Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

KITE HELLAS LTD review


KITE HELLAS LTD




Γειά σας Glamorous,

Κι όσο κι αν μέσα σας ζηλεύετε ή θα θέλατε να ανταποκρίνεστε στα στερεοποιημένα πρότυπα ομορφιάς, επερχόμενης της ωρίμανσής σας έρχεστε σε επαφή και πλήρη επίγνωση με τα θετικά, τα δυνατά κλειδιά σας και κανένα από αυτά δεν ανταποκρίνεται στο έξω σας. Μόνο σκεφτείτε πόσες φορές ένα βλέμμα σας, μια κίνηση αφέλειας κι αυθορμητισμού έγιναν επαρκείς αφορμές για να κολλήσουν μαζί σας οι άνθρωποι.
Οι αντιδράσεις που δεν προβλέψατε, τα πολλαπλά σχήματα που μπορεί να λάβει τα πρόσωπό σας σε κάθε σας αντίδραση, οι κινήσεις σας κι οι ατάκες σας σε συγκεκριμένες συναισθηματικές εκφάνσεις του, το τι είσαι εσύ στα καθημερινά. Αυτά ερωτεύονται οι άνθρωποι.
Οι άνθρωποι, ερωτεύονται χαμόγελα. Τον πιο απλό, έμφυτο κι αβίαστο δείκτη και δέκτη αλήθειας για έναν άνθρωπο. Το χαμόγελό σας. Κατ’ ακρίβεια, ερωτεύσιμα είναι ένα-ένα κι έπειτα όλα μαζί, τα πολλά χαμόγελα που είσαστε ικανές να έχετε, τα χαμόγελα εκείνα που αλλάζουν σχήμα, μορφή, μέγεθος ανάλογα με την παράσταση, που όμως κάθε φορά πλημμυρίζουν με την ίδια τεράστια δόση του πραγματικού εαυτού σας. Αυτήν την αλήθεια σας κι ας είναι και τσαλακωμένη, αυτήν θαυμάζουν οι γύρω σας.
Δεν έχετε ιδέα τι μπορείτε να κάνει στους γύρω σας ένα δικό σας χαμόγελο. Μια γυναίκα που χαμογελά, είναι αδιαμφισβήτητα μια γυναίκα δυνατή. Μια γυναίκα που σε κάθε δυσκολία χαμογελά ως η μοναδική δίοδος να συνεχίσει να παλεύει, είναι μια γυναίκα με θάρρος, με πυγμή κι επιμονή να μη συμβιβαστεί ποτέ με κάτι λιγότερο απ’ όσα η ίδια κρίνει. Ένα χαμόγελο, το πιο φυσικό, το πιο όμορφο, το πιο ερωτεύσιμο μακιγιάζ, ανεξίτηλο στα ζόρια της μέρας, ικανό φάρμακο στα εμπόδια, ένας εκτός ανταγωνισμού μεταδοτικός παλμός.

Ένα χαμόγελο από την εταιρία KITE HELLAS LTD και τα προϊόντα της!



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΕΤΑΙΡΙΑ

H ΚΙΤΕ Ελλάς Ε.Π.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία με δυναμική παρουσία στην εγχώρια φαρμακευτική αγορά. Από το 1991 που δημιουργήθηκε, η Εταιρεία, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων Οίκων του εξωτερικού, έφερε στην Ελλάδα πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Η ανοδική πορεία της Εταιρείας αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ελληνική οικονομία, αφού οι νέες συνεργασίες και τα νέα προϊόντα που θα λανσάρει στην ελληνική αγορά στο άμεσο μέλλον θα εξασφαλίσουν σημαντική αύξηση των πωλήσεων.
Προσφέρει λύσεις στα προβλήματα των καταναλωτών διανέμοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Διατηρεί και να προάγει τις εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών. Η Εταιρεία είναι περήφανη για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με το καταναλωτικό κοινό.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



ONE DROP ONLY





Αναπνοή δροσιάς και φρεσκάδας….

Πλησιάζετε την αγαπημένη σας και αυτή διακριτικά απομακρύνεται. Φτάνετε στο γραφείο σας και η ουρά στο κυλικείο ανοίγει για να περάσετε. Κάτι δεν πάει καλά, σκέφτεστε, αλλά κανείς από όσους είναι γύρω σας δεν τολμάει να σας πει τι πραγματικά συμβαίνει. Η κακοσμία από την περιοχή του στόματος είναι ένα πρόβλημα που κανείς -ή σχεδόν κανείς- δεν πρόκειται να σχολιάσει μπροστά σας. Θεωρείται θέμα ταμπού στις συζητήσεις, κάνει τους πάντες να νιώθουν άβολα και οι περισσότεροι δυσκολεύονται ακόμα και να το αναφέρουν στο γιατρό τους.
Είναι ένα πρόβλημα που πάντα σας φέρνει σε δύσκολη θέση. H άσχημη αναπνοή είναι από τα πιο δυσάρεστα και δυσεπίλυτα προβλήματα.
Το 90% των δυσάρεστων οσμών του στόματος προέρχονται από τη στοματική κοιλότητα, στην οποία βρίσκονται βακτήρια που αλληλοεπιδρούν μεταξύ άλλων και με υπολείμματα τροφών, δημιουργώντας θειικές ενώσεις. Έτσι, αν δεν καθαρίζετε τα δόντια σας σωστά, τα βακτήρια συσσωρεύονται και τα κομματάκια τροφών μένουν σφηνωμένα ανάμεσά τους, όπου και τελικά αποσυντίθενται. Συνηθισμένη αιτία δυσοσμίας είναι, επίσης, το σάλιο, που στεγνώνει στη διάρκεια του ύπνου (πρωινή κακοσμία), ενώ η ξηροστομία επιδεινώνει την κατάσταση.

Πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσουν και ορισμένα φαγητά (πικάντικες σάλτσες, αλλαντικά, τυρί, κάρι), ιδιαίτερα το σκόρδο και το κρεμμύδι, τα οποία περιέχουν ουσίες που μέσω της κυκλοφορίας του αίματος μεταφέρονται στους πνεύμονες και βγαίνουν από το στόμα με την εκπνοή.

Ξέρετε όμως τι σημαίνει σωστή στοματική υγιεινή;

Μπορεί να θεωρείτε την ερώτηση απλοϊκή, αφού από μικροί ακούτε συνεχώς πόσο σημαντικό είναι να πλένετε τα δόντια σας και κάθε 6 μήνες επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας. Αρκούν, όμως, αυτά για να πείτε ότι φροντίζετε επιμελώς για την υγεία του στόματός σας; Ευτυχώς, για στόμα χωρίς προβλήματα και κακοσμία δεν χρειάζονται θυσίες και κόπος. Αρκεί να δώσετε αποτελεσματική λύση με το στοματικό διάλυμα ONE DROP ONLY.

Το ONE DROP ONLY είναι φυσικό συμπυκνωμένο στοματικό διάλυμα για φυσική στοματική προστασία. Οι καταπραϋντικές ιδιότητες και η αντιβακτηριδιακή δράση του, προφυλάσσουν από ερεθισμούς και τονώνουν την περιοχή των ούλων, φρεσκάροντας την αναπνοή και δημιουργώντας αίσθηση υγείας στο στόμα. Ξεπλύνετε την κακή αναπνοή με τη δύναμη αυτού του δροσιστικού στοματικού διαλύματος.
Είναι ένα αναζωογονητικό μπουκέτο από φυσικά αιθέρια έλαια(Μέντα, μενθόλη, γαρύφαλλο, στύρακας, φασκόμηλο, θυμόλη, θυμάρι, τεϊόδεντρο και ευγενόλη, λιμονένιο και λιναλοόλη) , που καταπραΰνουν και τονώνουν τα ούλα σας, ενώ δροσίζει την αναπνοή σας .
Το στόμα σας αισθάνεται καθαρό και απαλύνεται με τη μακράς διάρκειας φρεσκάδα του.


Αναλυτικότερα:


  • Καταπολεμά την κακοσμία του στόματος.
  • Έχει αντιβακτηριδιακή δράση.
  • Χαρίζει φρέσκια δροσερή αναπνοή.
  • Αποτρέπει την αιμορραγία των ούλων.
  • Έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικό.


Το πρακτικό μέγεθος της συσκευασίας του ONE DROP ONLY για δροσερή αναπνοή το καθιστά εύκολο στην μεταφορά όπως στην τσάντα σας, στην τσέπη, στο αυτοκίνητο , ή στην τσαντα του γυμναστηρίου, επιτρέποντας σας να έχετε φρέσκια αναπνοή όλη την ημέρα.

Δεν περιέχει συντηρητικά και τεχνητά χρώματα και αρώματα.


Τρόπος χρήσης:

Μια σταγόνα αρκεί διαλυμένη σε 15 ml νερό πρωί και βράδυ αρκεί για την καθημερινή προστασία στόματος και λαιμού. Για πιο έντονη γεύση και δράση μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες από 1 σταγόνες. Ξεπλύνετε με νερό και μην καταπίνετε.


Tip:

Τα φυσικά στοματικά διαλύματα διαθέτουν εξίσου ισχυρή επουλωτική-αντισηπτική δράση, που σημαίνει ότι μπορούν να λύσουν ριζικά το πρόβλημα της δυσάρεστης αναπνοής, καθώς σας απαλλάσσουν και από άλλα στοματικά προβλήματα, που προκαλούν μεταξύ άλλων και κακοσμία του στόματος. Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας νιώθετε την ανάγκη να φρεσκάρετε την αναπνοή σας.



Steripod

(Προστατευτικό Οδοντόβουρτσας)



Ξέρετε τι σημαίνει σωστή στοματική υγιεινή; 

Μπορεί να θεωρείτε την ερώτηση απλοϊκή, αφού από μικροί ακούτε συνεχώς πόσο σημαντικό είναι να πλένετε τα δόντια σας και κάθε 6 μήνες επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας. Αρκούν, όμως, αυτά για να πείτε ότι φροντίζετε επιμελώς για την υγεία του στόματός σας;
Κάθε φορά που τρώμε, το περιβάλλον του στόματος γίνεται όξινο -δηλαδή μειώνεται το pH της στοματικής κοιλότητας- και τα οξέα που παράγονται διαβρώνουν την αδαμαντίνη των δοντιών (την εξωτερική λευκή στιβάδα), προκαλώντας τερηδόνα. Συνεπώς, εάν τσιμπολογάμε διαρκώς -και όχι απαραιτήτως γλυκά-, το pH του στόματος δεν προλαβαίνει να επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα, οπότε εκθέτουμε συνεχώς τα δόντια μας στο διαβρωτικό έργο των οξέων.

Εάν βαθμολογούσαμε τις επιδόσεις μας όσον αφορά τη στοματική μας υγιεινή, εμείς οι Έλληνες μάλλον θα παίρναμε κάτω από τη βάση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, χρησιμοποιούμε κάθε χρόνο μόνο 150 ml οδοντόκρεμας συγκριτικά με τα 250-300 ml που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι και η κατάσταση των δοντιών μας είναι απογοητευτική όσον αφορά την έκταση και τη βαρύτητα της τερηδόνας και της περιοδοντίτιδας (προχωρημένη μορφή ουλίτιδας που προσβάλλει και τα οστά των γνάθων). Οι 6 στους 10 βουρτσίζουμε τα δόντια μας μόλις μία φορά την ημέρα ή πιο αραιά, ενώ μόνο οι 3 στους 10 τα βουρτσίζουμε 2 φορές την ημέρα. Καλό είναι, λοιπόν, να δούμε πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα δόντια μας.
Τα οφέλη από το καθημερινό βούρτσισμα και τον καθαρισμό των δοντιών δεν είναι μόνο το λαμπερό χαμόγελο και η δροσερή αναπνοή. Σήμερα είναι γνωστό ότι η υγεία των δοντιών και των ούλων επηρεάζει τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού, επιβεβαιώνοντας ότι τα δόντια είναι ο καθρέφτης της υγείας.

Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να αποθηκεύσουμε την οδοντόβουρτσά μας ?

Όλοι μας κρατάμε την οδοντόβουρτσά μας κάπου μέσα στο μπάνιο, συνήθως κοντά στο νιπτήρα που πλενόμαστε και βουρτσίζουμε τα δόντια μας. Την χρησιμοποιούμε, την βάζουμε στην θέση της (πχ σε ένα ποτηράκι) και φεύγουμε. Την επόμενη φορά την παίρνουμε πάλι και βουρτσίζουμε κανονικά τα δόντια μας.
Αλλά μετά από το αποτέλεσμα της έρευνας που έκαναν επιστήμονες στην Αμερική, ίσως αλλάξετε το σημείο που αφήνετε την οδοντόβουρτσα στο μπάνιο... Το μέρος που διατηρούμε την οδοντόβουρτσά μας είναι σημαντικό.

Για να προστατεύσετε την οδοντόβουρτσά σας χρησιμοποιείστε το Steripod.

Το Steripod είναι ένα clip-on σύστημα προστασίας της οδοντόβουρτσας με freshening vapours(Κάθε Steripod περιέχει μια πατενταρισμένη μορφή θυμόλης που περικλείεται από πλαστικό με μικρές τρύπες που επιτρέπουν στα active vapours να ελευθερωθούν και να καθαρίσουν την οδοντόβουρτσά σας). Εφαρμόζει σε όλες τις απλές και ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και διατηρεί την οδοντόβουρτσα σας φρέσκια και καθαρή για 3 μήνες. Μετά θα πρέπει να πάρετε ένα καινούριο! Είναι ιδανικό για το σπίτι, το ταξίδι, το σχολείο ή το γυμναστήριο, εφαρμόζεται το Steripod στην οδοντόβουρτσα και τη προστατεύετε! Το Steripod είναι το κορυφαίο σύστημα προστασίας της οδοντόβουρτσας διεθνώς! Μερικές φορές οι πιο απλές ιδέες είναι και οι πιο αποτελεσματικές!
Η πατενταρισμένη σύνθεση του Steripod με active vapours διατηρεί την οδοντόβουρτσά σας φρέσκια και καθαρή.

Αγαπάω το Steripod! To χρησιμοποιώ στο σπίτι. Με τόση σκόνη και μικρόβια που υπάρχουν στο μπάνιο δεν αφήνω απροστάτευτη την οδοντόβουρτσα μου!
Δεν χρειάζεται μπαταρίες ή καλώδια. Προσαρμόζεται στις περισσότερες κοινές και ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.

Το Steripod διατίθεται σε ειδική συσκευασία προστατεύοντας τα συστατικά του μέχρι το άνοιγμα.

1 Συσκευασία περιέχει 2 Steripod σε δυο υπέροχα χρώματα (ροζ, μπλέ).


Τρόπος χρήσης:


·       Ξεπλύνετε την οδοντόβουρτσά σας μετά τη χρήση και τινάξτε την περίσσεια του νερού.
·       Προσαρμόστε το Steripod πάνω στην οδοντόβουρτσά σας.
·       Ξεπλύνετε ξανά την οδοντόβουρτσά σας πριν τη χρήση.
·       Αντικαταστήστε το Steripod και την οδοντόβουρτσά σας κάθε 3 μήνες.
·       Μην αποσυναρμολογήσετε και μην καταπιείτε κανένα μέρος του Steripod.
·       Αν το Steripod είναι σπασμένο  ή δεν λειτουργεί καλά για οποιοδήποτε λόγο πετάξτε το αμέσως.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της KITE HELLAS LTD θα μείνετε ευχαριστημένοι. Η εταιρία έχει χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, κυρίως λόγω της ευκολίας χρήσης και αποτελεσματικότητας των προϊόντων της! Η εταιρία KITE HELLAS LTD μας δίνει την δυνατότητα με ένα όμορφο χαμόγελο να αλλάξετε το πεπρωμένο σας ασκώντας επιρροή μέσα στο χώρο εργασίας σας, τις φιλίες και τις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο.

Ευχαριστώ πολύ την  KITE HELLAS LTD για την χορηγία των προϊόντων.
Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.kite.gr/









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου