Σάββατο 26 Μαΐου 2018

IMEL PROFESSIONAL review


IMEL PROFESSIONAL


Hair has the power…

Γειά σας Glamorous,

Αναζωογονητικές μυρωδιές, πολυτελείς ανάλαφρες και λαχταριστές υφές, αρώματα που άλλοτε σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν και άλλοτε σε τονώνουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση..... Οι παραλίες αρχίζουν να σφύζουν από κόσμο και το αγαπημένο καλοκαίρι , μας καλωσορίζει σιγά-σιγά. Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι φροντίζετε το παρουσιαστικό σας, μήπως όμως παραμελείτε τα μαλλιά σας; Για να είναι όμορφα, έχουν ανάγκη από καλή φροντίδα και σωστή περιποίηση.
Είστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Έχετε πάρει τα μέτρα σας, για να απολαύσετε τις διακοπές σας με ασφάλεια και ταυτόχρονα να δείχνετε περιποιημένες και λαμπερές. Το ίδιο, όμως, πρέπει να κάνετε και για τα μαλλιά σας. O ήλιος, ο αέρας, το νερό της θάλασσας και της πισίνας είναι στοιχεία που ταλαιπωρούν τα μαλλιά και καταστρέφουν την τρίχα, αλλοιώνοντας τη δομή της. Η ζέστη τα ξηραίνει, η ηλιακή ακτινοβολία και το χλώριο ξεθωριάζουν το χρώμα τους, το αλμυρό νερό τα αφυδατώνει και ο αέρας τα κάνει άγρια. Και σε αντίθεση με το δέρμα, τα μαλλιά δεν έχουν έναν άμεσο τρόπο να μας δείξουν ότι υποφέρουν, ωσότου είναι πολύ αργά. Ωστόσο, με την απαραίτητη προστασία και τα κατάλληλα προϊόντα, υπάρχουν τρόποι να προλάβετε τα χειρότερα και να διατηρήσετε την όμορφη εικόνα τους. Γυναίκες και άντρες, για να αποφύγουμε τα προβλήματα με τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, πρέπει να κάνουμε μερικά συγκεκριμένα πράγματα.

Τα προϊόντα της εταιρίας IMEL PROFESSIONAL είναι εδώ για να μας μάθουν πως μπορούμε να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά ενόψει καλοκαιριού.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Imel Professional ιδρύθηκε το 1986, θέτοντας ως κύριο στόχο της την παραγωγή και εμπορία επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Χάρη στην αφοσίωση των ιδρυτών της και των καταξιωμένων επιστημονικών συνεργατών της, γρήγορα εδραιώθηκε στην χώρο της κοσμετολογίας.
Βασικός αλλά και διαχρονικός στόχος της Imel Professional είναι η παραγωγή εξειδικευμένων επαγγελματικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.
Η Imel Professional διαθέτει μια ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς για την καθημερινή φροντίδα (αφρόλουτρα, κρέμες σώματος κλπ.), καθώς και επαγγελματικές βαφές μαλλιών σε 115 αποχρώσεις. Μια πρωτοποριακή τεχνολογία που επεκτείνει το αποτέλεσμα του χρώματος προστατεύοντας και δυναμώνοντας την τρίχα. Τα επαγγελματικής απόδοσης προϊόντα της Imel Professional αξιοποιούν στο μέγιστο πιστοποιημένα οργανικά συστατικά όπως το ελαιόλαδο, τις πρωτεΐνες μεταξιού, το έλαιο Argan και το έλαιο Macadamia, με το ελάχιστο των χημικών ουσιών για πιο φυσικά υγιή μαλλιά και μεγαλύτερης διάρκειας χρώμα.



Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



HAIR SHAMPOO- IMEL CAVIAR BLACK

(ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΑΛΛΙΩΝ IMEL CAVIAR BLACK)


Είτε θέλουν να καλύψουν τα λευκά μαλλιά, για να δείχνουν νέες, είτε να τολμήσουν ένα ψυχρό και φωτεινό ξανθό, για να αισθανθούν πιο εντυπωσιακές, οι γυναίκες που έχουν βαμμένα μαλλιά κάνουν κάθε φορά μια προσωπική επιλογή που αντικατοπτρίζει πραγματικά την προσωπικότητά τους. Μια προσωπικότητα που υποστηρίζουν, προσφέροντας στα μαλλιά τους την καλύτερη περιποίηση και προστασία, για να διατηρούν ζωηρό το χρώμα των μαλλιών τους.Κυρίως τα βαμμένα μαλλιά, πόσο μάλλον εκείνα για τη βαφή των οποίων χρησιμοποιήθηκε μία ή περισσότερες φορές ντεκαπάζ, είναι σχεδόν σε όλες μας και ταλαιπωρημένα και φθαρμένα ως ένα βαθμό, ανάλογα βέβαια και με την περιποίηση που τους δείχνουμε.

Προφανώς, σε καμία μας δεν αρέσει να έχει μαλλιά που φαίνονται ταλαιπωρημένα, φθαρμένα, με καμένες άκρες, σπασμένες τρίχες και ψαλίδα. Αντιθέτως, όλα σίγουρα θα θέλαμε όμορφα, υγιή, λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά, τα οποία να αισθανόμαστε και οι ίδιες ότι είναι περιποιημένα, επαρκώς φροντισμένα και ασφαλώς απαλά.

Άλλωστε, για ποιο λόγο τα βάφουμε, κορίτσια;
Ακριβώς επειδή επιθυμούμε να τα περιποιηθούμε, να τα φέρουμε σε ένα χρώμα που μας αρέσει και μας ταιριάζει περισσότερο και, ως εκ τούτου, να γίνουμε κι εμείς ακόμη πιο όμορφες!
Αν, λοιπόν, τα απαλά μαλλιά πιστεύατε μέχρι τώρα πως ήταν ένα μακρινό όνειρο ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη. Με λίγη προσοχή μπορείτε να μεταμορφώσετε τα ταλαιπωρημένα, από βαφές μαλλιά σε υγιή, απαλά και όλο ζωντάνια!
Έτσι, καθίσταται επιτακτικό για μια γυναίκα που θέλει να είναι όμορφη και να φαίνεται περιποιημένη και κομψή, να φροντίζει καταλλήλως και τα μαλλιά της .Η επιτυχία του χρώματος δεν εξαρτάται μόνο από τη βαφή. Τα βαμμένα μαλλιά έχουν αυξημένες και εξειδικευμένες ανάγκες φροντίδας για να διατηρήσουν το λαμπερό αποτέλεσμα του χρώματος.
Υπάρχει τρόπος να τα βοηθήσετε να αποκτήσουν πάλι τη φυσική τους απαλότητα και λάμψη με την βοήθεια του HAIR SHAMPOO- IMEL CAVIAR BLACK….

Το HAIR SHAMPOO- IMEL CAVIAR BLACK είναι σαμπουάν για βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς και για μαλλιά που έχουν υποστεί ισιωτική θεραπεία κερατίνης ή argan.
Διατηρεί το φωτεινό τους χρώμα, τα θρέφει και προστατεύει. Η λάμψη του χρώματός μας διαρκεί και τα μαλλιά μας είναι μεταξένια και λαμπερά. Εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, το χρώμα που έχουμε επιλέξει έχει λάμψη και ζωντάνια. Τα κατάλοιπα εξαλείφονται ενώ τα μαλλιά και το χρώμα παραμένουν προστατευμένα. Η δράση του διατηρεί το χρώμα και τελειοποιεί την υφή των μαλλιών!!
Η πολύ ιδιαίτερη υφή του απελευθερώνει ένα πλούσιο αφρό που ενώ καθαρίζει απαλά, αφήνει στα μαλλιά μας ένα ελκυστικό άρωμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι με το λούσιμο καταφέρνουμε να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε το χρώμα ενώ ταυτόχρονα το HAIR SHAMPOO- IMEL CAVIAR BLACK θρέφει και αναδομεί την τρίχα σε βάθος.
Σταθεροποιεί το χρώμα στην τρίχα ώστε να μην απομακρύνεται κατά το λούσιμο. Το χρώμα μας διατηρεί την ένταση και τη λάμψη του. Χάρη στην καθαριστική του βάση, που είναι εμπλουτισμένη σε αναζωογονητικούς παράγοντες, τα μαλλιά σας παραμένουν απαλά, μεταξένια και ευκολοχτένιστα. Αναδομεί την τρίχα σε βάθος και ενισχύει τη φυσική της άμυνα, ώστε το χρώμα των μαλλιών να διατηρεί τη δύναμη και τη ζωντάνια του!

Το HAIR SHAMPOO- IMEL CAVIAR BLACK αποτελεί εγγύηση για τα μαλλιά μας. Παρέχει ένα επιπλέον πέπλο περιποίησης και προστασίας στα μαλλιά μας, ώστε η δύναμη τους να διατηρείτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση..


Αναλυτικότερα:

  • Διατηρεί το χρώμα των βαμμένων μαλλιών και προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος .
  • Βελτιώνει την υφή των μαλλιών, αποκαθιστά τη φυσική ελαστικότητα και απαλότητά τους .
  • Έχει ενυδατική και αναπλαστική δράση.
  • Προστατεύει τα μαλλιά και το τριχωτό από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία του τριχωτού. Έχει την ιδιότητα να προσροφάται πάνω στην κερατίνη της τρίχας, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ που δεν απομακρύνεται εύκολα με το ξέβγαλμα.
  • Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επαναφορά της τρίχας σε καλή κατάσταση.

Χαρείτε μεταξένια και ανάλαφρα μαλλιά!!

Είναι λευκού χρώματος και με ρευστή υφή. Η συσκευασία του είναι πολύ κομψή και μεγάλη(1000ml).


Τρόπος χρήσης:

Απλώστε λίγη ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεβγάλτε. Επαναλάβετε ακόμα μια φορά την ίδια διαδικασία και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.


IMEL CAVIAR BLACK MASK

(ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ IMEL CAVIAR BLACK)




Πόση σημασία δίνουμε στην περιποίηση των μαλλιών μας; Συνήθως ασχολούμαστε με το σώμα μας, την επιδερμίδα μας, το μακιγιάζ και ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας και οφείλουμε να τα διατηρούμε υγιή και περιποιημένα. Τα μαλλιά μας προσδίδουν θηλυκότητα και είναι λάθος να τα αντιμετωπίζουμε σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι.
Το χρώμα, το στιλ, το κούρεμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Είναι ευρύτερα γνωστό ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με την φάση που βρίσκεται κάθε φορά στα ερωτικά, επαγγελματικά, προσωπικά της, θα «εκφράσει» όλη της ανάγκη για αλλαγή…στα μαλλιά της. Αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος, στο στυλ είναι κάποια από αυτά που όλες έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς προκειμένου να προκαλέσουμε ένα boost στη διάθεσή μας, έστω και προσωρινό. Ας μην ξεχνάμε πως τα μαλλιά μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σημείο του σώματος που καθορίζει την εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου…

Εάν είστε λάτρης, των βαμμένων μαλλιών ή κάνετε πολύ ανταύγειες το αποτέλεσμα αρχικά είναι πράγματι εντυπωσιακό - τι γίνεται όμως με τη φθορά που υφίστανται τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να  εξασθενούν και να γίνονται όλο και πιο θαμπά όσο περνάει ο καιρός; Πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε υγιή και λαμπερά τα βαμμένα μαλλιά σας; Οι βαφές και οι τεχνητές χρωστικές ουσίες, αφυδατώνουν και «αγριεύουν» την τρίχα, επειδή αφήνουν τα λέπια ανοιχτά. Όταν τα μαλλιά είναι υγιή και γερά, μπορούν να συγκρατήσουν καλύτερα τις χρωστικές ουσίες της βαφής και να διατηρήσουν αναλλοίωτο το χρώμα για περισσότερο χρόνο.

Για αυτό και χρειάζονται ειδική φροντίδα με την κατάλληλη μάσκα μαλλιών IMEL CAVIAR BLACK MASK!!

Η μάσκα IMEL CAVIAR BLACK MASK είναι για βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς και για μαλλιά που έχουν υποστεί ισιωτική θεραπεία κερατίνης ή argan.
Περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών, που βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομεί τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας και οι ανάγκες τους, με τη IMEL CAVIAR BLACK MASK εξασφαλίζουμε, φυσικά, το μέγιστο αποτέλεσμα ….

Με τα συχνά λουσίματα, το χρώμα ξεθωριάζει. Για να διατηρηθεί το φωτεινό τους χρώμα μετά το λούσιμο, τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται θρέψη και προστασία με τη IMEL CAVIAR BLACK MASK
Είναι μάσκα γκριζωπού χρώματος με κρεμώδες υφή και με βελούδινο άρωμα. Προσφέρει εντατική θεραπεία για θρέψη. Ιδανική για βαθιά ενυδάτωση και διάρκεια χρώματος σε βαμμένα μαλλιά. Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν την τρίχα μαλακή και ευέλικτη. Δρα συνολικά σε σημεία που χρειάζονται τα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Ενυδατώνει, διατηρεί και παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος. Το Χαβιάρι που περιέχει επανορθώνει τις φθορές & προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Χαρίζει θρέψη, προστασία και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά σας. Η λάμψη του χρώματος σας διαρκεί. Αυτή η μάσκα σέβεται τα μαλλιά ενώ τους προσφέρει υπέροχη απαλότητα. Με δραστικά συστατικά, διασφαλίζει το μέγιστο της θρέψης, χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και διευκολύνει το χτένισμα.  Ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την προστασία από την καθημερινή φθορά, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά ενώ συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, χαρίζοντας λαμπερή και υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Είναι σε υπέροχη ,μεγάλη συσκευασία για να έχουμε άφθονο προϊόν!

Τρόπος χρήσης:

Μετά το λούσιμο και αφού ταμπονάρετε καλά τα μαλλιά με μια πετσέτα εφαρμόστε τη μάσκα στα μήκη και τις άκρες. Αφήστε τη να δράσει για 3-5 λεπτά για τέλειο αποτέλεσμα και ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Η κρεμώδης υφή της με το ευχάριστο άρωμα δεν βαραίνει τα μαλλιά.


CAVIAR BLACK HAIR SERUM

(ΟΡΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ IMEL CAVIAR BLACK)



Για να είσαστε όμορφες εμφανισιακά, όλα είναι σημαντικά και ειδικά τα μαλλιά που αποτελούν κύριο μέσο έκφρασης και προσωπικού στυλ . Τα μαλλιά είναι το σήμα κατατεθέν όλων των γυναικών και κατά προσέγγιση το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες πάνω σε μια κοπέλα.
Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα μαλλιά της και δεν θέλει αυτά να είναι πάντα υγιή και λαμπερά; Ωστόσο – πρέπει να το παραδεχτείτε κι εσείς – μερικές φορές όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας λίγο (ή και πολύ) περισσότερο από όσο πρέπει ή αυτά τα ίδια αντέχουν.
Όλοι έχουμε το δικό μας μοναδικό τύπο μαλλιών, όπου κατά την διάρκεια διαφόρων περιοδειών του έτους να χρειάζονται την περιποίηση τους. Η δομή των μαλλιών είναι όπως η δομή λεπιών στο δέρμα ενός ψαριού, δηλαδή επικάλυψη λεπιών γύρω από ένα κεντρικό και φλοιώδη πυρήνα. Η ομαλή επικάλυψη και η ομαλή κατανομή τους, κάνει τα μαλλιά να είναι λαμπερά και λεία, βοηθώντας επίσης στο εύκολο χτένισμα, ενώ μια μπερδεμένη ή τραχιά δομή, κάνει τα μαλλιά να φαίνονται σκληρά και θαμπά και είναι δύσκολο να χτενιστούν, λόγο της σύμπλεξης των τριχών που δημιουργεί κόμπους.
Οι τύποι των μαλλιών, το χρώμα τους, ο χρόνος που παίρνουν για να γίνουν γκρίζα και η πτώση τους η μη, είναι συνήθως κληρονομικοί παράγοντες και εξαρτώνται από τη γενετική σύσταση του ατόμου.
Όμως, τώρα θα αναρωτηθείτε, και με το δίκιο σας, βέβαια, και τι να κάνετε. Η λύση είναι πολύ πιο απλή και εύκολη από όσο νομίζετε και σίγουρα πρόκειται να σας ενθουσιάσει, όσο θα ενθουσιάσει και τα μαλλιά σας!
Στη βιομηχανία της ομορφιάς υπάρχει πάντα κάποιο νέο «θαυματουργό», «επαναστατικό» συστατικό που έχει τη δύναμη να λύνει όλα τα προβλήματα ομορφιάς, το οποίο, συνήθως δίνει, έπειτα από λίγο καιρό, τη θέση του, σε ένα άλλο νεότερο και πιο «επαναστατικό» συστατικό ….

Τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και προστασία, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας το CAVIAR BLACK HAIR SERUM ….όχι μόνο υπήρξε ομοφωνία των ειδικών ως προς την ευεργετική του δράση  στα μαλλιά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει… και να μας φροντίζει!

Το CAVIAR BLACK HAIR SERUM είναι ορός μαλλιών για βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς και για μαλλιά που έχουν υποστεί ισιωτική θεραπεία κερατίνης ή argan. Θρέφει σε βάθος και επανορθώνει τις φθορές των μαλλιών, χαρίζει λάμψη και επαναφέρει τη ζωντάνια,  προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμική επεξεργασία (πιστολάκι κτλ).  Αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή και λαμπερά . Σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας και εμποδίζει την αφυδάτωση και το σπάσιμο.
Έχει δραστική φυσική και χαρίζει στα θαμπά, αδύναμα μαλλιά μία γυαλιστερή λάμψη και απαλή δομή. Ενισχύει φυσικά τη λεπτή τρίχα , δίνει εκτυφλωτική λάμψη  για να αποκαταστήσετε τη χαμένη ζωντάνια και στιλπνότητα των μαλλιών σας. Είναι μία πολύτιμη θεραπεία επανόρθωσης και αναδόμησης των μαλλιών. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή, λαμπερά με ευχάριστο άρωμα.
Ο φίνος ορός με τη βελούδινη υφή εξασφαλίζει μέγιστη προστασία ,ενυδάτωση ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα ακόμα και των πιο ξηρών μαλλιών. Χαρίζει ανάλαφρη απαλότητα, ξεμπερδεύει τα μαλλιά & τα κάνει ευκολοχτένιστα. Προσφέρει απόλυτη λάμψη χωρίς να τα βαραίνει.
Το CAVIAR BLACK HAIR SERUM «περιβάλλει» και προστατεύει την τρίχα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο ορός, εισχωρεί στις στιβάδες των κυττάρων- έξι έως οκτώ στον αριθμό , η μία πάνω στην άλλη σαν λέπια- που συνθέτουν το περιτρίχιο, το προστατευτικό στρώμα που καλύπτει τον εσωτερικό πυρήνα, το φλοιό, κάθε ανθρώπινης τρίχας. Απολαύστε την αγνότητα!

Αποτελεί μια πολύτιμη περιποίηση πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να τους δώσει λάμψη, πειθαρχία και προστασία.

Μια ενυδατική φόρμουλα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ο ορός περιέχεται σε πολυτελή και κομψή συσκευασία .

Τρόπος Χρήσης:

Τοποθετήστε μικρή ποσότητα στις παλάμες σας τρίψτε ελαφρά τα χέρια  και απλώστε κατά μήκος των μαλλιών επιμένοντας στις άκρες.  Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.


SEA SALT HAIR SPRAY




Beach hair look…

To καλοκαίρι σε λίγες ημέρες έρχεται! Χρώματα, χρώματα και αρώματα! Αυτά είναι και από τα συστατικά που θέλει το καλοκαίρι. Χαμόγελα, παραλίες, θάλασσα….και πολλά άλλα!!
Αυτό σημαίνει περισσότερες ανέμελες στιγμές. Το καλοκαίρι μας προδιαθέτει, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, να υιοθετήσουμε ένα πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο στυλ. Το hair styling συμφωνεί με τη διάθεσή σας κι απλοποιείται, εξάλλου στόχος του είναι να αναδείξει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών! Η ανέμελη διάθεσή σας ταιριάζει με επιμελώς ατημέλητες μπούκλες παραλίας και μαντήλια στα μαλλιά, μιας και όλα τα παραπάνω σας κάνουν να νιώθετε πως βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στις διακοπές σας. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την υφή, τη λάμψη και το κράτημα των μαλλιών μετά την παραλία. Οι φυσικοί κυματισμοί, ο σέξι όγκος, οι φυσικές  ανταύγειες από τον ήλιο... ποια δεν θα ήθελε τέτοια μαλλιά όλες τις ώρες, είτε στις διακοπές είτε στην πόλη;
Το glamour απομακρύνεται από την "τελειότητα"- είναι ατημέλητο, φυσικό και αυθεντικό.
Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα μαλλιά τους μετά τη θάλασσα. Το νερό και το αλάτι δίνουν έναν όγκο και ένα wavy ύφος στα μαλλιά που δύσκολα θα αποκτούσαν αλλιώς.
Το ζητούμενο είναι πως μπορούμε να τα πετύχουμε χωρίς να τα βρέξουμε στο θαλασσινό νερό.
Τώρα  μπορείτε και εσείς πολύ εύκολα να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο look παραλίας.. σαν να έχετε βγει μόλις από τη θάλασσα !
Το SEA SALT HAIR SPRAY είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για να δώσει στα μαλλιά σας μια αίσθηση εξωτικού look λες και περάσατε όλη την μέρα στην παραλία. Μπορείτε να αισθανθείτε και να δημιουργήσετε ανάλαφρα, πλούσια και κυματιστά μαλλιά που θα σας ταξιδεύουν στα καλοκαιρινά αρώματα της παραλίας ομόχρονα. Δημιουργήστε απαλά θηλυκά hairstyles που μπορείτε να αγγίξετε- ατημέλητες μπούκλες & κυματισμούς παραλίας, φυσικές ανακατεμένες υφές με look θαλασσινού αλατιού ή ευέλικτες πλεξούδες.
Το SEA SALT HAIR SPRAY από την Imel προσφέρει υφή και όγκο και σχηματίζει ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά. Ιδανικό για να δημιουργήσετε ένα «look παραλίας», χωρίς να ξηραίνει ή να σκληραίνει τα μαλλιά. Προσφέρει κανονικό με μεσαίο ελαστικό κράτημα.
Το spray αυτό από θαλασσινό αλάτι επέστρεψε καλύτερο από ποτέ άλλοτε. Η υφή του δίνει μια όψη φρεσκάδας. Σας βοηθά να αποκτήσετε πλούσια κυματιστά μαλλιά λες και περάσατε όλη την μέρα στην παραλία. Παράλληλα δίνει λάμψη στα μαλλιά σας τόση ώστε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα. Προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση. Χαρίζει όγκο, σώμα και υφή στα μαλλιά. Δίνει ματ αποτέλεσμα χωρίς να λαδώνει ή να κολλάει. Είναι ένα spray με ελαφριά, πολυτελή υφή που χαρίζει στα μαλλιά επιμελώς ατημέλητο look παραλίας και μέτριο, ελαστικό κράτημα.
Όπως ακριβώς το αλάτι της θάλασσας, έτσι και αυτό το προϊόν, δημιουργεί στα μαλλιά, σαγηνευτικές, ανάλαφρες μπούκλες, sexy κυματισμούς με μεγάλη διάρκεια, χωρίς να κολλάει την τρίχα και να την βαραίνει.

Τα μαλλιά παραμένουν ανάλαφρα και φυσικά στην κίνηση και στην όψη, ενώ η επαναστατική σύνθεση του  προϊόντος διαμορφώνει πάνω τους τις πιο θηλυκές μπούκλες που μπορείς να φανταστείς, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις την παραμικρή κίνηση. Αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και λαμπερά.

Άνεση, ελευθερία, κομψότητα, διάρκεια, είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν το SEA SALT HAIR SPRAY.


Αναλυτικότερα:

  • Διαμόρφωση και ατημέλητο Look παραλίας, σαγηνευτικά κυματιστά μαλλιά όπως από το αλάτι της θάλασσας.
  • Διαμορφώνει τα μήκη, προσφέρει sexy μπούκλες και μέτριο, ελαστικό κράτημα.
  • Κομψό, θηλυκό και διακριτικό άρωμα.
  • Ελαφριά και ευχάριστη υφή.


Στυλ:

·       Χαρίζει sexy κυματιστά μαλλιά και το απόλυτο beach look, ενώ δεν κολλάει καθόλου όπως άλλες συνθέσεις με αλάτι.
·       Αυτό το κυματιστό look είναι μια πολύ σύγχρονη και μοντέρνα τάση, που δίνει απαλό και βελούδινο άγγιγμα στα μαλλιά.

Λεπτόρρευστη υφή σε μορφή spray, με το ειδικό στόμιο που διευκολύνει την εφαρμογή.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τρόπος χρήσης:

Σε νωπά μαλλιά: εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών και μετά τσαλακώστε τούφες με τα χέρια σας, για να δημιουργήσετε ανάλαφρες μπούκλες.

Σε στεγνά μαλλιά: ψεκάστε σε απόσταση 15εκ από τα μαλλιά, σε κοντινά τμήματα και συνεχίστε το styling με τα δάχτυλα.




ΙΜΕL SUN BLISSED & PROTECT
(ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΠΡΕΙ ΜΑΛΛΙΩΝ)



Καλοκαίρι.. μια εποχή αναζωογόνησης και ξεκούρασης για τους περισσότερους. Τα πρώτα μπάνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους, οι παραλίες αρχίζουν να γεμίζουν.. ηρεμία και χαλάρωση τα κύρια συστατικά του καλοκαιριού. Με το καλοκαίρι να έχει ξεκινήσει ήδη, όπως φαίνεται θα είναι ένα ζεστό καλοκαίρι, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσουμε να φροντίζουμε για την υγεία των μαλλιών μας, έτσι ώστε να είναι γερά, δυνατά και λαμπερά.
Εντυπωσιακά μαλλιά το  καλοκαίρι δεν είναι μόνο τα ανάλαφρα και με όγκο, αλλά και εκείνα με υγιή ρυθμό ανάπτυξης και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
Όλοι μας αγαπάμε τον ήλιο, την θάλασσα και την άμμο, αλλά η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στα μαλλιά... Ήλιος, αλάτι, χλώριο. Τρεις καλοκαιρινές απειλές για την ομορφιά των μαλλιών. Προστατέψτε τα, όπως ακριβώς θα κάνατε και για την επιδερμίδα σας.
Το καλοκαίρι είναι μια από τις καλύτερες εποχές για να απολαύσετε τις διακοπές σας! Ωστόσο ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο δέρμα και στα μαλλιά μας. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι ηλιακές ακτίνες κάνουν τα μαλλιά λιπαρά και κατσαρά τα οποία με τη σειρά τους καταλήγουν να είναι θαμπά και άψυχα.
Όλα έχουν δύο όψεις. Όπως συμβαίνει με την επιδερμίδα, έτσι και με τα μαλλιά, η έκθεση στον ήλιο μπορεί να είναι και ευεργετική, αρκεί να γίνεται σε ...μικρές δόσεις. Για παράδειγμα, η ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του τριχωτού του κεφαλιού από τη θερμότητα συμβάλλει στην καλύτερη τροφοδοσία του βολβού της τρίχας με θρεπτικά συστατικά. Η ενίσχυση του ασβεστίου της τρίχας χάρη στη σύνθεση της βιταμίνης D από τον ήλιο, δυναμώνει τα μαλλιά και τα κάνει να μακραίνουν πιο γρήγορα. Και βέβαια δεν ξεχνάμε τα φυσικά ρεφλέ που μόνο ο ήλιος ξέρει να δημιουργεί.…Επειδή όμως οι μικρές δόσεις εύκολα γίνονται...overdose, ακολουθήστε τις συμβουλές μας. Τα μαλλιά σας, θα σας ευγνωμονούν.
Τι πρέπει να προσέξετε για να διασφαλίσετε την υγεία των μαλλιών;
Όπως επισημάναμε παραπάνω ο ήλιος σε συνδυασμό με το θαλασσινό αλάτι και το χλώριο αποτελούν τους κυριότερους εχθρούς των μαλλιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σύμμαχός σας; Τα αντηλιακά μαλλιών που εκτός από την προστασία UV που προσφέρουν, βοηθούν αποτελεσματικά στην ενυδάτωσή και την ενίσχυση της τρίχας.

Η Imel Professional δημιούργησε ένα αντηλιακό μαλλιών ,το  Sun Blissed & Protect.

Το Sun Blissed & Protect είναι αντηλιακό μαλλιών και παρέχει προστασία στα μαλλιά σας από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα τα μαλακώνει και τους χαρίζει θρέψη. Ελαφριά σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών που αναδομεί τα μαλλιά και τους χαρίζει αξεπέραστη λάμψη. Το ειδικό αδιάβροχο φίλτρο UV σταθεροποιείται στην τρίχα εμποδίζοντας το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών.
Ελαφρύ πέπλο προστασίας, που θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά και διατηρεί τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών κάτω από τον ήλιο.
Προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτο οξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία. Σχηματίζει προστατευτικό φίλμ γύρω από την τρίχα, ενώ εισχωρεί στο εσωτερικό της προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί. Το νέο αντηλιακό μαλλιών από την Imel Professional περιέχει αλόη και κερατίνη παρέχοντας προστασία στα μαλλιά σας από τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα κάνει τα μαλλιά απαλά, λεία και μεταξένια και σας βοηθά να διατηρήσετε το φλογερό σας χρώμα. Επιπλέον, χάρις στην ελαφριά σύνθεσή του, ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών, δε βαραίνει και δε λαδώνει την τρίχα.
Το Sun Blissed & Protect με κερατίνη, UV προστασία ,έχει τεχνολογία που κλειδώνει το χρώμα.

 Αποκτήστε μαλλιά ενυδατωμένα, υγιή και με αξεπέραστη λάμψη!

Αναλυτικότερα:

  • Ένα αόρατο πέπλο άμεσης προστασίας θρέφει την τρίχα από το εσωτερικό της.
  •  Ενσωματώνει φίλτρο UV για προστασία της τρίχας από την ακτινοβολία του ήλιου.
  • Τα μαλλιά γίνονται απαλά, ανάλαφρα και αποκτούν εκτυφλωτική φυσική λάμψη.
  • Τεχνολογία που κλειδώνει το χρώμα.



Με απαλό και ευχάριστο άρωμα σε μορφή spray με ιδιαίτερα πρακτική συσκευασία για εύκολη εφαρμογή.
Είναι κατάλληλο για προστασία κάτω από τον ήλιο, μέσα στη θάλασσα ή την πισίνα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τρόπος χρήσης:

Ψεκάστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά πριν ή κατά τη διάρκεια της έκθεσης σας στον ήλιο. Δεν ξεβγάζεται.


IMEL BARBA -MEN'S BLACK HAIR GEL
(ΑΝΔΡΙΚΟ ΖΕΛΕ)



Δυστυχώς ο χρόνος αλλάζει διάφορα πράγματα στο πέρασμά του και ένα από αυτά είναι, φυσικά, τα μαλλιά. Εκτός του ότι τα μαλλιά σπάνε και αραιώνουν με το πέρασμα του καιρού, γκριζάρουν κιόλας. Στην ουσία οι τρίχες της κεφαλής χάνουν τη χρωστική τους.
Έρχεται αυτή η ώρα που τα γκρίζα αρχίζουν να αχνοφαίνονται ανάμεσα στα πυκνά μαύρα μαλλιά κι εσείς αναρωτιέστε μπροστά στον καθρέφτη: Γοητεία ή ενόχληση;
Για μερικούς τα γκρίζα μαλλιά είναι ένδειξη γοητείας και σοφίας. Για άλλους τα πράγματα είναι πιο δυσάρεστα και θεωρούν ότι η εμφάνιση των γκρίζων μαλλιών είναι η αρχή του τέλους και γι' αυτό αποτελούν πηγή στενοχώριας και λύπης.
Αναμφισβήτητα το γκριζάρισμα χαρίζει σε πολλούς άντρες ακαταμάχητη γοητεία, όμως σε άλλους προσφέρει απλώς ένα άγχος που συνδέεται με την ηλικία και το πέρασμα της νιότης. Κάποιοι θεωρούν πως τα γκρίζα μαλλιά ασκούν έντονη γοητεία στο γυναικείο φύλο επειδή συνδέονται με τις «αμοιβές» τους, δηλαδή με την ασφάλεια και τη σταθερότητα που αποζητούν (βλ. σύνδεση με μπαμπάκα). Άλλες πάλι τα συνδέουν με τη σκληρότητα και την ωριμότητα: το αγοράκι που μεγάλωσε και έγινε άντρας (μακάρι, να μπορούσα σε αυτό το σημείο να δηλώσω πως όντως η ωριμότητα στον άντρα συνάδει με το χρώμα των μαλλιών του…).

Όποια κι αν είναι η αιτία, το μόνο σίγουρο είναι πως τα γκρίζα μαλλιά δεν χρειάζεται να προκαλούν άγχος στους άντρες, ειδικά όταν υπάρχουν επιλογές που είναι αρκετές παρότι μπορεί να πελαγώνετε όταν δεν τις θες και ψάχνετε τη λύση. Αν και το ταμπού της βαφής μαλλιών έχει αρχίσει να ξεπερνιέται δεν αποτελεί τον μόνο τρόπο αντιμετώπισης. Τα μικρά θαύματα τη βιομηχανίας της ομορφιάς έχουν φροντίσει να ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία και ανάγκη πριν καν προκύψει. Έτσι, μπορείτε και μόνοι σας να καλύψετε ελαφρώς τα γκρίζα, να τα περιποιηθείς, να τα κάνεις να φαίνονται πιο όμορφα.

Ακόμη κι αν κάποιες τρίχες πάνε να σας «προδώσουν» 
γκριζάροντας, εσείς κάντε αυτό που ξέρετε πολύ καλά: Διαλέξτε το MEN'S BLACK HAIR GEL και κρύψτε κάθε “υπόνοια” γκρίζου.

Το MEN'S BLACK HAIR GEL είναι για όσους άντρες  απεχθάνομαι τη διαδικασία της βαφής , για όσους θέλουν να  αποφύγουν αυτήν την αγγαρεία- αλλά γιατί πρέπει να την επαναλαμβάνουν σχεδόν κάθε μήνα και για όσους έχουν βάλει το θέμα βαφή στο πίσω μέρος του μυαλού τους με το ταμπελάκι «αναβάλλεται επ’ αόριστον».
Είναι ένα gel με μαύρο χρώμα το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον άνδρα που προσέχει την εμφάνιση του και προσδίδει μια φυσική πινελιά χρώματος, λάμψη και κράτημα στα λευκά ή γκρίζα μαλλιά σας. Αφομοιώνεται πλήρως και με φυσικό τρόπο στην τρίχα, δεν αφήνει κατάλοιπα ή σημάδια στο δέρμα του κεφαλιού, στα χέρια, στα ρούχα ή στο μαξιλάρι. Επαγγελματική φόρμουλα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στα μαλλιά σας μεσαίο ελαστικό  κράτημα, παρέχοντας τον απόλυτο έλεγχο των μαλλιών σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 Προσφέρει εύκολη και γρήγορη  εφαρμογή για φυσικό αποτέλεσμα. Δίνει εύκολα φυσικό χρώμα στα μαλλιά και καλύπτει τα λευκά μαλλιά. Δίνει ένα μαύρο χρώμα με φυσικό αποτέλεσμα. Η σύστασή του καθιστά το Gel πανεύκολο να εφαρμοστεί και να δημιουργείστε το στυλ σας. Η τεχνολογία του δεν λεκιάζει το δέρμα της κεφαλής ή τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
Μόλις το απλώσετε στα μαλλιά σας εξαφανίζετε τελείως από τα χέρια σας και είναι σαν να μην το απλώσατε ποτέ στα χέρια σας. Κορυφαίο υλικό και εξαιρετική τεχνολογία .
Δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί, είναι ασφαλής και εύκολη στη χρήση και φεύγει πανεύκολα με το λούσιμο χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο.

Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, αφομοιώνεται πλήρως χωρίς καμία αντιαισθητική αντανάκλαση ή διαφορά από το χρώμα σας.
Απλώνοντας το παρέχει κάλυψη στα γκρίζα μαλλιά, δίνει φωτεινότητα, τα προστατεύει και παρέχει ωραίο φινίρισμα.

Είναι σε άκρως αντρική, μαύρη συσκευασία και με υπέροχο άρωμα!

Τρόπος χρήσης:

Τρίψτε μια μικρή ποσότητα Gel στην παλάμη του χεριού σας και απλώστε το ομοιόμορφα μέσα από ξηρά ή νωπά μαλλιά ανάλογα με το επιθυμητό στυλ σας.

Tips:

Μην βάζετε μεγάλες ποσότητες του υλικού στο χέρι σας για να είναι απόλυτα διαχειρίσιμο και να το απλώνετε στα σημεία που θέλετε στην σωστή ποσότητα και στο σωστό  σημείο. Είναι προτιμότερο να κάνετε δυο εφαρμογές για σωστή εφαρμογή του προϊόντος.
Μπορεί να απλωθεί και με τα χέρια σας αλλά και αν βάλετε μια μικρή ποσότητα πάνω στα δοντάκια μιας χτένας και χτενίσετε τα μαλλιά σας και απλώνετε ομοιόμορφα. Αναλόγως το μήκος των μαλλιών σας και το στυλ σας δοκιμάστε ανάλογα.



Η IMEL PROFESSIONAL έχοντας δημιουργήσει ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικής αγωγής με καινοτόμες συνθέσεις, καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των μαλλιών και του σώματος μας. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ξανά τη λάμψη που έχουν χάσει και το σώμα μας την ευεξία και τονώσει που του έλειπε . Τα προϊόντα τους μας δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που θέλουμε για τον εαυτό μας. Θα σας  ενθουσιάσουν και θα σας μυήσουν στα μυστικά της ομορφιάς!!Τα προϊόντα τους έχουν αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Και φυσικά έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς… Γυναίκες και άνδρες βρίσκουμε την αυτοπεποίθηση που μας αξίζει!

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία IMEL PROFESSIONAL για την χορηγία των προϊόντων!

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://www.imel.gr


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν IMEL PROFESSIONAL ?.Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε και την άποψη σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου