Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Trinity haircare Hellas-Cyprus review


Trinity haircare Hellas-Cyprus




Γειά σας Glamorous,

Τα μαλλιά αποτελούν μοναδικό σημείο ομορφιάς, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του ανθρώπινου σώματος. Τα υγιή όμορφα λαμπερά μαλλιά γίνονται σύμμαχος της γυναικείας αυτοπεποίθησης.
Γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς πραγματικά ευχαριστιέστε την περιποίηση των μαλλιών σας, μόνες σας στο σπίτι. Η δική σας ώρα ομορφιάς. Καθόλου άσχημα. Εάν είστε λάτρης, των βαμμένων μαλλιών ή κάνετε πολύ ανταύγειες το αποτέλεσμα αρχικά είναι πράγματι εντυπωσιακό - τι γίνεται όμως με τη φθορά που υφίστανται τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να  εξασθενούν και να γίνονται όλο και πιο θαμπά όσο περνάει ο καιρός; Πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε υγιή και λαμπερά τα βαμμένα μαλλιά σας; Οι βαφές και οι τεχνητές χρωστικές ουσίες, αφυδατώνουν και «αγριεύουν» την τρίχα, επειδή αφήνουν τα λέπια ανοιχτά. Όταν τα μαλλιά είναι υγιή και γερά, μπορούν να συγκρατήσουν καλύτερα τις χρωστικές ουσίες της βαφής και να διατηρήσουν αναλλοίωτο το χρώμα για περισσότερο χρόνο.
Όπως πολύ εύκολα όλες αντιλαμβάνεστε, είναι όλα εκείνα τα κόλπα, τα μυστικά, οι λεπτομέρειες, οι καθημερινές συνήθειες, οι συμβουλές, τα «πρέπει» και τα «μη» που η καθεμία από εσάς οφείλει να γνωρίζει και να ακολουθεί επακριβώς προκειμένου η λάμψη των μαλλιών να επέλθει, δηλαδή τα μαλλιά σας να γίνουν και πάλι απαλά, φρέσκα, λαμπερά, ενυδατωμένα, περιποιημένα καταλλήλως, χωρίς να μπλέκονται συνεχώς, ούτε να φαίνονται κακομεταχειρισμένα.Η φροντίδα μαλλιών, λοιπόν, είναι το πυρηνικό ζήτημα γύρω από το οποίο θα κινηθούμε.

Για την ενίσχυση της ταλαιπωρημένης από τις βαφές τρίχας και χρώμα και λάμψη που διαρκεί, η Trinity haircare Hellas-Cyprus σας προτείνει μια νέα σειρά από προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

H σημαντικότερη διαφορά του οίκου Trinity haircare & Tailor’s Grooming είναι η φιλοσοφία τους!
Σέβονται τον άνθρωπο!
Χρησιμοποιούνε μόνο αυστηρά ελεγμένες πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, ποτέ γενετικά μεταλλαγμένες  πρώτες ύλες, και εναρμονίζουνε με την αυστηρότερη νομοθεσία για τις χημικές συστάσεις των προϊόντων τους! Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουνε υψηλή καλλυντικότητα , εξαιρετική απόδοση με όσο το δυνατόν περισσότερα αγνά υλικά .
Σέβονται  τα ζώα !
Είναι στη λίστα του παγκόσμιου οργανισμού PETA για τις εταιρίες που δεν κάνουν ούτε μια δοκιμή σε ζώα και είναι περήφανοι για αυτό!
Σέβονται  το περιβάλλον !
Για αυτό το λόγο  αφιερώνουνε  πολλή σκέψη, προσπάθεια και χρήματα στην έρευνα και στην ανάπτυξη καλύτερων (ανανεώσιμων) πόρων και βιώσιμων λύσεων, όσον αφορά τα προϊόντα, τις συσκευασίες, τη χρήση του χαρτιού, τη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα την διαχείριση αποβλήτων κτλ.
Τα υψηλά Standard ποιότητας σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό δημιουργεί ένα αποτέλεσμα το οποίο θα σας αφήσει 100% ικανοποιημένους.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



CREASION-COLOUR GLOSS FARBALANZ SHAMPOO

(ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)



Το χρώμα, το στιλ, το κούρεμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Είναι ευρύτερα γνωστό ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με την φάση που βρίσκεται κάθε φορά στα ερωτικά, επαγγελματικά, προσωπικά της, θα «εκφράσει» όλη της ανάγκη για αλλαγή…στα μαλλιά της. Αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος, στο στυλ είναι κάποια από αυτά που όλες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς προκειμένου να προκαλέσουμε ένα boost στη διάθεσή μας, έστω και προσωρινό. Ο Μάιος αποτελεί την πιο τέλεια εποχή για αλλαγές καθώς έρχονται οι διακοπές όλες μας θέλουμε να ανανεωθούμε, να δείχνουμε πιο όμορφες, πιο δυναμικές, πιο εντυπωσιακές, πιο έτοιμες να υποδεχτούμε τις προκλήσεις της νέας εποχής. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου……….
Το όμορφο μαλλί ξεκινάει από το σωστό λούσιμο! Ναι! Ένα τόσο απλό και καθημερινό πράγμα είναι η βάση για καλοφτιαγμένα μαλλιά!!!
Ειδικά οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους χρόνια, είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι χρειάζονται πολύ περισσότερο λάμψη στα μαλλιά τους. Σε πόσες από εσάς αλήθεια, η καλή διάθεση δεν καταστρέφεται, όταν ήδη από τις επόμενες μέρες της βαφής των μαλλιών σας, αυτά αρχίζουν να χάνουν το λαμπερό χρώμα τους; Ειδικά αυτές τις μέρες, καμία γυναίκα δεν θέλει μια θαμπή και ξεθωριασμένη όψη στα μαλλιά της. Αν λοιπόν, βάψατε αυτές τις ημέρες τα μαλλιά σας, μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση!
Και δεν θα έπρεπε γιατί λύσεις υπάρχουν για κάθε περίπτωση. Γνωρίζουμε πως η ομορφιά δεν θέλει κόπο, αλλά “μικρές πινελιές” και έξυπνα tips για να είσαστε όμορφες και λαμπερές, σε κάθε σας στιγμή. Προκειμένου να αποφύγετε το ξεθώριασμα και να κρατήσετε ζωντανό το χρώμα στα μαλλιά σας για περισσότερο χρονικό διάστημα ακολουθήστε το μυστικό της Trinity haircare Hellas-Cyprus και εντυπωσιάστε με την υπέροχη εμφάνισή των μαλλιών σας..

Για όσες έχετε σκοπό να κάνετε την αλλαγή και να επιλέξτε αυτήν την φορά υγιή μαλλιά και διάρκεια χρώματος, η Trinity haircare με το CREASION-COLOUR GLOSS FARBALANZ SHAMPOO θα μας μάθει τις σωστές πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας μια ιεροτελεστία θρέψης που θα μας ανταμείψει.
Το CREASION-COLOUR GLOSS FARBALANZ SHAMPOO είναι για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά που τονίζει το χρώμα και τους δίνει έξτρα λάμψη!! Εντατικά προστατευμένα και θρεμμένα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Μαλλιά καλύτερα προστατευμένα, χρώμα με φανερά μεγαλύτερη διάρκεια.

Το CREASION-COLOUR GLOSS FARBALANZ SHAMPOO αποτελεί εγγύηση για τα μαλλιά μας. Παρέχει ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά μας, ώστε η δύναμη και το χρώμα τους να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.. κλειδώνει τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της τρίχας και συμβάλλει στη διατήρηση της βελτιωμένης ποιότητας των μαλλιών και χαρίζει προστασία ενάντια στη μηχανική φθορά.  Με απαλή σύνθεση, πλούσια με μαλακτικούς παράγοντες, προβιταμίνη Β5,κρεατίνη και κερατίνη βοηθά στην προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα. Αποκτούν ένα ευδιάκριτο φωτεινότερο αποτέλεσμα, προσδίδοντας ένα φυσικό, ανοιχτό χρώμα.
Έχει απαλή υφή, που έχει ξεχωριστό άρωμα, σχηματίζει πλούσιο αφρό και ξεπλένεται εύκολα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Ενισχύει και καθαρίζει απαλά, χαρίζοντας στα μαλλιά ασύγκριτη λάμψη και μεταξένια απαλότητα από την πρώτη χρήση.
Η συσκευασία του είναι πολύ κομψή και είναι πολύ πρακτική για ταξίδια.

Αναλυτικότερα:

  • Δίνει μέγιστη λάμψη.
  • Το χρώμα είναι πλούσιο και λαμπερό.
  • Συνεχής προστασία ενάντια στη θαμπάδα.
  • Τα μαλλιά είναι ενυδατωμένα, τιθασευμένα και απαλά.



Τρόπος χρήσης:


Το εφαρμόζουμε κανονικά στα μαλλιά μας όπως ένα κοινό σαμπουάν. Στην συνέχεια το ξεπλένουμε κανονικά κι έτσι ζωντανεύουμε το χρώμα και δίνοντας του απίστευτη λάμψη!!



CREASION-COLOUR GLOSS INTENSIVE TREATMENT FARBALANZ INTENSIVKUR

(ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)


Βάφετε τα μαλλιά σας; Τότε σίγουρα θα έχετε νοιώσει αυτό το μαγικό συναίσθημα που, ενώ κοιτάτε τα μαλλιά σας στον καθρέφτη, αισθάνεστε ανανεωμένη... σαν να έχετε χάσει μερικά κιλά ή δείχνετε 10 χρόνια νεότερη!
Συχνά όμως το συναίσθημα αυτό μετά από λίγες εβδομάδες ξεθωριάζει καθώς ξεθωριάζει και το χρώμα των μαλλιών σας...
Αν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας απέχουν πολύ από την εικόνα που θα θέλατε, παρά τη φροντίδα που τους προσφέρετε, ότι είναι αδύναμα και θαμπά…Πριν κατηγορήσετε το στρες, τις ορμόνες σας, τη ρύπανση, την υγρασία, το σαμπουάν ή τον κομμωτή σας, πάρτε τα πράγματα από την αρχή και τότε σκεφτείτε, τι κάνετε, ή τι δεν κάνετε για την καλή του υγεία…
Για να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για την ακρίβεια πολύ περισσότερους από ό,τι μπορείς να φανταστείτε. Η UV ακτινοβολία, τα σκληρά προϊόντα καθαρισμού και styling, το συχνό βούρτσισμα με ακατάλληλα αξεσουάρ εξασθενούν τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα, εκτός από την ενόχληση και τη δυσφορία, είναι ορατό και στην ποιότητα των μαλλιών: Χάνουν τη δύναμη, τη λάμψη και τη ζωντάνια τους . Μπορεί να μην είναι εφικτό να αποφύγετε τη φυσιολογική φθορά του χρώματος αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που αν τα ακολουθήσετε θα παρατείνετε τη λάμψη και τη ζωντάνια του. Τα βαμμένα μαλλιά είναι πιο εύκολο να γίνουν ξερά, γι’ αυτό πρέπει να βάζετε μάσκα ειδικά για βαμμένα μαλλιά. Το να το χρησιμοποιείτε συχνά μάλιστα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένα "τοίχος" που προστατεύει το χρώμα και το κάνει να διαρκεί περισσότερο. Το καλύτερο είναι να βάζετε HAIR MASK στα μαλλιά σας κάθε φορά που τα λούζετε, ακόμα και αν έχετε λεπτή τρίχα.

Μην καθυστερείτε άλλο. Αλλάξτε τη ρουτίνα της φροντίδας τους για να τα βοηθήσετε και δώστε στα βαμμένα μαλλιά σας την φροντίδα που χρειάζονται για να παραμείνουν λαμπερά. Μπορείτε να τα προστατέψετε, υιοθετώντας μερικές επιπλέον κινήσεις φροντίδας με το CREASION-COLOUR GLOSS INTENSIVE TREATMENT FARBALANZ INTENSIVKUR.

Το CREASION-COLOUR GLOSS INTENSIVE TREATMENT FARBALANZ INTENSIVKUR είναι για βαμμένα μαλλιά για extra λάμψη και ένταση στο χρώμα με διάρκεια είναι μια μάσκα μαλλιών που προσφέρει εντατική θεραπεία μαλλιών, ενισχυμένη ενυδάτωση, λάμψη και διάρκεια χρώματος σε μαλλιά που υπόκεινται σε χημικές διεργασίες (βαφή ή περμανάντ). Διεισδύει άμεσα στην τρίχα και βοηθά στην περιποίηση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Ενυδατώνει τα μαλλιά και προστατεύει το χρώμα τους. Αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα.
Έχει απαλή σύνθεση, πλούσια με μαλακτικούς παράγοντες, με έλαιο αμυγδάλου και ιβίσκο, βοηθά στην προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά. Δίνει όγκο και διευκολύνει το χτένισμα.
Εύκολα, εντατικά προστατευμένα και θρεμμένα, μέρα με τη μέρα, τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα. Λάμπουν από ομορφιά. Διατηρεί την ένταση και τη λάμψη του χρώματος των βαμμένων μαλλιών για περισσότερο χρονικό διάστημα. . Είναι μια πλούσια μάσκα για κάθε τύπο μαλλιών που αναδομεί την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα.
Η κρεμώδης και απαλή υφή του, που έχει ξεχωριστό άρωμα, σχηματίζει πλούσιο αφρό, ξεπλένεται εύκολα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.
Αποτέλεσμα: τα μαλλιά σας είναι πιο όμορφα, πιο λαμπερά, πιο απαλά, αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση.


Αναλυτικότερα:

  • Προστασία χρώματος και ενίσχυση της ζωντάνιας και της λάμψης των μαλλιών.
  • Προστατεύει και τρέφει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια όλων των εποχών.





Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόστε τη μάσκα, μετά το σαμπουάν, αφήστε τη να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλετε. Τα μαλλιά σας απολαμβάνουν εντατική θρέψη και γίνονται ευκολοχτένιστα.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως ολοκληρώνοντας την περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο των προϊόντων φροντίδας των μαλλιών της Trinity haircare Hellas-Cyprus, θα ήθελα να προσθέσω ότι η σειρά είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται σε μία ευρεία γκάμα «προκλήσεων» που αντιμετωπίζουν τα μαλλιά μας. Καθώς και ότι η Trinity haircare Hellas-Cyprus έκανε το «θαύμα» της κυκλοφορώντας μία καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών, πετυχαίνοντας την ιδανική «σύμπραξη» εμπεριστατωμένης γνώσης, που απορρέει από τη δύναμη της Επιστήμης, και τη δύναμη της σοφίας που διέπει μόνο τη Μητέρα Φύση.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία Trinity haircare Hellas-Cyprus για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://trinity-haircare.gr/creasoin/handpflege/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου