθησιακή εμφάνιση.
Όλες οι σκιές είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες και προσφέρουν σταθερό χρώμα με ευπροσάρμοστη, άψογη και ομοιόμορφη εφαρμογή που παραμένει αναλλοίωτη όλη την ημέρα.

Το υπέροχο αυτό σετ περιέχει 10 σκιές με ματ και περλέ εφέ που διαρκούν:

Μεσαίο τμήμα - 5 σκιές ματιών σε σκόνη σε αποχρώσεις του ροζ-μωβ-χρυσό σε μεταλλική απόχρωση..

Αριστερά αυτού- 3 σκιές ματιών σε σκόνη σε αποχρώσεις του πράσινου-πετρολ –μαυρομπλέ σε μεταλλική απόχρωση.

Δεξί τμήμα - 2 σκιές ματιών σε σκόνη σε αποχρώσεις του μπλέ-γκρι.

Όπως όλα τα παιχνίδια, όμως, έχει και αυτό τους «κανόνες» του. Tα χρώματα στις σκιές είναι προσωπική επιλογή και τίποτα δεν είναι απαγορευτικό, ειδικότερα όταν η ηλικία σας, δίνει το άλλοθι να πειραματιστείτε με εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις, αρκεί, βέβαια, να αποφεύγετε τις υπερβολές. Προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων με υψηλή κάλυψη και ταυτόχρονα τονίζει τη δική σας μοναδική προσωπικότητα.

Μην ξεχνάτε ότι:

Oι αποχρώσεις του μοβ και του γκρι είναι εντυπωσιακές σε μπλε και πράσινα μάτια.
Oι έντονες, «τροπικές» αποχρώσεις, «γράφουν» καλύτερα σε πολύ σκούρα επιδερμίδα.
Οι μεταλλικές αποχρώσεις κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο ζωντανά.
Τις πολύ σκούρες, ιριδίζουσες και μεταλλικές αποχρώσεις είναι καλύτερα να τις κρατάς μόνο για βραδινές εμφανίσεις.
Tο μαύρο δίνει ένταση στο βλέμμα, αλλά ταυτόχρονα σκληραίνει το πρόσωπο.

Είναι εύκολα στην εφαρμογή και με πρακτική συσκευασία για να έχουμε την γοργόνα παντού μαζί μας!!!

*Επιλέξτε ανάμεσα στις nude αποχρώσεις της παλέτας “million nude faces”, στις ποικίλες ροζ αποχρώσεις της παλέτας “in love with rose” ή στα ακαταμάχητα “mermaid” look με ολογραφικά εφέ της παλέτας “to the moon and back”.


Τρόπος χρήσης:

Την εφαρμόζουμε βάζοντας ελάχιστο προϊόν αφού έστω και λίγο προϊόν αρκεί για να καταπλήξουμε με το βλέμμα μας!!




COLOUR UP-SHINE IN LIPSTICK – crème brulee11







Είναι διαχρονικό, είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και όταν φοράμε στα χείλη μας κραγιόν νιώθουμε αμέσως διαφορετικά.
Καλωσορίζουμε επίσημα το καλοκαίρι δίνοντας του γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας δηλαδή το αγαπημένο μας κραγιόν. Το κραγιόν είναι αναμφισβήτητα  ένα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών.  Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει αγοράσει ποτέ και που να μην έχει ξοδέψει αρκετά ώστε να βρει το ιδανικό για τα δικά της χείλη.  Επιπλέον, αποτελεί βασικό στοιχείο του μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης.
Το κραγιόν είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε εντυπωσιακό μακιγιάζ και ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν αρκετές γυναίκες, μία εκ των οποίων είμαι κι εγώ, οι οποίες νιώθουν γυμνές αν βγουν χωρίς να δώσουν λίγο χρώμα στα χείλη τους. Αναμφισβήτητα το κραγιόν είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών και βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις τσάντες.
Αυτό όμως που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες είναι ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας τους και ποιες από αυτές είναι της μόδας. Συχνά η απόχρωση που επιλέγουμε μετατρέπεται στην ‘υπογραφή’ μας αφού δεν είναι λίγες εκείνες που μένουν σταθερές για χρόνια στην αγαπημένη τους απόχρωση, ακόμα και αν έχουμε δεκάδες άλλες αποχρώσεις. Άλλες πάλι, πελαγώνουμε κάθε φορά που πρέπει να επιλέξουμε κραγιόν. Ποια απόχρωση πρέπει να αγοράσουμε; Κάτι κλασικό ή την τελευταία λέξη της μόδας; Να στολίσουμε τα χείλη μας με μια έντονη απόχρωση ή να γειώσουμε το μακιγιάζ μας με κάτι πιο απαλό;
Φέτος, η μόδα στο μακιγιάζ των χειλιών προστάζει φωτεινές, ζωηρές και έντονες αποχρώσεις που ταιριάζουν με ένα ηλιοκαμένο look και μας ταξιδεύουν σε εξωτικές παραλίες ή μας δίνουν ένα girly ύφος, αλλά και διακριτικό χρώμα στα χείλη, σχεδόν φυσικό, που μας δίνει άψογη όψη από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Το φυσικό look με COLOUR UP-SHINE IN LIPSTICK – crème brulee11 έρχεται στο επίκεντρο των τάσεων καλοκαίρι 2018 και αποτελεί το απόλυτο must στα χείλη αυτό το καλοκαίρι.
Το COLOUR UP-SHINE IN LIPSTICK crème brulee11 είναι σε  γήινο τόνο στα χείλη μαζί με μικρές πινελιές λάμψης. Είναι για για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά λαμπερό και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων look με μία πινελιά σοφιστικέ φυσικότητας. Το COLOUR UP-SHINE IN LIPSTICK σε απόχρωση crème brulee11 αποτελεί την επιτομή της ιδέας για περιποιημένη τελειότητα καθώς δίνει το κατάλληλο βάθος και τη σωστή ουδετερότητα. Είναι μια τόσο απαλή, κρεμώδης και μοντέρνα απόχρωση με εξαιρετική διάρκεια.
Θα το φορέσετε περισσότερο από όλα: στη δουλειά, στο ραντεβού, στην έξοδο, το πρωί, το βράδυ. Επίσης, θα δώσει τις απαραίτητες ισορροπίες σε ένα έντονο μακιγιάζ ματιών.
Σε αντίθεση με άλλα κραγιόν μεγάλης διάρκειας, που μπορεί να δείχνουν στεγνά και θαμπά στα χείλη, το COLOUR UP-SHINE IN LIPSTICK προσφέρει χρώμα μεγάλης διάρκειας που αφήνει μια ανάλαφρη αίσθηση απαλότητας όλη την ημέρα, ενώ χαρίζει μια γοητευτική λάμψη. Αφήνει πιο ομοιογενή και ομοιόμορφη στρώση χρώματος στα χείλη για καλύτερη κάλυψη και βοηθάει το χρώμα να μένει σταθερό στα χείλη όλη την ημέρα δίνοντας μία βελούδινη αίσθηση διατηρώντας τη φρεσκάδα.

Η μαλακή υφή του κραγιόν μπορεί να ενταθεί με κάθε εφαρμογή για να επιτραπεί η διακριτική όσο και η τολμηρή εμφάνιση. Η φόρμουλα του ενυδατώνει και φροντίζει τα χείλη, ενώ η μεγάλη γκάμα 10 χρωματικών αποχρώσεων εγγυάται ότι θα βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει. Από απαλές παλ αποχρώσεις μέχρι έντονα φούξια και σκούρα έντονα μπορντό, που αντικατοπτρίζουν την εξαιρετικά γυναικεία διάθεση των τάσεων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018.  Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.
Σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε την εικόνα που επιθυμείτε και που ταιριάζει στη διάθεση σας.

Η συσκευασία τους είναι όμορφη, πολύ προσεγμένη και προστατεύει καλά το προϊόν. Το έγχρωμο καπάκι κραγιόν σας διευκολύνει περισσότερο από ποτέ να φτάσετε το χρώμα που θέλετε!

Τρόπος χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!


COLOUR BOOST –VINYLICIOUS LIGUID LIPSTICK-LOLILOLIPOP



Cherry Lips

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όλες ξέρουμε ο τι είναι μια από τις πιο απαιτητικές εποχές!
Ακόμη πριν να φύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές πρέπει να είμαστε στην εντέλεια κάθε μέρα που περνάει παρά την αφόρητη ζέστη.
Το καλοκαίρι (όπως όλοι ξέρουμε) είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότερες δεξιώσεις (γάμοι, βαφτίσεις, αρραβώνες, ιστορίες)... Βγαίνουμε περισσότερο σε καλοκαιρινά μαγαζιά και κλαμπ, βολτάρουμε, συναναστρεφόμαστε με περισσότερο κόσμο και φυσικά ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ σαν γυναίκες που είμαστε να είμαστε πάντα περιποιημένες!
Βρισκόμαστε λοιπόν στον καθρέφτη! Είμαστε βαμμένες, έτοιμες και μας παιδεύει το κραγιόν! Ποια είναι η σωστή απόχρωση; Ποια ταιριάζει στην ώρα, την περίσταση, το ρούχο που επιλέξαμε και φυσικά τα μαλλιά μας;
Για μια safe λαμπερή εμφάνιση είναι το κόκκινο σαν κεράσι κραγιόν. Η απόλυτα θηλυκή επιλογή για την πλειονότητα των γυναικών, καθώς χαρίζει γοητεία, μυστήριο και είναι σεξι! Άλλωστε το συγκεκριμένο χρώμα αποτελούσε κορυφή στις επιλογές της αξέχαστης Marilyn Monroe που έκλεβε την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση, γεγονός που δεν είναι τυχαίο!
Η Μέριλιν Μονρό έλεγε: «Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας». Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά μάλλον για άλλο λόγο έχει μείνει στο μυαλό μας η ταινία  «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές»). Δε γίνεται να μη θυμηθούμε τη σκηνή που η πρωταγωνίστρια κοιτάζεται στον καθρέφτη και βάζει κραγιόν…Ποια κοινή μας, θηλυκή συνήθεια είναι πιο αντιπροσωπευτική;
Δεν ήταν εξαίρεση η Μονρό. Ήταν αυτό (το είδωλο για κάποιους, μμμ οκ για πολλούς…) που όλες έχουμε ανάγκη να νιώσουμε για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ίσως ήταν τότε, ή περίπου τότε, που καταλάβαμε πως το χρώμα στα γυναικεία χείλη είναι μια μορφή …εξουσίας!

Φέτος όμως, αυτό που διαφέρει είναι οτι δεν μιλάμε για οποιοδήποτε κόκκινο. Μιλάμε για το χρώμα του κερασιού, το οποίο αποτελεί μεγάλη τάση για το καλοκαίρι 2018! Συγκεκριμένα, οι αποχρώσεις του συγκεκριμένου κόκκινου μας θυμίζουν κεράσι, χυμό κερασιού και βύσσινο!
Το κόκκινο ανεξάρτητα σε ποια απόχρωση το επιλέξουμε, αποτελεί μια “ασφαλή” και κλασική επιλογή, καθώς χρόνια τώρα οι γυναίκες που το επιλέγουν ξέρουν να το προσαρμόζουν πρωί και βράδυ!

Στην κορυφή βρίσκεται η πιο cherry απόχρωση το COLOUR BOOST –VINYLICIOUS LIGUID LIPSTICK-LOLILOLIPOP και είναι ιδανικό για νεανικό αλλά και πιο κλασσικό στιλ.

Το COLOUR BOOST –VINYLICIOUS LIGUID LIPSTICK-LOLILOLIPOP είναι glam, rock και fashionable, δεν απαιτεί τονισμένα μάτια, καθώς μπορεί από μόνο του να δημιουργήσει statement στο makeup look σας. Είναι υγρό κραγιόν που προσφέρει υψηλή χρωμάτωση και ένα εκπληκτικό γυαλιστερό τελείωμα που θυμίζει λιωμένο λάτεξ. Χάρη στον υψηλό χρωματισμό και την υγρή υφή, το κραγιόν γλιστρά στα χείλη και προσφέρει τέλεια κάλυψη με μία μόνο εφαρμογή.
Με ζουμερή απόχρωση σαν κεράσι που ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών και αφήνει φυσική παιχνιδιάρικη όψη στα χείλη σα μόλις τα δαγκώσατε!
Είναι εντυπωσιακό κραγιόν, με αρκετά απαλή υφή ,που ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη, δίνοντας παράλληλα μια ξεχωριστή εμφάνιση! Τους δίνει ζωντάνια, υγεία και μεταξένια απαλότητα. Ο υπέροχος χρωματικός του τόνος, δείχνει τα χείλη πιο σαρκώδη, απογειώνοντας το μακιγιάζ σας. Αντανακλά το φως & χαρίζει απόλυτη λάμψη. Κολακεύει ιδιαίτερα τα γεμάτα χείλη και ταιριάζει όλες τις ώρες.
Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο ανοικτό κερασί χρώμα και προσφέρει ένα εντυπωσιακό, ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά που το βγάζετε από την τσάντα σας !

Διατίθεται σε 10 πλούσια χρώματα για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν σε προσιτή τιμή. Ενυδατώνει βαθιά και θρέφει τα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ,δίνοντάς τους μια μεταξένια υφή.
Σε παιχνιδιάρικο μοντέρνο σχεδιασμό σε ένα σωλήνα και ένα ποικίλο φάσμα χρωμάτων.


Τρόπος  χρήσης:

Το απλώνουμε ομοιόμορφα στα χείλη!

Tips: 

Μην ακούτε όσους λένε πως το κόκκινο κραγιόν είναι βραδινό. Το πρωί με το φως πρέπει να κάνεις τη διαφορά. Αν επιλέξετε κόκκινα χείλη καλό θα είναι να μην τονίσετε κανένα άλλο σημείο. Αφήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε γήινους τόνους και σε περίπτωση που θέλετε κάτι υπερπαραγωγή δώστε ένταση στα μάτια με glitter και eyeliner.



DRAW THE LINE-INSTANT COLOUR-LIPLINER-05 SO UN-GREY-TFUL




Γεμάτα, “ζουμερά”, νεανικά χείλη


Θα μπορούσε να πει κανείς πως τα χείλη αποτελούν το σύμβολο της απόλυτης θηλυκότητας στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Αισθησιακά και γεμάτα, σαρκώδη και “ζουμερά” είναι το όνειρο κάθε γυναικείου μυαλού. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει τα χείλη τους να τραβάνε το βλέμμα φορώντας ένα υπέροχο κραγιόν το οποίο όταν φοράνε νιώθουν αυτοπεποίθηση! Τα χείλη είναι το επίκεντρο σε κάθε πρόσωπο, οπότε δώστε περισσότερη προσοχή στο κραγιόν και τις διάφορες εφαρμογές του.
 Η εφαρμογή του κραγιόν είναι το πιο εύκολο βήμα στο μακιγιάζ, οι περισσότερες γυναίκες δεν χρειάζονται καν εξάσκηση είναι σχεδόν «έμφυτο ταλέντο». Ένα κραγιόν όμως ξέρουμε καλά πως δεν σημαίνει και πολλά, όσο ωραίο και εάν είναι, εάν το περίγραμμα των χειλιών μας δεν είναι έτσι ζωγραφισμένο ώστε να τα κολακεύει.  Όμως, δεν είναι όλα τα χείλη σε ιδανικό σχήμα και χρειάζονται μικρές διορθώσεις.
Για να έχεις τα σαρκώδη έντονα χείλη που ονειρεύεσαι ή που ζηλεύεις όταν κοιτάς τις αγαπημένες σου celebrities που τα έχουν, ο βοηθός σου και σύντροφός σου πρέπει να είναι ένας, το περίγραμμα των χειλιών σου δηλαδή το μολύβι το οποίο θα χρησιμοποιήσεις αλλά και ο τρόπος που θα το κάνεις.
Ένα μολύβι χειλιών αποτελεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας και θα σας χαρίσει “επαγγελματικό” αποτέλεσμα που θα κρατήσει για ώρες. Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα, που πρέπει να ακολουθήσετε. Διαλέξτε το κατάλληλο προϊόν μετά από μία καλή έρευνα αγοράς και έπειτα φροντίστε να το εφαρμόσετε σωστά.
Απευθύνεται σε όσες δεν έχουν καλό σχήμα στα χείλη ή σε όσες απλά θέλουν να τα τονίσουν. Είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να δώσετε σχήμα και γέμισμα στα χείλη σας ώστε να διατηρούν πάντοτε τη φόρμα τους. Επίσης, είναι ο μόνος τρόπος για αύξηση λεπτών ή ανύπαρκτων
Σήμερα η επαναδιαμόρφωση του σχήματος των χειλιών είναι πλέον μια απλή και εξαιρετικά εύκολη υπόθεση. Τελειοποιήστε τη γραμμή των χειλιών σας ,έχοντας στη διάθεσή σας το DRAW THE LINE-INSTANT COLOUR-LIPLINER-05 SO UN-GREY-TFUL. . και αποκτήστε τα χείλη που ονειρεύεστε… 

Το DRAW THE LINE-INSTANT COLOUR-LIPLINER-05 SO UN-GREY-TFUL είναι ένα εύπλαστο μηχανικό μολύβι χειλιών που έχει σχεδιαστεί για δημιουργία σχήματος, γραμμής ή το γέμισμα των χειλιών. Με κρεμώδη, απαλή υφή και μεγάλη ακρίβεια, ενώ χαρίζει έντονο χρώμα.
Απαλά για χρήση στα χείλη, αρκετά γερά για να σχεδιάζουν το περίγραμμα των χειλιών. Μπορούν να γεμίσουν ολόκληρο το χείλι, για κάλυψη που διαρκεί περισσότερο. Για σταθερό αποτέλεσμα με εξαιρετική απόδοση χρώματος, που διαρκεί.
Ακριβής εφαρμογή & μεγάλη διάρκεια τα κύρια χαρακτηριστικά του. Αβίαστα γλιστρούν πάνω στα χείλη για να τα περιγράψουν. είναι ασορτί με τα εξαιρετικά ultra last instant colour κραγιόν έτσι τώρα υπάρχει ένα αντίστοιχο μολύβι χειλιών να ταιριάζει με κάθε απόχρωση. Χάρη στην εξαιρετικά χρωματισμένη υφή, μπορείτε να εντοπίσετε οποιοδήποτε σχήμα και τα ακανόνιστα περιγράμματα είναι παρελθόν! με ενσωματωμένη ξύστρα.
Με καινοτόμο τεχνολογία που προσφέρει βελούδινη αίσθηση στα χείλη και άνετο αποτέλεσμα, «εγκλωβίζοντας» το χρώμα για maximum απόδοση και διάρκεια.

Με το DRAW THE LINE-INSTANT COLOUR-LIPLINER-05 SO UN-GREY-TFUL δεν θα ανησυχείτε αν το κραγιόν έχει «τρέξει» έξω από το περίγραμμα ή αν έχετε λερώσει με κραγιόν τα δόντια σας, ενώ δεν θα χρειάζεται να αγχώνεστε να φρεσκάρετε το κραγιόν σας κατά την διάρκεια ενός γεύματος.
Τώρα μπορείτε να δείχνετε ακαταμάχητη με χείλη ελκυστικά, γεμάτα αισθησιασμό κάθε μέρα, όλη μέρα!


Το μολύβι στα χείλη είναι ιδανικό για:

  • Να δώσει συμμετρία.
  • Χείλη που το περίγραμμά τους δεν είναι έντονο και ευδιάκριτο.
  • Λεπτά και μικρά χείλη.
  • Άτονα χείλη.
  • Άτομα που θέλουν να τονίσουν το χρώμα των χειλιών τους.
  • Άτομα που επιθυμούν ένα πιο νεανικό και υγιές look.



Το μολύβι διατίθεται σε πρακτική συσκευασία για ultra ματ τελείωμα με ακρίβεια. Σε ευρύ φάσμα 12 χρωμάτων.


Τρόπος χρήσης:

1. Το πρώτο και βασικό βήμα θα σας εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα και θα γίνει ο οδηγός σας για τα υπόλοιπα βήματα. Με το μολύβι σας σχηματίστε δύο γραμμές από το αριστερό και δεξί ψηλότερο σημείο των χειλιών σας διαγώνια προς τα κάτω που θα διασταυρώνονται και θα σχηματίζουν ένα μικρό Χ στο κέντρο του άνω χείλους.
2. Με το μολύβι σας σχηματίστε μία γραμμή που θα ξεκινά από το πάνω σημείο του Χ και θα συνεχίζει προς τα κάτω στη γωνία των χειλιών σας. Σχεδιάστε προσεκτικά τη γραμμή και διορθώστε τη με μία μπατονέτα στα σημεία που θα μουτζουρωθεί. Στη συνέχεια, σχηματίστε και τη γραμμή στο κάτω χείλος. Τραβήξτε μία γραμμή από την εσωτερική γωνία των χειλιών σας μέχρι τη μέση του κάτω χείλους.
3. Επαναλάβετε το δεύτερο βήμα και για την άλλη μεριά. Προσοχή! Μη βγείτε έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σας, γιατί το αποτέλεσμα ίσως δεν δείχνει τόσο ωραίο και κομψό.

Tips:

Κάντε το σωστό περίγραμμα, ανάλογα με το σχήμα των χειλιών:

Λεπτά χείλη: κάντε το περίγραμμα των χειλιών έξω από το φυσικό σας περίγραμμα ακολουθώντας τις γραμμές του, ώστε να φαίνονται τα χείλη πιο γεμάτα. Μην ξεφύγετε περισσότερο γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αισθητικά όμορφο.
Λεπτό το άνω χείλος: κάντε το περίγραμμα στο άνω χείλος έξω από το φυσικό σας περίγραμμα, ενώ στο κάτω χείλος ακολουθήστε τις φυσικές του γραμμές. 
Λεπτό το κάτω χείλος: κάντε το περίγραμμα στο κάτω χείλος έξω από το φυσικό σας περίγραμμα, ενώ στο άνω χείλος ακολουθήστε τις φυσικές του γραμμές. 
Μεγάλα χείλη: κάντε το περίγραμμα των χειλιών μέσα από το φυσικό σας περίγραμμα, ώστε να μειωθεί ο υπερβολικός όγκος των χειλιών. 
Μυτερά άνω χείλη: ξεκινήστε το περίγραμμα από τις γωνίες του άνω χείλους και χαράξτε μια ίσια γραμμή μέχρι την ένωση των χειλιών. 
Άνισα χείλη: εδώ θέλει προσοχή για να δημιουργήσετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Ακολουθήστε τις γραμμές του φυσικού περιγράμματος μέσα και έξω από τα χείλη ώστε να εξισορροπήσετε το σχήμα τους. 
Ίσιο το άνω χείλος: όταν λείπει η καμπύλη στη μέση του άνω χείλους. Δημιουργήστε ένα απαλό βαθούλωμα με το μολύβι χειλιών.




THE GEL NAIL POLISH-110 PURE FECTION




Σιγά- σιγά υποδεχόμαστε το καλοκαίρι  για τα καλά στη ζωή μας, είτε στα ρούχα και αξεσουάρ μας είτε στο μακιγιάζ και στα νύχια μας. Πάντα ψάχνουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην εμφάνιση μας και ιδιαίτερα στα νύχια, που αποτελεί καθαρά γυναικεία υπόθεση. Όλες τις ημέρες του χρόνου τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας, όπως οικιακές δουλειές, μητρικά και συντροφικά χάδια (αν και αυτά τα δυο είναι χαρά μας!), επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ. Μας αξίζει λοιπόν και με το παραπάνω, το πιο όμορφο manicure! Σίγουρα πολλές από εμάς, με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που έχουμε, αφήνουμε την περιποίηση των νυχιών μέχρι να μας πιάσει ο πρώτος πανικός! Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δυναμικά αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητα χέρια μας, χωρίς ένα περιποιημένο manicure!
Τα περιποιημένα άκρα είναι πολύ σημαντικά για μια γυναίκα και ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα. Ένα όμορφο μανικιούρ εδώ και πολύ καιρό έγινε αναπόσπαστο μέρος της εικόνας μιας πραγματικής γυναίκας.
Είτε είμαστε από τις φανατικές του μανικιούρ είτε όχι, επιβάλλεται να έχουμε περιποιημένα νύχια.
Τα βερνίκια νυχιών  ήταν ανέκαθεν το σύμβολο ομορφιάς, της περιποιημένης και μοιραίας γυναίκας.

Οι νότιοι το λένε μανό. Οι βόρειοι όζα. Οι «Ελβετοί» της Ελλάδας βρίσκουν την μέση λύση στον όρο «βερνίκι νυχιών». Όπως και να το λένε πάντως, όλες οι γυναίκες το έχουν πάντα σε… αφθονία, ποικιλία χρωμάτων και σε ετοιμότητα για να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή στιλ στα νύχια τους ! Στις σύγχρονες κοινωνίες, η περιποίηση των νυχιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε γυναίκας, αλλά και διαχρονική επιταγή της μόδας.

Στην σημερινή εποχή διατηρώντας μια απόλυτη αίσθηση διακριτικότητας, η συλλογή THE GEL NAIL POLISH απευθύνεται στην αφοπλιστική προσωπικότητα και την ανατρεπτική ατζέντα κάθε γυναίκας.  Έντονες, πλούσιες αποχρώσεις τονίζουν την κλίση της στα γοητευτικά φώτα της δημοσιότητας. Πολυτελείς και απαλές, αποτελούν την τέλεια κάλυψη για τα μυστικά σχέδια της.
Πρόκειται για μια σαγηνευτική συλλογή από υπέροχες αποχρώσεις που συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό, προσωπικό στυλ. Μία ασφαλής επιλογή χρώματος μανικιούρ για τις καλοκαιρινές και όχι εμφανίσεις είναι το εκρού .

Το εκθαμβωτικά απαλό καλοκαιρινό THE GEL NAIL POLISH-110 PURE FECTION που δοκίμασα είναι τολμηρό, απαλό και έτοιμο να ανεβάσει παλμούς.
Το εκρού είναι ένα από τα πιο κομψά χρώματα και πάντα in-fashion, αρκεί όμως να ταιριάζει η απόχρωση που σας αρέσει με το χρώμα του δέρματός σας. Δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνισή τους συνεχίζουν να συναρπάζουν τους άνδρες, αλλά και οι γυναίκες να το «τολμούν» έστω μια φορά τον χρόνο. Το εκρού βερνίκι ενσαρκώνει τη κοριτσίστικη θηλυκότητα, είναι πολύ σικ για βραδινή έξοδο και συνδυάζεται άψογα με απαλά κραγιόν.
Είναι μακροχρόνια αγάπη! Με ειδική φόρμουλα παρέχει στα νύχια ένα απίστευτα μακράς διάρκειας μανικιούρ και μια καταπληκτική λάμψη τζελ. Η πρωτοποριακή τεχνολογία χρώματος προσφέρει έντονο χρώμα σε συνδυασμό με τέλεια κάλυψη.
Το THE GEL NAIL POLISH-110 PURE FECTION απλώνεται σχεδόν με κλειστά μάτια….. η επαναστατική του σύνθεση παρέχει την ταχύτερη λύση στην βαφή νυχιών. Έχει εύκολη εφαρμογή με ένα μόνο πέρασμα και στεγνώνει σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Όταν στεγνώνει το φινίρισμα είναι εξαιρετικό, γυαλιστερό και λαμπερό. Το ιδιαίτερα φαρδύ πινέλο του κάνει μας δίνει πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Η συλλογή διατίθεται με 50 διαφορετικές αποχρώσεις .Η essence cosmetics φημίζεται για της καλή ποιότητας καλλυντικά και φυσικά για την μεγάλη ποικιλία της καθώς και για την ανθεκτικότητα και λάμψη των βερνικιών της.

Είναι σε παιχνιδιάρικη,girly συσκευασία!

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με την χρήση βάσης πριν το βερνίκι.



GET YOUR GLITTER ON-LOOSE- 01 STAR CHILD



«Ο Χρυσός ομορφαίνει το άσχημο» έλεγε ο Μολιέρος… και επειδή η ζωή δεν αντέχεται χωρίς μικρές δόσεις μαγείας, μάλλον η ανάγκη για "χρυσόσκονη" στις μέρες μας είναι επιτακτική!
Μην αφήνεις τη χρυσόσκονη να στολίζει μόνο τα εφηβικά σου λευκώματα και τις χειροτεχνίες. Στην σημερινή εποχή  ενσωμάτωσέ αστραφτερές νιφάδες γκλίτερ στο μακιγιάζ σου και απογείωσε το look σου. Οι νιφάδες γκλίτερ αποτέλεσαν το βασικότερο trend σχεδόν σε όλα τα fashion shows αυτής τα σεζόν με πολλούς σχεδιαστές να το χρησιμοποιούν στα beauty looks των μοντέλων τους.
Μπορεί να επιλέγουμε συνήθως το glitter-νιφάδες να βρίσκεται σε βερνίκια, σε προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια ή σε προϊόντα εποχής όπως ένα κραγιόν ιδανικό για την βραδιά των Χριστουγέννων, όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Η essence cosmetics θέλει να σας κάνει να αγαπήσετε το glitter-νιφάδες και να το βάλετε σε όλο το πρόσωπο και σώμα.
Οι νιφάδες αυτή τη σεζόν είναι παντού! Φυσικά και στο μακιγιάζ έχει βρει τις εφαρμογές του και θέλουμε να αισθανθείτε έτοιμες, να το τολμήσετε. Όσο υπερβολικό κι να σας φαίνεται στο πρόσωπό, αυτό το καλοκαίρι θα το δείτε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, διακριτικές -όσο γίνεται αφού μιλάμε για νιφάδες- αλλά και πιο εκκεντρικές.
Προσθέτει μια λάμψη και μια φρεσκάδα σε κάθε μακιγιάζ, σε κάθε εμφάνιση. Εσείς διαλέγετε πόσες θέλετε να εφαρμόσετε για την εμφάνισή σας: εφαρμόστε μεγάλη ποσότητα και οι άνθρωποι θα σας προσέξουν σίγουρα στο δρόμο σας. Ή, για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα και για μια λεπτή λάμψη εφαρμόστε ελάχιστη ποσότητα, για να νιώσετε λαμπερές στην δουλειά σας ή απλώς κατά την διάρκεια της ημέρας.
Είναι το πιο cool πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο πρόσωπό και το σώμα σας! Δεν χρειάζεται να είσαι κορίτσι των συναυλιών, είναι για όσες αρέσει να τραβάνε την προσοχή. Είναι μια genious επιλογή για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.
Είναι απλά η αλήθεια: Έχουμε πάθει εμμονή με το GET YOUR GLITTER ON-LOOSE- 01 STAR CHILD.

Το GET YOUR GLITTER ON-LOOSE- 01 STAR CHILD είναι αστραφτερές νιφάδες αστεριών που αντανακλούν το φως και χαρίζουν χρώμα δίνοντας άλλη διάσταση στο look σας. Κυκλοφορούν σε ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων που μπορούν να εφαρμοστούν στα νύχια, στα χείλη και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Χοντρά αστέρια-νιφάδες glitter, με ασημένια λάμψη - όλα είναι εκεί για μια εκπληκτικά ατομική εμφάνιση. Εφαρμοσμένες σόλο, δημιουργούν ένα μοναδικό βλέμμα. σε συνδυασμό με άλλα χρώματα ή μορφές λάμψης, κάνουν μια πραγματική δήλωση! Δημιουργεί μια ματιά wow,είτε για πρόσωπο είτε για σώμα: Αποκτήστε τη λάμψη σας!
Μία λάμψη που δημιουργεί λάμψη ,υψηλού επιπέδου!
Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό αν και πρέπει να είσαι αρκετά τολμηρή για να το κάνεις. Εσύ το σκέφτεσαι ακόμα;
Συνδυάστε το glitter με διάφορα σχέδια στο πρόσωπο ή στο βραδινό μακιγιάζ για να αναδείξετε και να προσθέσετε λάμψη στο βλέμμα σας.
Μπορείτε επίσης να βρείτε δροσερές νιφάδες λάμψης, πολύχρωμα κομφετί ή διακριτική νεραιδόσκονη - οι διαφορετικές χρωστικές λάμψης προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για μια μοναδική, εκπληκτική εμφάνιση. Ανεξάρτητα από το αν είναι για το πρόσωπο ή το σώμα, οι 15 χαλαρές χρωστικές ουσίες και γυαλάδες είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να λάμψετε - πιστή στο σύνθημα: φορέστε τη λάμψη σας!

Είναι σε πρακτικό γυάλινο βαζάκι!

Τρόπος χρήσης:

Επιτρέπει μια πολύ ομαλή εφαρμογή των αστεριών στο δέρμα, καθώς μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα με ένα δάκτυλο ή χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι.




Για το τέλος θα ήθελα να πω ,πως φέτος το καλοκαίρι στα προϊόντα της εταιρίας essence cosmetics θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και σε διαφορετικές υφές. Είναι μια εταιρία καλλυντικών η οποία έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες σε  όλο τον κόσμο και όχι άδικα μιας και τα προϊόντα τα οποία μας προσφέρει είναι σίγουρα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά.
essence cosmetics ..το επιβάλει το καλοκαίρι…αλλά και η ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία essence cosmetics για την χορηγία των προϊόντων .
Τα προϊόντα essence cosmetics τα βρίσκετε εδώ: http://www.essence.eu/gr/home


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου