Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Helen's Shop Health & beauty review


Helen's Shop Health & beauty



Σταματώντας το χρόνο…


Γεια σας Glamorous,

Όσο μεγαλώνουμε η επιδερμίδα μας αλλάζει και δυστυχώς είναι αδύνατον να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και να ανακόψουμε τη γήρανση της επιδερμίδας μας. Κάθε δεκαετία που περνά “γράφει” στο δέρμα τα αντίστοιχα σημεία ωριμότητας και ενεργοποιεί τον απόλυτα φυσιολογικό μηχανισμό της γήρανσης.
Ο χρόνος σε συνδυασμό με την ταχύτητα και το διαφορετικό δυναμικό βαρύτητας αποτελούν τις βασικές αιτίες της γήρανσης του προσώπου. Αυτές οι έννοιες είναι σχετικές και επιδρούν διαφορετικά ανάλογα με την βιολογική ηλικία του κάθε ατόμου.

Πώς θα νικήσουμε λοιπόν τον χρόνο; Τι πρέπει να κάνουμε για να καθυστερήσουμε και να απαλύνουμε τα σημάδια του στο πρόσωπό μας; Όλοι αναρωτιόμαστε, υπάρχει τελικά τρόπος να ξεγελάσουμε τον χρόνο και να καθυστερήσουμε ή ακόμη και να αντιστρέψουμε τα σημάδια της γήρανσης;

Κι όμως, υπάρχει! Κατανοώντας και μελετώντας, λοιπόν τους νόμους της φύσης, αποκτούμε την τεχνογνωσία για την θεραπεία και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γήρανσης. Υιοθετήστε κάποιες στρατηγικές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες, για να δείτε ρυτίδες και λεπτές γραμμές, κηλίδες και θαμπάδα του δέρματος να εξαφανίζονται.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους εντόνους ρυθμούς και την ανάγκη να διατηρείται κανείς νέος είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω κοινωνικής και προσωπικής ζωής έχει οδηγήσει σε μεθόδους αντιγηρανσης οι όποιοι είναι εύκολο να γίνουν χωρίς χρόνο αποχής από την καθημερινότητα, χωρίς πρόκληση πόνου και προσιτή όσο αφορά την τιμή στον μέσο άνθρωπο.

Από τη μακριά λίστα λοιπόν των προϊόντων της καθημερινής ρουτίνας επιλέξαμε το απολύτως απαραίτητο, αυτό που δίνει το στίγμα της σωστής φροντίδας σε κάθε ηλικία.

Σταματήστε το χρόνο με τα αντιγηραντικά προϊόντα της Helen's Shop Health & beauty  και.. συνεχίστε να χαμογελάτε, χωρίς να ανησυχείτε για τις ρυτίδες έκφρασης!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Helens Shop αποτελεί μία νέα, καινοτόμος και ανερχόμενη εταιρία, με ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της περιποίησης. Με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση της γυναίκας και γενικότερα του ανθρώπου στον 21ο αιώνα, επιλέγουνε παγκόσμιας φήμης προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Τα προϊόντα παρασκευάζονται και συσκευάζονται στις Η.Π.Α. 
(συνοδεύονται από τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις)!

Σας καλούνε να δοκιμάσετε σήμερα τα επαναστατικά προϊόντα Helens 1-minute Instant Face Lift Seroum και Helens Κρέμα σύσφιξης λαιμού για να βιώσετε και εσείς τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της νέας αυτής τεχνολογίας υγείας και περιποίησης!

Τα επαναστατικά τους προϊόντα διατίθενται με λιανική και χονδρική πώληση, καθώς και σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και καταστήματα ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα!



Το προϊόν που δοκίμασα είναι:



Helen's 1-minute Instant Face Lift Seroum





Τα πεπτίδια κάνουν «θαύματα»..


Μύρισε καλοκαίρι! Η θερμοκρασία ανεβαίνει. Μάλλον πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε…
Οι παραλίες δειλά -δειλά γεμίζουν!
Είναι η περίοδος που θέλουμε να αναδείξουμε τον λαμπερό μας εαυτό και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν ξεχωριστές και αν είναι δυνατόν να γίνουμε και να φαινόμαστε νεότερες, μέσα σε μία μέρα!
Έφτασε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο των διακοπών. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την φροντίδα του δέρματος, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και την υγεία μας.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται το πρόσωπό μας αυτήν την εποχή ώστε να μην παραμελήσουμε την φροντίδα του….Τι να κάνουμε; Αντί να περιμένουμε την εφεύρεση που θα «παγώνει» το χρόνο, μπορούμε να επωφεληθούμε από τα όσα ήδη γνωρίζουμε, ώστε να μετατρέψουμε τα σημάδια του χρόνου σε χάδι.
Με το πέρασμα των χρόνων, το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του και γίνεται πιο λεπτό και ξηρό. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη εκφυλίζονται και τα πρώτα σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί οι ρυτίδες να σημαίνουν εμπειρία, αλλά ποιος θέλει να το παίζει παντογνώστης;
Κατά τη διαδικασία της γήρανσης, η επιδερμίδα μας γίνεται ολοένα και πιο λεπτή, θαμπή, χάνει την υγρασία και την ελαστικότητά της, παρουσιάζει σκούρες κηλίδες, «κρεμάει» και αποκτά ζάρες και ρυτίδες.
Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία του οργανισμού την οποία δεν μπορούμε να αποτρέψουμε, είναι στο χέρι μας όμως να την καθυστερήσουμε. Μπορούμε να δείχνουμε νεότεροι από την πραγματική μας ηλικία, αν εμποδίσουμε τους παράγοντες που μας μεγαλώνουν πρόωρα. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με την βοήθεια του Helen's 1-minute Instant Face Lift Seroum.

Το Helen's 1-minute Instant Face Lift Seroum είναι ένα επαναστατικό προϊόν που εξαλείφει τις ρυτίδες! Σε 1′ lifting προσώπου χωρίς χειρουργείο! Εάν έχετε σκεφτεί ένα lifting προσώπου , τότε οφείλετε να δοκιμάσετε αυτό το εξελιγμένο προϊόν πρώτα ! Θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα.

Η υφή του Helen's 1-minute Instant Face Lift Seroum είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και που με ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο . Η αίσθηση που έχει είναι μια ευχάριστη δροσιά και ανακούφιση, σα να παίρνει μια βαθιά ανάσα η επιδερμίδα ενώ η διακριτική ευωδιά του είναι ευχάριστη.
Έχει συμπυκνωμένη σύνθεση και δρα στις εσωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας. Το Helen's 1-minute Instant Face Lift Seroum έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, "γεμίζει" σιγά σιγά, και απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια- παρά την κούραση και το έντονο στρες της καθημερινότητάς. Παρέχει πολύ βαθιά ενυδάτωση και αφήνει μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. 
Το νέο εξελιγμένο HELEN’S 1 MINUTE INSTANT FACE LIFT SEROUM με πεπτίδια και περισσότερο κολλαγόνο. Τα πεπτίδια είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα αντιγηραντικά συστατικά της βιομηχανίας καλλυντικών και αναλαμβάνουν να βοηθήσουν την επιδερμίδα να κάνει πιο σωστά τη… δουλειά της. Είναι «έξυπνα» αφού όπως φαίνεται, έχουν τον τρόπο να στέλνουν…  μηνύματα ανανέωσης στο κολλαγόνο-και όχι μόνο. Τα πεπτίδια είναι οργανικές ενώσεις, μικρά τμήματα πρωτεϊνών που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα- οι αλυσίδες αμινοξέων είναι τα δομικά υλικά των πρωτεϊνών του οργανισμού. Οταν τα πεπτίδια σχηματίσουν μακρύτερες αλυσίδες αμινοξέων, συνθέτουν πρωτεΐνες, το «υλικό» από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όργανα, οι ιστοί και φυσικά το δέρμα. Τόσο απλά… δικαίως , θεωρούνται τα νέα …in-συστατικά της αντιγήρανσης. Να σημειώσουμε εδώ ότι το κολλαγόνο είναι κι αυτό μια πρωτεΐνη. Μάλιστα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη νεανική εμφάνιση και τη σφριγηλότητα του δέρματός μας -καθόλου τυχαίο αν σκεφτούμε ότι αποτελείται από 75% κολλαγόνο! Το δίκτυο ινών που δημιουργεί φτιάχνει τον «σκελετό» του δέρματος, του δίνει δύναμη, ανθεκτικότητα, τονικότητα και λεία υφή.

Πώς «δουλεύουν»; Όπως ήδη αναφέραμε, τα πεπτίδια είναι αυτά που στέλνουν μηνύματα επανόρθωσης στα κύτταρα. Ας πάρουμε για παράδειγμα και πάλι το κολλαγόνο. Με τις διαρκείς επιθέσεις που δέχεται από εξωγενείς ή ενδογενείς εχθρικούς παράγοντες, το κολλαγόνο -μια πρωτεΐνη φτιαγμένη από μακριές αλυσίδες αμινοξέων -κατακερματίζεται σε 4-5 κλάσματα αμινοξέων. Τα κομμάτια αυτά όμως δεν είναι «σκουπίδια» αλλά πεπτίδια με συγκεκριμένο μάλιστα ρόλο, καθώς είναι εκείνα που ειδοποιούν τους ινοβλάστες να συνθέσουν γρήγορα νέο κολλαγόνο για να επανορθώσουν τη φθορά. Στη νεανική επιδερμίδα τα μηνύματά τους φτάνουν σχεδόν πάντα στον αποδέκτη και η διαδικασία ανανέωσης γίνεται κανονικά. Μεγαλώνοντας όμως η επικοινωνία αρχίζει να παρουσιάζει κενά και τα μηνύματα, είτε δεν φτάνουν στον προορισμό τους, είτε δεν στέλνονται καθόλου… Το κολλαγόνο φθείρεται χωρίς να αντικαθίσταται και σταδιακά στην επιδερμίδα εμφανίζονται ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης.

Αυτό λοιπόν το «έλλειμμα επικοινωνίας» καλούνται να καλύψουν τα πεπτίδια που υπάρχουν στο HELEN’S 1 MINUTE INSTANT FACE LIFT SEROUM . Διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, κατορθώνουν - να στείλουν μηνύματα επανόρθωσης στα κύτταρα. Χάρη στη βιομιμητική τους δράση (μιμούνται τη δράση των φυσικών πεπτιδίων), ουσιαστικά ξεγελούν τα κύτταρα και τα πείθουν να δώσουν εντολή στους ινοβλάστες να συνθέσουν περισσότερες νέες ίνες κολλαγόνου, για να αναπληρώσουν αυτό που έχει φθαρεί .
Τα πεπτίδια αποτελούν ένα νέο και άκρως ενδιαφέρον πεδίο κοσμητολογικής έρευνας. Υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθουμε για τη δράση τους και ίσως στο μέλλον μας εκπλήξουν ακόμα περισσότερο… .
Η αποτελεσματικότητά τους έχει αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές και έχουν αποδειχθεί ότι ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος. Όταν χρησιμοποιείται μαζί με άλλες επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής για την πρόληψη των ρυτίδων, μπορούν να οδηγήσουν σε μια πολύ νεότερη εμφάνιση.


Αναλυτικότερα:

  • Φαίνεσαι χρόνια νεότερη στη στιγμή.
  • Με πεπτίδια για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
  • Εξαφανίζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια.
  • Σβήνει τις ρυτίδες.
  • Ανασηκώνει και συσφίγγει το χαλαρωμένο δέρμα.
  • Τα αποτελέσματα διαρκούν γεμάτες 7 – 10 ώρες.
  • Δουλεύει εγγυημένα σε 60 δευτερόλεπτα.


Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών από κάθε καλλυντικό, εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας. Είναι ένας ισχυρός ορός που καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, το ταλαιπωρημένο πρόσωπό  σας θα μεταμορφωθεί σε βελούδο. Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι παραμένει απαλό για πολλές ώρες.

Είναι σε αριστοκρατικό μπουκάλι με δοσομετρητή για καλύτερη κατανομή του προϊόντος(το σύστημα είναι υγιεινό καθώς δεν εισχωρούν τα δάκτυλα στο προϊόν και έτσι αποφεύγεται η επιμόλυνσή του).


Τρόπος χρήσης:

Αρχικά, ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν από κάθε χρήση. Απλώστε μια πολύ μικρή ποσότητα – αφού καθαρίσετε το δέρμα – με τα δάκτυλά πάνω από τις ρυτίδες στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια ή σε οποιαδήποτε άλλη προβληματική περιοχή. Μην τρίβετε. Αφήστε να στεγνώσει σχολαστικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ ή ανάλογα με τις ανάγκες. Σε περίπου 60 δευτερόλεπτα, ή όταν είναι εντελώς στεγνό, θα δείτε τα απίστευτα αποτελέσματα.
Μην το χρησιμοποιείτε στα καπάκια των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με κρύο νερό.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως με τα προϊόντα της  Helen's Shop Health & beauty έχουμε τη δυνατότητα να μεγαλώνουμε όμορφα, και το σημαντικότερο είναι να αποφεύγουμε ό,τι μπορεί να αλλοιώσει την έκφραση και την προσωπικότητά μας. Στηρίζονται στην αρχή ότι ο καθένας είναι μοναδικός και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Έχει αναλάβει και μας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουμε την επιδερμίδα τον ονείρων μας. Ας μην ξεχνάμε όμως, η ρήση που συχνά παπαγαλίζουμε «το θέμα δεν είναι πόσο ετών είσαι, αλλά πόσο νιώθεις», αποτελεί μια από τις λίγες «αλήθειες» στο θέμα «αντιγήρανση».


Ευχαριστώ την εταιρία Helen's Shop Health & beauty για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://helenshop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου