Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

My Beauty Vibe review


My Beauty Vibe


Γεια σας Glamorous,

Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι. Όταν είμαστε παιδιά για τα παγωτά, τα ανέμελα παιχνίδια στη θάλασσα, το κλειστό σχολείο… Όταν είμαστε μεγαλύτεροι, το καλοκαίρι παραμένει μία αγαπημένη εποχή, αφού έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, να διασκεδάσουμε περισσότερο, αλλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να περάσουμε τον δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Εκτός όμως από καλυτέρευση στη διάθεσή μας και ψυχική πληρότητα από τα ευχάριστα συναισθήματα που μας κατακλύζουν, τους ζεστούς μήνες βιώνουμε βελτίωση και σε ολόκληρο το σώμα μας. Η ζέστη, ο ήλιος, η επαφή μας με τη θάλασσα και γενικότερα τη φύση ευνοούν την υγεία μας. Τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού μας λειτουργούν καλύτερα το καλοκαίρι και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δυναμώσουν εν όψει του χειμώνα.
Καθώς το καλοκαίρι αρχίζει να εισβάλλει με το μοναδικό του τρόπο και  μας κάνει ξαφνικά να νιώθουμε πιο αισιόδοξες και με καλύτερη διάθεση, η επιθυμία για όμορφο πρόσωπο και πιο καλλίγραμμη σιλουέτα γίνεται στόχος. 
Ένας στόχος που μπορείτε να επιτύχετε με πιο υγιεινή διατροφή, χωρίς υπερβολικές στερήσεις, με αρκετή άσκηση μέσα από ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης, με έξυπνα τρικ που θα λειτουργήσουν προς όφελος του προσώπου σας και της σιλουέτας αλλά και της διάθεσης, αλλά και με  τα υπέροχα καλλυντικά της My Beauty Vibe..


Καλλυντικά με υπέροχες ευωδιές, μεταξένιες υφές και συστατικά που υπόσχονται την ανανέωση της επιδερμίδας, για να γίνει πιο λεία, πιο απαλή και πιο σφριγηλή.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύστε την εφαρμογή τους και κυρίως τη δράση για την οποία προορίζονται.




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η My Beauty Vibe μέλος της Tita Products LTD εμπορεύεται και εξάγει σε όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας καλλυντικά της H&B, για το πρόσωπο, το σώμα καθώς και προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά.
Τα προϊόντα τους, τα οποία έχουν σαν βάση ιχνοστοιχεία και μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες, φυτικά εκχυλίσματα καθώς και αιθέρια έλαια, προκειμένου να επιτευχθεί ο τελικός στόχος για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Τα καλλυντικά της H&B κατασκευάζονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παραγωγής, όπως ISO και GMP και η εισαγωγή τους στην Ελλάδα είναι εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς έχουν γνωστοποίηση CPNP. Επιπλέον ΚΑΝΕΝΑ από τα προϊόντα δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει Paraben.
Οι επιστήμονες στην H&B εργάζονται συνεχώς για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν σκληρά για την αναβάθμιση και την βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων. Η σειρά προϊόντων τους διαθέτει πάνω από 200 κωδικούς για το πρόσωπο, το σώμα και την περιποίηση των μαλλιών, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά!

Στην My Beauty Vibe έχουνε καταφέρει να διατηρήσουνε την ανταγωνιστικότητά τους προσφέροντας χαμηλές τιμές στον καταναλωτή διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.




Τα προϊόντα που δοκίμασα είναι:



PROTECTIVE ANTI-WRINKLE CREAM FOR MEN

(ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF-15 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ






Είναι κοινά αποδεκτό ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες σε θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις του χρόνου στην επιδερμίδα και τον οργανισμό τους. Η διαδικασία της γήρανσης όμως, είναι αναπόφευκτη σε όλους.
Οι άντρες κατά κανόνα δεν προσέχουν όσο θα έπρεπε την επιδερμίδα και το σώμα τους . Τα τελευταία χρόνια όμως, όλο και περισσότεροι άντρες ενδιαφέρονται για την πρόληψη της γήρανσης, την αποκατάσταση των φθορών  και την βελτίωση της εξωτερικής  τους εικόνας .
Οι λόγοι που τους οδηγούν στην  αναζήτηση βελτίωσης της εικόνας  τους, είναι συνήθως η ενίσχυση της διάκρισης και της ανταγωνιστικότητας κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Πολλές  μελέτες έδειξαν ότι οι άντρες επιθυμούν να φαίνονται υγιείς, όμορφοι και νεότεροι ,όπως συμβαίνει αντίστοιχα με τις γυναίκες . Γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν, δεν ενδιαφέρονται για το κόστος και δεν το διαπραγματεύονται, προσανατολίζονται σε σύντομες ,μη τραυματικές και όχι επώδυνες τεχνικές προτιμώντας την διόρθωση της επιδερμίδας τους.
Το stress, το κάπνισμα, η κακή διατροφή προκαλούν πρόωρη γήρανση. Το ανδρικό δέρμα για να διατηρηθεί ελαστικό, σφριγηλό, νεανικό ,και λαμπερό, αναστέλλοντας τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου, έχει ανάγκη από ποιοτικά και ενδεδειγμένα σκευάσματα. Για το λόγο αυτό αλλά και για να μη φαίνονται μεγαλύτεροι σε ηλικία, υπάρχουν κρέμες για αντιγήρανση πλούσιες σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.
Σταματήστε τον χρόνο με την PROTECTIVE ANTI-WRINKLE CREAM FOR MEN αντιγηραντική ανδρική κρέμα για την πρόληψη από τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος , ειδικά μόνο για άντρες.

Η αντιγηραντική, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου PROTECTIVE ANTI-WRINKLE CREAM FOR MEN είναι για άντρες και βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων και προσφέρει στο δέρμα προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.
Ενυδατώνει σε βάθος ,απαλύνει τα σημάδια κούρασης και μειώνει τις ρυτίδες χάρη στη σύνθεσή της με εκχύλισμα Aloe Vera και χαμομήλι, για να καταπραΰνει και να βοηθά στην πρόληψη του ερεθισμού μετά το ξύρισμα, αντισηπτικό εκχύλισμα  τεϊόδεντρου, συν-ένζυμο Q10, Ωμέγα 3, 6, 9, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α + Ε + C και ανόργανα άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα.
Έχει θρεπτική και τονωτική δράση, για να βελτιώσει το μεταβολισμό στα κύτταρα και για να αποκατασταθεί η ισορροπία της υγρασίας και φίλτρα UV  για να καταπολεμήσει τη γήρανση που προκαλείται από τις ακτίνες  του ήλιου. Απαλλαγμένη από κούραση, η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική, απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου και  προσδίδει  φρεσκάδα, υγεία , ξεκούραση και έκφραση ήρεμης δύναμης. Η δροσερή , μη λιπαρή υφή της απορροφάται άμεσα και εξασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση!!!

Δίνει, με μία μόνο κίνηση, ολική απάντηση σε ό,τι απασχολεί τους άνδρες: Τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, τη χαλάρωση, τα σημάδια της κούρασης και τους ερεθισμούς.


Αναλυτικότερα:

  • Οι ρυτίδες γεμίζουν, η επιδερμίδα είναι λεία και σφριγηλή.
  •  Οι ρυτίδες είναι λιγότερο ορατές .
  •  Η επιδερμίδα είναι πιο λεία .
  •  Η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την ελαστικότητά της.
  • Η επιδερμίδα δείχνει ορατά πιο νέα .
  • Μειώνονται τα σημάδια της κούρασης και η επιδερμίδα δείχνει και είναι υγιής.
  • Η επιδερμίδα είναι πιο τονωμένη και πιο ξεκούραστη .
  • Η επιδερμίδα είναι αναζωογονημένη .
  • Η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή .
  • Επιδερμίδα απόλυτα απαλή και ενυδατωμένη μετά την εφαρμογή.
  •  Η επιδερμίδα είναι ξεκούραστη  και απαλή .


Είναι λευκού χρώματος και έχει ελαφρύ άρωμα ….Είναι σε υπέροχη συσκευασία.
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, κάνετε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Συνιστάται για καθημερινή χρήση και οποιαδήποτε στιγμή το δέρμα χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση. Η πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει αρκεί για να θωρακίσει την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου. Παρέχει συνεχές επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.



INTENSIVE BLACK MUD BODY CREAM

(ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ)


Το Καλοκαίρι και οι διακοπές σε λίγο καιρό θα είναι πια γεγονός και όλοι προετοιμάζεστε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά! Τι θα πούμε όμως για το δέρμα σας; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είστε αποφασισμένοι να το φροντίσετε ώστε να υποδεχτείτε το καλοκαίρι και την παραλία με ένα σώμα γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και καθαριότητα;
Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι, η ζέστη επιδρά δυσμενώς στις ζώνες που είναι εκτεθειμένες, όπως το πρόσωπο και το σώμα. Αυτό που χρειάζεται για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις καιρικές συνθήκες είναι η ειδική καλλυντική φροντίδα. Η επιδερμίδα μας λόγω εποχής χρειάζεται ενυδάτωση. Η σωστή ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική και για το σώμα….Μόνο που εδώ μιλάμε για σαφώς ποιο μεγαλύτερη  επιφάνεια και ίσως κάποια πιο δύσκολα σημεία που ενδεχομένως να χρειάζονται ακόμα πιο εντατική περιποίηση.
Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου να είναι καλά προστατευμένα μέσα στα ρούχα, όμως, όταν, αυτή τη στιγμή του χρόνου, πετάμε επιτέλους τα χειμωνιάτικα, η ξηρότητα του σώματος μας φέρνει συχνά σε αμηχανία.
Η οικονομική στενότητα των καιρών έχει …συρρικνώσει εδώ και χρόνια τις διακοπές, μετατρέποντάς αρχικά σε εικοσαήμερο, έπειτα δεκαπενθήμερο και για αρκετές από εμάς, σε μια... τσιγκούνικη επταήμερη απόδραση. Στη διάρκεια αυτών των ημερών περιμένουμε να «αδειάσει το μυαλό μας», να κοιμηθούμε παραπάνω, να ξενυχτήσουμε παραπάνω, να διαβάσουμε όσα βιβλία δεν προλάβαμε όλη τη χρονιά και φυσικά να μαυρίσουμε! Άλλοτε τα καταφέρνουμε κι άλλοτε επιστρέφουμε ακόμα πιο κουρασμένες, με αφυδατωμένη επιδερμίδα… Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν πηγή χαλάρωσης και ευεξίας. Έχουν, όμως, και αρκετά δυσάρεστες επιπτώσεις στην επιδερμίδα του σώματος, όπως η αφυδάτωση και το ξεφλούδισμα. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, μετά την έκθεσή μας στον ήλιο, να επεμβαίνουμε εγκαίρως με ειδικές φροντίδες, ώστε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στο σώμα μας.
Η νέα και πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας του σώματος ακούει στο όνομα INTENSIVE BLACK MUD BODY CREAM και εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε περιοχής του σώματος μας!

Η θρεπτική-ανανεωτική κρέμα σώματος INTENSIVE BLACK MUD BODY CREAM, είναι για ενυδάτωση του σώματος. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σε τέλεια ισορροπία, ανανεωμένη και φυσικά απαλή, ενώ δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα στην επιδερμίδα. Φροντίζει εντατικά την ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη.
Η ισορροπημένη του σύνθεση με ιχνοστοιχεία και μέταλλα της λάσπης από τη Νεκρά Θάλασσα(Η Λάσπη της Νεκράς Θάλασσας έχει αποδειχθεί ότι έχει την ικανότητα να ανακουφίζει από τον ερεθισμό, την ξηρότητα, την ερυθρότητα), φυτικά εκχυλίσματα, απαραίτητα και επουλωτικά αιθέρια έλαια όπως Aloe Vera, ελαιόλαδο, βούτυρο Καριτέ, έλαιο Argan, ιπποφαές, εκχύλισμα τσαγιού, καλέντουλα, λεβάντα, λάδι καρύδας και PRO-Βιταμίνη Β5  + Ε , και μαύρη λάσπη εμπλουτισμένη σε μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Επίσης περιέχει φίλτρα UV. Όλα αυτά ενισχύουν το προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, περιορίζοντας την αφυδάτωση αφήνοντάς την απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη . Προσφέρουν στην επιδερμίδα μας μια απίστευτη ενυδάτωση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο ξηρές και απαιτητικές επιδερμίδες.

Με ανάλαφρη κρεμώδης ύφη ,ιδανική σύνθεση που επιτρέπει να απλώνεται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, είναι ιδανική για γρήγορη ενυδάτωση. Απορροφάται γρήγορα, παρά την πλούσια σύνθεση του και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.
Η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα είναι όμορφη. Κάνει το δέρμα λείο και απαλό, προλαμβάνει την απώλεια ελαστικότητας, αυξάνει το περιεχόμενο υγρασίας εντατικά και παρατεταμένα. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατά την εφαρμογή δίνει την αίσθηση ότι δροσίζει την επιδερμίδα.

Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε την κρέμα σώματος INTENSIVE BLACK MUD BODY CREAM έχετε ένα λόγο παραπάνω να αφιερώσετε, πολύ ευχάριστα μάλιστα, λίγο περισσότερο χρόνο στην ενυδάτωση του σώματος αφού οι πολυτελείς υφές και τα μοναδικά αρώματα της, μας χαλαρώνουν ακόμα περισσότερο! Σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα και αποτρέπει την ξήρανση, μαλακώνει τις ξηρές περιοχές του δέρματος. Κάνει θαύματα στο φολιδωτό, αφυδατωμένο δέρμα που αισθάνεται τραχύ …. Ενώ το άρωμά της αγκαλιάζει, με την αρμονική της νότα τις αισθήσεις μας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το σώμα!

Ένα προϊόν απαραίτητο σε κάθε σπίτι για γυναίκες και για άνδρες.
Η συσκευασία της είναι αριστοκρατική και μπορούμε να την έχουμε πάντα μαζί μας!

Τρόπος χρήσης:

Την χρησιμοποιούμε μετά το μπάνιο απλώνοντας στο σώμα μας την κρέμα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ιδανική και για καθημερινή χρήση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.



DEAD SEA MUD

(ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ)


«Πετάξτε» λάσπη… πάνω σας..


Βαθύς καθαρισμός, ενυδάτωση, λάμψη, θρέψη, αποτοξίνωση, σύσφιξη: Δεν μιλάμε για τα οφέλη μιας μάσκας προσώπου αλλά για εκείνα που έχουν οι μάσκες σώματος, το νέο trend στη φροντίδα.

Τις έχουμε εντάξει στην καθημερινότητά μας, βγάζουμε selfies μαζί τους, μας τονώνουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση και φυσικά μας ομορφαίνουν. Μιλάμε για τη μάσκα προσώπου και τη μάσκα μαλλιών, που αγαπάμε ιδιαίτερα γιατί είναι τα μόνα προϊόντα θρέψης και ενυδάτωσης που βλέπουμε άμεσα τα αποτελέσματά τους. Μήπως όμως το σώμα μας έχει μείνει παραπονεμένο;
Οι μάσκες σώματος έρχονται στο προσκήνιο για να δώσουν μια άλλη νότα περιποίησης που θυμίζει spa θεραπεία. Σύμφωνα με τις στατιστικές του Google, τα τελευταία πέντε χρόνια αυξάνεται εντυπωσιακά η ζήτηση στις μάσκες για όλο το σώμα.

Σε μια εποχή που το άγχος και η καθημερινότητα μας φορτίζουν με αρνητική ενέργεια και λειτουργούν καταλυτικά για την υγεία και την ομορφιά μας. Η λασποθεραπεία αποτελεί μια πανάρχαια μέθοδος  θεραπείας με ευεργετική δράση απέναντι σε διάφορες παθήσεις αλλά και συμμετοχή… σε θέματα ομορφιάς.

Όλο και περισσότερες γυναίκες δοκιμάζουν τη θεραπεία της λάσπης, ως το σύγχρονο «φάρμακο», που όχι μόνο βοηθά στους πόνους του σώματος, αλλά προσφέρει και νεότητα στο δέρμα. Για να ξαναβρεί το σώμα σας ολόκληρο την νεανική του υφή, πολλές φορές χρειάζεται να κυλιστείτε –κυριολεκτικά- στη λάσπη χωρίς να νιώσετε καθόλου τύψεις. Άλλωστε η λάσπη αυτή δεν πρόκειται να «αμαυρώσει» υπολήψεις και να προκαλέσει σάλο. Θα σας απαλλάξει απλά από πόνους στις αρθρώσεις, χαρίζοντάς σας απαλό και νεανικό δέρμα.

Σκεφτείτε για την στιγμή όταν το σώμα, το αίσθημα και ή ψυχή συγχωνεύονται στη μια τελεία αρμονία... εσείς μπορείτε να περνάτε αυτή τη στιγμή επανειλημμένα. Επωφελείστε από την DEAD SEA MUD.

Η DEAD SEA MUD, θρέφει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τις τοξίνες που συγκεντρώνονται σε αυτήν. Αναζωογονεί τα κύτταρα, βελτιώνοντας τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και “ζωντάνια”. Η πλούσια σύνθεση του «προικισμένου» αυτού προϊόντος σε μεταλλικά άλατα (Η Φυσική Λάσπη της Νεκράς Θάλασσας περιέχει 26 μεταλλικά στοιχεία, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, χλωριούχα, ψευδάργυρο, λίθιο, χρώμιο, σίδηρο, ιώδιο και βάριο) υπό μορφή φυσικής μαύρης λάσπης η οποία βγαίνει από το χαμηλότερο σημείο της γης – τη Νεκρά Θάλασσα – έχει μία μοναδική επίδραση στο ανθρώπινο δέρμα!  Καθαρίζει, σαν μάσκα σώματος, τους πόρους από τις ακαθαρσίες και απορροφά το επιπλέον σμήγμα από την επιφάνεια της επιδερμίδας!  Διατηρεί εύκολα μια υψηλή θερμοκρασία, που την καθιστά ιδανική ως αναζωογονητικό πακέτο τόνωσης σώματος. Πρόκειται για μια θεραπεία που εκτός από το αίσθημα ευεξίας ενός μασάζ, υπόσχεται να σε βοηθήσει να απαλλαγείτε από πόνους που μπορεί να ταλαιπωρούν το σώμα σας. Η λάσπη έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία, είναι όμως και πάρα πολύ καλή στην ενυδάτωση του σώματος.

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περιποίηση του δέρματος, όταν λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, το δέρμα αρχίζει να «αναπνέει» ενεργά , αυξάνοντας την ευαισθησία και την διαπερατότητα του, διαστέλλοντας και καθαρίζοντας τους πόρους, και ενεργοποιώντας την τόνωση του μεταβολισμού. Τα φυσικά ενεργά συστατικά που περιέχονται στο προϊόν αποκαλύπτουν πλήρως τις δυνατότητές τους.



Ευεργετικές ιδιότητες της λάσπης νεκράς θάλασσας:

  •  Καθαρίζει βαθιά το δέρμα, αποβάλλοντας το περιττό λίπος και ακαθαρσίες των πόρων του δέρματος, δημιουργώντας μια αντιτοξική και απολεπιστική δράση.
  • Αργοπορεί την διαδικασία γήρανσης του δέρματος και το κάνει φωτεινό, μαλακό και νεανικό.
  • Έχει στυπτικές ιδιότητες και βοηθά στην καλλυντική θεραπεία της κυτταρίτιδας και την κατακράτηση υγρών στους ιστούς, κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό.
  • Αναζωογονεί το σώμα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Βοηθά να σταθεροποιήσετε και να διαμορφώσετε το σώμα σας.
  • Καθαρίζει την επιφάνεια του δέρματός σας.
  • Ενυδατώνει το δέρμα σας.

Σας τη συνιστάμε ανεπιφύλακτα. Είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας για να διώξετε την κούραση της εβδομάδας από πάνω σας. Τέλειο δώρο και για αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα τους μείνει σαν τρυφερή ανάμνηση στο μυαλό.

Είναι πρακτική συσκευασία ,κατάλληλη και για τα ταξίδια μας.


Τρόπος Χρήσης:


Πριν από το μπάνιο, απλώστε ένα παχύ στρώμα σε όλο το σώμα εκτός από την περιοχή του προσώπου. Αφήστε τη λάσπη πάνω στο δέρμα μέχρι να στεγνώσει, αλλά όχι περισσότερο από 20 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με νερό. Ολοκληρώστε τη θεραπεία με μια λοσιόν Νεκράς Θάλασσας ή μια από τις κρέμες μας.
Σημείωση: Για βέλτιστο αποτέλεσμα μπορείτε να θερμάνετε τη λάσπη σε μια ανοιχτή πλαστική σακούλα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό πριν από τη χρήση.




Για το τέλος θα ήθελα να πω, πως η εταιρεία My Beauty Vibe μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπης για τις γυναίκες! Μια εταιρεία αφιερωμένη στη γυναίκα και στην ομορφιά της, με σκοπό να διευρύνει τον όρο «ομορφιά» για τις γυναίκες, επειδή πιστεύει ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους σωματότυπους! H αγάπη τους για τη φύση, η οποία υπήρξε και η κυριότερη πηγή για να αναζητήσει φυσικούς τρόπους παρασκευής, που να χαρίζουν ομορφιά και ευεξία ενώ ταυτόχρονα να περιποιούνται το δέρμα. Επιτρέψτε λοιπόν στο σώμα σας να ταξιδέψει με τα προϊόντα της My Beauty Vibe και προσφέρετε στον εαυτό σας υγεία και ομορφιά με τον πιο εύκολο και απολαυστικό τρόπο.

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία My Beauty Vibe για την χορηγία των προϊόντων.

Τα προϊόντα τα βρίσκεται εδώ:http://mybeautyvibe.com


1 σχόλιο:

  1. Είναι γνωστές η ιδιότητες της νεκράς θάλασσας για το ανθρώπινο δέρμα και πόσο το φροντίζει.Πραγματικά η σειρά αυτή θα δώσει την αναζωογόνηση και την φροντίδα που χρειάζεται κάθε επιδερμίδα .Η ιδικά η μεσογειακές λόγο απότομης αλλαγής θερμοκρασίας που κάνει το δέρμα να φαίνεται ποιο θαμπό και κουρασμένο..Πραγματικά είναι εξαιρετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή