Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Jeunesse review


Jeunesse



Γεια σας Glamorous,

Οι άστατες διαθέσεις του καιρού ευτυχώς δείχνουν να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι βροχες και οι δροσιές έχουν φύγει και θα δώσουν τη θέση τους στους καύσωνες , η καθημερινότητα μας θα αλλάξει-θα ψάχνουμε μέρη με σκια, θα βρίσκουμε δικαιολογία να τρώμε πιο πολλά παγωτά, θα κάνουμε βόλτες στις παραλίες... Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες αρχίζουν σιγά σιγά και μας χαϊδεύουν νωχελικά το δέρμα. Ο ήλιος καίει, ο υδράργυρος ανεβαίνει και το σώμα μας καλείται να προσαρμοστεί σε καυτές συνθήκες. Όσοι προτιμούν την δροσιά από τον ζέστη οι επόμενοι μήνες προβλέπονται δύσκολοι.

Σε κάθε αλλαγή της σεζόν, είναι απαραίτητο να προστατεύσετε κατάλληλα το δέρμα σας. Τώρα είναι η στιγμή που θέλουμε να λάμψουμε και να κάνουμε την επιδερμίδα μας να ανακάμψει από τις ταλαιπωρίες του χειμώνα. Με τους ζεστούς μήνες του χρόνου να είναι και επίσημα εδώ, μία αλλαγή στον τρόπο που φροντίζουμε το πρόσωπο και σώμα μας κρίνεται απαραίτητη.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να “ξεγελάσετε” τον καιρό και να δείχνετε <<φρέσκιες>>, ακόμη και εάν η θερμοκρασία δεν είναι πάντα με το μέρος σας!

Όταν το κλίμα αλλάζει και η ζέστη γίνεται έντονη, το δέρμα μας παθαίνει ενα μικρο σοκ... έχει την τάση να κοκκινίζει πιο εύκολα και να αφυδατώνεται! Εκτός από το να πίνουμε περισσότερο νερό, υπάρχουν κι αλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να... επιβιώσει!
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα του καλοκαιρού μπορεί να κάνουν μεγάλη ζημιά στην εμφάνιση και την καλή μας διάθεση, γι’ αυτό, κυρίες μου, λάβετε τα μετρα σας...

Ας γιορτάσουμε την πιο ζεστή περίοδο του χρόνου που είναι ή άνοιξη και το καλοκαίρι με τα προϊόντα της εταιρίας Jeunesse.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Jeunesse γεννήθηκε στην καρδιά και στο μυαλό των οραματιστών Randy Ray και Wendy Lewis.
Μετά την τεράστια επιτυχία τους σε άλλες επιχειρήσεις, ο Randy και η Wendy αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Jeunesse στις 9 Σεπτεμβρίου του 2009 στις 9:09 μ.μ. Ο αριθμός 9, που αντιπροσωπεύει τη μακροβιότητα, αντανακλούσε την επιθυμία των ιδρυτών όχι απλώς να επιβιώσουν, αλλά να θριαμβεύσουν. Ο Randy και η Wendy ανυπομονούσαν να μοιραστούν με τον κόσμο τα επαναστατικά τους προϊόντα για τη βελτίωση της νεανικής εμφάνισης και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα προγράμματα ανταμοιβών στον κλάδο των απευθείας πωλήσεων. Το αποτέλεσμα: μια πρωτοποριακή, διεθνής πλατφόρμα που με τη βοήθεια της τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα να μοιραστείτε καινοτόμα προϊόντα, προγράμματα κατάρτισης και τρόπους υποστήριξης. Σήμερα, χιλιάδες άτομα σε όλη την υφήλιο βοηθούν να γράψουνε την ιστορία τους. 
Δημιουργήσανε ένα παγκόσμιο κίνημα που εμψυχώνει τους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν κάθε πτυχή των δυνατοτήτων τους — ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή, την κοινωνική θέση ή το εισόδημά τους. Η ιστορία τους μόλις αρχίζει.

Είναι η Jeunesse. Είναι η γενιά των νέων.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:




LUMINESCE HYDRASHIELD MASK





Η "έξυπνη" τάση ομορφιάς…


Για πολλά χρόνια αποτελούσαν το δυνατό χαρτί των απανταχού spa για τη φωτεινή και ανανεωμένη όψη της επιδερμίδας σε κάθε θεραπεία. Από τις αυτοσχέδιες «σπιτικές συνταγές» με φρούτα και λαχανικά, μέχρι τις απολαυστικές κούρες ανανέωσης στα μεγάλα ινστιτούτα αισθητικής και τα πολυτελή spa, δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν ένα συμπληρωματικό, συχνά βαρετό, αλλά αναμφίβολα ευεργετικό για την επιδερμίδα, βήμα στη ρουτίνα της ομορφιάς.
Ο λόγος στις μάσκες, την πλέον παραδοσιακή κούρα ομορφιάς, που στις καλοκαιρινές διακοπές βοηθούν την επιδερμίδα να αποκαταστήσει άμεσα τη χαμένη της υγρασία και να ανακτήσει τη φωτεινή , λεία και απαλή της όψη.
Οι μάσκες ομορφιάς είναι το τελευταίο beauty trend στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και είναι το δυνατό χαρτί της σύγχρονης κοσμητολογίας. Οι μάσκες ομορφιάς , όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ξεχωρίζουν από τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης για τις ενισχυμένες τους συνθέσεις που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην όψη και υφή της επιδερμίδας.
Από όλα τα καλλυντικά προϊόντα, οι μάσκες περιποίησης έχουν τη μεγαλύτερη δόση ευεργετικών συστατικών στις συνθέσεις τους, για να δώσουν άμεσα αποτελέσματα στο πρόσωπο. Και αν κάποτε ήταν δύσχρηστες και απαιτούσαν χρόνο για να δράσουν, χάρη στις εξελίξεις στην κοσμητολογία και στις νέες τεχνολογίες, τώρα είναι πιο εύχρηστες και πιο εξειδικευμένες. Οι νέες μάσκες δρουν σε λίγα λεπτά και, ανάλογα με τις ανάγκες σας, υπάρχει μία για κάθε περίπτωση. Μάσκες που καθαρίζουν, που ενυδατώνουν, που καταπραΰνουν από ερεθισμούς, που δρουν κατά της κούρασης και του στρες, που έχουν αντιρυτιδική δράση, που χαρίζουν λάμψη και φωτεινότητα. Επιπλέον, σήμερα η χρήση τους επιτρέπεται σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια οι μάσκες «αναβαπτίστηκαν»!

Με πρώτες και καλύτερες τις διάσημες sheet masks , τις υφασμάτινες μάσκες που τελευταία, …συχνάζουν στο Instagram –θα έχετε ακούσει για την τρέλα με τις selfies την ώρα που τις φορούν!

Η εταιρία Jeunesse ανακάλυψε μια νέα… φλέβα χρυσού και μας παρουσιάζει την LUMINESCE HYDRASHIELD MASK- με έξυπνες φόρμουλες και σοφιστικέ τρόπους εφαρμογής, με στόχο να πείσει ακόμα και τις πιο …αμελείς και τεμπέλες, να φορέσουν τη μάσκα τους!
Η LUMINESCE HYDRASHIELD MASK είναι υφασμάτινη μάσκα, που έχει το σχήμα του προσώπου με ανοίγματα στα μάτια, στα ρουθούνια και στο στόμα και οι οποία είναι εμποτισμένη με γερές δόσεις από ενυδατικά, αναζωογονητικά, καταπραϋντικά και αντιγηραντικά συστατικά. Είναι το σπέσιαλ βήμα, που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε καθημερινά και μάξιμουμ θρέψη στην επιδερμίδα και προσφέρει μια πινελιά πολυτέλειας και χαλάρωσης.
Ενδείκνυνται για την άμεση - εδώ και τώρα- ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Και, όσο πιο καλά ενισχύουμε με νερό το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας τόσο περισσότερο περιορίζουμε τις πιθανότητες απώλειας υγρασίας από τις κατώτερες στιβάδες. Η LUMINESCE HYDRASHIELD MASK μοιάζει με μια... τονωτική ένεση, περιορισμένης διάρκειας, όποτε η επιδερμίδα τυχαίνει να εμφανίζει έντονα σημάδια στρες ή κόπωσης.

Η μάσκα LUMINESCE HYDRASHIELD MASK βοηθά να ελαχιστοποιήσετε τις συνέπειες της έκθεσης της επιδερμίδας σας σε περιβαλλοντικές επιθέσεις με τέσσερα ισχυρά στοιχεία: συστατικά αντιρρύπανσης, αποτοξίνωσης και ενυδάτωσης και APT-200. Η μάσκα αυτή παρασκευάζεται από βιοκυτταρίνη κοκοφοίνικα εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικό βούτυρο καριτέ και υπερ ενυδατικό εκχύλισμα ριζών ασιατικών χόρτων. Καταπραΰνει και ενυδατώνει αυτοστιγμεί τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Αυτή η ασπίδα με τα 4 συστατικά σε 1 προϊόν συμβάλλει στην ενίσχυση του μηχανισμού προστασίας της επιδερμίδας σας και βοηθά να αποκαλυφθεί μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της.
Η περίεργη και λίγο αστεία αυτή «κατασκευή», περιέχει όση ακριβώς ποσότητα προϊόντος έχει ανάγκη η επιδερμίδα-μια χορταστική δόση- η οποία, έτσι όπως χαλαρώνει τυλιγμένη με τη μάσκα, την απορροφά σχεδόν όλη! Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα λουτρό ενυδάτωσης, μια κούρα αναζωογόνησης που μεταμορφώνει την κουρασμένη, αφυδατωμένη, ερεθισμένη επιδερμίδα.
Η εντατική ενυδάτωση με την LUMINESCE HYDRASHIELD MASK είναι η ουσιαστική βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα αυτήν την εποχή του χρόνου.
Κερδίζει πόντους χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει στην επιδερμίδα από τη στιγμή, κιόλας, της εφαρμογής της.

Δεν είναι παχύρρευστη όπως οι παραδοσιακές μάσκες ομορφιάς, άρα είναι πιο εύκολα ανεκτή από κάθε τύπο επιδερμίδας. Είναι λεπτή μάσκα, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει και το τελευταίο χιλιοστό στην επιδερμίδα του προσώπου και να δημιουργεί έτσι ένα προστατευτικό φιλμ ιδιαίτερα πλούσιο σε δραστικά συστατικά. Αλλά το κλειδί εδώ είναι το …σφράγισμα. Καθώς κολλάτε τη μάσκα, το ίδιο το ύφασμα σφραγίζει την επιδερμίδα σας, εμποδίζοντας την «εξάτμιση» οποιουδήποτε από τα βασικά συστατικά της μάσκας και βοηθώντας τα να διεισδύσουν στην επιδερμίδα. Η θερμότητα του σώματος βοηθά επίσης σε αυτή τη διαδικασία.
Δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, που σημαίνει οικονομία χρόνου για τις πολυάσχολες και δυνάμεων για τις ….αμελείς.

Κάθε μάσκα Hydrashield συσκευάζεται ξεχωριστά για να εξασφαλίσει ότι τα συστατικά παραμένουν υγρά και αποτελεσματικά. Ένα από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη μάσκα προσώπου Jeunesse είναι η μοναδική τεχνολογία που εφαρμόζεται στο υλικό για την ασπίδα. Αντί να χρησιμοποιήσετε το βιομηχανικό πρότυπο χαρτιού ή υδρογέλης για τη μάσκα, το Hydrashield αποτελείται από μια ίνα τριών στρωμάτων, βιοκυτταρίνης που ταιριάζει άνετα και άνετα στο πρόσωπό σας. Αυτή η ίνα επιτρέπει στον αποκλειστικό ορό να εγχύσει τα κύτταρα του δέρματος του προσώπου σας με μια προστατευτική ασπίδα, ενώ εμποδίζει τα συστατικά μέσα στη μάσκα να εξατμιστούν ή να στεγνώσουν πολύ γρήγορα.
Ανακτήστε τη νεανική ζωντάνια και λάμψη της επιδερμίδας σας.
Εφαρμόζονται κατ' οίκον και προσφέρουν την εντατική αποτοξίνωση, καθαριότητα και εξυγίανση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Είναι ευεργετικές για κάθε ηλικία και κάθε τύπο επιδερμίδας. Φυσικά, οι ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες είναι αυτές που θα ωφεληθούν τα μέγιστα.

Η συσκευασία περιέχει 5 μάσκες σε μορφή φύλλων βιοκυτταρίνης | 5 σακουλάκια των 25 γραμμαρίων/0,8 ουγγιών


Τρόπος χρήσης:


Μία φορά την εβδομάδα, εφαρμόστε μια μάσκα Hydrashield σε ένα καθαρό, ξηρό πρόσωπο. Καθώς αυτή η αντι-γήρανση ασπίδα είναι μόνο για εξωτερική εφαρμογή, κρατήστε τα μάτια και το στόμα κλειστά ενώ τοποθετείτε τη μάσκα στο πρόσωπό σας για να αποτρέψετε την εισροή υγρασίας στα μάτια ή στο στόμα σας. Αφήστε τα λειαντικά, δροσιστικά, εμπλουτισμένα με τα κύτταρα αποτελέσματα της μάσκας να παραμείνουν στο πρόσωπό σας για 25 λεπτά. Αφαιρέστε και απορρίψτε τη μάσκα. Για να διατηρήσετε τον βελτιωμένο τόνο του δέρματος, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μια φορά την εβδομάδα.


RESERVE




Ο καινούργιος μου εαυτός…


Μπορούμε άραγε να δραπετεύσουμε από τη φθορά του χρόνου;
Οι περισσότεροι την έχουμε αποδεχθεί ως προϋπόθεση για την ύπαρξη της ζωής, αλλά πάντα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Το ερώτημα αυτό αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση για τους επιστήμονες. Τι πρέπει να κάνουμε για να αργήσουμε να γεράσουμε και να ζήσουμε πολύ;
 Η βιοχημεία της γήρανσης είναι αναμφισβήτητα ένα μυστήριο και συνιστά ένα ευρύ πεδίο έρευνας. Στόχος της αντιγηραντικής επιστήμης δεν είναι να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία μας πάση θυσία, αλλά να μας εξασφαλίσει υγεία για ακόμη περισσότερα χρόνια ζωής. Άλλωστε, όλοι θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο. Μια ματιά στον καθρέφτη μας και άλλη μια στο ψυγείο μας μπορεί να μας αποκαλύψει αν τελικά θα τα εκατοστίσουμε. Η νιότη, η υγεία, η μακροζωία και η ευζωία κρύβονται στα γονίδιά μας, στο πιάτο μας και στον τρόπο ζωής μας. Η γήρανση, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να αποτραπεί, μπορούμε όμως να πετύχουμε αποτελεσματική αναζωογόνηση, παράταση νεότητας και επιμήκυνση του προσδόκιμου ζωής μας.
Οι έντονοι ρυθμοί ζωής και οι συνήθειες μας, μας παρασύρουν, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες του οργανισμού μας, που επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, το φύλο, το ύψος, η σωματική δραστηριότητα ή πιθανά προβλήματα υγείας. Μπορεί κάθε όργανο ή ιστός του σώματός μας να χρειάζονται συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσουν σωστά, αλλά οι ποσότητες αυτών των ουσιών επηρεάζονται και διαφέρουν ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας. Αν, όμως, δεν παίρνουμε ό,τι και όσο χρειαζόμαστε, τότε είναι πιθανό να αφήνουμε το σώμα μας εκτεθειμένο.
Η αντιγήρανση ή το anti-aging είναι η διαδικασία κατά την οποία προσπαθούμε να καθυστερήσουμε τη γήρανση. Τη φυσιολογική, δηλαδή, φθορά του οργανισμού εσωτερικά και εξωτερικά, που επέρχεται καθώς περνούν τα χρόνια και οδηγεί στην προοδευτική επιδείνωση της κατάστασης των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και στη φθίνουσα πορεία όλων των ικανοτήτων ενός ατόμου. Είναι δύσκολο να οριστεί η ακριβής χρονική στιγμή έναρξης της γήρανσης του ανθρώπου. Πολλοί θεωρούν ότι αρχίζει αμέσως μετά τη γέννηση. Οι Βρετανοί χρησιμοποιούν π.χ. την έκφραση «two years old» για κάποιον που είναι μόλις 2 χρονών. Ίσως η γήρανση, λοιπόν, να αρχίζει από πολύ νωρίς, τα σημάδια της όμως είναι ορατά όταν πια έχουν περάσει τα χρόνια.
Πολλές φορές έχoυμε πει ότι η ομορφιά είναι ένα σύνολο από πράγματα που πρέπει να κάνουμε αλλά “η πραγματική ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας”.

 Έτσι και το RESERVE μας δίνει ομορφιά και υγεία που ξεκινάει εκ των έσω γιατί “η φροντίδα της επιδερμίδας ξεκινά με μια γουλιά”. 

Εξάλλου είναι “Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις”.
Το προϊόν RESERVE σας χαρίζει διαρκή αίσθηση απόλυτης νεότητας.

Το RESERVE είναι ένα μοναδικό μείγμα υπερφρούτων που περιέχει βοτανικά αντιοξειδωτικά τα οποία παρέχουν από κοινού στο σώμα την υποστήριξη που λαχταρά. Περιέχει ένα βοτανικό μείγμα αντιοξειδωτικών που υπερφορτίζουν τα εσωτερικά σας συστήματα και είναι ένα από τη φύση του γλυκό συμπλήρωμα διατροφής, πλούσιο σε χυμούς εξωτικών φρούτων. Περιέχει πληθώρα ισχυρών συστατικών που επιδιορθώνουν τις ζημιές στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν τα κύτταρα από μελλοντική ζημιά. Τα κύτταρά σας παραμένουν υγιέστερα, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σας χαρίζουν υπέροχη εμφάνιση και αίσθηση.
Περιέχει Μούρο ασάι, μαύρο γλυκό κεράσι, μύρτιλλο, μοβ σταφύλι και ρόδι. Ενώ η αλόη βέρα, το εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού συνδυάζονται για να παρέχουν πλήρη υποστήριξη στο σώμα. Έχει διαπιστωθεί ότι οι σπόροι του σταφυλιού δρουν αντιοξειδωτικά με πολλούς τρόπους.
Ένα μοναδικό μείγμα από υπέρ-τροφές που παρέχει μια τεράστια δόση αντιοξειδωτικών τα οποία εργάζονται συνδυαστικά για την άμυνα του οργανισμού κατά των ελεύθερων ριζών. Έχοντας υπέροχη γεύση, το RESERVE αποτελεί ένα νόστιμο και εύκολο τρόπο για να συμπληρώσετε τη διατροφή σας με την υποστήριξη που χρειάζεστε για την υγεία και την ευεξία σε όλο το σώμα σας. Ζαχαρούχο από τη φύση του, νόστιμο, με γλυκιά γεύση βατόμουρου, το RESERVE δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, καθώς και τεχνητά αρώματα, χρώματα ή γλυκαντικές ουσίες.

Το RESERVE κάνει την αίσθηση της νεανικής ζωντάνιας πιο εμφανή. Τα κύτταρά σας παραμένουν υγιή, ζουν περισσότερο, και σας αφήνει με τις διαρκείς επιπτώσεις της νεότητας.
Η συσκευασία του RESERVE έχει μικρό μέγεθος, ανοίγει εύκολα, χωρά παντού και σας βοηθά να απολαύσετε το αντιοξειδωτικό σας ρόφημα ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε.

1 κουτί με 30 πακέτα σε μέγεθος των 30 ml.


Τρόπος χρήσης:

Παίρνουμε ένα φακελάκι gel 2 φορές την ημέρα, ένα μόλις ξυπνήσουμε το πρωί και ένα το απόγευμα.



Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η σύγχρονη γυναίκα αναζητεί την απόλυτη ομορφιά και είναι απαιτητική με τα προϊόντα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο και το σώμα της. Η εταιρία Jeunesse, με πολυετείς έρευνες και ελέγχους σε συστατικά και αναλογίες, διαθέτει προϊόντα για κάθε περιοχή του σώματος της γυναίκας, εξασφαλίζοντας την κάλυψη των αναγκών και των πιο απαιτητικών! Μία εταιρία με τρομερή ενέργεια και η δημιουργικότητα που αποπνέει, αποτελεί πηγή έμπνευσης της εταιρίας, που ακολουθεί το πρότυπό της στα προϊόντα που δημιουργεί, δηλαδή τον συνδυασμό ποιότητας και νοοτροπιών!



Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Jeunesse για την χορηγία των προϊόντων, μυώντας με στον υπέροχο κόσμο ,ομορφιάς της!!


Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://nikolopoulou.jeunesseglobal.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου